Administrar


Estadisticas de visitas

SON BACO: GENIO Y FIGURA...

grosske | 15 Març, 2009 18:49

La pitjor crisi del govern balear en dos anys de mandat no ha vengut ni de les polítiques econòmiques ni de les ficals ni de les socials ni de la disputa natural per la confecció dels pressuposts. Ha vengut, aferrau-vos, per un golf i un hotel. No un qualsevol, és clar, sinó un determinat, amb nom i llinatges, que es diu Son Baco i que està al municipi de Campos.

No m'imagin cap altre comunitat autònoma de l'Estat en crisi per un golf determinat. "Genio y figura...", a les Illes Balears estam com sempre: quina cutrada!

Per això mateix, perquè aquest tema significa estar com sempre (i no només pel ditxós camp de golf en sí) és evident que no es pot cedir en aquesta qüestió.

El pacte s'ha de complir en la forma (que impedeix presentar mocions al Parlament sense consens previ) i en el fons (que aposta per impedir nous camps de golf que duguin oferta hotelera complementària). Si el camp de golf surt endavant és evident que el pacte del 2007, tal com va ser signat, s'haurà d'aficar a una caixa i enterrar-lo al "hoyo 9"

Comentaris

 1. teatre d'ombres

  Sincerament, crec que a Nadal aquest camp li importa tres pebres verds, dels italians. El que realment vol és més pressupost del govern, aconseguir més gestió per les conselleries d'UM i als campaners ja els hi arribarà alguna cosa d'aquesta gestió, digitada i prèvia afiliació al partit. I, si de passada, pot debilitar al BLOC i al PSIB, molt millor.

  miope | 15/03/2009, 20:27
 2. Perilla el Pacte?

  Podem pensar que UM vol rompre el pacte? Ens compensa governar amb aquest tipus de socis?

  Víctor | 16/03/2009, 13:30
 3. El que vol en Nadal

  En Nadal vol ser batle de Palma i no vol deixar passar massa temps per ocupar el càrrec. Aquesta és la única explicació. Ara bé, "...la avaricia rompe el saco...". El tir li pot sortir malament a UM. Temps al temps.

  m | 16/03/2009, 17:54
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS