Administrar


Estadisticas de visitas

MUNAR, NADAL, ANTICH I CAN DOMENGE

grosske | 21 Octubre, 2009 14:38

La imputació de Munar pel Cas Can Domenge torna situar les Balears en el centre d'atenció política de tot l'Estat perquè la Sra Ma Antonia Munar és ni més ni manco que la segona autoritat política de les Balears ( a més de la Presidenta del Consell i la cap política de Nadal, Vicens i Flaquer quan es dugué a terme el pelotasso de Can Domenge)

La peripècia judicial de na Munar acaba de començar però les seves conseqüències polítiques són enormes.

Fa tres setmanes vaig publicar un post valorant l'auto de la jutgesa remetent el cas Can Domenge al TSJB per trobar indicis de delicte en dos aforats (Nadal i Vicens) i vag dir que havia arribat l'hora de la veritat del pacte, que n'Antich ja no podia mirar cap a un altra banda i, per si de cas no se m'havia entés, deia textualment al final de l'article:

Antich té diverses possibilitat davant seu, inclosa la de convocar eleccions anticipades si no veu que aquesta situació sigui  gestionable políticament. Però hi ha una opció que no té (i no ho dic en sentit figurat): continuar governant de la mateixa manera i amb els mateixos consellers que abans d'aquest auto judicial

Dissabte es reuneix el Consell Polític Interinsular d'EU que ha de prendre les necessàries mesures al respecte però, a hores d'ara, tenc la impressió que aquestes paraules estan més vigents que mai. I també estic segur que aquesta posició està sent cada cop més compartida dins el Bloc

Antich té la paraula i cada cop li queda menys temps per pronunciar-se

Comentaris

 1. Re: MUNAR, NADAL, ANTICH I CAN DOMENGE

  Tal vegada hem assistit a la darrera passa de l'inici de tot plegat. Aparentment enrevesat, però així és.

  Ara comença el vertader procés de catarsi, que seguirà essent lent i desesperant, però a la fi amb tots els protagonistes del sainet participant-hi.

  Manel | 21/10/2009, 14:52
 2. Re: MUNAR, NADAL, ANTICH I CAN DOMENGE

  A jo me pareix allucinant, grosske, lo que intentau.. tant Nadal, Vicens, Munar etc són SOCIS DE PACTE vostros dins es Govern i lo unic q feis es tirar pilotes defora per salvar es cul tot solets donant canya a qui lis vareu donar sa possibilidat de Govern fa uns mesos i ara resulta q són dolentots..
  No mos importa a n, es ciutadans si es Bloc va dir o va fer, per jo sou igual de responsables q altres partners de govern. No estaria malament un poc de humildat i sinceridat cualque vegada..

  anonim | 21/10/2009, 19:55
 3. I EU?

  I EU no té la paraula? Ja heu tragat amb el Pla Director Sectorial de Carreteres d'UM (amb més autopises, 33 rondes als pobles i destrosses de les carreteres rurals), cedir la Comissió Insular d'Urbanisme i la Televisió de Mallorca a UM, i barregar-vos el Salobrar amb l'am'liació del balneari de Campos.
  Seguireu tragant ara?

  Catalina | 21/10/2009, 20:33
 4. Re: MUNAR, NADAL, ANTICH I CAN DOMENGE

  En este tema EU se juega la credibilidad de muchos años en su lucha contra la corrupción. Espero que no nos defraude y que lo que dice el artículo sea verdad y que EU y el Bloc obliguen a Antich a escoger entre seguir teniendo a Nadal en el gobierno o tener a los consellers del Bloc

  de eu | 21/10/2009, 21:18
 5. Re: MUNAR, NADAL, ANTICH I CAN DOMENGE

  Sólo hay dos soluciones a la situación actual:
  1. Intentar gobernar en minoría, haciendo un llamamiento a la unidad en tiempos de crisis y a la regeneración democrática. Prescindiendo de TODOS los imputados en casos de corrupción.
  2. Convocar elecciones anticipadas.
  La primera opción no excluye, llegado el caso, la segunda.
  Las preguntas del millón son: 1. ¿Existe una figura con el liderazgo y el carisma necesarios para asumir ese nuevo contexto y actuar en consecuencia? En otras palabras, ¿Será Antich capaz de hacer lo que debe hacer? y 2. Si Antich no mueve ficha y no asume la nueva situación, ¿Será el bloc capaz de poner sin tapujos sobre el tapete la cuestión y romper la baraja si es necesario?
  En situaciones dificiles como esta es cuando se ve la valía de los actores el liza. Soy bastante pesimista, la verdad.
  Lo triste del asunto es que los que generan el problema son unos, los que no son capaces de afrontarlo con coraje son otros Y los que se beneficiarán de todo dentro de dos años si han sido capaces de recomponerse serán.... los de siempre. Qué miedo.

  Miquel Mas | 22/10/2009, 00:11
 6. Re: MUNAR, NADAL, ANTICH I CAN DOMENGE

  Si tants de problemes tens amb governar amb imputats (no corruptes, recorda que a la vostra constitució espanyola tenim la figura de presumpció d'innocència) per què no deixau l'Ajuntament, Govern i Consell. Esteu perquè voleu, és molt fàcil, deixau la cadira i feis oposició que és el que sembla vos agrada fer.

  Toni | 23/10/2009, 12:14
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS