Administrar


Estadisticas de visitas

I XICU TARRES?

grosske | 05 Agost, 2010 19:32

M'han dit que a un recent "Gritos y susurros" de Ultima Hora es deia una cosa més o manco com això: "EAiV-EU demana la dimissió den Flaquer que no està imputat i no la de Xicu Tarrés que sí està imputat"

- "Mecagonla... no hi ha p... manera!!" vaig exclamar jo. -  " I perquè ets tan groller? em demanarà l'amable lector". -"Idò perquè amb això dels criteris de dimitir i no dimitir això és un punyetero circ on ningú no s'aclara", replicaré jo (excepte EAiV-EU, afegiré però "para mis adentros" per no semblar excessivament pretenciós).

En efecte, ni partits polítics (excepte EAiV-EU, of course) ni mitjans de comunicació han fet cap tipus d'esforç per obrir un debat seriós sobre el tema i fer una mica de "doctrina" majoritàriament acceptada. Tot al contrari, el govern balear ha passat de la  penosa doctrina de què tothom pot romandre a la cadira fins que li caiguin mesures cautelars a la doctrina una micona menys penosa de les  mesures cautelars i/o  processament. Tot això en el marc d'un codi ètic esboçat  i mai desenvolupat. El PP i UM n'han dites de tots els colors al respecte (depenguent sempre de si es tractava de persones amigues o enemigues) i els mitjans de comunicació han oscil.lat  entre la doble vara de mesurar més descarada i una única vara de mesurar  però una vara no sempre clara ni aclaridora.

Aquí la única força política que ha fet un esforç seriós per aprofondir en un tema tan delicat i que s'ha compromés amb un document escrit sobre la qüestió ha estat EU l'any 2008. I aquí no hi ha ni bromes ni exageracions: és un fet.

El document d'EU és discutible però, com a mínim, és seriós i ha marcat la línia de l'organització d'ençà la seva aprovació. Un dels seus eixos és que l'assumpció de responsabilitats polítiques no pot ser delegada en els jutges. Per tant, és una equivocació limitar el tema NOMES a si estàs o no imputat, si t'han llevat o no el passaport o si estàs o no processat. EAiV no ha demanat la dimissió den Xicu Tarrés ( ni den Joan Mesquida o de na Joana Barceló també imputats) ... i tampoc  la den Jaume Font, portaveu del PP al Consell i imputat pel cas Pla Territorial. I, efectivament, ha demanat la dimissió den José Maria Rodríguez i de na Catalina Cirer que no estan imputats.

Com és això possible?. Per averiguar-ho, l'autor del Gritos y Susurros i quaslsevol altra persona no té més remei que clicar el següent enllaç i llegir el codi ètic d'EAiV-EU 14_11_08RESOLUCIO_CORRUP_EUIB.doc Jur que no li ferà mal i que li pot resultar molt aclaridor

Comentaris

  1. Ni tu

    Ni tu

    TURURú | 13/08/2010, 14:16
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS