Administrar


Estadisticas de visitas

MARISA GOÑI, PPUM I LA CADENA HUMANA

grosske | 05 Març, 2010 07:21

"Hola Miquel, per favor, mira aquest  cv (curriculum vitae) que hauriem de contractar aquesta persona (no sé el lloc) amb un sou de 30k. Mira on podria encaixar. Després en xerram"

Així s'adreçava per mail l'antic director de la Televisió de Mallorca, Antoni Moragues, a un dels seus directius per tal de fer possible la contractació a TV Mallorca de la Sra. Paula Cortés, nadalista convençuda i, posteriorment, mà dreta de Cristina Cerdó a Cort. L'encàrrec, naturalment, fou complert amb promptitud i 3 dies després, la Sra. Cortés era contractada per 30.000 euros amb caràcter indefinit i sense periode de prova.

Quan torneu a llegir una notícia sobre què PP i UM volen posar-se d'acord per treure na Marisa Goñi de TVM ja teniu més elements per saber el que això significa.

Tot això forma part d'una denúncia que ahir vàrem posar des d'EU sobre malversació de fons i pràctiques fraudulentes a la TV de Mallorca que controlava UM. Podeu trobar bones ressenyes de la denúncia a la premsa aquí i aquí i la pròpia denúncia aquí amb el títol Denuncia TV Mallorca.doc

La doble cadena humana d'ahir a Palma honora la nostra societat i ha estat la primera cosa bona per la qual Balears ha sortit a les teles estatals durant els darrers dies. Estic segur que des d'A Coruña, fins a Barcelona, Almeria i les Canàries molta gent haurà dit en veure la notícia: "homo!, ja era hora!"

PS Veig  més d'un periodista i més d'un mitjà molt proper històricament al PP i/o a UM que, en tenir mal de defensar segons què i segons qui,  es dedica ara a criticar molt  la contundència d'EU contra la corrupció i (per tal de ningunejar a EU) intenten fer passar la cosa com una cabòria meva. Fins i tot la pobre Nanda Ramon va ser "pasada por la quilla" (perdó, la Galeria) d'un mitjà local per atrevir-se a demanar públicament a na Cerdó explicacions sobre com s'havia finançat la seva campanya electoral. No passa res. Es la llibertat d'expressió. Però que ningú s'equivoqui: tant quan  lloen a uns com quan critiquen els altres van sempre en la mateixa direcció

Comentaris

 1. Siguen tirando (o regalando) el dinero

  Dice el president que su govern racionaliza el gasto, para lo cual van a reducir empresas públicas (llevan 2 años y medio diciéndolo pero creando otras nuevas). Para ello ahora van a "regalar" 160.000 euros a alguien para que haga un estudio sobre 3 empresas (sí, sólo 3: IBAVI, IBISEC i PATRIMONI) para ver cómo pueden fusionarse. Parece increíble, ¿no? !160.000 euros! ¿Acaso el govern no tiene funcionarios cualificados en plantilla, que podrían hacer este trabajo en su jornada ordinaria, sin coste adicional?¿Dónde están los intocables de Manera, en su mayoría abogados y economistas?
  Vergüenza, señores, vergüenza. Vergüenza todos.

  Sr. Grosske, esto no es broma, por lo que yo sé. ¿Va a hacer algo para impedirlo, aunque no afecte a las consellerías del Bloc? ¿O vamos a hacer como con Son Espases o Inestur?

  Toni Cifre | 05/03/2010, 15:01
 2. a Toni Cifre

  Lo que es tirar el dinero es tener más empresas de las necesarias y hacer crecer exponencialmente empresas y consoricios como hizo Jaume Matas. Aunque no hubieran sido creadas para meterle mano a la caja - como fue el caso - la multiplicación artificial de empresas genera elevadísimos sobrecostes de gestión . No conozco los detalles del encargo de este estudio que Vd señala, que ha de ser necesariamente complejo, ignoro si hay recursos suficientes para hacerlo con funcionarios sin colapsar el trabajo oprdinario, de lo que estoy seguro es de que fusionar tres empresas, si finalmente es viable, puede ahorrar a medio plazo millones de euros

  grosske | 06/03/2010, 20:02
 3. ilumíneme!

  Sr Cifre,

  al margen de que tenga más o menos razón en sus argumentos, y viendo que está bien informado, me gustaría preguntarle desde la ignorancia cuántas empresas públicas creó el govern de les illes balears durante las anteriores legislaturas, y si fuera posible, que me dijese cuanto nos costó. Y si además pudiese añadir en este pequeño informe la cantidad exacta que hasta ahora los juzgados han determinado que se malversó, se lo agradecería.

  AlejandroA | 07/03/2010, 17:49
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS