Administrar


Estadisticas de visitas

LA VIA CONNECTORA: UN DESBARAT QUE ATURAREM

grosske | 11 Febrer, 2011 07:14

Ho teniem tot aclarit: es tractava de connectar l'autopista d'Inca amb la carretera de Sòller per darrera S'Indioteria i aprofitant el Camí dels Reis; es tractava de diversificar la xarxa viària amb un mínim consum de territori i amb carreteres adaptades a les dimensions de la nostra illa i la nostra ciutat. Era el que hem defensat en les dues darreres campanyes electorals des d'EU.

Però mira per on que el projecte passa "per mans dels tècnics", segons afirma el govern del Consell Insular, i ens surt un absurd bocí d'autovia per a un tram de carretera proporcionalment minúscul i amb un impacte molt negatiu sobre l'entorn.

Afortunadament, des de l'Ajuntament ens posicionarem en contra i això estic segur que no sortirà endavant... amb permis de les properes eleccions municipals i autonòmiques

Comentaris

 1. via connectora

  Esper que sigui així com dius, i que surti qui surti pogueu a les eleccions entre tots poguem aturar aquest desproposit, aquest desastre medioambiental.

  EX VOTANT DEL PSIB | 11/02/2011, 18:12
 2. ple per sol·licitar al consell de mallorca avaluacio d'impacte ambbiental

  1º.-m'agradaria que m'explicassiu com es que a la votacio d'ahir per exigir al consell de mallorca l'avaluacio d'impacte ambiental del projecte via connectora, vos vareu abstenir, de veres creis que el fet al 2004 serveix per justificar-lo?

  2,.M'agradaria saber referent a la noticia que ha sortit avui 22.02.11: Eberhard Grosske, anunció que presentarán una propuesta para el próximo pleno con la finalidad de minimizar el impacto ambiental de la vía conectora y el consumo de territorio de la misma. a ultima hoa(que per cert trob que es incongruent amb la 1ª qüestio):
  -Quan sera el ple a on presentareu aquesta proposta?
  -A un ple un col·lectiu d'afectats podem assistir-hi, necessitam qualque realitzar qualque tràmit? si es així m'ho podríeu especificar.

  pilar | 22/02/2011, 23:21
 3. exigir al consell avaluacio d'impacte ambiental

  ahir vaig demanar com es que vos absteníreu a la votació al ple de l'ajuntament per exigir al consell de mallorca l'informe d'impacte ambiental del projecte via connectora, ja que contínuament pels mitjans de comunicació deis que aquest projecte s'ha de refer perque sigui més respetuos i consumeixi menys territori.
  veig que el meu comentari no ha sortit, crec que el meu comentari va esser moderat, pero no el veig publicat.
  Em sembla incongruent que per una banda digueu: LA VIA CONNECTORA ES UNA PASSADA QUANT A IMPACTE AMBIENTAL.
  i per l'altre: NO VOTAM a L'AJUNTAMENT A FAVOR D'EXIGIR AL CONSELL DE MALLORCA UNA AVALUACIÓ D'IMPACTE AMBIENTAL

  pilar | 23/02/2011, 10:54
 4. a pilar

  Hola. Avui farem pública la proposta alternativa a la del PP sobre la via connectora que es debatrà dilluns qui ve. Com veuras és molt més potent que la del PP i es banya molt més sobre les qüestiones que realment importen. Per això em vaig abstenir a la votació prèvia. Al Ple de dilluns pots assistir, com és natural, i podran intervenir les entitats i plataformes afectades: només cal demanar-ho amb una hora d'antelació

  grosske | 24/02/2011, 07:57
 5. A GROSSKE

  MOLTES GRÀCIES PER LA INFORMACIÓ. ESPEREM QUE REALMENT ENTRE TOTS POGUEM ARRIBAR A UN CONSENS PER TROBAR UNA SOLUCIÓ MÉS ADEQUADA:QUE SIGUI MES RESPETUOSA AMB EL MEDI AMBIENT,QUE EVITI AL MÀXIM L'ENDERROC DE 38 VIVENDES QUE EN AQUEST MOMENT S'EN VAN EN TERRA, QUE SERVEIXI PER ARREGLAR ELS PROBLEMES DE TRANSIT...

  PILAR | 25/02/2011, 21:57
 6. via connectora i publicació al boib de notícies relacionades contraries a allò acordat al ple del consell del passat dijous

  COM CASA ALLÒ ACORDAT AL PLE DEL CONSELL DE DIJOUS 10 DE MARÇ, LA VIA CONNECTORA SERA UNA CARRETERA COMARCAL DESDOBLADA I EL BOIB 38 A ON SEGUEIXEN PUBLICANT-SE OCUPACIONS URGENTS DE TERRENYS A SON FERRIOL I LES PROPIETATS A EXPROPIAR A AL TRAM DE COLL D'EN REBASSA.
  UN POC INCONGRUENT NO?

  andreu | 16/03/2011, 22:13
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS