Administrar


Estadisticas de visitas

DIETARI 10: MARISOL, RAJOTERO I FILOSOFIA

grosske | 24 Febrer, 2008 13:22

* Marisol s'està comportant en campanya tal i com ja vaig anunciar a un post recent: com la candidata revelació. Fresca, reivindicativa, clara llampant. Tots els periodistes ho comenten: ha nacido una estrella

* Horrible el neologisme "Rajotero" utilitzat ahir a l'acte central d'Unitat. Definir com a adversari polític principal una barreja de Rajoy i Zapatero perquè tot dos castiguen per igual la nostra nació ni és rigorós des d'un punt de vista estrictament nacionalista ni és tragable per un/a elector/a mínimament progressita que defuig horroritzat aquest tìpus de raonament

* Esper que na Barbara Galmés arregli aquest altre horror de la supressió d'hores de Filosofia al Batxillerat. Dins el desgavell generalitzat de la programació curricular a tot l'Estat espanyol només ens falta afegir aigua al banyat amb mesures com aquesta. Això sí que és un escàndol i no treure de l'horari lectiu un adoctrinament religiós que ni tan sols hauria d'estar a cap tipus d'horari

Comentaris

 1. Gran Marisol, però massa elements per lluitar-ne

  No és Rajotero, sinó Rajatero. I en Sampol va especificar ben especificat que el PP i el PSOE són similars pel que fa al finançament de les Illes en els pressupostos generals de l'Estat. En aquest punt concret; si no, m'hagués horroritzat davant la demagògia. En altre temes, són abismalment diferents, per descomptat!

  Llàstima de bona candidata per una opció que té poc a fer, només afavorir al PP dividint el vot dels altres dos partits. És una dona apassionant, apassionada i autèntica. L'únic entretingut del NO-debat del passat divendres. Realment aconseguirà recollir els fruits que ella produeixi? Realment són les seves eleccions, llastant el vot útil d'esquerra i el nacionalista?

  Ah! i si no és cert que EU rebutjà anar dins Unitat només pel tema de recompte de vots, no ens diguis "esper que deixin de fer-ho des d'ara mateix i tenguem la festa en pau. OK?"

  Si es pot desmentir fàcilment, doncs fes-ho i no ens vinguis amb misteris en to "millor em callo i els perdono la vida" que allarguen la qüestió. Estic tip de sentir versions diferents, segons el color d'uns i altres, en cada tema per part de tota la classe políica. Sembleu infants, en lloc d'adults.

  Manel | 24/02/2008, 14:03
 2. Re: DIETARI 10: MARISOL, RAJOTERO I FILOSOFIA

  Manel, a la web d'EU (www-eu-balears.org), trobaràs tots els comunicats i declaracions d'EU davant les eleccions generals, s'ha deixat clar des del principi quina era la nostra política d'aliances, i lògicament, no inclou a un partit com UM.
  Per cert, Unitat al seu programa electoral es defineix com "un conjunt de forces polítiques de cada una de les illes, forces sobiranes, nacionalistes i ecologistes, ciutadans i grups independents, hem decidit promoure una candidatura àmplia, oberta,sense sigles". On estan les forces progressistes i d'esquerres?? Òbviament EU-EV, som els que recollim els vots progressistes i d'esquerres que deixau orfes.

  L'esquerra útil | 25/02/2008, 13:05
 3. Munarmpol

  Estimat Manel
  m'entriteix que hagis abandonat el teu to tan assenyat de sempre i donis tant la pallissa. Encara que a tú, i alguns altres, Esquerra Unida us faci nosa, és el meu referent, una organització político-social veritablement d'esquerres, àmplia i plural, que lluita per cambiar radicalmet la societat i pens que tenim dret a existir i exercir.
  La nostra candidata és realment bona. És la portaveu de les nostres idees. I la resta de gent que conforma lórganització també es intel·ligent, coherent i madura.
  Em sembla que qui està enrabietat amb tota la puerilitat del món ets tú i no acab de comprendre-ho.
  Tú vota a qui hagis de votar, en conciència, i deixa que jo pugui votar als meus. La democràcia es aixó.
  Esper que ho entenguis.
  (i no deixis de visitar la web de campanya www.marisolramirez.com)

  www.marisolramirez.com | 25/02/2008, 17:30
 4. a Manel

  A una ressolució pública de la Presidència d'EUIB prèvia al debat de l'Estat de la comunitat i quan encara tots ens pensàvem que el PSM no s'aniria amb el trio UM/Entesa/ERC, EU ja va afirmar que no aniria en coalició preelectoral amb UM perquè era, ni més ni manco, que "un pacte antinatura". Una expressió probablement excessiva però que deixa ben a les clares que la nostra objecció a anar amb el que després s'anomenaria "Unitat" era conceptual i no tenia res a veure amb el destí dels vots a efectes de crear un grup parlamentari d'IU-ICV... i desmostra, també, que t'han mentit tots els que t'han donat la versió contrària. Et puc passar el comunicat d'EUIB si et fa falta (ara no el tenc a mà) però la pròpia Estaràs el va esmentar al debat de la comunitat. Et quedes satisfet o he de publicar el comunicat?

  grosske | 26/02/2008, 07:12
 5. Més que bé

  Més que suficient amb l'explicació. Gràcies, Eber.

  L'enrabietada no és contra uns o altres (no sóc votant declarat d'Unitat ni de ningú), sinó per les versions contradictòries d'uns i altres que són incapaços d'explicar-ho tot clarament. Avorreix als que, com jo, seguim aquest món i voldríem tenir una visió general.

  Per això molesta anar darrera uns i altres per saber què passa quan hi han aldarulls, i cadascun t'explica una cosa diferent. Com si fossin al·lots (me ha pegao, el me pegó antes, pero el se metió conmigo, no es verdad fue el, señu!...).

  Manel | 28/02/2008, 14:21
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS