Administrar


Estadisticas de visitas

DIETARI 12: CA N'ANGELI, CARRERS...

grosske | 10 Maig, 2008 08:40

Si fa dos dies anunciava en aquest bloc la paralització d'un "pelotasso" fastigós. avui és necessari fer referència a més bones notícies:

L'esbucament de les primeres barraques de Ca n'Angelí és un altre símptoma de que aquesta ciutat recupera la seva dignitat. Després de l'edifici del carrer Brotad i el Canòdrom, aquesta serà la tercera intervenció en contra de l'infrahabitatge que es fa en un any a la nostra ciutat. Intervencions lentes perquè es fan amb criteris socials, preocupant-se per donar una oportunitat a les persones que hi viuen: no posant-les en el carrer i traslladant el problema a un altra banda. Es fa feina però encara queda molta per fer: hi ha més casos sagnants d'infrahabitatge, hi ha el cas de les persones sense sostre que malviuen al carrer... però sí hi ha voluntat política tot es pot aconseguir.

També, a la fi!, ens hem posat amb els noms del carrers. La meva vella amiga, la Plaça del Caudillo ja és història, però, com en el cas anterior, encara hem de fer moltes coses més - no relacionades amb el nom dels carrers - per reivindicar els demòcrates i deixar de retre homenatge al franquisme. Poc a poc, tot s'anirà fent.

També, a la fi!, s'ha presentat el Pla Director de Festes Populars que volem debatre els propers mesos amb el conjunt de la societat i que serà el primer instrument per tenir una visió consensuada i global sobre les festes populars; festes de major qualitat, que atreguin visitants de l'exterior, participatives... aquest és l'objectiu

... i dimecres qui vé es constitueix la comissió de seguiment del programa "Palma. Ciutat per a tots". La marca d'un objectiu estratègic: fer de Palma una ciutat puntera en matèria d'accessibilitat. Mentre fem els plans estratègics, la comissió de seguiment i concertam les polítiques amb el món associatiu, les coses ja s'han començat a moure: plans d'actuació a Son Cotoner, Es Fortí i Camp den Serralta per deixar-los lliures de barreres, criteris més rigorosos a urbanisme a l'hora d'exigir el compliment de la normativa, mesures per accedir l'accés autònom  a l'administració de les persones sordes... però encara hi ha moltes coses més per fer

Comentaris

 1. Diatari

  Sus comentarios me parecen adecuados,pero insuficientemente aclaratorios. Sería conveniente que explicara usted los criterios sobre laadjudicación de subvenciones para las Fiestas y la resolucion de flecos pendientes, como al igual que la ubicación de las famalias que viven actualmente en el resto de las barracas de C'an Angeli y de otros lugares. Esconder la suciedad debajo la alfombra no es una solucion, pero si usted nos dice que solución ha dado a la "suciedad" que no es más ni menos que una tragedia humana, selo agradeciría toda la ciudadania.

  Alvaro | 10/05/2008, 11:36
 2. dietari 12

  Son coses petites, pero tan importants!. Un nou estil de fer politica, propera al citutadà, que s'encuida, dels que menys tenen, de prender-se en serio els problemes de l'accessibilidad i que reconeix que no hi haurà vertadera democracia fins que es repari el mal fet, per el cop d'estat del 36.
  Aquest és el camí encara que no enlluerni, però que el ciutadà ha de notar al seu voltant, al seu dia a dia.

  un ciutadà agraït | 12/05/2008, 20:57
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS