Administrar


Estadisticas de visitas

CREMAT VIU PER POBRE

grosske | 11 Febrer, 2008 21:00

Ahir una persona que malvivia a l'antic canòdrom va estar a punt de morir per un incendi ocasionat al seu infrahabitatge. De fet, les cremades són tan greus que no sé si sobreviurà.  La més elemental prudència política convida al regidor de Benestar Social a reaccionar "amb to baix" a aquesta notícia i a pregar perquè es continui parlant del tema a succeïts i no a les pàgines de política. Però són les déu del vespre i ancara no se m'ha passat ni l'amargura ni la mala llet. Així que que li donguin pel sac a la prudència política.

Els diaris s'equivoquen: la tragèdia d'ahir no és un succeït, és un problema polític i social de primer ordre. Es el problema d'una ciutat que tolera que edificis com el del carrer Brotad, poblats com Son Banya o instal.lacions com la del Canòdrom es converteixin en monuments a la nostra indignitat col.lectiva i en expressions vives del nostre fracàs com a responsables polítics encarregats d'administrar els recursos de tots.

Ara em podria autoconsolar dient que no podem aspirar a arreglar en pocs mesos el que s'ha estat prodint durant anys, que això són temes complexos i difícils d'abordar, que lo del carrer Brotad va ser una passa molt important, que... però no em dóna la gana. Vull arribar demà al despatx igual d'indignat i igual de dolgut: segur que això m'ajudarà a remoure les aigües dels vells pantans

 

Comentaris

 1. Ja hi pots estar d'emprenyat.

  És que el canòdrom, ja fa anys infinits que hauria d'haver desaparegut. No varen desallotjar la fàbrica ZUIC, i tot el que hi havia a prop, per fer el parc de la Riera? Idò perquè no ho feren tot ja que hi eren? Què no fa beneit això?

  Tivasdan | 11/02/2008, 21:38
 2. Finestra emergent.

  Grosske! el teu blog no para de intentar obrir·me finestres emergents.
  Es cosa teva, o algú que si a enganxat?

  Et pas el codi font:

  New offer!

  Salut.

  Pep Torro | 12/02/2008, 12:21
 3. Canòdrom o persones?

  Horrorós i lamentable. Però crec que la qüestió real no és el canódrom o els solars mal cuidats ... és el fet que hi hagi gent abandonada que malviu en condicions infrahumanes sense ajuda, en l'anonimat, en la més absoluta soledat, per ventura vella, impedits o malalts. I tot això a quatre cantons de casa o a cinc minuts de cotxo. Em sent tant malament, fins i tot una mica culpable, perquè com a ciutadà no faig res per aquesta gent si més no directament. Es clar que deman a les administracions que actuïn per nosaltres: tenen mitjans, infraestructura i recursos. Però la sensació d'una certa responsabilitat no me la lleva ningú. Per ventura som massa empàtic i això en una societat que tendeix a l'individualisme és una tara.

  Jazzman, desde lacomodidad con amor | 12/02/2008, 13:33
 4. Benzina

  Sí Eber, esper que arribis dolgut i emprenyat, i que no s'et passi mai la ira, la ràbia i el dolor; que aquests sentiments siguin la benzina necessària per actuar ràpidament. Una abraçada.
  Bel

  Bel Nora | 13/02/2008, 11:00
 5. Sí, però ...

  Molt bé. El texte és un bon exercici de sinceritat, encara no sé si valenta o boja. Al marge, i com diu vostè mateix, aqueixa tragèdia és un fracàs de tothom: polítics, ciutadans,... Ara em deman, ha fet res per aquest particular a dia d'avui? Suposadament ara té la paella pel mànec, no? Esper que les paraules no li serveixin sols per fer "exercicis de sinceritat" al seu bloc. Gràcies i enhorabona pel seu bloc, en especial per l'atenció que li dedica.

  Escèptic | 21/02/2008, 00:50
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS