Administrar


Estadisticas de visitas

EL CANCER DEL BLOC

grosske | 05 Novembre, 2007 22:53

 

Un comentari al post anterior,  signat per un (o una) tal "Jo" i relatiu als Premis Ciutat de Palma diu textualment:
"Notícies falses

Una altra informació que s'ha divulgat  és que et negaves a rebre l'OCB.

I avui hi ha un article a la secció d'opinió del Diari de Balears on es carrega contra el Bloc i EU per aquests dos temes.

Cada vegada que surten informacions com aquestes, si són falses haurieu d'escriure, tot d'una, un article al diari, carta al director, etc, desmentint-les. No basta amb dir-ho en el bloc, que ho llegeix molt poca gent. I tot això fa molt de mal"

L'article al qual fa referència aquest (o aquesta) comentarista  és de Sebastià Bennàssar www.diaridebalears.com/opinio.shtml?3336+6+192258 el qual es fa ressó, efectivament, del "bulo" relatiu a la meva negativa a rebre l'OCB i d'inventar-me el Premi de crítica literària als Ciutat de Palma. Sobre aquesta base tan sòlida l'articulista conclou que tant EU com jo som "el càncer del Bloc".

Naturalment, no seguiré els consells de Jo (que no som jo, és ell  o ella) i no enviaré cap comunicat rectificant res i em limitaré a deixar constància del tema en aquest bloc que, als efectes, em sembla un mitjà de difusió més que suficient.

Un aclariment només per a Jo. Per als que tenen una visió reduccionista del Bloc i el voldrien veure convertit en un PSM refundat o, alternativament, en un lloc d'encontre de tots els nacionalistes (de diferents nacions, per cert) EU és, efectivament, un càncer i jo un tumor a extirpar. Crec que encerten plenament en les dianes escollides malgrat que resultin una mica infantils respecte a la munició emprada.

El document fundacional del Bloc no va per aquesta línia però jo respectaré en tot moment a tots aquells que li vulguin donar un cop de timó al Bloc en les direccions indicades. Que ho defensin sense sectarisme i sense campanyes "ad hominem", es massa demanar?

Comentaris

 1. Problemes de comunicació

  Gràcies per la teva resposta. Però em reiter en la meva opinió. El Bloc té un problema important de comunicació; surten constantment informacions, pel que sembla inexactes, que deixen malament al Bloc i ningú no les desmenteix públicament. Això mateix del Ciutat de Palma ha donat lloc ja a uns quarts articles d'opinió. I tot això fa molt de mal. No basta amb tenir raó, també se n'ha d'assabentar al personal de que la tens, Salutacions

  Jo | 06/11/2007, 06:39
 2. El càncer dell Bloc

  El càncer del Bloc és el seguit de mentides i desil·lusions amb que ens heu obsequiat als votants d'ençà que ocupau el poder -amb els nostres vots, no ho oblidis-. Avui és el segon cinturó, la setmana passada era la destrucció del sòl rústic, l'altra, Ses Fontanelles, etc.

  Les mentides i la política conservadora és el càncer del Bloc, i no una altra cosa.

  malalt | 06/11/2007, 09:36
 3. Ses Fontanelles

  Em de crear ses condicions adecuadas per a que es flamencs roses visitin i criïn a Ses Fontanelles.Ses Fontanelles no només han de ser conservades sinó ampliades.!Vida salvatge a n"aquest endret serán més beneficis econòmics per sa platja de Palma.Ja tenim un esponjament fet,per lo tant no l"hem d"omplir de ciment i formigo!. L"hem de tornar a la vida i en es seu màxim esplendor!

  Gerome | 06/11/2007, 14:20
 4. Salvem Mallorca

  Hi ha que fer lo mateix en totes ses zones humides de ses Balears:Palma Nova,Magalluf...etc.Cal fer possible que es vengui de qualsevol endret del món de safari fotogràfic a ses Balears.Cal comportar-se com un país civilitzat i desterrar sa barbarie de Mallorca(autopistes,urbanitzacions,renous,contaminació llumínica es vespres,graveres,destrucció d"espais naturals,camps de golf...etc)

  Gerome | 06/11/2007, 14:44
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS