Administrar


Estadisticas de visitas

L'ESTAT BOTIQUI

grosske | 15 Octubre, 2008 18:45

Qualqú pot despistar-se si veu a G. Bush nacionalitzant bancs o a d'altres països intervenint en el sistema financer. Ha arribat l'hora de la nacionalització de la banca i les assegurances? Marx o, com a mínim, Keynes, han ressucitat?

Res més lluny de la realitat. L'Estat del Benestar va donar pas a l'Estat absent i, ara, a una segona versió d'aquest darrer: l'Estat Botiquí. El sistema financer ha fet "mala via" està empatxat de tants de guanys, de tantes operacions especulatives que res tenien a veure amb l'economia real i s'ens ha posat "malito".

I allà corren en Bush, na Merckel i en ZP a donar-li al sistema financer internacional una bona ració d'Alka Seltzer. Després una bona tanda de rotets, una bona buidada per baix (persones sensibles o vulnerables abstenir.se) i hala! a un altra cosa.

Allò més graciós és que l'alka seltzer el pagam nosaltres i que els bancs - en el seu conjunt - no deixaran de guanyar doblers. Quant a la neteja dels bolquers no vos heu de preocupar: hi ha un munt de treballadors d'Spanair, de Nissan, etc. que - segons sembla- no tindran altra cosa que fer.

El PP, una mica desbordat, encara demana una "mesa" per impulsar mesures de major lliberalització dels serveis i del transport (de la banca no s'atreveix a dir res perquè no está "el horno para bollos"). Estam ben arreglats!

Comentaris

 1. Re: L'ESTAT BOTIQUI

  farmaciola

  Joan | 17/10/2008, 15:23
 2. !Más madera¡

  Per Bush i cia acabar d'aquesta manera no suposa més que el climax de la seva política: alimentar el mercat financer amb recursos públics i mantenir criteris de gestió privats. No els hi ha bastat amb privatitzar serveis d'interés general com l'exercit, el sistema penitenciari, reduir despesa social, etc... a més han aconseguit que les aportacions dels ciutadans acabin en mans privades. Això no és més que "la guinda" a la seva política. Accelerar el procés de concentració empresarial, afavorint-lo amb recursos públics.

  ¡Más madera! Al final el vagó del tren acaba desfet.

  miope | 17/10/2008, 18:00
 3. Re: L'ESTAT BOTIQUI

  El que diu en Perez Roque avui em sembla encertat. Diu molt dels governs (tant dona el seu color) que no han dubtat a salvar el sistema financer. Aixo vol dir que entenen que la base de l'economia son aquestes entitats privades, amb anim de lucre, i gens de manies. Botin com a referent pels nostres fills!!!!!!!! Haurem de repensar el futur amb altres icones: Botin, JJ Cardona, Matutes, .....

  artur | 19/10/2008, 09:51
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS