Administrar


Estadisticas de visitas

ENFERMERA SEXY

grosske | 06 Febrer, 2008 18:55

M'ho ha contat avui migdia n'Emylse (tenc enllaçat el seu bloc): les desfresses per a la Rua que venia Carrefour per a homes i nins eren les típiques i tòpiques: metge, pirata, bomber, mosqueter, etc. En canvi, per a nines i dones, hi havia una sèrie realment al.lucinant: "Enfermera sexy", "Piratesa (sic) sexy", "Monja sexy"...

Es a dir, el reconeixement social per al gènere masculí ubicat on sempre: el coratge i l'audàcia de pirates i mosqueters, el saber i l'entrega dels metges, l'heroïsme dels bombers. En canvi, el reconeixement social per al gènere femení s'ubicava, tot simplement, en el fet de resultar sexys per als homes.

No crec que sigui una estratègia comercial suïcida. Aquests productes segur que han tengut demanda. I parlam, vull recordar-ho, de la Rua del 2008 clarament endinsats en el segle XXI

Marisol Ramírez, t'ho suplic: fes qualque cosa de manera immediata

Comentaris

 1. Tots junts cap a Madrid!!

  Ara es s´hora de saber el que realment volem. Gent del PSM,UM,Entesa,ERC i tots aquells altres partits independents i de ses illes hem de votar junts.

  www.unitatxilles.cat

  Júlia | 07/02/2008, 12:14
 2. sí...

  és així de trist, el què han de fer les dones per a agradar? no serà que segueixen els instints i són més intel.ligents que nosaltres...amb un bon plat calent i amb una faldeta curta i fan de noltros el que volen...en canvi noltros...hem de denmostrar la valia i la intel.ligència.

  Esclatassang pelut | 07/02/2008, 22:02
 3. Marisol contra les infermeres sexis

  No sé jo, Eberhard, si serà massa esperar que na Marisol ho pugui adobar tot només pel fet de presentar-se a les eleccions. A no ser que ens resulti un superwoman, i no sé si això fa massa pudor de masclisme, també.

  Josep J. Rosselló | 08/02/2008, 01:04
 4. a la comunitat internauta

  Amics i amigues de internet: A la classe d'avui donaré la lecció magistral del concepte SPAM i de Campanya (publicitària) Viral.

  Basta mirar el primer comentari. No té res a veure amb el que es diu al post de Grosske.

  El que no acab d'entendre és que en Grosske faci de germana de la caritat, o de mitjà de comunicació públic i deixi aquest comentari. I si ho fés el PP o PSOE?

  Puc entendre que algú que votarà u-ni-tat, en el marc d'un debat a un blog, pugui fer campanya, però... una campanya d'aquest tipus que no aporta absolutament res? Si això és així:

  AMIGOS Y AMIGAS, ES HORA DE DEJARSE DE TONTERÍAS, HAY QUE HACER SERIOS ESFUERZOS EN LA MEJORA DE NUESTRAS CONDICIONES Y NUESTROS DERECHOS.

  VOTA AL PARTIDO DE LA GENTE QUE SIEMPRE TIENE LA RAZÓN (PGSTR)

  AlejandroA | 10/02/2008, 04:32
 5. Al post 1: tens una bagette guapa...

  Crec que n'hi ha que no deuen poder dormir de les contradiccions que tenen...
  Especialment el d'ERC, el del PSM el que em fa es llàstima, la d'EU m'omple d'orgull!!
  http://www.blocpermallorca.cat/videos.php?Cod_video=19

  pepita g | 11/02/2008, 22:33
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS