Administrar


Estadisticas de visitas

DIETARI 3 (El Mundo SENSE VERGONYA)

grosske | 07 Gener, 2008 18:58

Avui m'he preocupat  dels circuits de tramitació de les queixes dels ciutadans davant l'Ajuntament (un autèntic desbarat així com està montat) i també de l'aplicació de la Llei de Dependència, de Brotad, de Sant Sebastià... i del punyetero Mundo... again.

El  titular d'avui, a quatre columnes, és de jutjat de guàrdia: "Ningún técnico de Cort firmó la adjudicación del Correfoc que aprobaron Grosske Y SU SECRETARIA (sic)". Tres mentides en quinze paraules és realment un rècord important. Per suposat, la proposta d'adjudicació sí duia la firma d'una tècnica (la mateixa que en anys anteriors), l'adjudicació no la va aprovar Grosske sinó la Junta de Govern i, per suposat, la meva Secretària, la pobre, no té res a veure en aquest tema ni ha firmat cap paper de l'expedient. El Mundo ho sap perfectament però li és exactament igual

No és que m'importi massa pel que a mí respecta i, com ha passat amb altres temes, informes vendran que determinaran les mentides d'aquesta tropa però no vos puc ocultar que tot això m'emprenya: m'emprenya la degradació del noble ofici d'informar que El Mundo representa, m'emprenya la impossibilitat de neutralitzar completament l'efecte de les mentides (fins i tot les més barroeres) i m'emprenya que s'empri sistemàticament la difamació i l'atac ad hominem com a eina política. Puaj!

M'en vaig a casa. Per si faltava poc, tenc la sensació que l'executiva del PSM d'avui vespre m'ha de donar un disgust

PS. Per cert, 12 hores després d'escriure aquest post m'ha arribat un informe del Secretari de l'Ajuntament afirmant que tot l'expedient d'adjudicació del Correfoc ha estat legal d'adalt a baix

 

 

 

Comentaris

 1. Quina novetat!

  Eber, pensa que qui protagonitza totes aquestes purulències informatives sempre són els mateixos. No té cap misteri, segons quin sigui el diari ja sabem qui rebrà, i tenen el seu públic. Uns se'ls creuen cegament (t'asseguro que tampoc tants), altres se'ls llegeixen contrastant la informació, i molts que ho fullegen si a la cafeteria ja estan agafats el UH o el DM.

  El seu efecte és sorollós, però provisible: convencen als convençuts, i aquí no pots arribar: si no fos el Mundo, seria un altre similar. Fa pena? sí. Però són els seus doblers. I veient el 27-M, el seu efecte és escàs. Amb PP3 vivíem pitjor.

  Un disgust? és la política. Arriscar, renovar-se i construir. Sumeu i il·lusioneu. Persones, no idees.

  Manel | 07/01/2008, 23:45
 2. Urbanisme Totalitari i política criminal.

  L'impacte des chalets què en Grande està construint a nes comellar suau de Pina será igual o superior què es chalets de Lluc-Alcari a la Serra.Amb individus com aquest i n'hi ha molts a Mallorca es desastre general i l'horror(ja ho és)encara serà molt més gros.Una horda de llagostes mecàniques apocalíptiques ha arribat a nes comellar de Pina per a començar a transformar una terra fèrtil(cireres,vinya,blat,ordi...)amb una d'estèril i improductiva(ciment,formigo,asfalt,renous,lletjor,piscinetes,llums innecessaris...etc)i a tots aquests chalets podeu veure es empleats envenenant sa terra amb pesticides i herbicides perquè no cresquin ses malas herbes.Val més un magraner què una autopista o urbanització de merda.Hi ha que tenir clar lo que te valor,lo que val i lo que val menys què una merda o inclús res de res!!

  Rodamón | 08/01/2008, 14:40
 3. Estat de Dret o NarcoEstat??

  Lo des Ñetas amb Cort és un xantatge.Ferem bonda a canvi de dobbers.Es com si entrassin dins es teu negoci i et demanassin dobbers a canvi de poder seguir traballant.Has de pagar si vols viure en pau i està protegit;només que en aquest cas s'encarregat de pagar a n'aquesta màfia es Cort.És sa lógica de ses màfias,maras,les FARC colombianas...etc

  Rodamón | 08/01/2008, 16:05
 4. Correfoc

  Meam, senyor regidor, això de concedir la organització del Correfoc a una empresa creada exprofeso, sense cap experiència,no li sona com a minim, una mica raret? Això és transparència? O estam parlant de l'enèsim xanxullo dels comunistes?

  Toni Cantallops | 09/01/2008, 07:25
 5. Re: DIETARI 3 (El Mundo SENSE VERGONYA)

  Als Ñetas se'ls ha d'expulsar. Si tenen nacionalitat Espanyola que la perdin i se'n tornin a ca seva.

  Ma ferma amb la gentussa. Tolerància zero.

  Un Mallorquí | 09/01/2008, 20:08
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS