Administrar


Estadisticas de visitas

2 Posts dels lectors : Seguretat a les carreteres

grosske | 05 Juny, 2008 08:18

Agreesc a Eva Sebastian i  a Joan Moyà Borràs la remisió d'aquests comentaris. Es fantàstics que, des de la societat civil sorgeixin moviments reclamant seguretat a les carreteres.

Des del Consell de Mallorca, Antoni Pascual m'assegurà que la seva intenció és posar mitjanes infranquejables a les autovies... però caldrà estar-hi damunt perquè no passin accidents com el d'ahir... i com els d'altres dies tràgics.

Les mitjanes són importants però no basten. Per parlar de coses que només són competència del Consell, hi ha molts de trams on la senyalització és manifestament millorable en termes de seguretat. Que es faci. I també es pot posar en marxa una idea que funciona a d'altres indrets: assenyalar els punts negres i els puns on hi ha hagut accidents morals com a avís per als conductors. Són moltes coses que, acumulades, poden canviar radicalment la situació.

Anim!

1) mitjanes, per favor

comentari remes per :

Eva Sebastian 05/05/08 15:50

som una cosina den Dionís;
cada dia que passa els sentiments es posen a flor de pell, per la meva feina he de passar varies vegades per el tràgic lloc on el meu cosí, la seva dona i un tercer conductor hi pergueren la seva vida, és veritat el fet de que amb les mitjanes no es treuria massa benefici polític, però hi ha un benefici que no es veu: és el dia a dia de la vida cotidiana familiar, no vull entrar en detalls, el que m'agradaria ja és un imposible, però el que es pot evitar és increible. Si hi ha qualque tipus de pressió que poguem fer entre tots m'agradaria aportar el meu gra d'arròs.
eva sebastián

2) Seguretat a les carreteres

Comentari remes per: 

Joan Moyà Borràs | 04/06/2008, 18:48

Ha tornat a succeir. Som en Joan Moyà, germà i cunyat de dues víctimes mortals per creuament de mitjana a l'autopista de Inca. Fa uns mesos vaig deixar un dossier de documents a la teva secretaria sobre el tema. Hi ha ara mateix persones amb nom i cognoms al Consell de Mallorca encarregades responsables de la noticia que t'adjunt:

http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2008060400_10_364426__SUCESOS-Herida-grave-mujer-accidente-autopista-Inca-causa-retenciones

Hi haurà morts a famílies pròximament degut a la no col•locació per part dels responsables polítics de mitjanes a les autopistes de Balears. Són uns quants centenars de milers d'euros que s'han de concedir a una empresa de infrastructures viàries per evitar unes 5 morts anuals. Morts de persones que van a la feina i simplement són envestides per altres cotxes que també indirectament han patit un adelantament o una incorporació mal calculada. Una acció molt freqüent a una infrastructura responsabilitat del Consell de Mallorca.

El temps compta. I més que el temps cada acció que fas. Decideix:

Fer lo que puguis perquè no hi hagi més morts i agafar el telèfon, pitja:

FAIG

Pensar que és un tema important i passar a una altre punt de l’ordre del dia, pitja:

SOC CORRESPONSABLE

Gonzalo Aguiar González és el Director Insular de Carreteres del Consell de Mallorca i és la persona que pot començar a revertir el procés evitable de les pròximes morts.

 

Comentaris

 1. Reportant actuació de la Policia Local de Palma.

  Avui coincidint amb una manifestació pel carril bici hi havía renou de bongos a cárrec de tres brasilenys.M'arramb a sa policia i les dic què hi ha une normativa antirenous.Moments de dubte què no hi hauríen de ser;finalment un des dos actua correctament i les fa callà;l'altre què li diu què ells no estàn allà per allò,pels renous(sense comentaris).¿Me volèu dir qui ha de voler comprà o llogà un despatx a sa Plaça Espanya?.¿Es posible fer-hi feina?¿Preparà unes oposicions o un examèn?

  Derrota del PP-UM | 05/06/2008, 18:32
 2. Air Berlin

  Benvolgut Grosske

  Hi haurà post referent a la carta del director d'Air Berlin a la revista que donen als avions?

  Aquest home i el seu sequaç, Álvaro Middelmann, s'han lluit...

  http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080605/53474077246.html

  Salut

  The Laughing Man | 06/06/2008, 10:55
 3. trens

  i de trens no en parlau?. Diumenge hi ha una marxa reivindicativa pel tren de llevant.
  Vos hi esperam!

  http://trenllevant.balearweb.net/

  Pere | 06/06/2008, 17:47
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS