Administrar


Estadisticas de visitas

CIRER FA TRILE AMB EL PONT DEL TREN

grosske | 13 Octubre, 2006 16:18

Els trileros de l'Arenal són uns angelets comparats amb el que fa na Cirer amb l'urbanisme. Demà trobareu a la premsa una notícia sorprenent que avui ha explicat EU-EV en roda de premsa: l'Ajuntament de Palma obrí el mes de juliol un expedient de disciplina urbanística a la Conselleria d'Obres Públiques per l'esbucament del pont del tren.

- No pot ser!, em direu, s'hagués sabut.

- S'hagués sabut si a Cort hi hagués un mínim de transparència, vos contestaré, però és cert i ben cert: tenc els papers.

-  Ah!, idò... és una bona notícia, no?

- I tant que sí, replicaré, és la demostració que el  "cuarteto de la muerte" (Matas/Cabrer, Cirer/de Santos) mentia quan afirmava que l'esbucament del pont s'havia fet d'acord amb el projecte i complint la legalitat. Si això fos així, òbviament, el que hagués fet l'Ajuntament és fer un informe tècnic en aquest sentit , resoldre arxivar la nostra denúncia i punt.  Però hi ha una mala notícia, afegiré, la mala notícia és que l'expèdient de disciplina està aturat i no han mogut un sòl paper.

- Ara sí que no entenc res. I perquè inicien l'expedient si tanmateix l'aturen abans de començar?

- Ah!, amics, "siga la bolita, siga la bolita". Vos ho explic:

El mes de novembre del 2005 EU-EV va denunciar l'esbucament del pont per infracció urbanística i atemptat al patrimoni

L'Ajuntament va agafar la denúncia i la va aficar a un calaix del despatx del Gerent d'Urbanisme

EU-EV, d'acord amb la llei, va denunciar al Consell Insular la inactivitat de l'Ajuntament i li va demanar al Consell que fos ell el que tramitàs la denúncia.

El Consell va demanar la documentació a l'Ajuntament i l'Ajuntament també va passar com de la m...

EU-EV denuncià l'actitud del PP de Cort al plenari i davant els mitjans de comunicació i el Consell reiterà la seva petició de documentació. Què fer?. Aguantar en la mateixa línea no éra sostenible, per arxivar la denúncia es necessitaria un informe tècnic afirmant que tot es va fer bé (i es veu que no trobaven ningú que el firmàs); solució: iniciar un expedient de disciplina que no dugués enlloc però que no permetés afirmar que l'Ajuntament no feia res, així s'evitava que el Consell tramités la denúncia per inactivitat de l'Ajuntament (així com estan les coses amb el Consell, pensaren, a saber què passaria si fós el Consell qui tramitàs l'expedient)... Et voilà!: els trileros continuen jugant i fent correr la bolleta amb un únic objectiu: aconseguir que la cosa no exploti abans de les eleccions.

Que no ho aconsegueixin és responsabilitat nostra (duim el tema al Ple de dia 26 d'Octubre), és teva, és dels mitjans de comunicació i és del conjunt dels ciutadans: fora trileros de l'Ajuntament!

 

Comentaris

 1. Fora trileros de l'Ajuntament!... I que entri Grosske!

  Com sempre, has estat clarificador, imaginatiu, graciós, genial, encantador. Una llàstima que t'hagis de lluir literàriament amb temes tan fastigosos com aquests, jo crec que en els fons estan asustadets perquè saben que només els hi queden uns quants mesos... Però bé, que si acosegueixes ometre les trastades i irregularitats d'aquests governants nostres... la teva crònica torna a ser la monda.

  ullets d'ovella en almíbar | 13/10/2006, 17:18
 2. El consell de mallorca ..............sense fronteres

  Entrevista en diario de mallorca de hoy, comentas el estado urbanistico y penoso de Andraitx, y este maravilloso hobre dice la frase del dia: "Vicens justificó su negativa a plantear esta posibilidad en la "falta de medios" por parte del Consell de Mallorca para asumir un volumen de trabajo tan importante como el de gestionar los expedientes urbanísticos en un municipio de tanta actividad constructora como el de Andratx.". ¿Habla de falta de medios y volumen de trabajo ......?, esto es para taparse los ojos y los oidos y creer que jamas pudo decir esta barbaridad .... no puede asumir el consell de mallorca el urbanismo de andraitx de una poblacion de 10.000 Habitantes, y alguien me puede decir, ¿como gestiona toda la isla? .... increible, no sirven para nada y encima cabrean a los ciudadanos.

  mallorqui | 14/10/2006, 09:09
 3. Y ..... donde quedaran los arboles .............para cuando el consell actue .?

  Un apunte después de decir esto: "El conseller señaló que "ojalá" el Consell pudiese asumir las competencias urbanísticas de Andratx, pero reiteró el déficit de recursos existentes en la institución y recordó que en la isla "no existen precedentes" en este sentido." ; "OJALA" que ustedes gestionaran mejor el patrimonio de todos nosotros .... los ciudadanos, y lo mismo dispondrian de mas medios para estas cosas tan IMPORTANTES y se dejaran de tanto cazador, can domengue, y demas, el medio ambiente es lo mas importante y mas cuando uno tiene que hacerse con las riendas de una situacion ...... EN VEZ DE PONER CARA DE PENA Y PONERSE A LLORAR

  Mallorqui cabreado | 14/10/2006, 09:16
 4. Subrogació

  Així i tot, crec que cal demanar al consell de Mallorca la subrogació de l'expedient. I, a continuació montar un follón en el CM, per exemple en la votació de pressuposts del Consell per la manca de pressuposts i recursos (humans) de la Comissió d'Urbanisme per a poder abordar l'allau de denúncies urbanístiques que reben. Per exemple, d'artà segur que hi ha més de 50 denúncies pendents de tramitar.

  Julen | 14/10/2006, 19:06
 5. Queda mas que demostrado ...........................

  Lo contrario a una buena politica es Unió Mallorquina ....., que no hace honor ni a sus siglas .......... MUY TRISTE LA SITUACION QUE PRESENTA ..... REPRESENTA ....... Y SUS REPRESENTANTES ......... . Los cuales manifiestan cosas como: "Además, Vicens apuntó que "cada institución debe asumir la responsabilidad que le corresponde" y añadió que el Consell se dedica a recibir denuncias y a desviar los casos a otras instancias como la fiscalía cuando ve que existen indicios de irregularidades que merecen ser investigadas en profundidad."; PUES SR. VICENS .... PARA HACER DE "CORRE VE Y DILE" .... NOSOTROS LOS CIUDADANOS NO NESITAMOS NI HA ESA INSTITUCION .... NI POR SU PUESTO HA USTEDES,CON SUS MARAVILLOSOS SUELDOS....., NOS BASTA CON UN CELADOR QUE TRANSPORTE LOS EXPEDIENTES A LOS JUZGADOS.
  Y YO ME PREGUNTO ....... PERO COMO PODEMOS AGUANTAR NOSOTROS LOS CIUDADANOS MALLORQUINES ....... A PARTIDOS Y POLITICOS DE ESTA MANERA, A LOS QUE NOSOTROS LES DEPOSITAMOS LA CONFIANZA ......... PARA ELLOS DEPOSITAMOS EL VOTO, QUE NO ES LO MISMO.

  Illenc | 15/10/2006, 17:18
 6. COPIEN ESTE VINCULO ...................

  PORQUE LO QUE MANIFIESTA ESTE HOMBRE ...... NO TIENE DESPERDICIO: http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1320&pIdSeccion=3&pIdNoticia=216537&rand=1160898719002

  TODAVIA NO SE PARA QUE ESTA ..... NADA VA CON EL CONSELL ..... DE LO ÚNICO QUE ENTIENDEN ES DE.... cazadores .... aviones ..... terrenos publicos a la venta ......, etc etc; esto no consiste en vender y dar subvenciones ..... hay que mojarse .... dar la cara .... y cojer responsabilidades ...... .

  ............ el mateix | 15/10/2006, 17:23
 7. Parc Estaciuons

  Efectivament l'esbucament del Pont del Tren va ser un patrimonicidi,efectivament quan se parla del Parc de les Vies és com parlar amb una paret, però a més a més,¿ què volen fer en el PARC DE LES ESTACIONS?. Hi has d'anar a fer una volta.¿ L'estetica no recorda el regionalisme decadent dels anys 40?, ¿S'ha de tancar quan el sol se pon?. Un metro i mig i un Retiro petit.La colera de Aguirre, que assesora

  Maria | 27/10/2006, 22:33
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS