Administrar


Estadisticas de visitas

BROTAD, 6

grosske | 29 Agost, 2007 22:05

Per als coneixedors de la nostra cutat, l'"edifici del carrer Brotad" és sinònim de vergonya i de marginació social.

La incúria de les institucions ha permés que, durant quinze anys, famílies senceres visquessin entre montanyes de fems, a un  edifici inacabat, insegur i insalubre.

Actualment hi viuen 55 persones bona part de les quals són menors que viuen en unes condicions no gaire diferents a les d'un barri miserable de Calcuta.

Qui hagi seguit l'activitat d'EU-EV a l'Ajuntament sabrà de les nostres múltiples denúncies d'aquesta situació a nivell mediàtic, polític i, fins i tot, davant la Fiscalia de Menors.

Avui llegireu a la premsa que ja s'ha posat en marxa el procés de desallotjament de l'edifici i de reallotjament dels seus habitants. Es només una passa però va en una clara direcció: amb el nou govern i mentres jo sigui regidor de serveis socials no hi haurà a Palma infants visquent enmig del fems

Comentaris

 1. Re: BROTAD, 6

  Només per la teva darrera frase votar-te val la pena. Fas que la frase "tots els polítics són iguals" desaparegui del panorama polític actual. Enhorabona, et diria que hem sento orgullosa, però semblaria la teva mare, i més bé la cosa podria ser al revès.

  Mona | 29/08/2007, 22:45
 2. Por fin !!!

  Enhorabuena ! es una gran satisfacción comprobar que por fin puedes cumplir con esta importante medida tantas veces denunciada durante la pasada legislatura por el grupo municipal de EU-EV.
  Y comprobar, una vez más, que con firmes decisiones, se logra en menos de dos meses lo que la desidia y el desinterés por los temas sociales de las anteriores autoridades no hicieron en 15 años.
  Yo sí estoy orgullosa.

  Ire | 30/08/2007, 04:00
 3. Buena idea .... pero ¿su destino cual es?

  Creo que estais tomando una medida excelente, que ya tenía que haber sido tomada con anterioridad ........, pero ... ahora aparece la incognita .... ¿donde los vais a realojar?, ¿en los campos de concentración social, construidos por el anterior gobierno municipal, como pueden ser son gotleu, son gisbert, la soledad, en general la zona del levante de Ciutat ?; Otra pregunta es; ¿Que grado de degradación y/o alarma social es necesario para que a los jovenes los "realojen"?.

  Pienso, creo y estoy convencido que no es justo que a unos les den casas ..... gratis como jamones, porque queda bien vender y en la prensa, y a los jovenes nos dejen de la mano de dios.
  (Piensa que haces tú por la sociedad, y la sociedad pensará por tí)

  Llop de mar | 30/08/2007, 09:20
 4. Re: BROTAD, 6

  Esperem que això sigui el principi d'una nova etapa en la política social d'aquesta ciutat i d'aquestes illes. Ja és hora!

  Bernat | 30/08/2007, 09:57
 5. Perfecte!

  I què en fareu? Els pares dels infants són gent "civilitzable" que ha tingut mala sort a la vida o ja "els va bé" l'estil de vida que duen? Desplaçareu el problema a una altra banda o el minimitzareu? (ja don per fet que no s'arreglarà en un pispas)...
  En tot cas, ja era hora que algú es preocupés per aquest fet!!!

  Tatx! | 30/08/2007, 11:22
 6. Re: BROTAD, 6

  Opín com la resta de gent: és una cosa que em pareix perfecte, calia fer-ho i seguir fent-ho. Això sí, estaria bé que explicàssiu què hi ha més enllà del seu "reallotjament", perquè no seria gaire just que hagin de viure amples una vegada reallotjats (a tots ens costa aconseguir habitatge)

  Víctor | 30/08/2007, 16:55
 7. Molt bé. Però....?

  Em sembla una mesura molt necessària. Ara, el reallotjament hauria de contemplar el repartiment d'aquesta gent a distints barris. Si es concentra tot als mateixos barris de sempre, malament anam.
  També volia dir que em va senblar que havieu dit que una vegada buida la finca, es taparien portes i finestres. Jo trob que això no basta. Aquesta finca hauria d'anar a terra el mateix dia, quan ja no hi quedi ningú. Sinó, la cosa serà un mai acabar, perquè s'hi tornaran a posar a viure altra gent. Els serà ben igual que estigui tapiat.

  Tivasdan | 31/08/2007, 13:59
 8. NO és just un habitatge gratis

  Analitzant un poc la situació pensem: Estan en una finca abandonada, sense aigua, sense llum, en unes condicions higienico saniatarias deplorables, amb el que és o era el garatge subterraneo de la finca ple de borses d'escombraries i residus varis i de totes classes, osea no llencen les escombraries en els contenidors situats en les cercanias. A Tot el que s'ha dit anteriorment que no és poc li sumem que VIUEN AMB NINS, el que ens fa veure per altra banda el seu grau de RESPONSABILITAT, sentit comu, forma de vida, costums, ganes d'integració, el que significa per a aquests una forma de vida i el que és tenir fills.
  Per a anar resumint, hi ha persones que per "molt menys" la justícia li ha retirat als menors, ja que aquests viuen o vivien en un entorn que no fa mancada expressar aqui i que tots imaginem .... bé doncs ara nosaltres, no tant sols els deixem davant aquesta aventura en al vida, sinó que als pares li donem una "casa", un aplaudiment, una palmadeta en l'esquena "no ho facis més", etc etc ........... I ELS NENS QUE CULPA TENEN?; ES MEREIXEN AQUESTA FORMA INHUMANA I/O DIFICIL DE VIURE? .

  Llop de Mar | 01/09/2007, 09:02
 9. Re: BROTAD, 6

  El darrer comentari és representatiu d'un cert corrent d'opinió respecte del qual m'agradaria puntualitzar el següent:

  1.- L'Ajuntament no regalarà una casa a totes les famílies de Brotad. A algunes - que esper que siguin moltes -, les que estiguin en bones condiciones per fer-ho, s'els facilitarà un lloguer a baix cost que els permeti normalitzar la seva situació.

  2.- El tema de l'habitatge és tan geu que hi ha persones i famílies en situació d'exclusió social senzillament perquè no troban un habitatge que es puguin pagar.

  3.- Malauradament, sospit que hi haurà casos on la problemàtica serà més complexe i ens trobarem amb persones incapaces de gestionar un habitatge. En tal cas, s'arbitraran els recursos que indiquin els tècnics dels serveis socials.

  4.- El que es farà és l'única cosa que es pot fer raonablement per a qualsevol que conegui el treball social. El que no es farà, ho puc assegurar, és continuar mirant cap a un altra banda

  grosske | 01/09/2007, 18:28
 10. A la fi!!

  Encara que amb una mica de retrás per les meves vacances, torn a lletgir el teu blog.I com persona sensible a aquest tema no puc deixar de fer un comentari.
  La teva decissició radical de dessallotjament, ha rebut algunes criticas d'alguns sectors que han volgut veure, oportunisme i voler sortir a la foto. Jo me deman i que si surts a la foto?. L'antic consistori - tant donat a les fotos, com sabem-, absebentat de tan escandalosa situació, va troba que era una foto innessessaria. Es més, molt nirviosos per la denuncia de l'opocisió, i sortir a la foto de m'en fot, de haver fet alguna actuació, hagués tutelats als nins i els hagués institucionalitzats. Collonut, per uns infants amb pares amb la majoria protectors i amb vincles afectius familiars. Que els nins estan en risc? aixó diu l'oposició? au, tots tutelats! fent gala de la seva "sensibilitat" al tema del sofriment dels infants.
  La teva decissió politica, me emociona i en fa sentir orgullosa. També de l'equip que te dona suport.No me queda més que donarte la enhorabona, per la radicalidat de la teva decissió i dessitgar que aquest sigui el principi d'altres decissions,que tenguin l'objectiu de millorar les condicions de vida dels infants i les seves families.
  Una nota per aquells que estan preocupats per alló de " aquests que son uns impresentables, vagos, drogadictes i no se que més, se lis dona casa i noltros que som ciutadans correctes, pagam els nostres impostos etc...res de res. Només recordarlis, que a ben segur - la majoria- ha tingut l'oportunidad, de neixer a un context molt mes favorable, al que han pogut,accedir a l'escola, amb un espai per estudiar, llum, ducha sense problemes, a una casa amb condicions, i un entorn facilitador de bones relacions...en definitiva, que seria dells d'aver tingut les condicions dels infants del C/. Brotal i ningú els fes ni puta cas?

  Dolors | 03/09/2007, 22:22
 11. A Dolors

  "ni puta cas?"...... s'ha d'escoltar a tot el món igual que nosaltres t'escoltem a tu. Dolors....... has entrat l'edifici?. És insalubre .... nociu ..... i mes que perillós, és una autèntica vergonya que "això" dugui la quantitat d'anys que duu d'aquesta manera, i TOTS els polítics fins ara mirant a altre lloc.
  Però d'aquí a regalar cases ........ perque d'aquesta manera li diré al meu fill que ocupi un pis, viva en les mes misera de les misèries ......... i no tindrà problemes d'hipoteca, d'hisenda, ni de res ........... HABITATGE EN PROPIETAT PER A TOTS GRATUIT ..... NO.
  Se li adjudica un habitatge en lloguer, adaptat EL PREU a les seves circumstàncies personals ........ perfecte i és una cosa ben feta i de sentit comú, NO OBLIDANT un seguiment sobre els menors.

  Llop de Mar | 12/09/2007, 12:07
 12. ¿Y USTED A CUANTOS?

  El que esté libre de culpa que tire la primera piedra. Por supuesto no seré yo. Pero me pregunto: Cuantos niños ha protegido usted antes sr. Grosskke (perdon si no se escribirlo), a cuantos tiene apadrinados? ¿Cuantas veces ha aplicado usted en su vida personal sus ideas de izquierdas? Usted conoce muy bien la vida municipal y más aun la forma de resolver los problemas. Son Banya es uno y nadie, absolutamente nadie lo ha resuelto ¿o es que no les ha interesado resolverlo? No seamos salva patrias, ni usted ni yo, seamos realistas, empecemos por nosotros mismos y calladamente actuemos, luego ya tendrá o tendremos fuerza moral para descalificar a las gestiones anteriores. Hoy no tenemos esta fuerza moral, ni usted ni yo.

  Alvaro Benavides | 12/09/2007, 18:28
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS