Administrar


Estadisticas de visitas

DIETARI 4

grosske | 17 Gener, 2008 14:12

* Petit lio entre PSM i UM sobre la investidura de Rajoy. En dues paraules: Im - pressionant. El PSM guanyarà la batalla de no votar en Rajoy però això és insuficient perquè, en segons quins escenaris, Rajoy podria ser President sobre l'abstenció d'un diputat. El que cal dir és que, ni per activa ni per passiva, es permetrà que el PP governi a l'Estat però aquest compromís jo no estic segur que UM el pugui acceptar de cap manera perquè trenca de manera massa evident la seva vocació de frontissa. PS. El meu amic Joan Lliteres d'ERC ho explica magníficamernt al seu bloc i fa costat a UM: això de dretes i esquerres cal deixar-ho anar; discurs nacionalista a tope i a la investidura ja veure. Ai! amics del PSM: guardau-vos dels idus de març!

* Avui he plastificat i penjat el titular d'ahir del Mundo a cinc columnes i en portada: "Grosske adjudicó el correfoc al novio de la portavoz del GOB"... i en pàgines interiors surt la pobre portaveu del GOB com a part d'una operació de favoritisme i tràfic d'influències. Realment oiós. Ningú no pot sentir-se protegit d'aquesta màfia. que estava determinada a escriure un titular com aquest fós com fós. Era evident que si no era el novi de la portaveu del GOB hagués estat nebod del Secretari General del PSOE de Lloret i, si no, militant de CCOO i, si no, cosí del candidat del PSM de Marratxi... Em sap greu per aquest al.lot i la portaveu del GOB però és que, realment, amb això del Mundo tots, tots, tenim un problema democràtic important

* Ahir es va reunir la Comissió de Festes per parlar de Sa Rua. Recuperarem una gran ballada de carnaval al Born i modificarem lleugerament l'itinerari. Per l'any qui vé queda pendent si és possible trobar un sambòdromo així com toca i garantir més qualitat a carrosses i comparses... un altra festa en fase de transició

* I encara un altra en fase de transició: les beneïdes de Sant Antoni. Feia mal en els ulls l'absència d'infants entre el públic i a la desfilada (amb l'excepció d'algunes escoles que ho havien convertit en una activitat extraescolar) . Caldrà pènsar en canviar l'horari i permetre que els nins hi participin molt més. Molt bé, en canvi, haver canviat els premis a animals de raça per distincions a les persones que han adoptat animals a Son Reus. Un bon canvi de filosofia al meu parer

Comentaris

 1. Bo

  http://www.diaridebalears.com/opinio.shtml?-1+6+196258

  Premsòmetre | 17/01/2008, 15:08
 2. Uns senyor fascinant

  http://www.elsingulardigital.cat/cat/comentarios.php

  Premsòmetre | 17/01/2008, 15:20
 3. Elecciones

  ... Los trabajadores de Salom y Sbt (como sabran subcontratas de IB2) TAMBIEN VOTAMOS...

  Vosotros sabreis lo que haceis...

  un votante | 17/01/2008, 16:48
 4. ...

  Feredat és lo que fa aquesta manca d'acord entre els partits de la Unió per les Illes... I molt de mal li pot fer al PSM aquesta companyia de Miquel Nadal i tot UM. Si no es defineixen clarament sobre si en principi poden o no poden sonar suport a Rajoy es poden oblidar del diputat, dels votants, i del seu prestigi que ja està prou tocat des de fa uns anys.
  L'escrit de Joan Lliteres, ferest, i me sembla preocupant que un polític d'ERC arribi a tal simplificació: que ZP i Rajoy són el mateix...no sé com se menja. Me sembla demagògia pura i dura, i amb raonaments com aquest no es mereixen ser elegits

  Tomeu | 17/01/2008, 20:14
 5. Re: DIETARI 4

  Grosske, de veres, tu saps bén certamet i sobretot pel bagatge polític que duus damunt que és del tot innecessari dir si es farà costat al pp o no després del 9 de març(potser si que és necessari per treure un rèdit electoral dels anomenats "resentits" que de totes maneres trob que ha de ser del tot sacrificable). Ho saps sobradament, el q ara importa és q unitat per les illes faci un bon programa electoral (i el faran, ja que madrid arrossega un deute massa gran amb les illes). També saps molt bé que la política és fer i per poder fer uns han de demanar i altres han de cedir... saps bé cert que en cas de ser necessari acabarien investint a zapatero (cosa que també dona lloc al surrealisme... ara t'explic), ja que la pressió, ara per ara, és molt forta... i que si ara no s'ha de dir res simplement és perquè a l'hora de fer, com que s'ha de ser ambiciós perquè volem el millor pel país (és de justícia) madrid ha de cedir, i molt! Els polítics professionals (que són els que saben alternar el carrer amb la intimitat) sabeu molt bé que no s'han d'ensenyar totes les cartes. És el vostre pa de cada dia. És comprensible.

  A més, quan em plateig qui ha d'investir el partit que elegesqui és gairebé impossible triar: cap dels dos partits ens reconeix obertament com a poble, destrossen la costa (encara que a ritmes diferents), uns diuen que destrossaran la real i altres la destrossen sense dir-ho, el català és per ells simbòlic, polítiques socials? això dona per molt, finançament? uns estafen i no ho diuen i els altres ens diuen que ens estafen, cala marçal, segueixen les tortures (política estatal)...com podeu creure en etiquetes d'esquerres i dretes quan els dos partits fan el joc obert al capitalisme??

  El mal ve d'arrel i és surrealista plantejar que el pp són els dolents al costat del psoe perquè aquests no són tan dolents. És l'absurd.
  I UM és la culminació del capitalisme fet partit, i no serveix de res creure en la reinserció político-social com a justificació de la coalició. Han de fer molt per redimir-se... però a madrid no s'hi va a debatre can domenge, ni a contar batalletes sobre en miquel nadal i les carreteres (això no ho valor, senzillament és que és així)... allà s'hi ha d'anar amb la idea de recontruir el mal que ens han inflingit marginant i espoliant-mos, i per començar, amb els punts en comú que poden assolir els partits de la coalició ja tenen molta feina per aquests quatre anys.

  Ara bé, també no he de ser un ilús, ja que mai has de trobar cap lògica a la coalició, sinó no faries política, o en tot cas, no sabries fer-la bé i jugar les teves cartes com cal.

  Bonda i una salutació!

  pep | 18/01/2008, 11:32
 6. Marisol Ramirez... que acierto

  Marisol Ramirez: que gran acierto.

  Permítirme , por un deber de coherencia y porque no, alegría y satisfacción política, saludar la presentación, ayer sábado, de Marisol Ramirez cómo candidata de la izquierda al Congreso de los diputados por Esquerra Unida Els Verds. Creo que por fín entra una bocanada de aire fresco en la organización. Efectivamente, Marisol ya cuando estaba de periodista en Radio Mallorca, daba muestras más que sobradas de sus posiciones políticas, dificil era no adivinar su ideología de izquierdas y progresista. Era, sin género de dudas, incisiva, se situaba, no era de las que no " se mojaban " ; si se me permite la comparación, diré que me recordaba al entrañable Carlos Llamas que no se conformaba, en " Hora 25 " con la opinión de los contertulios, si no que, tomaba partido y, en no pocas ocasiones, debatía con ardor. Así veía yo a Marisol Ramirez, la cual tuve la fortuna que me entrevistara alguna vez.

  .Cuando las fuerzas políticas, tantas veces, son incapaces de renovarse con personas que den la talla, cuando las que dan la talla, en no pocas ocasiones, son marginadas, cuando una y otra vez, a la llegada de elecciones se busca el " elefante blanco" la personalidad arrolladora, la figura emergente o la reiteradas, mil veces, personas que siempre están en una u otra candidatura, aparece el acierto de Marisol que, sin duda, será, tiene que serlo, la referencia más sustancial a la hora del voto. Si a ello le añadimos que representará a una izquierda honesta, responsable y ya con un bagaje ideológico y político cierto, los resultados eléctorales tienen que ser beneficiosos. Porque,cómo ella bien dice, al referirse a la candidatura que encabezará , Esquerra Unida y Els Verds, de que " es el único voto util de izquierdas " está totalmente en lo cierto.

  No se pueden anteponer, cómo han hecho los de Esquerra Republicana y el PSM , planteamientos nacionalistas de dudosa significación de izquierdas y de progreso, con la necesidad de llegar a acuerdos que hagan posible, de una vez, la obtención, en este caso de una parlamentaria. Eso en términos políticos es un error, un inmenso error. Y acabaré, yo también, " mojándome ".. estaba en duda si donde o, a quién, otorgar mi voto y, cómo yo, otras muchas gentes que conozco o votar en blanco, ahora y si bién no quiero que se vea cómo nada personal, se que mi voto a Marisol Ramirez, es una apuesta por una coalición que ella sabrá representar con la mayor de las dignidades. Marisol, enamóranos de nuevo, esta vez, además de con tú voz, con tú actividad política.

  Paco García

  Paco García | 20/01/2008, 14:32
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS