Administrar


Estadisticas de visitas

LA FERMESA MODERADA D'EU I LA FI DE LA CRISI

grosske | 10 Desembre, 2009 07:28

Fa cinc dies escrivia un post titulat Esquerra Unida davant la crisi institucional que definia tres eixos bàsics en la matèria:

- No rebaixar les nostres exigències en matèria de corrupció

- Governar des de la lleialtat i la responsabilitat però no estar a executius on hi hagi persones sobre les quals un auto judicial assenyali la comissió de posssibles delictes relacionats amb la corrupció.

-No mantenir relacions polítiques normalitzades amb el grup municipal d'UM - però sí amb les àrees gestionades per UM al govern municipal - mentres  formi part d'aquest grup el Sr. Nadal

El debat al sí d'EU ha estat intens però aquesta posició, la posició de fermesa moderada que aposta per la viabilitat del pacte de progrés i per ser contundents contra la corrupció, (aquesta posició a la qual desitjava sort en Ramon Socias a un comentari del post anterior) ha estat  refrendada pels òrgans de direcció reunits fins ara i estic segur que ho serà pel Consell Polític Interinsular quan es reuneixi en un futur.

Avui, dia 10 de desembre, s'inicia una nova etapa caracteritzada per un acord presentat ahir pel Sr. Antich que és de mínims però positiu perquè és una passa endavant clara respecte a la situació anterior i perquè reconeix la diversitat de posicions que les forces del pacte mantenim sobre una qüestió tan delicada.

Avui, dia 10 de desembre, l'existència de mesures cautelars ja no és la doctrina oficial del govern en matèria de corrupció i no tenim a cap govern del pacte persones sobre les quals un auto judicial assenyali la comissió de posssibles delictes relacionats amb la corrupció

Avui, dia 10 de desembre, el Sr Antich ha dit que aquesta era la darrera oportunitat i que seria contundent i executiu davant una nova crisi. Ja era hora!

Comentaris

 1. crisis

  podriais reinterpretar la peli duelo al sol tu y miguel nadal en la plaza de cort y el que desenfunde primero sera el que gane,,,

  gary cooper | 10/12/2009, 19:51
 2. Nadal y Rodriguez

  Hoy publica el DM que Nadal, el mismo día que se recomponía el pacto, tenía una reunión con Rodriguez para negociar una moción de censura a las espaldas de la propia UM.
  El hecho dice mucho de cuál es la catadura moral de ambos personajes. También dice mucho de las verdaderas intenciones del Partido Popular cuando ofrecía su mano al president Antich. Lo primero que he sentido al leer el articulo ha sido rabia e indignación. Pasado un rato, meditando sobre ello, pienso que sería desastroso para la ciudad en el corto plazo pero que quizá acabaría de destapar la verdadera cara de ambos y quizá fuese el impulso final que necesitann las fuerzas y el electorado progresistas en estas islas para lograr en la próxima legislatura un resultado que permita gobernar sin la hipoteca de esta gentuza.

  Miquel Mas | 11/12/2009, 08:02
 3. entre dues aigües

  Estic en cert grau d'acord amb la posició que ha adoptat EU. Amb tot, em sembla que heu fet mal al BLOC, això de desmarcar-se de la veu única del bloc ho veig fatal. Si es va formar una coalició s'ha de dur fins a les darreres conseqüències, i no cal dir que som molts els ciutadans que també hens hem sentit en certa manera contrariats per el plus de crispació que ha implicat tot el que ha passat fins ara. Tampoc hem d'oblidar per això,que tot ha començat i tot té el seu origen en la total deslleialtat d'UM o si apurem un poc, del senyor Nadal. Crec que pocs s'ho pensaven dins UM que aquest "senyor" duria tants problemes a tothom.

  Albert | 11/12/2009, 14:37
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS