Administrar


Estadisticas de visitas

QUATRE IMATGES CULMINANTS DEL PLE MUNICIPAL

grosske | 22 Febrer, 2010 21:37

                                cerdo nadal

                                 Foto de mallorcadiario.com 

No vos faré la crònica del Ple de l'Ajuntament però sí la breu ressenya de 4 imatges/moments culminants

1.- Quan en Miquel Nadal s'ha presentat al saló de plens com si fós el rei del bambo; tot somriures, a l'estil Munar, com si això de la fiança de 100.000 euros més l'altra fiança de 600.000 euros més la retirada del passaport més els sis delictes dels quals està acusat fós només una broma sense importància

2.- Quan na Cristina Cerdó, asseguda davora en Nadal,  ha til.lat la proposta de modificació del Consell d'Administració d'EMAYA de "corrupció democràtica" (sic)!!!

3.- Quan en Veramendi, en Gijon, en Duran i na Marina Sans - en moments diferents - han anat als escons d'UM a fer ostentoses proves de complicitat i mútua estimació

4.- Quan na Cirer, amb la veu trèmola d'emoció, li ha demanat a n'Aina Calvo que, quan parlas de fets vergonyosos que s'havien produit a l'Ajuntament  en anys anteriors ho fér "mirant-me als ulls, Sra. Calvo, mirant-me als ulls"...I jo no sé n'Aina però jo m'he fixat bé en els seus ulls i, efectivament, he pogut veure amb claredat la cara den Rodrigo de Santos, el Palmarena i la caixa buida de la Funerària

Comentaris

 1. Curiosidades

  Es curioso que sea gracias a Nadal y a Cerdó, que todavía ostentes mando en plaza en este Ayuntamiento que, entre todos, os habeis cargado.
  Ahora os quejais de que el PP les haga carantoñas a los de UM, cuando vosotros habeis estado casi tres años haciendo lo mismo.
  En fin

  Terry | 22/02/2010, 23:16
 2. per censurar

  eren els reis del Mambo

  imagenes.estoescine.com/cartel/10669.jpg

  només de informar | 23/02/2010, 03:02
 3. a Terry

  La diferencia, amigo, es que nosostros pactamos con UM cuando no habían salido a la luz los escándalos judiciales que están a la orden del día y que el PP va a intentar pactar con UM cuando todo ésto ya se sabe (normal, en parte, porque el PP está tan o más pringado que UM). Quizás a té te parezca una diferencia insignificante pero a nosotros no

  grosske | 23/02/2010, 08:17
 4. Em dol aquesta situació

  Sembla que una certa premsa està fent una campanya contra l'equip de Govern municipal encapçalat per Aina Calvo i que están mesclant ous amb caragols.La decisió de rompre ha vingut donada després de la imputació de Miquel Nadal (UM).
  Ara el PP vol pactar amb M.Nadal (UM) imputat i amb les seves files plenes de "m....."implicats en escàndols: Rafel Duran, Marina Sans que a la vegada venen d'un govern on el fac totum quasi bé era el Sr.Rodrigo de Santos, actualment a presó...És una bona tarjeta de presentació per un partit que deia que es volia regenerar...si això és regeneració jo som el president de govern.
  A més encara vull destacar la presència,millor dit,l'omnipresència del Sr.Rodríguez "hoy es martes..." com a motor del PP de Ciutat...Pot regenerar res el Sr.Rodríguez ?
  Molt hi perdran els ciutadans i ciutadanes de Palma si accepten ser governats per la corrupció
  Si uns temps ens va tocar resistir contra la dictadura, ara cal resistir contra la corrupció: ànims.

  miquel monroig.Petra | 23/02/2010, 11:54
 5. ILEGITIMOS???

  Buenas tardes,el otro dia leyendo el periodico vi un comentario suyo en el cual hacia referencia a la supuesta ilegitimidad, en referencia a los votos captados por UM.
  Y despues de ver hoy en las noticas que han pactado con ellos para poder tener el poder en el Parlament.
  Como quedan estan palabras"Hoy está fuera de toda duda que UM fue a las elecciones con una financiación y unos recursos obtenidos de manera fraudulenta. Sus votos y escaños son, pues, ilegitimos"
  Que pasa que cuando a ustedes les conviene son ilegales, pero cuando no, para que el PP nos los saque de donde estan,sentados en una silla governando los votos ahora si son legales, le recuerdo que esta donde esta por pactar con UM.
  O todos moros o todos cristianos Sr. Grosske.

  KATY | 09/03/2010, 14:37
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS