Administrar


Estadisticas de visitas

PSM I ESCINDITS D'EU: DISCREPANCIES O COMEDIA?

grosske | 02 Octubre, 2010 19:26

No deixa de ser sorprenent que, a aquestes alçades de la pel,lícula, PSM i el seus futurs acompanyants expressin discrepàncies públiques sobre la fòrmula amb la qual han d'anar a les eleccions.

Ahir llegiem una notícia amb el següent subtitular "Biel Barceló 'liquida' el Bloc y sólo contempla como socio a Iniciativa-Verds". Avui un altra que diu: Iniciativa sí ve factible que Entesa e IU vayan en su coalición 

Discrepàncies o comèdia?. A mí em consta que dins els escindits d'EU hi ha gent de bona fe que vol una coalició ampla però els seus dirigents sabien perfectament on anaven i què és el que passaria quan es decidiren a dur a terme l'escissió.

La intenció del PSM en tota aquesta qüestió era absolutament transparent (enfortir el seu partit, passar d'aliances amples,enviar a la cuneta a Entesa i ERC i trencar amb EU)i la tenc explicada a diversos articles d'aquest Bloc. Els més significatius:  un del  mes de maig i un altre el mes de juliol

Si la posició del PSM és i ha estat des del principi tan transparent, què significa la posició dels escindits d'EU?: que aspiren a fer un pols al PSM i guanyar o que intenten mantenir una posició estètica de cara a la poca gent a la qual li varen fer creure que ells eren més unitaris que ningú?; tal volta no sabien quina era la posició del PSM quan varen signar el seu acord de coalició?... no li varen demanar? 

Nosaltres, des d'EU-EAiV, seguim desitjant una candidatura unitària tal i com vàrem aprovar a la nostra assemblea constituient. Simplement, per sentit de la responsabilitat, perquè pensam que la divisió és una mala notícia per a l'electorat progressista i una bona notícia per al PP. Però, en qualsevol cas, estam fent molta feina perquè ni l'atur ni les pensions ni tantes altres coses poden esperar

Comentaris

 1. Comèdia la vostra.

  Primer ereu EAiV-EU, setmanes després EU-EAiV. D'aquí uns mesos acabareu com EU a seques. Quin procés d'apertura heu fet? Cap! Heu demostrat que únicament volíeu reforçar la marca EU i han acabat guanyant les tesis del PCIB i la seva estrambòtica direcció.

  El que si es comèdia és la dels vostres dirigents. Fer un discurs d'apertura i d'acostament a Els Verds i al PSM però que després s'ha reduït a anar a la vostra, sobretot amb els Verds, utilitzant la seva marca sense escrúpols a les Europeees'09 i vetant Marilena Tugores com senadora.

  També criticar la postura del PSM, sembla que la seva direcció dona per assegurat que el PP tornarà a les institucions i no se la juguen a l'hora d'elegir socis de coalició, no es senten especialment incòmodes amb Iniciativa i Els Verds, que estan demostrant un perfil baix.

  Abans de criticar a la resta mirau el que teniu a casa.

  Gertrudis Moratalla | 03/10/2010, 10:35
 2. a Gertrudis

  Em permetras que no entri a valorar algunes de les coses que dius i que em sonen, em perdonaràs, una mica a critica de Salsarosa.
  Les forces polítiques es jutgen pel que fan i jo estic a un partit que ha fet, des de fa molts d'anys, apostes unitàries perquè les coses avancin en aquest país. Sempre (ara mateix) i en tota circumstància, a l'hora de coaligar-nos i a l'hora de governar. I això em legitima per criticar als qui posen per davant els interessos de partit. Demana a qualsevol analista: la ruptura del Bloc impulsada pel PSM i acceptada per EV i els nostres escindits incrementa significativament i objectivament, les expectatives del PP de retornar al govern, malgrat, ai!, els casos de corrupció

  grosske | 03/10/2010, 11:12
 3. A Eberhard

  Com bé has dit "Les forces polítiques es jutgen pel que fan i jo estic a un partit que ha fet, des de fa molts d'anys, apostes unitàries". El que passa es que aquests darrers anys heu jugat a crear-vos enemics i ara voleu que vos estimin per fer pactes?

  No hi ha qui vos entengui.

  Gertrudis Moratalla | 03/10/2010, 23:00
 4. a Gertrudis

  Hola de bell nou
  Que vol dir "jugar a crear-vos enemics"... No, no m'ho contis. Acabarà sortint que si fulano li va dir a mengano no sé què.
  Mira, la política es fa pensant en el que li convé a la gent no és un joc endogàmic entre politics que s'estimen o se deixen d'estimar

  grosske | 04/10/2010, 20:21
 5. Senadora

  El vet més intransigent i visceral cap a na Marilena T. va venir de gran part dels que ara volen convergir amb ella i que en el seu moment es varen veure traïts per la mateixa... així que millor no personalitzar la política i si es fa que al manco es sàpiga de què es xerra

  Aina | 04/10/2010, 23:07
 6. a Eberhard

  Tampoc estic aquí per defensar els escindits, crec que l'han cagada i molt, haurien d'haver deixat els seus càrrecs. Però a part d'això crec que han sabut jugar les seves cartes i els ha sortit bé.

  I al tema de crear-se enemics, em refereixo a que sempre heu anat a la gresca. Però no només vosaltres, ERC també. Heu de comprendre que el PSM no vulgui anar amb vosaltres dos a cap coalició.

  I Aina, això que dius no es el que m'havien explicat, tornaré a demanar.

  Gertrudis Moratalla | 05/10/2010, 07:23
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS