Administrar


Estadisticas de visitas

EL CAS DE SANTOS ES EL CAS PP

grosske | 01 Abril, 2008 06:09

Les irregularitats en la contractació del "Castell de Bellver" del Parc de Sa Riera no s'haurien produit si el govern del PP no hagués tret  l'oposició dels Consells d'Administració de les Empreses Municipals.

Un compromís d'un milió i mig d'euros sense partida pressupostària i sense concurs no hagués passat davant els membres de l'oposició sense que aquests haguessin aixecat la mà per protestar

Amb l'oposició present mai no s'hagués aprovat al Consell d'Administració de dia 7 de febrer el següent acord: "17) Precs i preguntes A petició de la Gerent s'aprova (s'aprova a precs i preguntes!!) una despesa de 1,486.319,37 euros al Parc de Sa Riera per subministre i instal.lació del joc infantil "Castell de Bellver" i subministre i instal.lació 11 unitats de Fitness" 

I molt probablement, el 4 d'abril del 2007 no hagués passat el punt 11 ("Se da cuenta de la adjudicación y ejecución del suministro e instalación de juegos infantiles Castillo de Bellver y del suministro e intalación de 11 unidades de Fitness a la empresa adjudicataria de la obra principal...") sense que qualcú s'hagués interessat pel concurs (inexistent) que havia precedit a l'esmentada adjudicació.

Rodrigo de Santos no era l'únic regidor del PP en el Consell d'Administració de l'EMOP. El seu Vice-President era el portaveu del PP (ara i aleshores) Rafael Duran... cap a on miraven quan es generava un pufo per a l'Ajuntament d'un milió i mig d'euros?.

Fiscalia ha d'estudiar el tema per esbrinar la possible comissió de delictes però els ciutadans i ciutadanes tenen dret a saber TOT el que es feia amb els seus doblers, a conèixer els delictes i també a conèixer les irregularitats administratives. Reduïr el problema a Rodrigo de Santos és amagar un problema menys espectacular però de molt més calat: la manera de funcionar de l'anterior govern municipal

Nota graciosa: Ahir al plenari es modificaren els estatuts de l'EMT per rectificar la política de l'anterior govern i permetre l'entrada de l'oposició (en aquest cas del PP) al Consell d'Administració. La reacció den Duran encara va ser protestar perquè a Barcelona el PP tenia dos membres i aquí només un (tindran morro!)

Comentaris

 1. ContadorWap

  Gosske:
  Ya lo comentó Elena Vera (la webmaster de Balearweb) en su blog. Que hay que cambiar el contador de visitas de Basic Plus por otro. Preferiblemente el de Google Analytics.
  Es que este, mete ventanas emergente de publicidad y otros coñazos, como spam y mierdas varias.
  Es solo una sugerencia por parte de la webmasteresa, pero facilita la visita a los usuarios y limpia de cargas al servidor.
  Salut i una abraçada.

  P.S.: Es un comentario de información interna, no hay que publicarlo.
  Garacies.

  Uno de los Nuestros | 01/04/2008, 10:37
 2. PARLANT CLAR S'ENTENEN!

  Com així ningú no parla clar? Tota la premsa sap que la persona "favorecida" per De Santos que cerca la fiscalia és la Presidenta Executiva de Hags (l'empresa que fa juguetes de fusta com si fossin d'or): María Cristina Gual de Torrella Lessenne, casada amb Pedro Batle Mayol, Director General de Sa Nostra, que ja va tramar amb Rodrigo de Santos la destrucció de Can Tàpara per especular. Ho sap tothom, però no ho diu ningú. NI L'OPOSICIÓ! Què passa?

  Agrura | 01/04/2008, 17:08
 3. Re: EL CAS DE SANTOS ES EL CAS PP

  Si això que expliques és veritat jo no acabo d’entendre massa que esteu fent . Per què al darrer Ple ningú no vareu demanar explicacions al Sr. Duran i a tots els que estaven dins el consell d’administració ( a una fot em fa l’efecte que es veu a la Terrassa). Aquesta gent encara està en actiu i són responsables per aprovar aquesta estúpida despesa. Només existeixen dues explicacions o són culpables ja que varen aprovar una cosa sense seguir el procediment administratiu adequat i per tan han de dimitir o són estúpids i a pesar de la seva experiència política ( tot dos eren regidors) no se n’adonen de res i per tant han de dimitir també , perquè els ciudatans volen una oposició que fiscalitzi i no que badi , aquesta gent di va deixar passar una tan grossa Què pot controlar? . Els ciutadans tenim dret, al manco, de escoltar la seva versió i si vosaltres no la demaneu esteu participant a aquesta farsa, està bé que la Calvo sigui tan bona al•lota però hi ha coses que s’han de fer, el contrari és com si haguéssiu netejat la casa però llencéssiu la merda per la finestra i mos la deixessis a nosaltres els sofrits palmesans .

  jordi | 02/04/2008, 06:14
 4. ale con dos co.ones!

  Som regidor, em gasto 1.4 milions d'euros en un p.ta castell de jugueta. I a damunt no és delite.

  I encara voleu que la gent vagi a votar!
  Aquestes persones haurien d'anar a la presó per robar els doblers públics.

  Si l'esquerra no canvia les lleis per fer-les justes, si l'esquerra no actua amb mà forta, perquè haurien d'anar a votar les pròximes eleccions?

  ...
  I la ecotaxa què?, per un pic que es dona pel c.l als senyors, i vos feu enrrera. Això no és l'esquerra que volem?

  Votant senese il·lusions. | 02/04/2008, 07:18
 5. La Gruta

  Acab de enterar-me de q voleu posar cases prefabricades on haviau de fer el centre de salud del molinar,de la gruta, i q hi voleu ficar la gent q teniu al servei de transeunts. Si es veritat ja és el q ens faltava, vos heu carregat la linia de bus fent la mes llarga, no tenim CAP tipus de servei public, ni escola, ni metges, res de res. Esteim a un coll de tràfic i cada dia esteim més q embossats per anar a fer feina. I ara això, és el q ens faltava, de veritat.
  Esper q siguin rumors, perq si es cert vos assegur q ens mourem el q ens fagui falta.
  Sempre ens tocau els dallons als mateixos, als desgraciats q ara ja si q no tendrem mai metge. Quina vergonya.

  desgraciat del molinar | 02/04/2008, 18:34
 6. Re: EL CAS DE SANTOS ES EL CAS PP

  Lo que ha fet el PP a Balears durant els darrers temps, no té nom. I lo pitjor és que encara van de víctimes per la vida.

  Vergonyós.

  Bernat | 02/04/2008, 19:35
 7. Confirmat

  Avui és un dia trist pels veins del molinar. D´amagat i amb la politica dels fets consumats, ens heu trait. El q fa anys q necessitam, un centre mèdic com cal, tantes vegades promes quan arriben les eleccions, ara de cop i volta (despres de les generals es clar) es trasforma en un alberg de transeunts. La veritat es que és per galtejar-os, però estic tan trist que ni tenc ganes de gresca. Heu matat l unic lloc de palma on encara viviem com a un poble, un lloc oblidat sempre a l´hora de repartir coses que ens facin la vida més sencilla (per exemple un bus que vagui cap a Son Llatzer, enlloc d´haver de davallar a Palma i despres tornar a pujar), aixó sí, ara ens hem de menjar a tots els indigents de Palma amb patatetes. Suposo que per a vosaltres era lo més sencill, el posau a un lloc on hi viu poca gent i així perdeu menys vots (perque seguem sincers, on el posassiu els perdrieu tots) i a la pobra gent que viu aquí que ens donguin molt pel sac. El posau a més, a davora l´unic parc on encara hi anaven a jugar nins (ben aviat no en vorem ni un). Suposo que ara vé seguir el guió que ja sabeu: veins protestant, politic damanant solidaritat, promeses de llevar-lo, acusacions a la oposicio de manipular els veins, etc. Ho heu fet estrategicament molt bé, sense filtracions, esperant després d´unes eleccions, amb blocs prefabricats per poder fer via i emprar la politica dels fets consumats, etc, però moralment estau baix terra. Sou uns cobards i uns aprofitats dels dèbils.
  Els veins del molinar ens mereixiem més, ja que Palma ens ignora que ens ignoras del tot.
  Bé igual ni ho publiques o ho passes per damunt i probablement ten fotis o ens diguis fatxes i tal però al manco esper que al fons ben al fons del teu cor sapigues que heu actuat d´una manera vil i baixa.

  molinaret | 02/04/2008, 21:36
 8. Can Pere Antoni

  Bon dia Eberhard,
  En voler parlam del trasllat del SAPS al Molinar (La Gruta)

  Quedes convidat a www.esmolinar.es

  Marcos | 02/04/2008, 22:18
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS