Administrar


Estadisticas de visitas

QUE DURAN DIMITEIXI DE PORTAVEU NO ARREGLA RES

grosske | 28 Agost, 2009 08:20

Diu el Sr. Duran que dimiteix com a portaveu perquè la seva situació judicial no pugui afeblir l'oposició del PP al govern municipal progressista.

El raonament és correcte però no entenc com el Sr. Duran  no es dóna compta que la seva permanència com a regidor també afebleix, per idèntic motiu, la tasca d'oposició del PP

Amb quina autoritat moral podrà demanar el PP de Palma rigor, austeritat i defensa dels interessos públics a l'actual govern de Cort si té entre les seves files l'ex-president del Consorci que va construir el Palmarena, que va tudar 52 milions d'euros sortits de les butxaques de tots els ciutadans, que va fer un equipament esportiu caríssim sense homologació internacional,  que permeté que s'en aprofitassin de l'obra una caterva infinita d'escurabutxaques sense escrúpulos i que va cometre i permetre la comissió  - això ho determinaran en darrera instància els jutges - tot tipus de delictes?

Encara més: com pot fer oposició coherent un grup municipal que té entre les seves files a la Sra. Marina Sans, ex-presidenta de la Funerària Municipals i que està perseguida per la justícia per pagar més de 9000 euros de viatges particulars d'ella i de la seva família?; una regidoras que tenia a l'EFM com a principal càrrec de confiança (anomenat per la Junta de Govern presidida per la Sra. Cirer) un gerent, el Sr. Oscar Collado, també perseguit per la justícia i que va arruinar l'empresa aprofitant-se també econòmicament per múltiples mecanismes i duent a terme una gestió nefasta

I encara més: com pot fer una oposició eficaç el grup municipal popular si té entre les seves files la Sra. Catalina Cirer, que fou batlessa de Palma mentre el seu inicial regidor de confiança, el Sr. Antoni Nadal, feia mobbing immobiliari a unes llogateres (raó per la qual fou condemnat judicialment i va haver de dimitir), mentres el Sr. Rodrigo de Santos utilitzava la targeta de crèdit de l'Ajuntament per pagar-se les juergues a un prostíbul, mentres el Sr Duran presidia el desastre de Palmarena per delegació de la pròpia Cirer i mentres la Sra. Sans aficava mà al calaix de l'Empresa Funerària?.

 No, realment, que el Sr. Duran dimiteixi de portaveu no arregla res

Comentaris

  1. Re: QUE DURAN DIMITEIXI DE PORTAVEU NO ARREGLA RES

    Pienso igual que usted Sr. Grosske, pero yo como ciudadana sin más, lo que veo es que por mas que se les descubra todos los delitos por los que se le imputan solo se queda en eso.Se respira unos aires donde se ve a la legua que son intocables, demuestran tener un poder donde ellos tienen a ciencia cierta que se quedará todo en agua mojada y mientras tanto donde seguro que cae chaparron tras chaparron es en lo que se está cociendo y creo que ha empezado a hervir la pobreza que tenemos cada dia mas los ciudadanos.¿Que le voy a contar que usted no sepa y vea desde su despacho? pues no tiene nada que ver, como se viven las cosas con el estomago falto de necesidades y pleno de estres (le llaman así ahora a lo que de toda la vida ha sido impotencia y rabia de ver como nos tratan a los españolitos los pocos recursos que tenemos, que nos brindan y cuando no, anuncios por toda la ciudad que la depresion es algo normal,vamos algo así como mal de muchos consuelo de tontos). Creo en las politicas de izquierdas, pero en los tiempos que andan francamente los ciudadanos lo tenemos muy mal, demasiadas personas pidiendo para comer a lo que los estametos dicen que ofrecen ayudas,reparten alimentos, que mal rollo eso se llama a lo que es mendigar. En los tiempos que estamos y que pasen estas cosas y encima viendo como estas camarillas de comadrejas peperas siguen su curso tan airosamente.

    maría | 28/08/2009, 21:14
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS