Administrar


Estadisticas de visitas

ZP HA PERDUT EL NORD

grosske | 12 Setembre, 2008 06:14

 

 La compareixença de ZP al Congrés per posicionar-se sobre la crisi econòmica ha estat enormement decebedora tant pel que va dir com pel que no va dir.

No hi va haver un programa clar d'actuacions en el terreny econòmic i financer ni tampoc un programa clar d'actuacions en el terreny social per tal de protegir els segments socials més castigats per la crisi. No hi va haver cap idea potent sobre com afavorir la generació d'ocupació,  sobre el reequilibri dels sectors econòmics, la prevenció de  les bimbolles financeres o immobiliàries que acaben esclatanti-li en la cxara als ciutadans, el foment de les activitats més intensives en generació d'ocupació, el foment de l'autoocupació,  la revisió de les polítiques fiscals;, o les ajudes per a la gent que la crisi posarà a les portes de l'exclussió social.

La única cosa concreta que va dir se la podia haver callat: crèdits i exencions fiscals per les constructores. Les pobres...! I totsa els beneficis que han acumulat aquests anys venguent els pisos per un preu moltes vegades superior al cost real de la construcció? On són aquests doblers?

ZP vol ajudar a les constructores però no li he sentit dir res consistent per ajudar a les famílies que ara es trobaran que no tenen doblers per pagar la hipoteca o el lloguer  

Comentaris

  1. D'acord

    En això darrer hi estic totalment d'acord: no és just que l'Estat assumeixi el risc que hauria d'assumir l'empresa privada.

    Joan | 13/09/2008, 20:44
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS