Administrar


Estadisticas de visitas

1ER ANY DE CANVI EN PARTICIPACIO CIUTADANA

grosske | 20 Maig, 2008 05:54

Un any després de les eleccions del 2007 ja està definit i orientat el canvi a Palma en matèria de Participació Ciutadana.

En apretadíssim resum, aquest és el seu contingut:

Crear nous instruments de participació ciutadana: un protocol de pressuposts participatius aprovat la setmana passada i que anirem revisant any rera any; uns Grups Sectorials per parlar i negociar amb el teixit associatiu en funció dels seus interessos sectorials; la creació del Consell Socialde la Ciutat (que va al Ple d'aquest mes), el Defensor de la Ciutadania, i , la joia de la Corona, uns Consells de Barri que duran la interlocució amb les entitats "a peu de barri".

També cal remarcar la revitalització dels Consells de Centre que han de servir per retornar a la ciutadania el poder de decisió sobre el que fan i el que han de fer els Centres Culturals

Quant al moviment veïnal, més suport i major respecte a la seva autonomia. La convocatòria de subvencions d'enguany supera en un 43% les de l'any passat, permet el major marge de maniobra possible a les AAVV sobre què volen fer amb el suport de l'Ajuntament i, a més, es signaran convenis per tal d'agilitzar el pagament de les subvencions

Quant a les festes populars, màxim consens i participació en el seu disseny a través del Pla Director de Festes Populars que ja està redactat en fase d'avant projecte i serà objecte de debat durant tot l'any 2008. El projecte sortirà a la llum després d'una nova reunió de la Comissió de Festes que es celebrarà dia 9 de juny)

Comentaris

 1. ufff

  afortunadament tenim a en Gómez i a na Nanda que si no....

  anda que! | 20/05/2008, 06:31
 2. Col·laboració

  Hola Eberhard.

  Com a promotor musical i director de Deacorde Producciones, m'agradaria participar i/o conèixer de qualque manera aquest Pla Director de Festes Populars.

  Miguel Ángel | 20/05/2008, 06:39
 3. pla de festes

  Molta de participació però jo no he trobat enlloc es pla director de festes populars. Mem si el publiques al teu blog o el posau a sa web de s'ajuntament. O es que es una fantasmada?

  pepet | 20/05/2008, 08:26
 4. pregunta

  Has vist el poc espai que has ocupat als mitjans de comunicació avui? No et fa reflexionar una mica al respecte?

  idò | 20/05/2008, 08:57
 5. Participacio al molinar

  Gracies Grosske,
  Al molinar mai haviem tengut una cohesió tan grossa i una participació a les activitats de les associacions tan massiva. Es un gust veure a la gent gran del barri anant a caminar cada dia junts i fent salut.
  La llastima es q aquestes caminades no les haguis organitzades tu al teu "pla de participació ciutadana", si no que les montin contra tu per no deixar-los participar a la planificació del seu barri.
  Sempre havia pensat q les cagades de l´esquerra no eren per mala fe, ara gracies a lo del molinar ja no.

  molinaret | 21/05/2008, 05:20
 6. Pla de festes

  El Pla de festes és ara un avantprojecte. Es debatrà dia 9 de juny a la Comissió de Festes populars de dia 9 de juny i després serà distribuit a totes les entitats ciutadanes (i a totes les persones interessades) perquè hi puguin fer aportacions

  groosske | 21/05/2008, 06:15
 7. gente normal

  Hola Grosske. Sólo para decirte que este bloc también lo lee gente normal. Quitando los dos comentarios de los que reclaman el plan de fiestas, todos los demás son unos frikis que ni hablan de los presupuestos participativos, ni de los consejos de bario ni de nada con pies y cabeza. Pues éso, que sigas por ahí, que lleves adelante estos cambios tan necesarios y que sepas que, aunque lo comentarios no siempre lo demuestren, este bloc también lo leemos gente normal

  gente normal | 21/05/2008, 09:54
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS