Administrar


Estadisticas de visitas

RUPTURA DE LES REGLES DEL PACTE A CORT

grosske | 26 Novembre, 2009 09:15

UM ha decidit venjar-se de les veus que, dins el propi pacte, reclamen el cessament de Miquel Nadal com a Conseller de Turisme.

L'instrument per venjar-se ha estat un fet institucionalmnent molt greu: alterar l'acord aprovat per la Junta de Govern de fa 15 dies sobre els Pressuposts municipals

Que l'expressió d'això hagi estat la supressió de dos alts càrrecs del Bloc que participaren a les protestes socials en contra de la corrupció li dóna a l'affaire un caràcter realment molt "Made in Balears". L'esmena aprovada ahir a Cort, gràcies al tàndem Nadal/Cerdó, va, en definitiva, de què de les institucions surtin els que protesten contra els casos de corrupció, no  els que estan implicats en casos de corrupció. IM-PRESIONANT, que diria aquell

La presència de Miquel Nadal al Consell de Govern singularitza la nostra comunitat autònoma perquè cap conseller de cap govern autonòmic està en una situació judicial tan greu com la del Sr. Nadal. Aquesta no és la resposta que la ciutadania espera d'un govern que diu que vol passar pàgina i obrir una nova etapa a les Balears en matèria de corrupció.

Per tant, mentres aquesta anomalia persisteixi no podem esperar més que desastres i males notícies tant a nivell institucional com a nivell extrainstitucional. El PSOE i la pròpia UM  tenen la paraula

Comentaris

 1. Sr. Nadal

  En castellà diuen que "donde las dan las toman" i no esperis que en Nadal ens ho posi fàcil.

  Així es poden destil·lar totes les teories que es vulgui. I n'hi ha moltes.

  Però pensa que, dels càrrecs que té EU a les institucions, NOMÉS TÚ ets Tinent de Batle gràcies al vot del Sr. Nadal.

  Per tant, si el vot del Sr. Nadal és políticament indigne o invàlid, el primer que ha de presentar la seva dimissió i sortir del govern municipal ets tú.

  Després podem parlar del que vulguis, i per descomptat ningú et nega el dret d'opinar. Faltaria més. No t'aprofitis d'una frase desafortunada.

  Recorda que el Govern de les Illes Balears, solidàriament, respon políticament davant el Parlament i el Sr. Nadal no és diputat.

  No creguis que full fer la punyeta, aquesta situació és complicada per a tots, i per això no és simple. Una mica de rigor ens vindria bé a totes.

  Una besada, wapo.

  Maria | 26/11/2009, 16:28
 2. Re: RUPTURA DE LES REGLES DEL PACTE A CORT

  Enhorabuena!! La votación de UM demuestra que están bien asustados. Menos mal que en este caso no será el tiempo, sino la justicia la que ponga a cada uno en su lugar.

  Susana | 26/11/2009, 17:11
 3. Que surtin ells

  No faceu ni cas de les veus interessades que vos volen treure del Govern amb tantes presses: són els mateixos que varen agafar mal de panxa quan hi entrareu.
  Admir la vostra lluita per regenerar el pacte, per mantenir-lo i perquè siguin els corruptes els que s'en vagin. No afluixeu: sou la veu de la dignitat de l'esquerra

  angels | 26/11/2009, 17:43
 4. JUA, JUA, JUA

  Sr. Grosske,

  Vostè és el culpable de tot això, és a dir, vostès poden pegar, insultar, fer demagogia damunt una imputació, però quan es fa una cosa per raons obvies ja botau i feis dois...

  Tot aquest trui l'han començat vostès, i el ciutadans estam farts de vostes (BLOC), mira per on que a partir d'ara començaran a caure'm bé en Nadal i na Cerdó.

  Francesc | 27/11/2009, 08:16
 5. Dignidad

  es lo que le falta a UM y es lo que le sobra a IU.
  Con estas pataletas vengativas se retratan claramente, tanto los corruptos como quienes los apañan. Por favor continuar con la lucha, son los corruptos los que se deben ir de las instituciones.

  Cem | 27/11/2009, 19:02
 6. Que salgan los corruptos

  Cuando a los corruptos les alcance la justicia se irán de las instituciones y por favor que IU aguante gobernando hasta entonces que para eso os hemos votado.

  MC | 28/11/2009, 10:54
 7. Qué pena...

  Qué pena. Qué lástima. No hay nada peor que sentirte desencantado por aquellos con los que compartes ideas y pareceres. El otro día escuchaba de boca de un destacado miembro del Bloc auténticas "pestes" contra Eberhard Grosske y su forma de proceder. Decía que va por libre y que la prepotencia con la que actúa le va a causar más de un disgusto a él y a sus correligionarios. Cuando le pregunté por qué el partido no le ponía en su sitio, igual que se ha hecho desde otras formaciones con elementos considerados díscolos, me salió con evasivas. Y ahora leo que, lejos de ponerle en su sitio, EU respalda al segundo teniente de alcaldesa en Cort y le legitima para seguir tensando la cuerda. Al principio no veía nada claro lo del PSOE gobernando en minoría llegando a acuerdos puntuales con el PP, pero no sé por qué, creo que a Antich ya "se le ha llenado la pipa" y va a prender el mechero. Que tenga sangre de horchata no quiere decir que sea tonto y me temo que Antich sabe que la historia no sólo va camino de repetirse si no que vislumbra un futuro en manos del Partido Popular. Aunque los enanos del PP jueguen en la NBA. Pues eso, qué pena...

  Desencantado | 29/11/2009, 21:28
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS