Administrar


Estadisticas de visitas

ELS CAVALLISTES SON BONA GENT

grosske | 01 Desembre, 2008 13:54

Diu en Joan Rotger, flamant president del PP de Mallorca, q si s'el condemna pel Cas Cavallistes no pensa dimitir. - Comorr??... Idò si. La clau l'ha donada el seu antecessor en el carrec, Pere Rotger, que ha dit que el PP te molt clar que tot el seguit de carrecs del PP que avui es seuran a la banqueta dels acusats son "bona gent" .

"Si señor, si señor! Mol bona gen!!" (sic) crida el president del comité d'ètica del PP, Sr. Roman Piña, que, segons es rumoreja, s'està donant a la beguda.

En realitat s'enten poc que intentin empurar a tots aquests màrtirs del PP perquè, com tothom sap, els batles i batlesses no comproven personalment el que certifiquen. Els certificats van acompanyats d'informes administrastius que donen fe del que es certifica. ... A no ser, es clar, que aquests certificats no hagin seguit el procediment administratiu normal... A no ser, ès  clar, que aquesta "bona gent" hagi fet uns certificats una mica raros, uns certificats que no s'ajusten al procediment normal, uns certificats sense els requisits formals habituals i signats per satisfer  les necessitats del seu company de partit i ex-batle de Ses Salines.

Tal volta aixi s'expliqui que la Fiscalia i el jutge no els hagi trobat tan "bona gent" com diu el seu partit

Comentaris

  1. EL CAVALLISTA DE LLLUCMAJOR

    I QUE PENSAU FER DESDE EL BLOC PERQUE EN JOAN C. JAUME DEL PP,QUE ESTÀ IMPUTAT, NO SIGUI BATLE?. VOATR-VOS CADA UN A SI MATEIX, MIARAR-SE SA GUIXA, FER S'ASTRUÇ.RESULTA QUE EL D'ASI (MIRA PER ON, QUINA PUTADA!) VOS DONARA LA POSSIBILITAT I LA RESPONSABILITAT EN EL PROPER NOMENAMENT DE BATLE PER FER A LLUCMAJOR EL CANVI QUE TENIM A PALMA MALLORCA I LES ILLES. TOT DEPEN DE FER EL MATEIX QUE A PALMA O AL CONSELL O AL PARLAMENT, I GOVERNAR AMB MINORIA COM AL PARLAMENT, ON LA CONSIGNA ES IGNORAR A EN TOMEU VICENÇ, I A LLUCMAJOR UN GOVERN DE PROGRÉS, SENSE DONAR CADIRA AL REGIDOR ELECTE D'ASI, COM A PENITÈNCIA PEL SEU SUPORT AL GOVERN PP-ASI JUTJAT I CONDEMNAT. PERO PEL QUE ES SENT EL BLOC (PSM) NO ESTA POR LA LABOR. I ENS QUEDAREM TANT AMPLES???CREC QUE ES BEN HORA QUE VOS POSEU TOTS I TOTES LES PILES I QUE SIGUIN DURACELL...NO VAL IGNORAR LA SITUACIO ACTUAL. LA SENTENCIA DEL'AUDIÈNCIA VA MÉS ENLLÀ DE LA RESPONSABILITAT PERSONAL DEL BATLE LLUC TOMAS. POLITICAMET S'HAURIA D'INTERPRETAR COM UN NO AL GOVERN , ALS 18 ANYS DE GOVERN PP.-ASI. I ÉS A LES VOSTRES MANS, SRS DEL PACTE DE PROGRÉS 2, DE CENTRE ESQUERRA O BLOC (PSM EU-VERDS ERC) UM I PSIB PSOE..I NO ENS VENGUEU AMB LES EXCUSES E LA INDEPENDÈNCIA DE LES JUNTES LOCALS, BLA BLA BLA, ES TRACTA DEL MUNICIPI MES EXTENS DE LES BALEARS, ON FA 18 ANYS QUE GOVERNA AMB PRACTIQUES DELICTUALS ELPP-ASI.I HEM NECESSITAT DE LA INTERVENCIO, LENTA PERO SEGURA DE LA JUSTICIA PERQUE EL BATLE I EL SR. RABASCO FOSSIN CONDEMNATS ER UN TRIBUNAL ON EL PONENT I PRESIDENT ES LLUCMAJORER PER MÉS INRI. A VOSTES, GURUS DEL PACTE, ELS CORRESPON ARA ACABAR D'ESCRIURE LA SENTÈNCIA. SEGONS EL REDACTAT SERÀN TAMBÉ JUTJATS A LES PROPERES ELECCIONS.

    UN LLUCMAJORER INDIGNAT | 03/12/2008, 23:48
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS