Administrar


Estadisticas de visitas

CARDENAL ROUCO V.: AMBICIOSO Y TRAIDOR

grosske | 19 Juny, 2008 05:58

El Cardenalillo que apacienta el rebaño de la Conferencia Episcopal sigue apostando por el mantenimiento de Jimenez Losantos como líder espiritual de la Cadena COPE.

Las continuas injurias que este pseudoperiodista vierte en la radio católica no parecen compensar la ambición de audiencia (y, detrás de ella, de dinero) que parece ser el único norte y guía de los mandatarios eclesiásticos españoles. Tampoco parece ser un freno la befa de la justicia que ha hecho el condenado Losantos al afirmar que, "por ese precio" (la multa que está obligado a pagar) piensa seguir despachándose a gusto desde los micrófonos de la COPE. Ay Rouquito, Rouquito! no recuerdas que éso de injuriar además de estar muy feo también es un pecado?

Aprovechando que ya no está el verdadero jefe para, látigo en mano, echar del templo a los que están dispuestos a vender los principios por treinta monedas, Rouco Varela y sus secuaces siguen comprando audiencia a base de traicionar su dignidad

El hecho de que haya ovejitas de su rebaño, como la Sra. Cirer, que hace un par de años declararan que "no podían salir de casa" sin un buen "chute de Jiménez Losantos" (sic) no es disculpa: la pobreza moral e intelectual de algunas ovejas no justifica la falta de escrúpulos de los pastores

Qué Dios les pille confesados!

PS: Pido disculpas por esta parodia de "Las Mañanas" de la COPE. En realidad, no es más que una pequeña y suave muestra de lo que la Conferencia Episcopal consiente que se vierta día sí y día también en las ondas radiofónicas de toda España. Espero que pueda servir de reflexión  a quien corresponda

PS2: Por cierto, me juego unas cañas a que este post, con un título así, va a tener muchos lectores. Ganar audiencia insultando y haciendo el friky no tiene ningún mérito. Quod erat demostrandum

Comentaris

 1. ... la llibertat ¿d'expressió?

  Benvolgut: la teva paròdia és bona: en Losdemonios és, sens dubte, d'allò que en diuen "una boca grande".

  Però tornam al punt de sempre: atempta aquest senyor contra qui/què? A on té el seu punt la llibertat d'expressió?

  Jo em pos la ràdio dematins, i de les 6h30 fins les 8h30, escolt indistintament la tríada Francino-Herrera-Losdemonios, per a intentar fer-me una realitat quotidiana informativa.

  El resultat? Que aquests senyors m'aboquen les seves opinions i que jo em faig una (minúscula) opinió a partir de les seves. I em va bé. I m'estim Losdemonios perquè, no tenint cap ni un apèndix d'opinió prop del seu, en pot dir la seva. Així, a les 8h30, apag la ràdio i em dic: ei, som a un país a on un tipo A, un tipo B i un tipo C, tenen la llibertat de dir la seva. Com jo. Com en Rouco. Com esper que tenguin els meus fills.

  En Losdemonios no és un càncer: és una opinió. I si vivim en democràcia, saps què pots fer? El que jo: canvia el dial: n'hi ha un futimer d'altres que diuen el mateix, el contrari, el pitjor i el millor.

  NOTA: a la ràdio pública BBC1, varen tirar-se a sobre el seu presentador estrella, Chris Moyles, per homòfob. Va donar les seves raons (no diré quines: són les seves), i continua essent el programa #1 de la ràdio anglesa. Iparcialitat. Objectivitat. Que la gent digui, que la gent faci, és la llibertat d'expressió: no m'agrada? Tenc un dial per a canviar de canal. Punto pelota.

  NOTA sobre NOTA: Cuba té El Canal/Els Canals: no m'agrada? No tenc un dial per a canviar de canal. Punto pelota.

  never mind the bollocks... | 19/06/2008, 18:12
 2. Re: CARDENAL ROUCO V.: AMBICIOSO Y TRAIDOR

  Efectivament, enfront de l'opinió que no ens agrada, tenim l'opció de canviar d'emissora; i enfront de la injuria com a sistema de feina, tenim l'opció de dur a la barra l'opinador en qüestió.

  Una suggerència, tanmateix: ja que tens tant temps els matins, potser t'acabaries de formar una opinió no tan minúscula si no et limitassis a comentaristes espanyols. Jo provaria d'escoltar Catalunya Ràdio, Ona Mallorca o fins i tot IB3. Uep, només és el meu parer!

  Josep J. Rosselló | 20/06/2008, 00:04
 3. Re: CARDENAL ROUCO V.: AMBICIOSO Y TRAIDOR

  Es molt interessant el primer comentari. Tolerància màxima, lliurepensament a tope i si no t'agrada canvia de dial... i si critiques en Losantos ets un intolerant: subtilíssim, intel.ligentíssim però absolutament falaç.

  Alguines idees:

  1) Tothom té dret a expressar el que vulgui sense vulnerar la llei (per cert, que en Losantos l'ha vulnerada)

  2)... i tothom té dret a criticar als que opinen. O es què només podem criticar als polítics, a les organitzacions socials, als àrbrits... però als periodistes no?

  3) El que diu en Losantos des de l'òrgan oficial de comunicació de l'Esglèsia forma part del debat d'idees d'aquest país Jo ho trob impresentable i reaccionari... i les meves opinions també formen part del debat d'idees

  4)Les idees no són productes de supermercat ni els ciutadans som clients que en triam una o altre passivament.. canviant de dial. Els ciutadans tenim dret a participar, a criticar, a fer públiques les nostres opinions... per això és important valorar políticament i moralment el fenòmen Losantos (entre moltes altres coses)... i per això el tema no es solventa dient: ah, si no t'agrada, canvia de dial

  grosske | 20/06/2008, 06:29
 4. No som imbècils.

  Els individus no tenim cap obligació de posar l'altra galta si ens ofenen. Això està bé pels catòlics, si així ho creuen. Però, les persones adultes no tenim perque combregar amb rodes de molí.
  És tot un xute escoltar el sermonetjador i llegir els textes sagrats. No tenen res a veure. Encara que els bisbes facin jutipiris per justificar l'injustificable.

  sense nom | 20/06/2008, 08:40
 5. canviar el dial

  Benvolgut: reconec que no m'he expressat bé. Canvia de dial (que sona més a "putes, idò canvia el dial!"), rellegit, reconec - insist - que pareix una contraordre de caporal maleducat.

  L'argument però - el meu -, rellegit, no el trob tan falaç com comentes; jo el trob un poc "ramplón" - el meu -: A és A, B és B, i C és la suma dels dos.

  Però és precisament aquesta ramploneria la que em sobta, perquè a jo em quadra: si hi ha llibertat d'expressió, llavors Losdemonios pot dir la seva. Si no hi ha llibertat d'expressió, llavors en Losdemonios no pot dir la seva (ergo: si en Losdemonios no pot dir la seva, no hi ha llibertat d'expressió).

  Donc un parell d'exemples majúsculs, des de la meva minúscula opinió, d'expressions en llibertat (perquè hi ha llibertat d'expressió?) recentment limitats (o en procés) per aquesta onada censuradora que, benvolgut, sembla que els hi ha pegat a tots:

  1/ "Me cago en la puta España". (Context humorístic)

  2/ "Gallardón es un cobarde". (Context lisèrgic)

  3/ La portada d'un setmanal d'humor. (Context satíric)

  No pos en dubte la teva capacitat de debat (de fet, aquí som, al teu espai); solament pos a sobre la taula una tesi político-filosòfica (per fugir de la meva ramploneria habitual): si una expressió pot vulnerar la llei com a simple expressió, és a dir, com a verbo-sujeto-predicado, sense tenir en compte el context, no és com quan el Movimiento retallava els guions d'en Berlanga ("Señorita, está usted rica como un pan") amb la nota al marge de "Indecoroso"?

  Quiero volver a los orígenes del cine: a la improvisación; eliminar esa Gestapo que es el guión, para que de cada plano crezca un pedazo de universo. (Berlanga) | 20/06/2008, 17:25
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS