Administrar


Estadisticas de visitas

DIETARI 9: PELES, UNITAT I CANS

grosske | 19 Febrer, 2008 17:38

* Avui matí roda de premsa amb na Marisol Ramirez sobre finançament autonòmic. Hem demanat més peles. per les Illes Balears. Com tothom? No, com tothom no. Peles en el marc d'un concert econòmic solidari; peles lligades al cost efectiu de les competències transferides; peles perquè hi hagi un bon ensenyament, una bona sanitat i un bon transport públic; peles perquè la redistribució de la renda entre comunitats no pot posar en perill la suficiència financera, és a dir, la capacitat per donar uns bons serveis als ciutadans i ciutadanes que més ho necessiten. Peles. en definitiva, lligades a servir els interessos de la gent i deslligades de la subhasta a la baixa de l'IRPF que és el "timo de la estampita" i allò més regressiu que PSOE i PP estan plantejant en aquesta campanya electoral.

* M'han dit que la gent d'Unitat no es porta bé - inclós el seu cap de llista - i diu que EU-EV no forma part de la seva candidatura perquè ells no varen accedir a que els vots computassin per a IU federal a efectes de constituir grup parlamentari. Es una cosa que l'han amollada per tot arreu, fins i tot en foros públics com  a la taula redona de l'OCB d'ahir vespre. Com que això es pot desmentir fàcilment,  esper que deixin de fer-ho des d'ara mateix i tenguem la festa en pau. OK?.

* Estic content de l'èxit de la mani de l'altre dia en solidaritat amb el Centre Caní pel que això representa de sensibilitat social respecte al tema dels animals.  Es una pena que l'anterior consistori  canviàs el Centre Caní de lloc per fer la Falca Verda i que no fós capaç d'arbitrar una solució real i sòlida jurídicament. També és una pena que el govern municipal actual no tengui més remei que fer complir la llei. Però els amics del Centre Caní s'han de posar tranquils: això és i serà compatible amt tenir la màxima cura en relació amb el que el Centre Caní representa. Més encara: ha de ser una oportunitat per donar-li una empenta al tema i pèr arribar a acords amb tot el teixit associatiu que es preocupa dels animals i ens demostra que podem ser una mica més civilitzats del que som normalment

Comentaris

 1. UNITAT?

  DE LA PREMSA:
  El president d'UM, Miquel Nadal, demanà ahir al president Antich que retiri el projecte de llei de l'habitatge, que es troba a la recta final de la tramitació, al·lega que és una mala política construir edificis en sòl rústic.
  NI EL DESTRUCTOR PP ES VA ATREVIR A PLANTEJAR EDIFICAR EN SOL RÚSTIC I ELS ÚNICS QUE S'HI OPOSEN ARA SÓN ELS D'UM? Tot plegat, confirma que avui ja no hi ha dretes ni esquerres; TOT ÉS DRETA! Així és normal que el PSM pacti, indistintament, amb CiU, EU-EV, UM, PSOE...
  Que té més!
  La promiscuïtat té aquestes coses!
  Ahir em telefonaren per demanar a qui votaré i vaig respondre NO HO SÉ per no dir A NINGÚ!

  Macià | 21/02/2008, 06:40
 2. Re: DIETARI 9: PELES, UNITAT I CANS

  No m'agradaria que aquest comentari s'interpretés com una amenaça, tot el contrari però si com una crítica si vols considerar-la constructiva.

  Tots els actes que tenen com fi l'assetjament o mort d'un animal tenen el beneplàcit de les autoritats, vegi's "diada del caçador", "corregudes de braus", per a la protecció animal tot són problemes, llicències que no existeixen perquè protegir no és una activitat, i un llarg etcètera que seria llarg de contar. És cert que les corregudes de braus són una vergonyosa excepció en l'article quart de la Llei 1/92 del 8 d'abril, però estàs barbaritats tenen un rígid reglament sanitari que m'atreviria a dir que no compleixen cap de les cosos mallorquins, potser el "coliseo balear" sigui l'excepció, però una fotografia publicada en la premsa fa uns mesos em va deixar amb el dubte.

  Tot just dir-te que un comentari meu en el meu bloc sobre aquestes deficiències va estar a punt de costar-me una denúncia de l'equip mèdic del Grup Balanyà, i encara que tingués raó, comprendràs que no m'anava a ficar-me en un plet amb un a hipoteca i un fill de 6 anys que mantenir.

  Afortunadament, tot aquest embolic que vaig tenir, va arribar a les orelles de "La lliga contra els esports cruels" que m'han ofert tota la seva col·laboració, fins i tot Jordi Casamitjana es desplaçà a la illa per a veure'm (entre uns altres, no som tan important).

  També és just reconèixer que la Conselleria d'Interior ha canviat els seus criteris d'interpretació, ja que en la passada legislatura tot el que olorava a toro era benvingut, cosa que no va passar l'estiu passat.

  També varem advertir a la Conselleria d'Interior que en el MALLORCA WESTERN FESTIVAL" s'emprarien vadelletes per a uns exercicis de "vaqueros americans", ens van dir que no i després es van emprar, no fa falta dir-te que no els va passar res, el passat any tinc entès que ja no les van emprar.

  Ja sé que les competències no són de l'Ajuntament, però tot just és posar un exemple del que està passant, però l'un per l'altre la casa no pot quedar-se sense escombrar.

  Esper que quan la entitat "La lliga contra els esports cruels" comenci a presentar denúncies per les irregularitats de les places de braus, les administració els hi faci passar tan malalament com ens ho està fent a nosaltres Cort amb el tema del Centro Canino Internacional.

  I aprofit per a desitjar-li el millor a Na Marisol el pròxim dia 9 de març, encara que crec que intentar llevar un diputat al "duo sacapuntas" (ZP i Rajoy) a Balears és somiar truites.

  fralokus / Animalista Convencido | 21/02/2008, 16:52
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS