Administrar


Estadisticas de visitas

DONAR LA VEU ALS CIUTADANS

grosske | 07 Setembre, 2007 06:32

Durant les primeres setmanes, es celebvraran 11 grans encontres amb entitats relacionades amb les polítiques socials. Sindicats, patronals, tercera edat, cooperació, associacions veïnals, GLTB (gais, lesbianes, transexuals i bisexuals), discapacitats, etc. seran convocats a per debatre les prioritats que ha de tenir el nou govern municipal i els propis mecanismes de participació que les entitats estimen més adients establir.

La cosa no tendria res de particular si no fós perquè, malauradament, aquesta és una iniciativa insòlita a Cort. Fins ara només s'han complert estrictament les obligacions formals d'un Reglament de Participació obsolet i poc adequat a la realitat del teixit associatiu. Ara es tracta d'obrir el debat de bon de veres, de governar escoltant i, per expressar-ho més poèticament, de retornar Palma als ciutadans

Comentaris

 1. DAR VOZ A LOS CIUDADANOS

  Me parece muy correcto, tal como se decia, "dar voz a los que no tienen voz". Es una iniciativa que debe agradecerse, en la vida todo tiene un pero, y en este caso: Pero que instituciones serán recibas para opinar? Solo lasde un color cuya voz es la voz de su amo? O tendrán entrada en estas conversaciones las discrepantes, que no enemigas, las dederechas, las de centro, las independientes, las molestas, en fin TODAS, TODAS, o sólo algunas?

  Gracias por contestarme. Esto no es un Spam, lo digo por la moderación de los comentarios.

  ALVARO BENAVIDES | 07/09/2007, 07:18
 2. Consells escolars

  No sé si té res a veure amb la teva àrea, però si pots fer córrer el missatge a qui correspongui, t'ho agrairia. Fa aaaaanys que als consells escolars no apareix el representatnt de l'Ajuntament.
  Deu tenir por que l'aborronem a queixes, preguntes o suggeriments. Gràcies.

  Tivasdan | 07/09/2007, 13:49
 3. Rès de rès

  El 092 funciona molt malament.D'aquí un any direm segurament lo mateix!

  a | 07/09/2007, 20:21
 4. Donar veu als ciutadans

  T'he sentit parlar dels consells de barri. ¿Quin poder tendran? ¿Tan sols seran consultius? ¿Seran prèviament informats de les obres del barri? ¿Podran decidir sobre elles? ¿S'elegiran els membres dels consells democràticament? ¿Disposaran de pressupost? ¿Com es podrar participar en els consells? ¿El pagament d'impostos, multes etc. Es farà desde els consells de barriada? ¿Hi haurà algun regidor com a coordinador? ¿Els consells seran part del govern municipal o un organ extern?

  Tomàs Cerdà | 09/09/2007, 16:45
 5. a Tomas Cerdà

  Els Consells de barri els dissenyarem amb la participació dels ciutadans. De tota manera, jo pens que han de ser una mesa de diàleg permanent entre Ajuntament i entitats sobre els problemes del barri no un òrgan de gestió municipal

  grosske | 11/09/2007, 06:24
 6. Els consells de barri

  Eberhard, ¿Només un organ de consulta? ¿No és un nivell molt baix d'expansió de la democràcia?. Crec que vaig entendre que a la campaña electoral d'Esquerra Unida vares dir que els veins de les barriades haurien de poder intervenir en la gestió de les inversions al seu barri. Potser estic confús però això és ser un poc organ de gestió no "Una mesa de diàleg".

  Tomàs Cerdà | 14/09/2007, 14:51
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS