Administrar


Estadisticas de visitas

CANYA A LA CORRUPCIO I... ai!, UN "CAPON" MEDIATIC

grosske | 03 Desembre, 2010 08:32

En el video que podeu veure a continuació li tir en cara a PP i UM, entre d'altres coses,  que estan asseguts a la cadira en base a una campanya electoral finançada amb doblers públics. Martínez improvisa una rèplica acusant-me d'haver  encarregat a un amiguete l'auditoria de l'IMFOF que vaig posar en marxa un cop accedir a la seva presidència. Heus aquí el video:

                                   

- Bé, bé, - em direu - està bé el que li dius al PP, però qui és aquest amiguete a qui li contractares l'auditoria de l'IMFOF?.

Aqui teniu la pàgina web del meu "amic". Com veis és un bufet amb 24 oficines obertes a 4 continents, un dels bufets més prestigiosos d'Espanya i que ha fet feina amb multitud d'institucions de tots els colors polítics (incloses les del PP, per suposat) apart d'institucions privades com el CF Barcelona - per citar un cas notori - en  l'auditoria dels contes den Laporta. Es de suposar que entre els avocats que treballen per a la firma també n'hi ha de totes les tendències polítiques  però això és una dada irrellevant per a tothom excepte per al Sr. Martínez

Quant a perquè es contractà afora l'auditoria no crec que calgui ni explicar-ho: és allò normal. I el Sr. Martínez - que hipòcritament fingeix sorpresa - ho sap perquè ell va participar de la reunió de 30 de setembre que, per consens, decideix fer auditories de gestió de diverses empreses i organismes autònoms municipals... i contractar-les a empreses d'afora  

Sorprenentment, l'absurda acusació del PP - ignorada per gairebé tots els mitjans -  troba un resó mediàtic important en la Ultima Hora que obre local al dia següent amb aquest titular a tres columnes .

La informació és 100% correcta però UH sap que en periodisme "el tamaño importa y mucho". Per a qualsevol lector, aquest  tipus de titular és el que correspon a l'anunci d'un escàndol amb consistència. S'ho creu realment la Ultima Hora?. En realitat no. Ni tan sols m'ha cridat per demanar-me explicacions ni ha tornat a publicar una línia sobre el tema. Senzillament, deixa flotant en la ment dels seus lectors i per internet un titular que apunta a que m'han trobat amb un marron de corrupció. No hi ha intenció d'anar més enllà (a no ser que aquest post que estau llegint canvii la cosa): és només un "capón", coms tants d'altres,  per donar massa canya a qui ells troben que no li he de donar.

Així funciona la cosa

Algunes conclussions:

1.- Fixau-vos que el Sr. Martínez ni tan sols intenta discutir-me que es varen finançar il.legalment: és tota una confessió.

2.- Incapaç de defensar-se, el Sr. Martínez utilitza una tàctica moralment impresentable però exitosa: la calúmnia. Si estic de brutor fins adalt de tot, pensen, al manco que sembli que tothom és igual que jo.

3.- Cada cop que sentiu dir a qualcú dir "tots són iguals", estau davant un còmplice conscient o inconscient d'aquesta estratègia.  . En el millor dels casos, vos trobau davant una persona que li fa peresa mental discernir la veritat de la mentida i encobreix la seva ignorància amb aquesta distància aparentment contundent però que li va de perles als corruptes de veritat

4.- I per últim, una recomanació: no llegigueu acriticament la premsa. Tots juguen un rol en aquest partit i no tenen necessitat de mentir per colar-vos un gol  

Comentaris

  1. EL TAMAÑO IMPORTA

    Leo esta nota del bloc y me surje decirte que el tamaño siempre importa, !CLARO QUE IMPORTA! IMPORTA el tamaño de la INTELIGENCIA y la SENSIBILIDAD, de la HONESTIDAD y de la COHERENCIA, eso si IMPORTA, y no solo eso, sobre todo tambien TE y NOS diferencia.

    Pilar | 03/12/2010, 19:33
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS