Administrar


Estadisticas de visitas

PRIMERES PASSES A TREBALL

grosske | 19 Febrer, 2010 21:10

PRIMERA: Ens marcam com a objectiu mobilitzar tots els recursos de l'Ajuntament per tal de facilitar la generació d'ocupació. Més de 35.000 aturats a Palma ho fan imprescindible 

SEGONA: un equip de luxe. Fernando Galan i Eloisa Alonso, tots dos ex-directors generals del govern Balear en matèria de treball i amb una dilatadíssima experiència en el món del treball seran els dos motors principals de l'IMFOF.

TERCERA: col.laboració intensa amb el SOIB. Una anècdora: quan jo era conseller de treball i en Fernando Director Gral de Treball i Salut Laboral era el seu Cap de Departament en Pere Aguiló, actual Conseller de Treball. L'estreta i imprescindible col.laboració SOIB/IMFOF està més que garantida.

QUARTA: Implicació dels agents  econòmics i socials. Ja ho vaig dir a un post anterior: s'incorporaran al Consell Rector del SOIB i tendrem en el consens social el nord de la nostra actuació

CINQUENA: desenvoluparem en dos mesos un Pacte sobre polítiques actives d'ocupació que desenvolupi el més genèric sobre ocupació, cohesió social i foment de l'economia productiva aprovat el juny del 2009. Els eixos on actuar estan clars:

- Donar suport a iniciatives empresarials solvents i capaces de generar ocupació

- Fomentar l'autoocupació (autònoms, cooperatives...)

- Incrementar l'empleabilitat dels aturats i del conjunt dels treballadors i treballadores a través de la Formació

- Optimitzar les tasques d'intermediació i acompanyar en la recerca de feina en col.laboració amb el SOIB

- Desenvolupar programes per als col.lectius amb més dificultats (immigrants, persones majors de 45 anys, desocupats de llarga duració, etc.)

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS