Administrar


Estadisticas de visitas

SON BANYA FA FLAMADA

grosske | 02 Desembre, 2007 19:08

L'Operación Cerco a Son Banya ha generat una batalla campal encapçalada pels narcotraficants. La veritat és que no m'estranya. Aquesta és la mesura que més mal els fa, la que més radicalment atempta contra el seu negoci.

El dia primer de març del 2006 vaig escriure a un post d'aquest mateix bloc el següent;

"Podria desaparèixer Son Banya?. Sense dubta. El seu caràcter de nucli aïllat permetria erradicar el narcotràfic sense recòrrer a cap operació policial espectacular. Bastaria controlar de ferm les entrades i les sortides durant dos mesos (ara envien una "lechera" un o dos pics per mes per complir). Acabat el negoci del narcotràfic ningú no tendria interés en el manteniment del poblat, els narcotraficants deixarien de "segrestar" o "protegir" a la resta de la població i aquesta es podria integrar de manera normalitzada a la resta de la ciutat".

Naturalment, una operació policial no és suficient per acabar amb Son Banya. Al mateix post afegia que aquest objectiu... "requereix un gran nivell d'enteniment entre Delegació de Govern i Ajuntament, una col.laboració lleial entre els dos, una gran esforç policial i judicial i un gran esforç econòmic per atendre els reallotjaments i per prevenir conflictes conflictes socials al voltant d'aquests reallotjaments"

Amb el canvi propiciat per les urnes el dia 27 de maig, es donen les condicions per a aquesta col.laboració i per dur endavant una operació tan important com aquesta. Quan l'hagim conclosa, a Palma seguirà havent-hi narcotràfic - com a tota la resta del món - però amb tres diferències importants:

a) tendrà més dificultats per operar perquè haurà desaparegut un santuari d'impunitat i un supermercat privilegiat de distribució de drogues

b) les sucursals que Son Banya té montades al Camp Redó, Polígon de Llevant, La Soledat o Son Gotleu hauran desaparegut o funcionaran amb més dificultats

c) i, sobre tot, haurem acabat amb un focus indigne de marginació social, de racisme  i de delinqüència

Comentaris

 1. Son Banya

  Fa dies que hi penso i no estic segura que mesures com l'empresa des de fa dos caps de setmana, 'tancant' Son Banya, siguin un cop significatiu contra el narcotràfic.

  Em sembla molt més trascendent que la Fiscalia arribi a pactes amb delinqüents coneguts i reconeguts, que a la llarga no fan sinó pagar multes amb el mateix diner que treuen del tràfic d'estupefaents.

  Josep J. Rosselló | 03/12/2007, 01:02
 2. Definitivamente ...vivo en otra ciudad

  YO creo que Usted Sr. Grosske o no entiende, o no quiere entender.
  Acabar con son banya es facil, si facil ..... presion y listo, pero .... donde se establecerán para seguir cometiendo estos delitos de narcotrafico y CONTRA LA AGENCIA PUBLICA.
  Pues en otro lugar de CIUTAT .... porque con esto no se va acabar, es un problema social con el que tenemos que vivir, y como mucho nos vemos en la obligacion de concienciar a nuestros hijos de lo perjudiciales/mortales que son las drogas, y todo lo demas son UTOPIAS y/o venta de humo.
  Que es lo que preocupa a la sociedad palmesana, el lugar de su ubicacion final, Y QUE NO LES REGALE LAS CASAS ENCIMA A LOS "ASESINOS" DE NUESTROS MÁS JOVENES.

  Llop de mar | 05/12/2007, 09:01
 3. Son Banya espera

  Son Banya espera que el Bloc compleixi una de les seves promeses electorals més vistoses: ocupar-se'n.

  Sombanyer | 05/12/2007, 14:03
 4. Una interpretació perfecta

  A Llop de mar;
  Molt molt bé expressat ..... "maten" o els converteixen en uns inútils i una càrrega per a la societat, a causa de la venda de drogues, i a sobre el polític de torn els REGALA cases gratis, "ha de ser per la tasca social que fan a la joventut".

  veritat | 05/12/2007, 20:50
 5. Anam envant o enrera?

  Tots sabem que Son Banya és un dels punts on es ven més droga, peró com sempre és molt fàcil jutjar sabent només el que llegim.
  A Son Banya hi ha famílies que no trafiquen, i n'hi ha que si ho fan és perquè no tenen altre sortida. Ningú no els hi dóna feina, i aquestes famílies podeu estar segurs que no són rics.
  Però, ¿quí pensa amb ells?
  Ningú. La sol·lució que troben és tancar un grup de gent, perquè això és el que s'ha fet.
  Veig molt bé que es facin redades, però tancar Son Banya no és cap sol·lució, hi ha moltes famílies que no poden sortir ni a comprar simplement perquè al ser carnet no posa que viuen a Son Banya, i saben que si surten no podran tornar entrar.
  ¿A qui li parexeria bé que tanquéssin el seu barri perquè és una zona on hi ha droga? A ningú, i per què avui els diaris no diuen que ahir van llançar des de helicópteros amb pots de fum?
  Això es va fer, ahir molts de nins petits no podien respirar pel gas que els varen tirar, n'hi ha que tenen asma...
  Per què això no ho diuen? És més fàcil fer-nos creure que tothom a Son Banya és un delincuent, no?
  Donçs no, allà hi ha gent que està totalment en contra de la droga, hi ha gent que viu allà perquè no té on anar.
  La sol·lució no és tancar, que la policia controli els que hi van a comprar, que els registri, però no puc entendre com a dia d'avui, després de tantes promeses de millorar les condicions de vida dels habitants del poblat, l'únic que es fa és tancar-los.
  No són apestats, són persones i ningú té dret de marginar-los d'aquesta manera.
  I el que no treu cap enlloc, és utilitzar helicópteros per gasear-los.
  Anam envant o tornam enrera?
  Podeu estar segurs que el que duen la droga no són a Son Banya, que cerquin a aquests (o no interesa?), però el que estan fent ara a mi em recorda una època de "guetos" i de camps de concentració.

  Una "paya" | 06/12/2007, 20:09
 6. A: "la Paya"

  ¿Trafican porque no tienen otra salida? ... Yo tengo a mi hijo que no trafica, y a sus amigos, y a mis amigos ... que no trafican; Pero si el NO trabajar e incluso lo que hacen ellos LOS DE SON BANYA NO BUSCAR por si acaso encuentran, significa estar exculpados e incluso tener beneficios sociales, yo mando a mi hijo a sus amigos y a mis amigos a son banya a vivir, porque encima tienes a alguna persona que defiende lo indefendible, Porque ¿No han encontrado trabajo en 20 Años de Poblado? .... no vendamos "motos",los imigrantes venidos mas tarde y con mas ganas y predispuestos a trabajar ..... TRABAJAN Y SE SACRIFICAN, los de son banya viven de las drogas y "matan" a la juventud porque es mas facil .... y entre las razones de peso .... no se suda y te levantas tarde, ha nadie le traen el trabajo a casa ... hay que salir a buscarlo, pero problablemente el trabajo que encuentre sea de mil €urista .... y con eso no da para la finca de la peninsula .... el ferrari ....los bueno defensores ..... y la buena vida.
  ¿Cerrar a un grupo de gente? La frase queda vistosa y "vendedora" .... pero el problema es que los conocemos y son unos traficantes delincuentes ademas de peligrosos ...., podriamos recordar la cantidad de chavales que murieron en las inmediaciones del poblado por sobredosis ... y algun que otro asesinato, y alijo de drogas y de dinero "sucio".
  A mi no me parece ni me parece que cierren mi barrio
  entre otras cosas porque no se vende de forma masiva y es la principal fuente de ingresos del barrio, tampoco vamos tirando piedras a la policia, que queremos que pase mas, Y EN NINGUN MOMENTO PONDRIAMOS A NUESTROS HIJOS LOS MAS PEQUEÑOS DELANTE DE "UNA BATALLA CAMPAL COMO ESCUDOS HUMANOS", ni quemando contenedores porque no nos dejan vender droga.
  ¿Marginados? ... Nadie los margina, ellos se auto marginan a proposito ya que de esto sacan GRANDES beneficios, son clanes cerrados donde no quieren saber nada de la sociedad y las instituciones publicas.
  I el que no treu cap enlloc, és utilitzar helicópteros per gasear-los.
  La Paya Diu:"Anam envant o tornam enrera?
  Podeu estar segurs que el que duen la droga no són a Son Banya, que cerquin a aquests (o no interesa?), però el que estan fent ara a mi em recorda una època de "guetos" i de camps de concentració."
  Supongo que esto lo dices desde el sofa de tu casa con una tranquilad para escribir espantosa y por supuesto lejos de son banya, y sin sufrir DIRECTAMENTE lo que sufrimos los vecinos del POBLADO CHAVOLISTA pero aire acondicionado, calefacccion, hormo, micro ondas, termo, tv de plasma, etc etc, electricidad gratis, sin contribucion, seguridad social, todos los servicios publicos a su servicio, esto vendiendo droga ... .
  LO QUE TIENEN QUE HACER ES DEJAR DE DELINQUIR Y PONERSE A TRABAJAR .... COMO HACE TODO EL MUNDO "LEGAL" EN ESTA SOCIEDAD, PERO ESO NO DA MILLONES.

  Llop de mar | 07/12/2007, 10:12
 7. EL DIT A LA NAFRA

  Son moltes les persones que parlen de son banya,i jo sempre e pensat que per parlar i sobretot jutjar a altre gent lo primer es parlar amb coneixement de causa, sinó val mes callar.
  Jo puc dir que si els conec i pas bastant de temps amb ells,vos puc assegurar que estan tan faltes de tantes coses que no acabaria mai.No vos penseu que totes les persones que viuen a son banya pensen igual,son moltes i edemes la majoria que volen acabar amb el tema de la droga.Per aquestes persones es molt desagradable viure així, no son ells qui han triat viure amb aquestes condicions,som nosaltres els "payos" que fa molts danys ho decidirem, quan des molinar les vàrem dur a son riera, segurament si haguéssim deixat que visquessin com i amb nosaltres ara no tindríem "gueto".
  Qui no recorda quan era petit aquestes paraules:SI NO FAS BONDAT VENDRÀ UN GITANO I TEN DURA,es de pena, o no?
  Amb el temps que duc en el poblat he vist moltes coses i sa que mes ma sorprès no ha estat de cap gitano si no de veure algunes persones que casi me avien CRUCIFICAT per la labor que ho faig allà, ara jo les tenia que veure per una sola raó,VAN A COMPRAR DROGA!!!QUE FORT.
  Vos imagineu que les persones que avui en dia arriben a Palma, els immigrants,també lis fessim el mateix que vàrem fer amb els gitanos,doncs el que passaria es que d´aquí uns anys àuria mes "guetos"i si nos lis donéssim feina també intentarien viure de alguna manera, com podria ésser sa venda de drogues.Es patètic però es així.
  No estic a favor de ses drogues mes be el contrari,tampoc es sa meva intenció convèncer a ningú del que vos dic,però si demanaria a la gent que tant li "preocupa" aquest tema,que si enlloc de posar el dit a la nafra i fer mes mal,bastaria callar si no sap del que parla.

  una persona | 07/12/2007, 18:13
 8. RE: A llop de mar

  Però a tu que ta fet aquesta gent? Perquè et preocupa tant? Parles dels i te equívoques,pareix que el poblat et pertany.
  Calefacció?Terme?...Aquests que gaudeixen d´aixo els pots contar amb els dits duna ma.
  Saps com es renten els demés?Amb aigua freda i si aquest dia han pogut anar a recollir xatarra compren butano per escalfar l´aigua. Me fas pena amb sa forma que parles.Tu jutges a traves d aquest bloc i ells no es poden defensar,però te faig saber que cada vegada que tu escrius, la meva tasca es anar el poblat i mostrarlis els teus comentaris.
  De part de molts dels te dic:ESTAS CONVIDAT

  son banya | 07/12/2007, 20:55
 9. A: "la Paya"

  No te olvides que esto es un gloc público donde unas veces estarán de acuerdo y otras muchas no...., NO PERSONALICES, Los desmanes y la venta de droga la hacen a toda la sociedad en general; ¿Preocuparme? me preocupa el tema como otras muchas cosas que pasan y me preocupan de "mi pueblo", como puede ser la corrupcion politica.
  Y no me equivoco ..... NO, el poblado de chavolas con traficantes de droga, mas grande de la isla .... ¿O no?.
  En ningun momento he querido darte pena, siendo esto una opinion como otra cualquiera, porque realidad solo hay una, y es que venden droga y son muchos unos traficantes y cuando les cierras el grifo ..... queman contenedores, coches, y hacen batallas campales con la policia, esos son los de " se pueden contar con los dedos de una mano"
  Ya hace muchos años el colegio tuvo que cerrar, tu podias esplicar , ¿porque? ¿era falta de presupuesto? .... NO.
  No entiendo lo que me quieres decir: "te faig saber que cada vegada que tu escrius, la meva tasca es anar el poblat i mostrarlis els teus comentaris.
  Me parece bien ...... solo faltaria que me sintiera amenazado ..... , se lo puedes dar a los traficantes para que sepan que la sociedad será su mayor enemigo.
  Con este personal triste situación la del ciudadano de calle ...... .
  Gracias por la invitacion envenenada.

  Llop de la mar | 08/12/2007, 16:08
 10. Resposta a "una persona"

  Abans de res, voldria contestar-te al que dius respecte al meu comentari, dius que "Supongo que esto lo dices desde el sofa de tu casa con una tranquilad para escribir espantosa y por supuesto lejos de son banya", la veritat és que no visc a prop de Son Banya, però t'assegur que ho conec més que tu. Sóc voluntària de Creu Roja i així és com he conegut a gent que viu allà, hi vaig molt sovint, perquè a pesar del que tú dius (des de la teva intranquilitat per ser un de "los vecinos del POBLADO CHAVOLISTA") jo he vist com és la vida allà.
  D'acord que n'hi ha que tenen teles de plasma i tot el que vulguin,, però també n'hi ha que l'únic que fan és intentar sobreviure. Et dic (perquè veig que tú no ho saps) que n'hi ha que fan feina, fan net el POBLADO CHABOLISTA (com tu dius) i reben una paga de l'Ajuntament.
  Pots estar segur que n'hi ha molts que volen fer feina, però no en troben, ningú no vol donar feina a un "gitano de Son Banya", perquè com fas tú són molts els que relaciones Son Banya-Traficants-Delinqüents.
  Sé que viure a prop no és fàcil, no sóc tan innocent com per no saber que allà hi ha desastres...però el que volia dir és que no tota la gent que viu allà són delinqüents, de fet, ficaria la mà al foc sense por de cremar-me que molts dels desastres que dius els causen gent que no viu al poblat, sinó gent toxicòmana que farà el que sigui per poder tenir la seva droga, però no són de Son Banya, no viuen allà.
  I els que estan tancats, i són "gaseats" són el que sí hi viuen, els nins (segons tú, també s'ho mereixen per no tenir feina?)
  Supòs que escrius així perquè estàs farta dels problemes d'allà (ho comprenc), però jo no vull vendre res, simplement no tenc el cap tan quadrat com per pensar que tots els d'allà són traficants, vagos (aquí me fas fins i tot ràbia, perquè sé com molts de joves i no tan joves donarien qualsevol cosa per poder treballar)
  Tu no has vist la desesperació que tenen alguns, la impotència amb que et conten que no els hi donen feina per ser d'allà, jo sí. Així que el que dius de " Pero si el NO trabajar e incluso lo que hacen ellos LOS DE SON BANYA NO BUSCAR por si acaso encuentran, significa estar exculpados e incluso tener beneficios sociales, yo mando a mi hijo a sus amigos y a mis amigos a son banya a vivir" no treu cap enlloc, de fet estaria bé que hi anàssis per conèixer la situació, potser així veuries que no tots tenen Ferraris, teles de Plasma, cal·lefacció, i no jutjaries sense saber de la misa la mitat.
  Que jo venc motos? Jo crec que ho fas tú, d'acord que és un gran punt de droga, però quan toques els temes de la delinqüència (sí, n'hi ha, quasi sempre provocada per gent de fora, no pels que "tanquen"), de la feina ("los de son banya viven de las drogas y "matan" a la juventud porque es mas facil .... y entre las razones de peso .... no se suda y te levantas tarde") ho fas sense tenir ni idea, generalitzes i això no és just. Molts de Son Banya no maten a la joventut, de fet s'aixequen tan prest (o més) que tú, per prepar els nins per anar a l'escola, per "sobreviure" un dia més...en fi, què més dir-te?
  Aquí la que generalitza ets tú, i si de qualque cosa pots estar segur/a, és de que molts no tenen feina perquè ningú n'hi dóna i de que són molts pocs els que es fan rics allà venent drogues.
  Sigues un poc més obert i pensa el que ja vaig escriu-re, allà hi ha gent que ven per mantenir els seus fills (pots estar segura que si tenguéssin una altra sortida l'agafarien), tenen consciència (més que molts que només veuen Son Banya-Droga), a mi mateixa m'han dit amb llàgrimes als ulls que han de vendre aquesta merda que mata (paraules seves) perquè ningú no els hi ha donat mai cap treball ni oportunitat.
  Per acabar dic el mateix, que es facin redades per la gent que va a comprar, i que donin facilitats per poder fer feina a la gent de Son Banya, així estic segura que els que més perdran seran els compradors que van a comprar droga, el venedors que l'únic que treuen de la venta de droga és per sobreviure seran els que hi guanyaran, perquè tendrán una feina i deixaran de ser tractats com uns marginats.
  Ah! On jo visc he vist més delinqüència de la que mai no hauria pensat, i de fet, tots eren inmigrants, (si amb això et refereixes a gent de nacionalitat no espanyola), i dic baralles amb ganivets, destrossos de vehicles, venta de drogues, bé, delinqüènica i vandalisme...com veus hi ha més zones i més col·lectius que també fan patir intraquilitat al sofà (paraules teves), i a diferència dels de Son Banya, (que no es fiquen amb ningú si no els ataquen) els que vaig patir jo feien tot el mateix del que tu et queixes (també cremar cotxes)
  Però no vaig veure mai que els hi tiràssin gasos (i tots eren adults), alomillor és que si pens com tu deu ser perquè no són de Son Banya i no tenen un Ferrari (perque pel demés eren pitjors, més violents).
  Què se n'ha de fer amb aquests segons la teva opinió?

  Una "Paya" | 08/12/2007, 23:42
 11. Errada

  El comentari que he escrit abans anava dirit a Llop de Mar i no a "una persona".
  Perdó per l'errada.
  Per cert llop de mar, et dic el mateix que et diu "una persona", quan vulguis ves a Son Banya, veuràs que no és el que creus.
  Molts dels ferraris que hi ha són de gent que té feina i va allà a comprar droga, de fet, són pocs els habitants de Son Banya que tenen cotxe...
  Abans de jutjar amb tanta dureça hauries de conéixer millor la situació.

  Una "Paya" | 08/12/2007, 23:51
 12. falta la ultima opinion

  ¿La réplica realizada por mi a la Paya? .... porque tengo derecho a replica ¿NO?

  Llop de mar | 09/12/2007, 11:19
 13. Una paya

  Acusar de la delincuencia a los que mueren por la droga es muy muy muy fuerte. Para empezar han muerto muchisimos jovenes envenenados por los clanes de son banya, si ENVENENADOS , yonkis problematicos que han robado a los narcos con ferraris y estos han reaccionando adulterando su dosis para morir. En el Coll han muerto varios de estos jovenes.

  Los "yonkis" que no son tratados por NADIE como seres humanos SOLO delinquen cuando estan enloquecidos por la p.. droga y tienen el mono., De hecho los "yonkis" se incorporan a la sociedad ( si se les da ayudas ) que los habitantes de son banya. Nunca veras a una pandilla de yonkis humillando a un chaval por llevar gafas, o robando un coche para luego quemarlo, ni pegar a una paliza a alguien por " mirarlos mal ", etc. En cambio los "santos" habitantes de Son Banya han hecho esto y muchas mas cosas, por VICIO sin necesidad de dinero ni nada.

  Los yonkis no son tratados como humano cuando a los habitantes de son banya se les ha ayudado hasta limites vergonzante, no quieren trabajar porque no quieren ganar mil euros al mes.

  Si hablarais con un yonki, a pesar del asco que a muchos os da os darias cuenta del nivel cultural que muchos tienen, y que desgraciadamente han sido condenados a muerte en vida, siendo maltratados fisicamente y moralmente por los narcos con ferraris, en algunos casos sometidos a regimenes de esclavitud, una vergüenza.

  Un payo | 09/12/2007, 19:15
 14. Vívir en la mentira ........

  Que ese poblado vive y subsiste de la venta de droga ......CIERTO.
  Que la gente de ese que quiera salir y de VERDAD quiera salir .... PUEDE SALIR... para vivir en esa chabola junto a narcotraficantes .... puede vivir en otra chabola lejos y/o fuera de narcotraficantes.
  ¿Que no tienen trabajo? Porque no quieren ..... y no vengas con cuentos .... .
  Un ejemplo;¿Cuanto trabajo ha habido en la construccion en los ultimos 8 AÑOS? mucho no MUCHISINO .... y no pedian el lugar de residencia ..... PEDIAN QUE TRABAJARAS.
  ¿Porque los barrenderos de EMAYA son del poblado? ... Porque entre una razón de peso .... ¿alguno que no fuera de poblado queria ir?.
  Puedes vivir en una mentira o una ilusion .... pero hasta que ellos no quieran DE VERDAD integrarse en la sociedad .... con sus beneficios y sus obligaciones ..... olvidate.
  Un ejemplo fignificativo .... ves a ver los que salieron de son banya .... en años anteriores.
  EL TIEMPO NOS DARÁ O QUITARÁ LA RAZON.
  ELLOS AHORA "JUEGAN" CON LAS INSTITUCIONES Y CON LA SOCIEDAD EN GENERAL ....
  ¿UNOS NIÑOS PIDEN EN UNA FOTO UNA TREGUA?
  * Por cierto de utilizar sus hijos, niños como escudos ante una manifestacion violenta .... ¿no opinas nada? ..... algo normal, veo que omites y/u olvidas lo que te interesa.

  Dius: "però te faig saber que cada vegada que tu escrius, la meva tasca es anar el poblat i mostrarlis els teus comentaris.
  De part de molts dels te dic:ESTAS CONVIDAT" .... ¿esto como me lo como ....?

  Llop de mar | 09/12/2007, 22:20
 15. Ja els coneixem ......

  En aquesta vida, per teus actes et coneixeran ...... i nosaltres els coneixem fa 25 anys, i no canvien ni canviaran ....... perquè guanyen molts doblers.

  veritat | 09/12/2007, 22:26
 16. Que no es barregin ...

  NO es pot defensar cualque cosa i/o qualcú, que NO té defensa alguna segons es pot observar juntament els fets que realitzen ......., tret que com han escrit anteriorment qualcú; Els residents del poblat de barraques vulguin i ademes la SOCIETAT BALEAR pugui sentir i percatarse de la BONA VOLUNTAT I LES MANERES dels residents del poblat que és així, i NO DEFENSANT ALS TRAFICANTS ... mitjançant crema de contenidors, cotxes, barricades, disturbis amb la policia, exposar i fer partícips als nens dels perills d'una confrontació violenta, demanar una treva d'alguna cosa que no havia d'haver succeït mai, TOT PER DEFENSAR ALS TRAFICANTS DEL POBLAT, aquests que són els únics que veuen perillar el seu "NEGOCI" si són banya desapareix.
  Doncs si hi ha gent amb bona voluntat dintre del poblat que ho abandoni, la bona gent no te que esser amb "traficants-xusma", SÓN UNES DOLENTES COMPANYIES.

  Justici ... ja | 10/12/2007, 14:58
 17. En beneficios y trabajo .... IGUALDAD

  Lo que hacen MUCHOS de ellos es TRAFICAR, y encima nos hacen creer que la culpa la tenemos toda la sociedad ... porque los marginamos ,no les damos trabajo, ni les damos casas gratis, y por lo visto nosotros los metimos en ese lugar .... como si a los demas nos hubieran regalado todo, no es solo eso.... sino que a nuestros hijos tampoco les regalarán nada ...., hay que buscar y ganarselo... en esta vida todo cuesta esfuerzo y sacrificio ... y creo que no me equivoco que esa no es su filisofia.

  La balanza se inclina | 10/12/2007, 18:43
 18. Son Banya

  Volia fer uns quants comentaris al respecte de tot el que he llegit aqui. Crec que ningú hauria de discutir tant. Tot el que s'ha dit, tot, es veritat. Pero a parts petites. Es veritat que hi ha gitanos que intimiden a la població, es veritat que n'hi ha que son bona gent, es veritat que n'hi ha que no volen vendre droga, que n'hi ha de pobres, tot es verita. I ja està. Però el que sempre dic, al fons de la questio, hi ha nins que no han elegit viure allà, i que a ells i juntament amb els que si son bona gent, doncs s'han de respectar. Que vos pareixeria que els vostres veïns fossin uns terroristes (tant més l'origen) i que la policia llançés una bomba que tambè destrossas la vostra casa simplement per ser veïns??
  En fi, un plaer xerrar amb vosaltres. M'interessa molt el treball que fas amb Creu Rotja, esper que et puguis posar en contacte amb jo.
  gracies.

  tomeu | 10/12/2007, 20:01
 19. A TOMEU

  A mi tambè m´agradaria posarem amb contacte amb tu, ja me diràs com i podré contarte moltes coses. Te vull dir que si soc voluntària però no per creu roja. Be el millor penso es que nos posem amb contacte.

  son banya | 10/12/2007, 23:47
 20. SELECCIO .... BONS-DOLENTS

  Són Banya ha de "desaparèixer", si existeixen persones "vàlides" per a la societat ...., que els integrin en un barri i amb pisos CEDITS PER L'AJUNTAMENT en REGIMEN DE LLOGUER .... MAI en propietat, i als delinqüents traficants que maten a la joventut ...... NI AIGO, l'única cosa que els espera és, sortir de Són Banya JA .... i quan es pugui agafarlos .... i de "cap" a la CARCEL.
  HEM D'ARRIBAR DIFERENCIAR BONS, INTEGRADORS I VALITS ....... DE ...ELS TRAFICANTS AMB FINQUES, CASAS, I PARCEL·LES QUE SÓN MULTIMILLONARIS DEL DINER NEGRE I DE LA MORT.

  I PELS COMPTES D'ALGUNS DE SON BANYA ..... HAURIA DE DONAR-SE UNA "VOLTA" L'AGÈNCIA TRIBUTÀRIA.
  PERQUÈ PAREIX QUE VIVIM DINTRE D'UN SISTEMA DE FRAU SOCIAL .... BENEÏT L'ÚLTIM.

  TRIAU | 11/12/2007, 10:44
 21. Varsòvia

  M'ha parescut molt interesant lleguir algunes de les intervencions en aquest blog sobre el que està pasant a Son Banya. Tot i aixó, cap m'ha fet canviar d'opinió.

  Continuo pensant que és una vergonya que el govern d'"esquerres" (al que vaig votar amb molta il·lusió) permeti que es facin aquest tipus d'actuacions sobre una part de la població. Actuacions que continuament me recorden les imatges de les tropes invasores nazis ocupant barriades de jueus per alguna ciutat d'europa de l'est. A mi s'hem possa la pell de gallina només de pensar que es pot tancar l'accés al poblat d'aquesta manera. Que a Son Banya hi ha droga,...és clar! Que hi ha gent que s'ha fet rica així,..és clar! Que també hi ha gent que no ha escollit viure així i que te dificultats per trobar una altre sortida,...pués segur.
  Pero jo continu pensant que els que realment s'enriqueixen amb la droga, els veritables responsables que molts joves acabin destrosats, no viuen al poblat, sino que deuen tenir un bon xalet, un bon yate al passeig maritim i deuen anar a jugar al golf amb els propietaris de cadenes hoteleres, bancs, constructores,... I a ells, quan els agafareu???
  Perque m'imagin que sabeu que per molt que acabeu amb son banya, no acabareu amb el veritable problema.

  Jota | 14/12/2007, 23:37
 22. Per Varsòvia

  El teu comentari .... em sembla un comentari totalment sub-realista, imaginatiu, inexacte, inconcebible, estrany, insubsistente, inexistent ......... i mil disculpes sinó és així .... el meu ..... tan sols és una opinió mes de les vint-i-u que s'han fet abans.

  Xerrar de: 1) "sobre una part de la població" ... ¿els traficants ... població víctima de la societat?;
  2)"tropes invasores nazis ocupant barriades de jueus" ... Xerram de Som Banya, els traficants, drogues, mort, armes, etc ... t'enrecordes?...; Qui són les tropes nacis?... la Societat?.... els Polítics?.... o serà ..... la Policia aquesta que .. no qualificarem per tu?.
  I sobre l'animal utilitzat per a determinar el tipus de pell .... jo mes bé crec que seria .... una Cobra.
  Perquè perseguir als petits ......???? .. cal perseguir als grans, a partir d'ara tant sols es perseguirà el gran..... grans infraccions de transit, grans accidents generals, grans atracaments o altres, grans homicidis multitudinaris, grans traficants de drogues, .... gran tot gran ..... els petits que visquin ...... pobrets.
  PRESENTA'T A LES ELECCIONS .... ET VOTO, GANES I DESPRÉS EM FAIG DELINQÜENT ......... PERÒ AIXO SI ... SEMPRE PETIT.
  Salut

  Legal .....per ara | 18/12/2007, 22:22
 23. A llop de Mar

  Et volia aclarir que qui et va dir "Tu jutges a traves d aquest bloc i ells no es poden defensar,però te faig saber que cada vegada que tu escrius, la meva tasca es anar el poblat i mostrarlis els teus comentaris.
  De part de molts dels te dic:ESTAS CONVIDAT" no vaig ser jo, si llegeixes bé o veuràs.
  Tenc molt clar que això és un blog, i cadascú té dret a tenir i dir la seva opinió sense faltar al respecte.
  El que et torno a dir és que Son Banya no és com ho pinten els diaris (especialment l'Ultima Hora), que hi ha droga, sí, tothom ho sap, però també hi ha famílies que no trafiquen, hi ha families amb fills que intenten dur (i duen) una vida normal.
  I en cap moment crec que hagi personalitzat ni generalitzat (tú sí), i dius que no volies fer-me pena...creu-me, no me'n fas gens ni mica. Més bé me fa ràbia veure que per persones com tu la millor manera per acabar amb un problema de la nostra societat és fer "guetos" i discrimar-los...després què? Ah sí, els gaseen...
  Això sí que fa pena.

  Una "paya" | 18/12/2007, 22:57
 24. Per a Llop de Mar

  Acabo de llegir el que dius de "Por cierto de utilizar sus hijos, niños como escudos ante una manifestacion violenta .... ¿no opinas nada? ..... algo normal, veo que omites y/u olvidas lo que te interesa."
  Un altre cop fiques tota la pata, et puc assegurar (i si tenguessis el mínim coneixement ho sabríes) que cap persona de Son Banya posa els nins d'escut, també ho has llegit, no?
  Els que sí fan això d'utilitzar els nins com a escut ho he sentit contar a uns colombians, però si qualque cosa és sagrada a Son Banya són els nins, no te pots fer una idea de les corregudes que hi va haver la nit que van llançar gasos des de l'helicópter per tancar a tots els nins a les habitacions amb mocadors banyats perquè no repiréssin el gas canviaries d'opinió, però clar, tú degueres llegir el diari que deia que els de Son Banya volien tomar l'helicópter amb cohets???!!!,(dels gasos no han dit res).
  Així que d'escut utilitzar un nin? On ho has vist? O llegit? Jo et dic que no, es deixarien matar abans que ningú tocàs un fill seu (com qualsevol pare/mare)

  Una "paya" | 18/12/2007, 23:10
 25. Para la "paya" .........

  Tu victimiza los TRAFICANTES ..... que yo como una ínfima parte de la sociedad en la que vivimos ........ te puedo asegurar que a esa "xusma" de traficantes..... no le debo nada y en ningun momento me voy a sentir culpable.
  Que puede o pudiera haber gente que no trafica ni delinque ....... si por existir ....podria existir .... , pero no por eso se tienen que beneficiar los TRAFICANTES Y DELINCUENTES .... BUENOS A UN LADO Y DELINCUENTES A OTRO, AL BUENO AYUDAS E INTEGRACIÓN .... PERO LA MALO ...."GARROTE" Y CARCEL.
  Sobre el gaseamiento del que hablas .... ES UNA FALTA DE RESPETO SOBRE LOS REALMENTE GASEADOS ...., si quieres escenificar y exagerar una situacion ..... busca otro termino.
  Los niños delante .... tu, yo y la mayoria de ciudadanos de esa ciutat .... lo han visto en las diversas fotos e imagenes de los medios de comunicacion ...... .
  Por cierto, ¿que paso con el colegio de son banya .....? si ese que todo ERA nuevo, y que tuvo que cerrar.
  VENGA VA .... NO NOS VENDAS LAS MOTOS DE SIEMPRE QUE YA LAS CONOCEMOS.
  Que hay buenos .... SI, pero están en muy mala compañía, y ellos lo saben, pero lo mas importante y sobre todo, que no se escondan los traficantes y delincuentes detras de los pocos buenos .

  Llop de mar | 20/12/2007, 22:10
 26. Per "la paia"

  Que vols aconseguir i/o inculcar-nos.......?;Em pareix una tremenda fal·làcia i mentida algunes de les coses que esposas, juntament amb unes altres poques que són veritats ..... però fins que no aconsegueixis destriar la veritat de la mentida ....... no ACONSEGUIRAS NO-RES I PER TANT ELS CIUTADANS TAMPOC. COM ALTRE FORISTA DEIA ANTERIORMENT ..... SEPAREM DOLENTS DE BONS, llavors ens entendrem.
  I SR. GROSSKE; ELS PISOS .... DE LLOGER ... MAI EN PROPIETAT.

  VULL JUSTICI | 21/12/2007, 13:13
 27. Vaya fauna .... defensora

  Entre voluntaris rars, caps rapats, oKupas, etc etc etc, al final la culpa de tot, la tindrem els ciutadans "normals" que contribuïm a la societat en general de diverses maneres, i amb això gaudir els diversos serveis que posseïm ..... .

  Un mes ... que paga | 23/12/2007, 16:48
 28. A vull justici i llop de mar

  Abans de res...quina mentida he dit?
  Lo de gasear no és cap mentida, una nit des dels helicòpters els van llençar pots de gas, no va sortir als diaris però no és cap mentida.
  Respecte al col·legi de Son Banya aquí sí que no puc contestar, (no vull opinar d'allò que no conec) així que no sé què va passar amb aquell col·legi, des de que jo vaig allà sempre ha estat tancat, així que no sé que va passar.
  Vull deixar clar que sé perfectament que a Son Banya hi ha traficants, i sóc la primera que està en contra de les drogues.
  Quan vaig començar a opinar a aquest blog és el que deia, sé perfectament la situació de Son Banya, però tancar-los no ho trob una solució perquè com he dit mil pics allà hi ha famílies que no tenen (ni volen tenir) res a veure amb les drogues.
  Estic segura que la policia sap perfectament qui són el vertaders traficants, i potser ni tan sols visquin allà.
  Els que deis que viuen amb tant de luxe no crec que hi visquin, els que sí hi viuen són els que jo defens, famílies que no tenen on anar i que només troben portes tancades quan volen trobar feina.
  I nins davant de què? Davant d'una pancarta sí he vist la foto, però ja me diràs on has vist que posin els nins davant la policia, això no ho has vist enlloc, perquè és el darrer que farien.
  Quines mentides he dit? I a què et refereixes amb "vendre motos"?
  Jo no venc res, només cont la veritat, el que hi ha a Son Banya, a part de drogues i traficants hi ha moltes famílies que no tenen res a veure. I si ho dic és perquè ho sé, hi vaig i veig la sitació, no com molts que senten Son Banya i ja tot és droga i delinqüència (qué n'hi ha, pero la delinqüència ja vaig dir que quasi tots els pics la duen gent de fora del poblat).
  Jo dic el que veig, mentides, quina?

  Una "Paya" | 09/01/2008, 23:08
 29. A una paya

  Com puc donarte el meu mail?

  jo | 11/01/2008, 18:31
 30. YA SE LES REGALO .....

  Recordemos: http://www.elpais.com/articulo/sociedad/poblado/gitano/Banya/experiencia/fracasada/elpepisoc/19760523elpepisoc_10/Tes/
  ;ya se les dió casa en ese tiempo .... que pasa no han mejorado en 32 AÑOS, o sera que se han acomodado a que la sociedad les proporcione casas ..... cada cierto tiempo ..... PORQUE A ESO ME APUNTO YO.

  Un mes | 12/01/2008, 15:55
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS