Administrar


Estadisticas de visitas

CABRER FA TREMOLAR EL COL.LEGI SANTA ISABEL

grosske | 26 Gener, 2006 21:08

Els pares i els nins del Col..legi Santa Isabel estan assustats. Es normal: el seu col.legi tremola.htm per mor de les obres de soterrament de les vies del tren

Diu la Conselleria d'Obres Públiques que els tremolors que provoquen les obres de soterrament estan dins els límits d'allò tolerable. Però els pares i els nins del Col.legi Santa Isabel segueixen assustats. Es normal: fa dos mesos la Conselleria deia també que els tremolors no eren per les obres del soterrament i que probablement obeien a un tremolor de terra al Nord d'Africa (sic) o a l'explosió d'unes pedreres de Lloseta (sic)!!

Diu la Conselleria que no interromprà les obres durant les hores lectives perquè els tremolors que s'han produit fins ara no són perillosos. Però els pares i els nins del Col.legi Santa Isabel segueixen assustats. Es normal:i si els tremolors que es produeixen en el futur sí son perillosos?

La "solució" que han dissenyat és realment gloriosa: enlloc d'adaptar les obres per no fer tremolar el col.legi (i, per suposat, les cases del costat)... ANEM A DESMANTELLAR EL COL.LEGI!!

Tot això es resumeix en una sola qüestió: Que hem de prioritzar? La seguretat dels nins (o la preservació del pont des tren o el dret  al descans nocrtun dels veïnats) o les presses per acabar les obres?. That's the question

L'altra pregunta és: què farà la Sra. Cirer? Es o les posarà del costat de uns pares i uns infants lògicament assustats o es posarà, com sempre, a les ordres de la Sra. Cabrer?.

Comentaris

 1. la irresponsabilitat
  Avui matí he vist que finalment volen reubicar els nins i nines a diverses escoles. La irresponsabilitat no té límits. Perquè no escolten als professionals i decideixen aturar les obres? Els doblers fan fer trucs i baldufes fora de tot seny. Palma té una batlessa i un PP que no es mereix.
  lila | 27/01/2006, 07:13
 2. Re: CABRER FA TREMOLAR EL COL.LEGI SANTA ISABEL
  abans de les eleccions han d'acabar les obres, els veïns, els comerciants, els infants i personal docent són danys col·laterals
  Manel | 27/01/2006, 07:44
 3. danys colaterals
  En Manel ho defineix perfectament. Les presses de Cabrer, amb objectius clarament electorals, han passat per damunt (de moment) del dret al descans nocturn dels veïnats, del pont des tren i del Col.legi Santa Isabel... i l'Ajuntament, com diu na Lila, mirant cap a una altra banda
  grosske | 27/01/2006, 09:03
 4. MIRAU http://bloc.balearweb.net/546
  ^Pel vostre interès he vist un blog que esmenta en la vostra línea aquesta història. No duu nom sinó seudònim .Randa http://bloc.balearweb.net/546
  Un lector | 27/01/2006, 09:51
 5. Mira que be
  Apa idó, a veure si els veins, els pares i el comerciants de la zona, s'adonen que a més de queixar-se cal també anar a votar. Es una vergonya que a Palma, més del 50% sigui abstencioniste, mentre la ciutat es arrasada pel PP i els seus.
  Josep | 27/01/2006, 17:51
 6. Autocrítica
  Si el 50% de la población de Palma se abstiene y todavía los partidos de izquierda y el PSOE obtenemos concejales, tendríamos que hacernoslo mirar.A peor no podemos ir porque el PP ya tiene mayoría.
  Miguel Lorenzo | 30/01/2006, 19:37
 7. Re: CABRER FA TREMOLAR EL COL.LEGI SANTA ISABEL
  vagos, panda de vagos.
  Pepe | 30/01/2006, 20:13
 8. Vagos
  Supongo que serán los electores de Palma, que prefieran un gobierno del PP, a perder 10 minutos de un domingo para ir a votar y luego pierden el tiempo criticándo al gobierno y a la oposición.Esta ciudad está enferma. Hay que tenerlos bien puestos para presentarse por un partido de izquierdas y soportar desde la oposición las críticas de los iluminados de turno que desde el sofá tienen la piedra filosofal para resolver todos los problemas.
  Josep | 31/01/2006, 18:01
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS