Administrar


Estadisticas de visitas

FINANÇAMENT IL.LEGAL DEL PP A BALEARS

grosske | 13 Octubre, 2008 18:44

Quina és l'explicació global de tots els casos de corrupció que es varen produir durant el darrer govern Matas?Tots duim un munt de setmanes treguent-li el suc polític a les investigacions de la Fiscalia. No arribam a digerir un tema quan ja tenim un altre que toca la porta. L'omnipresent matrimoni Ordinas-Rosselló ha robat qualsevol espai al cas de Turisme Jove i encara més a les malifetes de Damià Vidal a Bitel 2 per tal de lucrar-se a sí mateix i a algúns dirigents de Noves Generacions.

Però per entendre el problema de fons hem de sortir de l'anècdota i hem de tenir present que tots aquests casos es produien simultàniament: es robava a Bitel MENTRES es robava a Turisme Jove MENTRES es robava al Consorci de Desenvolupament Industrial MENTRES es tudaven milions i milions d'euros al Palmarena, MENTRES es construia el Metro més car del món MENTRES Rodrigo de Santos pagava 1,5 milions d'euros per un joc infantil MENTRES es negociaven plusvalúes multimilionàries al voltant del Pla Territorial...

Crec que resulta gairebé impossible que aquest saqueig sistemàtic fós ignorat ni per en Jaume Matas ni pel llentarner major del partit, el Sr. José Maria Rodriguez.

Més encara: crec que la hipòtesi més plausible per explicar una situació tan inusitada com aquesta és que una part d'allò robat servís per finançar les activitats del partit.

Periodites, polítics i ciutadans hem estat fins ara estorats per la quantitat de brutor que ha arribat a sortir. Crec que és ben hora de deixar de pensar en capses de Cola-Cao i d'altres anècdotes i que procurem formular una hipòtesi creible sobre el que va passar a aquesta comunitat entre el 2003 i el 2007.

Fiiscalia Anticorrupció, tard o d'hora, ha d'investigar fil per randa les finances del PP durant el darrer Govern Matas... i el PSOE, a través del govern de ZP, no ha de posar emperons a aquesta investigació. Només quan aquesta investigació s'hagi produit tendré la convicció que l'Estat de Dret ha fet un esforç real per dur aquest penós assumpte fins a les darreres conseqüències

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS