Administrar


Estadisticas de visitas

ACABAR AMB SON BANYA: PERQUE I COM

grosske | 01 Agost, 2008 16:50

PERQUE...

Es un guetto racista i anacrònic

Va nèixer amb caràcter provisional i ha tornat definitiu

Es un compromís de l'acord de govern de 2007 i de totes les forces polítiques des de fa més de 20 anys

Es un problema que creix (il.legalment al propi poblat i legalment estenent-se per determinats barris de la ciutat)

Es un santuari del narcotràfic

Es un focus permanent d'exclussió social (el 54% dels nins no van mai a escola, el 90% de la població és analfaberta, el 72% no té ingressos reconeguts...)

COM

Progressivament, controlant els processos de reallotjament

Ajudant a qui ho necessita amb lloguers subvencionats amb opció de compra condicionats a l'èxit de la inserció social

De manera molt dispersa geogràficament, sense reproduïr guettos

Estroncant el negoci del narcotràfic

A partir del mes de setembre

NOTA FINAL: Juliol acaba bé. Dia 30 es presentava el resultat del concurs d'idees per fer dos blocs de pisos moderns i dignes a Corea en substitució dels anteriors. El mateix dia la Junta de Govern aprovava el Pla de Reallotjament de Son Banya. Problemes de dècades que, només amb un any de govern de progrés i de la mà de dos regidors del Bloc, han començat a solucionar-se

 

 

Comentaris

 1. Re: ACABAR AMB SON BANYA: PERQUE I COM

  Ses subvencions seran per a tots els desallotjats, o només per al 72% sense ingressos encara demostrats?

  Es faran controls dels comptes corrents i seguretat social dels beneficiaris abans i després de ses concessions?

  Esper que sa policia estigui ben damunt d'aquesta gent i que no emprin es dobbers de tots per a seguir al marge de la seguretat social i després beneficiar-se'n amb negocis il·legals. Que els ajudin, però que també els controlin de forma eficaç.

  Eli | 01/08/2008, 17:14
 2. Militant de les JNA

  Des de les JNA creim que qui s'ha venut ha esta el PSM que amb aquest pacte ha renunciat als valors nacionalistes per mantinir el seguidisme a EU. Nacionalment parlant, el pacte de progrés és un zero a l'esquerra.
  Per això, ens pareix molt bé que UM, que llevant ERC i entesa és l'únic partit nacionalista de les illes, establesqui contactes amb qui sigui, sempre i quan sigui per avançar. Jo personalment crec que la cúpula del PP (on delgado i els seus no hi pinten res) són més receptius als valors mallorquins (catalans) que no pas els forasterots comunistes, que són anticatalanistes a matar.
  I sobre els dos interlocutors, amb el boicot clar del PSM a Unitat, fins que van conseguir exterminar la idea de fer un partit unitari per fer un PSM amb un altra nom, perd tota credibilitat com a interlocutor pel que sigui.

  P.S: Per descomptat desconfiam d'UM, però si la comparam amb la trajectòria d'aquest PSM sense rumb, on totes les veus nacionalistes van abandonar el vaixell i el PSM va quedar amb només l'ala esquerrosa.

  Medo Tunina i Rebassona | 01/08/2008, 18:52
 3. a Eli

  Es natural la teva prevenció però vull dir-te amb claredat que es facilitarà el reallotjament als que ho necessitin i en la mesura que ho necessitin. No es malbaratarean els doblers públics, no hi haurà reallotjaments descontrolats

  grosske | 02/08/2008, 10:44
 4. Salvam llevant

  Per responsabilitat política, Salvem LLevant! TREN NO
  La política de transport públic a l'illa ha estat un joc de despropòsit des de fa molts anys, un bon exemple és el metro amb una gestió impresentable i unes preses de decisions polítiques que van en contra de tots nosaltres i sobretot d'una construcció nefasta que ha suposat molt temps i doblers de tots els contribuients.

  El problema és que havent solucionat, o això sembla ho esperem, els problemes del metro que encara que en distàncies curtes pot ajudar al transport públic dins de Palma, ara com a contrapartida nefasta al govern del PP, aquest govern d'esquerra vol superar-ho amb la construcció d'una línea de tren de Manacor a la costa que es planteja des del començament com una hipoteca política que s'ha de realitzar encara que tots els estudis l'hagin titllat d'insostenible.

  Una infraestructura que no solucionarà els problemes de transport públic a llevant al tractar-se d'un territori amb nuclis urbans dispersos i on la majoria de moviments són de curta distància i entre pobles o zones rurals que el tren no connectarà i que NO complirà el seu objectiu de ser un trasnport públic.

  Una infraestructura que només servirà per portar turistes de la costa a Palma cosa que la convertirà en deficitària com diuen els estudis i que hipotecarà el futur d'un trasnsport públic eficaç i eficient per tota la comarca, un tren que servirà per servir als habitants de llevant.Una infraestructura que trencarà més el territori, vallant-lo, construint nous ponts i tunels, nous enllaços i desviacions obligant-nos a recorre km per creuar aquesta barrera en el territori afectant al entorn, al paisatge i trencant els corredors ecològics.

  Una infraestructura que servirà per fomentar l'especulació en els quatre poble on hi haurà estacions, sinó són 5 amb una possible parada a S'era de Pula que ja es comenta que hi pot haver perquè la Claudia Schiffer i el PJ Ramirez puguin pujar-s'hi.

  Una infraestructura que tindrà una freqüència de pas mínima degut a la poca densitat d'aquest territori. Hi ha molts sistemes de transport públic eficaços i sostenibles que s'estan implentant des de fa temps a Europa destinats a zones de baixa densitat i entorns dispersos que permeten comunicar tots els nuclis urbans através de minibus elèctrics i a gas, que són capaços d'adaptar les seves rutes a través de senzills sistemes de gps i de trucades perquè tothom pugui tindre la possibilitat de disposar un transport públic que pemeti no agafar el cotxe. A més utilitza les infraestuctures ja disponibles en el territori sense tindre de degradar-lo més. La seva eficàcia permet no tindre d'ampliar amb autopistes la xarxa viaria cosa que si passaria si al final aquest govern realitza la línea del tren al ser aquesta ineficient.

  Podrien també parlar del pla de mobilitat, del pressupost que té aquest i de les exigències que demana i que sembla que el govern ha oblidat. podríem parlar que els polítics és tindrien de dedicar a donar el millor servei als seus citadans buscant les millors solucions i no amagant els informes desfavorables a una infraestructura com aquest perquè s'ha passat 10 anys utilitzant, mobilitzant i distorsionant les informacions per confonrdre a la gent que el tren es l'únic trasnport públic possible,...

  El tren Si és un molt bon transport públic i té tot el sentit per unir Palma i Manacor com a dos ciutats denses però no és la solució per tot sinó pot convertir-e en la ruina d'un territori com LLevant.

  NO entenem com els partits d'esquerres no reclamen un transport públic per tots, eficaç, eficient i respectuós amb l'entorn.

  No entenem com totes les poblacions que es quederan sense transport públic a LLevant NO diuen res i defensen els drets dels seus ciutadans.

  NO entenem com l'oposició per una vegada es posa a defensar els drets dels ciutadans d'un transport públic de qualitat en comptes de callar.

  Sabem que les hipoteques polítiques són importants però les hipoteques sobre el territori ho seran molt més i per moltíssims més anys.

  Esperem que tinguem polítics valents que expliquin les coses clares i treballin per un transport públic, de qualitat, eficient i sostenible no només per LLevant sinó per tota Mallorca.

  Mentre no sigui així els ciutadans anònims intentarem continuar informant almenys per tindre la conciència tranquila.
  Gràcies per escoltar-nos
  http://mallorcallevant.blogspot.com/

  mallorca llevant | 02/08/2008, 17:22
 5. CAMPOS DE CONCENTRACION SOCIAL

  ¿Esta es la clave para una buena reinsercion?*
  "De manera molt dispersa geogràficament, sense reproduïr guettos".
  Por ejemplo:
  Las Fincas y/o terrenos de: La Ribera, Son Ferando, Son Barraquer, Son bordoy, Son Antiquet, Son Morlanet, Son Morla; Genova D-22, Son Toells D-23, Sa Taulera III, Son Puig, Son Ferragut, Son Pardo; Son Guells y Son Morro si se recalifican, todos estos terrenos son del termino municipal de palma.
  Esto se le muestra usted Sr Grosske, ya que a todos los consistorios hasta dia de hoy han considerado que los CAMPOS DE CONCENTRACION SOCIAL tan solo estan en SON GOTLEU, EL RAFAL, LA SOLEDAD, COREA ... y pocos mas, todos menos uno concentrados en la zona de LEVANTE de esta ciudad, EVITANDO SIEMPRE otras zonas de Ciutat, restando y desinteresándose totalmente por la INSERCION SOCIAL y preocupandole tan solo los clasismos y los estatus .... osea .... ZONAS y BARRIOS BUENOS Y ZONAS Y BARRIOS MALOS .... EN POCAS PALABRAS NO SE PUEDEN MEZCLAR .... TRABAJADORES DE RICOS CON TRABAJADORES DE POBRES ....¿PORQUE?, esto tendriamos que preguntarselo a los responsables del Urbanismo o responsables sociales del PP, ellos que han mandado durante todos estos mandatos, y que ahora los CIUDADANOS POBRES O CURRANTES nos damos cuenta que nos han etiquetado y catalogado en nuestros propios barrios y casas ... como en los campos de concentracion ...... SOCIAL.

  Palmesá de .... "el Rafal" | 03/08/2008, 14:36
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS