Administrar


Estadisticas de visitas

Post dels lectors: Canera de Son Reus ?

grosske | 25 Gener, 2008 18:58

 Comentari remes per :    

Anna | 17/01/2008, 11:36

Volia saber si algun dia podries dedicar el teu bloc a parlar sobre la situació actual de la gossera municipal de Palma.
Ja sé que és competencia del PSOE, però penso que ets un polític sensibilitzat amb els animals i m'agradaria pensar que abans de quatre anys canviaran les coses...
1r. No es just que els animals només tenguin 20 dies perquè els adoptin abans de ser sacrificats.
2n. És molt injust que no deixin col.laborar a voluntaris per cuidar als cans i als moixos
3r. Hi ha molt espai desaprofitat per a la construcció de moltes més gàbies per cans i moixos.
4t. Seria necessari fer programes de concienciament per frenar l'abandonament i el maltractament.
5è. Hi ha un major espai dedicat a la recuperació de l'avifauna (que està molt bé) però penso que s'hauria de prioritzar que és el més necessari.
6è. L'horari en que pots anar a adoptar un animal és molt dolent! de 10 a 13 del matí... la majoria de gent està fent feina...
7. La imatge que tenen els extrangers que viuen a l'illa de com tractem als animals és molt dolenta...etc.

Espero que ho llegeixis i poguem canviar les coses en breu!

Moltes gràcies!

Comentaris

 1. Més protecció animal,ja!

  Bon día,estic totalment d´acord, els animals son sempre els grans oblidats dels polítics, nosaltres a nivell personal podem fer petites accions però està en mans dels polítics solucionar els problemes grossos, ens hauriem de fixar en els altres països que están per devant de nosaltres respecte a aquest tema i simplement copials, no es tan dificil, com tot simplement es cuestió de voluntad, mentres no es fa res miles d´animals moren i pateixen cada día, moltes gracies.

  Susanna | 26/01/2008, 08:42
 2. D'acord!!

  Totalment d'acord amb el post d'Anna.

  Fa un any vaig anar-hi per adoptar un ca, que ara tenc i del qual gaudesc moltissim, pero les condicions d'alla son terribles. Crec que cada un dels punts que esmenta l'Anna s'han de revisar... cal fer-hi un esforç!

  Francesc | 26/01/2008, 09:20
 3. Centre cultural santa catalina

  Benvolgut Regidor, vull fer-te saber una cosa, et poso em antecedents: l' ajuntament de Palma va fer un concurs per l'adjudicació de Centres culturals, ara un teniu mes controlat, cosa que agraïm de veres, però degut aquests canvis ens varem quedar sense ceràmica a sta. Catalina, desprès de fer-ho durant 3 anys consecutius.
  Segons l'adjudicatari, perquè l'ajuntament trobava que mancava matricula. Varem fer un escrit al teu departament, Resposta: al centre posa la ceràmica en marxa al 7 de gener (10 punts a participació ciutadana,el teu departament: FUNCIONA)perooo AHHH no tenen forn com??? escrit al teu departament,Resposta: ens poseu un forn. 20 Punts al te departament: FUNCIONA MOLT BÉ...
  Peró saps Eberhard???? (disculpem em permets que et digui de tu???)
  Ara resulta que el tècnic a tingut un accident i que fins d'aquí 15 dies no pot anar, que no tenen professor, que no saben rés.......t' agrairia que t'assabentessis de que passa??? perquè a dia 27 de gener encara no podem anar a ceràmica????....quan el teu departament a respost TANT BE a les nostres demandes.
  Ho dic completament en serio estem molt contentes de tota la vostra tasca....... amb l'adjudicatari, que duu 20 dies dient que no sap quan ens cridara per començar...la veritat, no tant. una abrasada AHHHH la somera es preciosa.

  palma | 26/01/2008, 23:17
 4. Demagogia

  Atentos a este titular del Mundo digital. Si esto no es demagogia...

  "Sube el paro: medio millón de baleares desocupados"

  Lo encontrarás en http://www.elmundo.es/elmundo/baleares.html

  JM | 27/01/2008, 10:17
 5. animals

  Jo també estic d'acord amb el sentit del post. He parlat amb la regidora responsable i m'ha assegurat que es farà feina en el sentit de facilitar les adopcion i, el que és més important, en facilitar la implicació del voluntariat en la gestió dels animals de companyia sense "amo". Anim a tots els que estimau els animals i endavant. Sou el signe d'un avanç civilitzatori

  grosske | 27/01/2008, 14:26
 6. Centre Cultural Sta. Catalina

  Gracies, per publicar-lo, que hi penses???? trobes que farem ceramica????

  una abrasada.

  Palma | 30/01/2008, 09:55
 7. Centre cultural Santa Catalina i forn

  Hola bones.........
  continuant amb la nota del forn, Centre Santa Catalina i nous adjudicataris......jo he dir que no estic gens contenta, desde septembre tot ha estat un calvari, preguntes sense respostes, presentació d'escrits perquè si no no havia res a fer, ha hagut un canvi de concesionari i no haurien de canviar les coses per anar a pitjor, en tot cas, per millorar. DEMANAN D'UNA VEGADA, que un taller tan arrelat a Mallorca, ceràmica, se pugui fer, menys country i mes tallers mallorquins. Gràcies!!!!!!!

  Eva Olga Peñalver | 30/01/2008, 10:09
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS