Administrar


Estadisticas de visitas

CRISIS DEL PACTE: COSA DE PASTA, COM SEMPRE

grosske | 13 Octubre, 2009 06:32

La cosa va començar amb que na Francina Armengol haviat fet unes declaracions provocadores a la premsa "El que no estigui a gust al Pacte que s'en vagi", després es va parlar de paràlisi institucional, de retrassos en el pagament a proveïdors, de TV de Mallorca... i, fins i tot, es va tenir el poc gust d'invocar un informe remés a Fiscalia sobre el cas Son Oms. Amb aquest bagatge s'en varen anar a presentar la seva dimissió els consellers d'UM al Consell de Mallorca.

Han passat uns dies, s'ha parlat, s'ha negociat, s'han reconduït moltes coses, s'ha anat desfent l'embull... però entre totes les coses parlades hi ha una que no va ni per envant ni per enrera. Endivinau de què va?. Idò sí, va d'urbanitzacions i de construcció de places hoteleres. Aquest país, sempre tan fidel a sí mateix!!.

Que la cosa es faci penjar de les famoses ART del Pla Territorial de Mallorca, denunciades pel GOB i per les quals estan imputats, entre d'altres, el portaveu del PP al Consell i l'omnipresent ex-conseller d'UM Bartomeu Vicens ja és també cosa de mal gust. Però no es tracta d'això, és tracta que l'urbanisme i l'ordenació del territori és una cosa massa seriosa per ser tractada com un intercanvi de cromos a una taula de negociació política: té unes regles, uns procediments, una lògica que cal respectar.

En aquest cas, a més, és encara molt pìtjor: es pretén que el desenvolupament urbanístic de Campos vengui directament per llei, en el marc de la tramitació del Decret Nadal, obrint un camí encara més perillós que els de les ART: el dit dels polítics, com el del rei Midas, convertint en or determinades parcel.les igual que en el Pla Territorial però amb el blindatge pervers, front a  possibles demandes judicials, de fer-ho a través d'una llei. Absolutament inadmissible

Comentaris

 1. Tiempo al tiempo

  Pero Eberhard, si lo del golf de Son Baco te lo vas a tragar con patatas. Ya lo verás.
  Para vosotros lo primero es la poltrona. Y si esta corre peligro, firmais lo de Son Baco, lo del Decret Nadal y lo que os pongan sobre la mesa.
  Si ya nos empezamos a conocer.
  Y en el Pacto vosotros sois meros convidados de piedra. Y lo que acuerden el PSIB y UM lo vais a firmar... y sinó tiempo al tiempo.

  Terry | 13/10/2009, 08:27
 2. O no sabieu amb qui vos juntaveu??

  I què esperaveu d'UM??? UM i PP son més o manco el mateix. Què vos pensaveu que desprès de tants d'anys al poder traint a tots aquells amb qui s'han ajuntat canviarien. Què vos pensaveu que UM no seguirien defensant els seus interessos que no solen ser els de tots. A veure si hi ha un poc de dignitat i se deixen les coses molt clares a UM que no poden seguir fent xantatges i prenent Mallorca com la seva finca particular.

  AJCR | 13/10/2009, 11:19
 3. Crisi

  Després del xou d'UM... (recordau que s'havien d'acabar els xous?) només queda una sortida digna per a les forçes serioses del Govern, i és convocar eleccions i que el poble deciedixi si vol esser governat per embullosos o per persones honestes.
  Això de governar en minoria és un suïcidi polític.
  És ben hora que el president Antich demostri una mica de caràcter i valentia.
  I a veure si els del BLOC no tornau a fer un altre espectacle que si junts... que si separats... que si uns.. que si no els altres...etc.
  L'esquerrra mereix fermessa, coherència i voluntad d'unitat.

  joan | 13/10/2009, 18:07
 4. orgullo de ser de IU

  ni campos de golf, ni hoteles, ni cortinas de humo para ocultar los verdaderos problemas judiciales de los uemitas...los verdaderos problemas de deshonestidad y corrupción que les crecen por todos lados.
  Es un orgullo ser de IU

  elv | 14/10/2009, 00:56
 5. Re: CRISIS DEL PACTE: COSA DE PASTA, COM SEMPRE

  Es qui vos deixen penjats son es vostros socis de Govern, de UM. I voltros teniu responsabilidat per igual perque vareu pactar amb ells per Governar aquesta C.A. Encara donau sa culpa de passada a PP i pactes anteriors amb qui ara vos fot.
  Donau una explicació i passauvos a sa humildat perque es ciutadans de Balears esteim farts de tonteries de que aquest és pitjor q jo, per tant jo som bó...

  anónim | 14/10/2009, 19:37
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS