Administrar


Estadisticas de visitas

DIETARI 2

grosske | 05 Gener, 2008 00:18

Alguns comentartistes em plantejen temes ben interessants: imposts municipals, les festes de Sant Sebastià, la gestió del conservatori, el moviment veïnal... convertiré en posts els seus comentaris ben aviat.

Avui he fet la meva aportació a un document que treurem EU i EV sobre les eleccions generals: programa, discurs, criteris de relació amb altres forces de l'Estat, posició davant la investidura... Esper que ho tenguem llest el dilluns. Em sembla una manera coherent i sèria d'acostar-se al problema que contrasta positivament amb les sopes de sigles que ocupen la major part de la informació dels diaris.

Les notícies, avui matí, m'han posat de mal humor:  cinc treballadors morts a l'Estat espanyol en el dia d'ahir. un infant maltractat a Son Dureta, increment espectacular dels embarassos no desitjats (un 10% en un any)...

S'ha de fer qualque cosa amb el tema dels infants maltractats...i dels vells maltractats. Ens hem de posar totes les institucions fins que hi hagi la mateixa sensibilitat que existeix actualment amb la violència de gènere.

Quant als accidents laborals, he llegit avui als diaris que els sindicats estan preocupats per la darrera redacció del Pla de Xoc que elabora la Conselleria de Treball. No sé de què van aquestes diferències però, com a ex-Conseller de Treball, vull fer-li arribar un missatge públic a la meva amiga Margarita Nájera: canya amb aquest tema i sense pors. Els discurs d'algunes organitzacions empresarials en el sentit que més informació i menys repressiói és infumable. Aquí, com en el cas de la sinistralitat a les carreteres, només és efectiu crear un clima de què les coses es prenen seriosament i que les infraccions seran castigades. Tota la resta són vuit i nous i cartes que no lliguen.

Bona nit. Veig que és tardíssim (és que han vengut uns amics a sopar)

Comentaris

 1. Saud Laboral

  He tenido ocasión de comprobar las diferencias que separan a la Consellería de Treball y a las Organizaciones Sindicales en materia de Salud Laboral, y en verdad aparte de decir que los Sindicatos están siendo excesivamente benévolos con la actitud de la Consellería; tengo la impresión que ésta no se ha dado cuenta de lo que se están jugando, pues no basta con elaborar planes más o menos bonitos y bien redactados, hay que demostrar que se tiene la voluntad de luchar contra la lacra de la siniestralidad laboral. Yo, y en verdad lo lamento, pues confiaba mas en la Consejera, veo con pesar que no ha terminado de entender la filosofía que debe inspirar la batalla contra los accidentes de trabajo. El asumir planteamientos de la patronal que puede parecer simples como es el suprimir del texto “Creación de equipos de inspección” por “Impulso a los equipos de inspección” y acabar poniendo en cuestión la habilitación de los Técnicos para labores de inspección. ( Por cierto un aspecto impulsado desde Baleares por la Consejería en tiempo de Grosske) es de una importancia capital, pues no es tiempo de dar mensajes equívocos, ese tiempo ya pasó, solo hay que ver los nefastos resultados del anterior Govern, en materia de siniestralidad, tras la ingente labor desarrollada para cambiar mentalidades durante el Gobierno de Progrés.

  Por lo tanto, a los Sindicatos les cabe exigir que reivindiquen con firmeza, eficiencia y resultados en la aplicación de las políticas y de la Consejería cabe exigir que no frustren las ilusiones que algunos pusimos en su saber hacer. Y la siniestralidad no es algo que sea reversible, y menos aún disculpable.

  F. Galán | 05/01/2008, 11:52
 2. diversos comentaris

  1.- la teva actitud a la manifestació del 30D es una estupidesa. Anar-se'n abans d'acabar-la no es de rebut.

  2.- la teva actitud el dia següent amb la punyetera bandereta penjada del coll és una altre estupidesa. No ets republicà? No tens una mica de sentit comú?

  3.- fer la roda de premsa sobre el paper d'EU a les generals entre tu i en Camara (n'Emylse i en David són uns desconeguts) no ajuda GENS. En Camara (pel que representa) i tu per la derrota del BLOC a Palma t'agradi o no t'agradi, sigui just o no no ajuda gens. Ni a tu, ni al BLOC, ni a PROGRESSISTES.

  4.- No sé qui en té la culpa si vosaltres (EU), els Verds o persones determinades d'EU o d'EV. La situació d'ALTERNATIVA i la relació d'EU-EV sembla de dependència total i submissió. Això no ajuda ni a EV, ni a EU, ni al PSM.

  5.- Si no poses/posau remei al que t'afecta particularment i col·lectivament ho tendràs/tendreu/tendrem molt, molt, fotut.

  6.- reflexiona sobre el que t'he dit. hem dona la sensació que no t'agrada sentir les veritats o altres veritats però és així i tu no ajudes res.

  7.- et va venir d'un pèl fer de cap de llista al 2007 a Palma. El 2011 si no hi ha canvis no ho tendràs massa més fàcil. Hi ha molt de rebuig cap a la teva persona. Analitza el per què. Potser sigui injust però et convé que facis una reflexió serena del per que i en posis remei.

  comentador | 05/01/2008, 12:37
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS