Administrar


Estadisticas de visitas

EL PITCH

grosske | 18 Agost, 2007 18:13

Denagar el permís per a la celebració d'aquest concert ha estat una mesura tan antipàtica com necessària.

Autoritzar un concert amb informes tècnics desfavorables de la Conselleria d'Interior i de la Policia Local hagués estat una irresponsabilitat i una "cacicada".

Una irresponsabilitat perquè, cas de succeïr qualsevol accident al concert, tothom, dic tothom (inclosos els potencials assistents al concert i els que es volen manifestar en contra de Cort) s'hagués tirat al coll dels responsables municipals per haver autoritzat un concert que tenia tots els pronunciaments tècnics desfavorables

Una cacicada perquè això és el que passa quan s'obvia l'aplicació de les normes per fer allò que et fa més ganes de fer (en aquest cas, l'autorització del concert) 

Els promotors del concert sabien que hi havia dificultats però han optat  per intentar situar l'Ajuntament davant els fets consumats: tot contractat, entrades venudes, publicitat feta... "a ver quién es el guapo que se atreve a parar ésto". No ha estat una bona idea ni han calculat bé la situació.

Jo esper que, per a futures dates, poguem trobar la manera de realitzar correctament aquest concert o qualsevol altre mostra cultural o musical. Hem d'acabar amb el desgavell existent i hem de donar claredat a uns promotors que, també ho comprenc, fins ara no han tengut altra referència de com actuar davant l'administració que la recerca d'influències.

Normes àgils i flexibles però normes per a tots.

Comentaris

 1. Quanta raó

  Sobre tot la part on dius "uns promotors que...no han tengut altra referència de com actuar davant l'administració que la recerca d'influències". Com a promotor, he estat ben poc influent a l'Ajuntament, tant poc que no he aconseguit ni la cessió d'un teatre municipal per a fer concerts, ni, per descontat, la participació en igualtat de condicions a proposar actuacions per a les festes de Sant Sebastià (per posar dos exemples). És molt fotut que un tècnic de participació ciutadana de l'Ajuntament de Palma te rebi amb un calendari de Trui damunt la taula. I més fotut quan despatxen d'IB3 a la teva directora de comunicació per haver organitzat un concert "incòmode". O bé quan el ex-regidor de cultura te diu que "no fa falta que torneu". Va sent hora de que canviin les formes i esper de tú que ho aconsegueixis!!

  Miguel Ángel | 18/08/2007, 19:29
 2. I la Feria de Abril?

  Grosske, m'has convençut: no me sap gens de greu haver-te votat. Afrontar amb decisió les decisions (uf, estic redundant!) impopulars és senyal de bon polític. Enhorabona!

  Ara bé, dues preguntes:

  1.Què no fa renou la Feria de Abril? 2.Què no molesta?

  A la batlessa li agraden les sevillanes... i fer parts i quarts? Esperem que no. D'aquí a mig any en sabrem la resposta.

  bloquero | 18/08/2007, 19:39
 3. Re: EL PITCH

  Sr Grosske,

  solo quiero dejarle un link para que cuando pueda le eche un vistazo.

  http://www.salafonica.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2350&start=180

  Tal vez así se dará minimamente cuenta de la barbaridad que ha cometido. Y usted va de progresista? Le tenia un aprecio y creia que era una opción difernte, pero veo que eres igual que todos.

  Pitcher | 18/08/2007, 19:54
 4. Duda razonable

  Yo lo que no entiendo es por qué se ha denegado la misma semana del concierto... ¿no se podía haber denegado con antelación para que los organizadores se buscaran otro lugar y planificaran con tiempo?

  Visitante | 18/08/2007, 19:56
 5. Re: EL PITCH

  La pregunta sería más bien. Cómo unos organizadores mínimamente responsables, serios y solventes contratan a los artistas, ponen a la venta entradas, publicitan el evento con carteles donde incluyen el logo del Ajuntament (!!!)... todo eso sin tener todavía los permisos!!! Qué esperaban?? que esperando al último momento las instituciones cederían??
  Enhorabuena al equipo de gobierno, una decisión valiente y acertada. La gente en lugar de molestarse con los políticos debería hacerlo con los incompetentes que montan tan mal un evento de estas características.

  Marta | 18/08/2007, 21:30
 6. a bloquero

  Quan he dit que normes flexibles però normes per a tothom vull dir això, per a tothom i repetesc: a mi m'agradaria que tots els esdeveniments es poguessin celebrar... complint les normes

  grosske | 18/08/2007, 21:55
 7. a visitante

  L'Ajuntament no ha esperat el darrer moment per gust: ho ha fet quan ha disposat dels informes tècnics necessaris. Els promotors no varen presentar els papers ni massa aviat ni de la manera convenient ( de fet, el primer que arriba és una carta de la Hermandad de Donantes de Sangre (sic)demanant facilitats per a l'esdeveniment). I si això va ser així és perquè el que cercaven no és una tramitació ràpida de la llicència d'activitats (que preveien desfavorable) sínó eludir la tramitació de la llicència i que l'Ajuntament miràs cap a un altra banda

  grosske | 18/08/2007, 22:01
 8. pitch

  primero de todo, aqui hay versiones bastante diferentes, vayan a la web de www.salafonica.com y podran ver las versiones de personas directamente afectadas porke eran de la organizacion o artistas ke iban a participar.solo digo una cosa ke si se aplica la ley pues ke en abril no haya la feria, y nada señor grosske solo decirle ke son unos hipocritas y falsos y alo mejor el exo de ke el señor nofre sea del pp es el real de porke no han dejado ke se hiciera este festival de musica electronica, cuando casi todas las ciudades de españa( e incluso del extranjero) como barcelona con el sonar en el ke en 3 dias asisten mas de 100.000 personas tienen su evento.van de progresistas pero nada de nada y al parecer solo al fin al cabo solo le importan los votos pues ke sepa ke seguramente ya no tendra 8000 o 10.000 votantes.

  dani | 18/08/2007, 22:03
 9. pitch

  Grosske, no serà que sa sa paperassa des despatx te menja? xD

  Tu vares passar sa pilota a Urbanisme (!!), i ells a Interior.

  Meam si fas més be sa feina.... i t'hi poses DE VERES.

  PD: Has perdut un vot, i bastants més. No crec que servesquis per fer aquesta feina

  toni pere | 19/08/2007, 02:47
 10. a pitch

  Comprenc que no tens perquè conèixer els procediments administratius però no comprenc com, deconeixent-los, "sientas cátedra" al respecte. Urbanisme, a través del Departament de Llicències d'Activitats, és l'organisme competent per tramitar la sol.licitud de celebració d'un concert i es va sol.licitar informe a Interior perquè així ho marca la llei. Mira, a principis de la legislatura anterior es va tancar la pedrera d'Establiments perquè no tenia llicència d'activitats. Desenes de treballadors varen perdre la seva feina i no en tenien la culpa de res. A tota societat hi ha interessos legítims i contradictoris i les normes són l'instrument per resoldre aquests conflictes. Prescindir de les normes és instaurar la llei del més fort i no sòl ser una bona idea (per als més febles)

  grosske | 19/08/2007, 08:51
 11. Post interesante de salafonica

  Gracias Grosske por la respuesta. He entrado en el foro al que enlaza Pitcher y he leído lo siguiente, que a lo mejor aclara algunas cosas, no lo sé. Cito:

  "Con la ley actual en la mano NADIE puede montar nada en un espacio público al are libre. Con la ley actual es imprescindible que una institución ORGANICE el evento. Por este motivo, si recordáis, había un cartel enorme que ponía AYUNTAMIENTO DE PALMA justo en medio del Pitch el año pasado y justo por ese motivo podéis ver (fijáos bien) el logotipo del Ayuntamiento en la publicidad del festival.

  El año pasado, el ayuntamiento de Palma no tuvo ningún problema en poner su nombre para apoyar un evento que apenas les reportaba ningún gasto y que suponía una gran actividad cultural para los jóvenes de toda la isla.

  Este año, el ayuntamiento también prometió (de palabra) dar soporte al festival y por eso se iniciaron todos los trámites. Incluso se sugirió por parte del Ayuntamiento (dado que ha habido algunos cambios en la ley) que fuera una entidad social sin ánimo de lucro la que firmara la propuesta y por ese motivo se firmó un convenio con la hermandad de donantes de sangre. Es decir, que la actitud del ayuntamiento nunca fue negativa al principio.

  Me comentó Nofre que el año pasado se solucionaron todos los trámites en menos de un mes. Además, recuerdo haber visto el Pitch como una actividad más de las fiestas de la Mare de Déu de la Salut. Os recomiendo que visitéis el blog de Grosske para que veáis en qué las ha convertido este año.

  Pues este año se iniciaron todas las actividades para obtener los permisos no un mes, sino CINCO meses antes. Se suponía que, con la experiencia del año anterior, todo tenía que ser aún más fácil.

  Los problemas llegaron cuando el expediente llegó a manos de un político, el mencionado Eberhard Grosske de Izquierda Unida, que desvió el informe con una anotación de puño y letra hacia el departamento de URBANISMO (!!!). Al desviarlo a ese departamento (él es el concejal encargado de las fiestas, si lo hizo fue para pasarle la pelota a otro) fue cuando empezaron los lios. La falta de voluntad política de este señor, que podía tenerlo todo listo en un mes (como se tuvo el año pasado) es la que hirió de muerte al festival. El expediente pasó de Urbanismo a Interior que, con la ley en la mano, y si la Regiduría de Fiestas no apoyaba el evento figurando como co-organizador, sentenció que el festival era imposible de autorizar.

  La ley debería ser igual para todos... ya sabemos de los muchos festivales y fiestas que van a transcurrir en los próximos meses. Para que un festival se organice basta que algún político ponga una firma y los organizadores un logotipo en la publicidad. Es así de fácil si hay voluntad por parte de los políticos.

  Que el Ayuntamiento se haya escondido tras informes técnicos y con la excusa de la suciedad, ruidos, etc... y que hayan dicho que el Pitch no se puede celebrar es algo totalmente hipócrita y cobarde. Repito que ya veremos todo lo que se va organizando (festivales organizados por el grupo Prisa, también actos cercanos a la ideología de Grosske, etc...) y si no, tiempo al tiempo. Y yo estaré ahí con un sonómetro, ya sabéis que mi trabajo es de técnico de sonido, y una cámara de video para publicarlo en Youtube. Y al dia siguiente estaré ahí para fotografiar la limpieza de las calles y playas. Aportando pruebas objetivas de esta discriminación en contra de la música electrónica.

  Es decir. Que, por favor se erradique esa idea de que podría haber sido culpa de los organizadores. Repito que este año se afrontó todo el tema de permisos con 5 veces más tiempo que el año anterior y que los requisitos estaban todos cumplidos. El Ayuntamiento en su comunicado sólo ha argumentado ruidos, ordenanzas municipales y quejas de los vecinos. Estos argumentos se caen por sí solos cuando se compara el rasero con el que se ha medido al PITCH con el resto de eventos que van a celebrarse los próximos meses.

  Mi opinión personal es que la incultura de los políticos les ha hecho pensar que el PITCH era una especie de rave al aire libre y que, por sus preferencias culturales y musicales, no han querido involucrarse en la organización de este evento. No creo que la super-enrollada ANA CALVO sepa ni quien es Richie, ni Magda, ni Evangelista, ni Bretschneider... Su falta de cultura es la que les ha dado valentía para cargarse el festival. Dicen que es más peligroso un ignorante que un hijop_ta. Yo creo que en este caso se ha dado una combinación de factores."

  Saludos.

  Visitante | 19/08/2007, 09:09
 12. a visitante

  Gracias por la inserción de este post porque me parece muy clarificador.

  Si, como parece, la intención de quién sea que firma el escrito fue conseguir la autorización por la via de la co-organización del acto por parte del Ayto (via muy distinta del patrocinio o la mera colaboración) las preguntas que cabe hacer a este serñor o señora son las siguientes:
  1.- ¿dónde está al escrito solicitando al ayuntamiento la coorganización del acto y las condiciones de la misma?. Yo, desde luego, no he visto tal escrito. Todo lo que hay es una carta de la Hermandad de Donantes de Sangre comunicando que se iba a celebrear el concierto y pidiendo la colaboración municipal (que no tiene nada que ver con una propuesta de coorganizar un acto)
  2.- ¿por qué no constándoles que el Ayuntamiento fuera a coorganizar el concierto - coorganización que ni siquiera habían solicitado, supongo que para evitar condicionamentos - los organizadores siguieron adelante con la venta de entradas?

  grosske | 19/08/2007, 11:36
 13. Discriminació!!

  Bla, bla y mes bla, me encanta quan els politics es posen a parlar sense aturar de dir les seves indirectes... MallorcaPop milers de persones fent platja a una zona turistica y publica... Feria de Abril, reunint una gran cantidad masivament de gent que no forma part de sa "cultura mallorquina" bisbals, bustamantes, alejandro sanz si... pero festes electronicas..bla bla i bla per no donar la cara... VERGOÑOS!!! sempre ho dic i ho dire... sou lo bons que volgueu, pero NO ESTEIS NI A SA MODA NI A SA ACTUALIDAD amb segons quins temes!!! no sabeu lo que he cancelat,ni ho sebreu ja mai mes.

  P.D: Dimecres tothom a la manifestacio!!! lluitem per la cultura de la musica electronica!!

  Miquel | 19/08/2007, 12:09
 14. Injusticia

  Vergüenza debería darle, el PITCH se cancela porque "ensuciamos y hacemos ruido" y se permiten la feria de abril en el mismo lugar que el PITCH o el inminente 40 Mallorca Pop, EN PLENA PLAYA DE PALMA.

  ¿Eso no ensuciará la playa y alrededores? ¿No hará ruido? ¿No se congregarán miles de MENORES, si si, MENORES, consumiendo alcohol, sin ningún tipo de control?

  En el PITCH se habilitaba un recinto con control de acceso, con servicio de limpieza, con seguridad privada, y alejado de zonas residenciales, todo lo contrario que este Mallorca Pop, y ¿este si se consiente?

  Queremos justicia, tanto presentarse como progre por la vida política de la isla, y en cuanto llega al poder ¿en que se transforma? En lo que desde mi punto de vista ha sido siempre, un falso y un hipócrita.

  Javier López | 19/08/2007, 12:32
 15. Re: EL PITCH

  Sr. Grosske,

  En ese mismo recinto, se han celebrado las últimas ediciones de la feria de abril. Si no se puede celebrar el Pitch, que esta mucho mas controlado, y es un solo dia, tampoco se podrá celebrar dicha feria, ya que se encontrarán con los mismo problemas o seguramente más. ¿Será usted parcial y no dejará que se celebre? ¿Hay algún lugar alternativo? ¿Que solución propone? Ahora ya no hay vuelta atras, si no se adecua un sitio para hacer estos eventos no se podrá celebrar dicha feria y si se hace en ese mismo recinto, se te habrá visto el plumero. Ya le he dicho en otro post, que creia en usted, como una persona justa, ahora me lo tendrá que demostrar.

  Pitcher | 19/08/2007, 13:29
 16. Re: EL PITCH

  Sr. Grosske,

  Puedo entender que se quiera justificar la medida de no autorizar la celebración del PITCH en el no cumplimiento de las normativas legales al respecto, y de la no adecuada actuación de los promotores a la hora de conseguir los permisos correspondientes.

  Lo que no puedo entender de ninguna manera es que actos mucho más molestos e incómodos para los vecinos de Palma, que nada aportan culturalmente al pueblo mallorquín, reciban un trato de favoritismo respecto a un festival que fomenta la cultura musical en todas sus expresiones. Con la ley en la mano la feria de Abril no debería celebrarse, sin embargo nadie habla de informes desfavorables en contra de la Feria de Abril.

  Sinceramente pienso que si ustedes hubiesen tenido conocimiento de la magnitud y la repercusión que tenía dicho festival - más de 800 personas de la península y del extranjero ya tenían sus billetes de avión y sus reservas de hotel contratados - y el incalculable beneficio cultural y ecónomico que suponía este festival para absolutamente todos, estoy seguro que ustedes habrían actuado de otra manera diferente.

  ¿Acaso no les ha llegado ningún informe "positivo" al respecto? ... igual los organizadores del PITCH no son los únicos que no han actuado de la mejor manera posible.

  ANONIMO | 19/08/2007, 13:30
 17. pitch

  Només ens queda esperar una cosa. A veure si aquests propers anys es celebren esdeveniments parescuts al Pitch. Si és així, només podrem parlar de discriminació cap a un tipus de música.

  D'aquí a un mes tendrem l'oportunitat de veure els "informes tècnics" del Mallorca Pop.

  No em crec que per al Pitch els informes siguin negatius i per altres esdevenimens siguin positius. ¿Tal volta s'hauria d'examinar la possible manipulació d'aquests informes?

  Per cert, tot el que llegeixi sota el meu nom no ho atribueixi a la organització. Només som un dels frustrats artistes locals que havien d'intervenir al festival. Tota la meva informació prové de la roda de premsa a la que vaig assistir.

  Jo estic segur de que la bona voluntat política ferà possibles altres esdeveniments, el qual vol dir per una senzilla regla de tres...

  trotz | 19/08/2007, 13:44
 18. colega has empezado la candidatura de puta madre

  señores, es practicamente imposible sacar un permiso 6 meses antes de un evento, te lo dice el mismo auntamiento, yo no puedo hablar con el libro de ley sobre la mano, pero puedo opinar, y opino que ya empiezas cagandola,,,, recuerdo que gobernais porque hay un pacto, no porque ganarais.

  eso es lo que pasa cuando no se respeta la decision del pueblo, que nos van a dar por el culo los proximos 4 años

  como van a respetarnos si no respetaron que la gente votara mas al pp, tuvieron que pactar, todo por el poder no?

  señor como se llame, porque no quiero ni aprenderme su nombre, tengo una pregunta?

  le importan los ciudadanos?

  porque 10000 en contra de su decision son muchos, yo no podria dormir!

  sebastian | 19/08/2007, 14:03
 19. sr Grosske habla de la ley del mas fuerte!

  usted defiende que no se puede ir con la ley del mas fuerte en un post anterior,

  me da a mi que aqui hay mucha mano de quien todos sabemos, eso si, nunca lo diran, porque eso si es ilegal, colaborar con quien paga mejor

  sebastian | 19/08/2007, 14:09
 20. Cumplimiento de las normas

  Entiendo perfectamente que los jóvenes se sientan decepcionados y se expresen impulsivamente, - propio de la adolescencia - sin analizar que para que varias personas con responsabilidades políticas, lleguen a tomar esta deteminación tan "antìpática ", será porque otras personas, con responsabilidades más específicas, como la policía local y los técnicos de la Conselleria d'Interior, lo han evaluado y lo han aconsejado.

  Evidentemente es preferible que los jóvenes se enfaden y protesten, a tener la responsabilidad de que a cualquiera de nuestros hijos le pudiera pasar algo por no haber tomado las medidas de seguridad necesarias establecidas legalmente.

  En todo caso, hay que pedir responsabilidad a los organizadores por no hacer las cosas bien, sin querer ahondar y comparar con el hecho de que el tramite del año pasado se haya gestionado en un mes ??!!!???,lo que me parece inconcebible.

  Serían incontables las causas que habría que investigar sobre permisos,- y no sólo hablamos de espectáculos - que han otorgado las autoridades de la pasada legislatura en el Ayuntamiento. - y en otras administraciones, también.
  ( y no estaría de más hacer esas investigaciones y exigir responsabilidades. Basta ya de impunidad !)

  Si "a priori", yo también había pensado que era una decisión arriesgada por lo impopular el hecho de no otorgar dicho permiso, pero ahora, sabiendo más detalles, se lo agradezco, y deseo que realmente, las normas legales se cumplan en su totalidad.

  Irene | 19/08/2007, 14:11
 21. Pitch

  Sr. Grosske, la medida que han adoptado no es que antipatica es absurda, de primar a la isla de un Festival de estas caracteristicas. Ustedes han actuado de mala fe por esperar al ultimomento en denegarlo en firmey no dar opción a la reaccion. La excusas esgrimidas son eso excusas por su falto de interes en este asunto.... Ruidos ¿? quiere que hablemos de los ruidos de la playa de palma ¿? o de los grandes escenarios que se montan cuando hay una television por en medio....Particularmente pienso que se han propuesto en romper con todos los proyectos iniciados en la anterior legislatura, incluso en Festival de Musica Electronica.
  Confio que ustedes se den cuenta del mal que nos han hecho a todos los que esperabamos este dia...y aporten soluciones en un futuro, ya que existe un deficit en instalaciones para estos eventos.

  Cordialmente

  Electronico y funcinario de Cort | 19/08/2007, 14:13
 22. igualtat per a tothom

  Esper i desig que aquest Ajuntament progressista sigui el de tots els ciutadans i a la vegada estigui plenament obert a la cultura, ja que pens que cultura és el que falta dins la nostra societat actualment. Per tant, senyor Grosske, hauria de tenir més clar que la música electrònica també és cultura, li agradi o no, i a la nostra illa hi ha persones a les qui els agrada aquest tipus de música. No es tracte de drogradictes, ni de "killos", ni de rics ni de pobres, simplement són persones amb un determinats gusts musicals. És més cal superar determinats tòpics i evitar caure en la temptació de posar etiquetes a la gent, ja que hi ha de tot per tot tant al PITCH, ferias i el que sigui.

  Esperava i esper molt més d'un govern que té com a principals valors dins els seu ideari polític, la llibertat, la tolerància i el respecte. Puc estar d'acord que des de l'Ajuntament no volgueu donar permisos a aquest tipus d'esdeveniments, però això si, també desig que tots siguem iguals i així com ens hem quedat fora PITCH, esper que tampoc es puguin celebrar Ferias de Abril, ni Mallorca Pop, ni Mostres de Cuina.... ja que també fan renou i embruten molt.

  Sincerament senyor Grosske, no puc entendre com no heu permès cel·lebrar el PITCH i en canvi l'Ajuntament permetrà la cel·lebració del Mallorca Pop a la platja de palma, quan el nombre de persones que assitiran a aquest macro-concert triplicarà al del PITCH, a més tenguent en compte el descontrol que haurà al realitzar-se al aire lliure en un espai obert sense cap tipus de controls, tot el contrari que al PITCH que s'havia de dur a terme dins un recinte degudament habilitat i controlat.

  Bé, ara el mal ja està fet i poca cosa es pot fer, tan sols volia fer-li arribar el meu disgut per haver ensorrat el principal festival de música electrònica de Mallorca.

  ciutadà | 19/08/2007, 14:23
 23. 1 voto menos

  Sr Grosske, soy un votante de 31 años, profesional amante la música eléctronica, así como tambien de la ópera,la música clasica y cualquier forma de expresión artistica, me siento profundamente dolido y defraudado por la cancelación de éste evento, permitame decirle ,uno de los pocos que valían la pena éste verano en nuestra querida Mallorca.La razón y las motivaciones pueden ser varias, ¿justificadas? No lo se, tampoco se ,¿por que podremos disfrutar de la fiesta de los 40 principales en playa de palma? por que disfrutamos cada año de feria de abril?,Acaso no ocasionan éstos eventos las mismas "molestias" que un macrofestival electrónico, ruido , drogas , muchedumbre, las hay tanto en la feria de abril, como en cualquier macrofestival, ¿por que no hay informes desfavorables para éstos eventos,Sr Grosske?.La palabre discriminación por una cultura musical, se me pasa por la cabeza, pero no quiero pensar asi.Lo cierto es que hay mas de diez mil personas, mas de diez mil votantes señor Grosske, que sienten una profunda decepción, que nos sentimos defraudados por nuestro sufragio, y que no entemos que la izquierda, siempre tan policultural y tolerante se este mordiendo la cola con este tipo de actuación y se comportem censurador y dictatorial, cual grupo de extrema derecha.
  -Dejeme expresar que la ultima legislatura del pp, disfrute de más acontecimientos culturalmente de mi gusto que con vosotros, pero siempre queda el poder adqusitivo para quienes podemos viajar y disfrutar de festivales como éste, en tierras foraneas, donde la pluralidad es una realidad.
  Sr Grosske , dejeme decirle que como no fui a ver a nuestro elaborado Bisbal; Tampoco ire a ver las creaciones de Factor x.¿es la cultura musical que entendeis para los jovenes?.Prefiero salir de mi isla, donde el aire se esta viciando de politicos que han perdido su ideología, entre tanto pacto.
  muchas gracias por su atención.
  se despide atte. Un votante menos

  ERNEST | 19/08/2007, 14:37
 24. Re: EL PITCH

  Informes técnicos desfavorables ... cumplimiento de leyes ... procedimientos administrativos ... todo eso está muy bien, pero por esa misma regla de tres doy por hecho que Mallorca Pop, Feria de Abril y conciertos de Sant Sebastián dejarán de realizarse siguiendo el mismo criterio.

  En caso contrario sólo puedo pensar en DISCRIMINACIÓN, CORRUPCIÓN E INJUSTICIA!!!

  P.D.: Supongo que serán conscientes de los más de 10.000 votos que han perdido con esta absurda decisión.

  ANONIMO | 19/08/2007, 14:38
 25. Re: EL PITCH

  Se me olvidaba,

  Mañana es el concierto de Alejandro Sanz en la Plaza de Toros.

  - ¿Van a permitir que se lleve a cabo dicho concierto a pesar de que la Plaza de Toros sólo tiene licencia para espectáculos taurinos?

  - ¿Por qué motivo nadie habla de un informe técnico negativo en contra de este concierto cuando todo el mundo sabe que la Plaza de Toros está en un nucleo urbano, y son muchos los vecinos que sufrirán la contaminación acústica de este evento?

  ANONIMO | 19/08/2007, 15:02
 26. Pitch

  Informes negativos son los que deberían de tener todos los conciertos que se celebran por ejemplo, en la plaza de toros, rodeados de viviendas con los consiguientes desperfectos (suciedad, meados en los portales... etc) que ocasionan.
  No se hasta que punto un festival que se reliza una vez al año y que pretende unir a 10.000 personas en un espacio alejado del nucleo urbano puede ocasionar algun problema.
  Esta claro que la organización tiene su parte de culpa, pero el hecho de parar a 2 días las ilusiones de 10.000 personas que llevan 1 año esperando para ver a sus artistas favoritos me parece una autentica vergüenza. Aunque alomejor hay alguna causa por detrás... quizás a alguien no le interesaba que se realizase el Pitch, ¿puede ser?

  Victor Saeda | 19/08/2007, 15:22
 27. Mensaje a trotz y reflexión personal

  Me gustaría comunicarle al usuario trotz una serie de cosas:

  1. Mis disculpas por haber copypasteado su mensaje sin previo consentimiento, no había mala fe en ello sino tan sólo ganas de conocer todas las versiones e intentar aclarar este asunto. Soy un gran aficionado a la música electrónica y, aunque no podía asistir al Pitch, me hubiese gustado que se celebrara para acercar a artistas de la onda más experimental hacia nuestra isla.

  2. Tironcillo de orejas a los administradores de salafònica porque no hay manera de poder registrarme en la web, ponga el usuario que ponga me dice que está deshabilitado... y he probado con muchos nicks... Además, en tu perfil no dejas mail por lo que la única manera de comunicarme contigo es a través de este blog, cosa que no debería porque al resto de lectores no les interesa lo más mínimo. A modo excepcional, espero que el sr. Grosske tenga a bien publicarlo para desliar el entuerto ;)

  Bueno, y para terminar un mensaje a todos los participantes en esta entrada: recomiendo no faltar a la ligera ni insultar gratuitamente porque directamente desacredita todo lo que se diga antes y después. Tampoco veo lógico mezclar politiqueo barato del tipo 'les tienen manía a los del PP y quieren hacer lo contrario' o 'vas de progre pero eres igual que todos', etc. El sr. Grosske tendrá sus virtudes y sus defectos, pero a parte de todo ello, también tiene un blog a disposición del ciudadano, donde podemos expresarnos, hacer sugerencias y, por qué no, exigir responsabilidades, pero con argumentos y educación.

  Un saludo a todos y larga vida a la electrónica.

  Visitante | 19/08/2007, 15:31
 28. Re: EL PITCH

  Evidentemente todas las palabras del Sr. Grosske caerán en saco roto cuando en breve se celebre el Mallorca Pop o cualquier evento masivo de condiciones similares. Por ahora no veo ninguna aclaración al respecto.

  La celebración de la feria de abril es más que evidente, menudo pellizco se lleva el Ayuntament por cada caseta alquilada. Además nos quieren hacer creer que en el mismo recinto que se iba a celebrar el Pitch, una fiesta que dura 10 días, ¿los informes en este caso son favorables?

  Es una pena que como regidor de fiestas no sea consciente del daño que ha hecho a la cultura electrónica emergente. Un evento con una demanda de unos 12.000 jóvenes totalmente machacado por lo que a mi modo de ver son ajutes políticos de las diferentes legislaturas.

  Evidentemente acudiré a la manifestación a defender a los promotores de este evento, así como a la cultura musical electrónica.

  Un saludo.

  Félix | 19/08/2007, 15:32
 29. pitch

  seguro que si ayer hubiera sido un acampallengua o rokllengua o como se diga o un tomeu penya no hubiera pasado nada de nada.
  Han demostrado una ignorancia e ineptitud total, cuando es un evento que favorece a mallorca totalmente.el año pasado, la 1 edicion no tuvo mucha transcendencia e incluso ,dudo ke viniera gente o muxa gente de afuera.este año venian nada mas y nada menos que unas 800 personas ,y por si usted no lo sabia ,porque esto a pasado en varios festivales de musica como pueden ser el sonar en barcelona,monegros en aragon o el creamfields en almeria, van cada año a mas y a mas,viniendo mas gente y turistas solo porque quieren disfrutar de la musica y ver los artistas que traen, alomejor el año ke viene hubieran sido 2000...y a saber.Hace unos años ya nos quitaron el isladencanta un festival que venia gente como iggy pop o oasis, grupos ke son historia y leyendas del rock , ahora esto, han privado de ver gente como richie hawtin, ke son idolos a nivel mundial y por si no lo sabia ,compuso la musica de la ceremonia inaugural de los juegos olimpicos de invierno si no me acuerdo mal del año pasado o hace dos años,para que vea que no son unos cualquiera o el grupo violadores del verso,que en España es uno o el mejor de musica hip-hop

  usted por ultimo ha dicho que era un decision que por lo que parece, (aunke viendo lo falsos que son cualquiera se fia),no le agradaba. pues espero que el miercoles nos oigan bien fuerte y que a la juventud por lo menos se molesten en darnos un recinto donde hacer eventos sin ningun problema. Si de verdad son politicos que le interesa la gente y no solo hacerse la foto, espero que nos escuchen,ya ke sinceramente ha fastidiado acerca de 8000 o 12.000 personas ke se estimaban que iban a ir.

  pitchero | 19/08/2007, 16:15
 30. PITCH

  Es la historia de siempre.... muy bien quejarnos, protestar, ir a cort.... Pero nosotros fieles a este tipo de música. que la seguimos y disfrutamos nos hemos quedado sin duda sin uno de los mejores festivales.

  Muy buena liada Sr Krosske, ya que tenian 5 meses para poder solucionar los problemas, y no habia necesidad de llegar a este punto.

  En fin... esto es lo que hace que los jovenes pases de politicas e historias... asi irán estos 4 años gracias a usted?

  a.n.t | 19/08/2007, 16:23
 31. ¿¿venganzas??

  Si el Señor Nofre Plomer(uno de los organizadores) segun he oido, no fuera concejal del pp y sí de psoe o iu,otro gallo cantaria.

  anonim | 19/08/2007, 16:27
 32. pitch

  si paran el mallorca pop y la feria de abril tendran a toda la isla encontra asi que no lo hara,,,

  estoy seguro de que estan empezando a entender la que han liado porque 10000 personas encontra es mucho.

  y ahora ya es dificil arreglarlo, porque creo que solo nos tranquilizaria cortando el rollo a los conciertos comentados

  eso si yo tampoco quiero eso,
  fracaso de muchos consuelo de tontos
  yo quiero igualdad, pero no proibitiva si no que nos dejen a todos espresar nuestras inquietude

  un saludo

  sebas | 19/08/2007, 16:28
 33. jo vendre a sa manifestció

  aquetsa mallorca que ja fa tens que desitjo i que no aconsegueixo a veure...cada dia es fa més alluny....!!!
  I sa mallorca que desitjo es una mallorca un poc mes alternativa, bastant diferent d´aquests esteorotips que mos intenten fer seguir.. quan em refereixo a esteorotips ho faig fent referència a tota aquesta cultura barata que mos intenten introduir. CULTURA BARATA.

  Sa cultura barata no la vull ni veure...diré noms: Feria de Abril, 40 principles, concerts d´ib3,

  Com a bon mallorquí desitj que se potencii sa cultura alternativa, tal com podia ser es pitch.

  tunner | 19/08/2007, 16:43
 34. cursach

  me gustaria saber si esa mano negra que la gente habla, puede ser el poder que puede tener cursach.No es la 1 vez ni sera la ultima que por su culpa entorpece la cultura musical en mallorca, solo para querer tener el monopolio de la fiesta nocturna en mallorca,que la juventud mallorquina no puea disfrutar de otros tipos de musica,y solo ir a sus clubs que solo ofrecen paxanga y garrafon.

  dani | 19/08/2007, 16:59
 35. PITCH

  Sr.Grosske!

  Yo solo le queria pedir la licencia para que el próximo miercoles 22 podamos manifestarnos libremente en la plaza de cort o al contrario enviara a todo el cuerpo de poicia nacional para que a la mínima nos "inchen" a porrazos??

  Grácias por el daño ocasionado a la juvendtud balerar, esa es la izquierda progresista que yo conozco!!

  habeis perdido otro voto.

  jaume salom | 19/08/2007, 16:59
 36. cursach!!!!

  Cursach no tendra gran parte de la culpa, pero si estoy completamente seguro que sus opiniones las expreso ante los del Gobierno... y ayudo bastante en cancelar... este tio es un MOÑAS!!!

  nada | 19/08/2007, 18:07
 37. PITCH si y otras cosas tambien!

  Con todos los respetos a quien lo piense:
  No solo somos adolescentes cabreados e impulsivos, muchos de los que íbamos a ir al festival tenemos edades comprendidas entre los 25 y los 35 años, trabajamos, somos responsables y todas esas cosas que ustedes consideran características de personas "normales". De todos modos, considero que los adolescentes que así lo crean oportuno, se quejen y pataleen lo que quieran, ya que están en su pleno derecho de hacerlo.
  Las incidencias o contrariedades que describe la nota de prensa redactada por el ayuntamiento las incumple cualquier acto cultural o no cultural que se quiera hacer al aire libre y con un equipo de sonido cualquiera, ya que, en nuestra legislatura se prohíbe taxativamente montar equipos de sonido en espacios abiertos. Obviamente en estos casos se incluye cualquier acto político, si, esos en los que montan un escenario para que los políticos se sientan como las estrellas de rock frustradas que parecen ser en algunos casos, bueno, en este caso creo que estrella de un grupo de habaneras. Digo esto por no reiterarme en lo de la Feria de Abril, Mallorca Pop, Bisbales, Bustamantes y demás. Creo que esto es un claro caso de agravio comparativo y usted Sr. Grosske se escuda en un informe técnico negativo que a buen seguro tienen todos estos eventos.
  Además del incumplimiento de esta ley, el técnico alega otras cosas que suceden en, absolutamente, todas las concentraciones de mas de 20 personas. Ruido, suciedad y alguien que se va de la olla, siempre tiene que haber alguien que de la nota pero no por eso se deben cancelar las reuniones de más de 20 personas… Me recuerda esto a alguna ley de los años oscuros de este país!
  Como se dice un poquito mas arriba, bla bla y más bla! Y encima este “bla” solo sirve para convertir a nuestra querida ciudad de Palma en una de las mas aburridas y desfasadas, culturalmente hablando, de toda nuestra geografía nacional. En cuanto a cultura retro, y me remito a su comentario acerca de no ir a misa, habaneras, y películas en catalán, desde luego estaremos a la vanguardia!
  Creo que se debería hacer todo lo que se hace y mas aún, y no discriminar a nadie, como claramente se ha hecho en este caso por las razones que usted esgrime y como he dicho, incumplen hasta sus propios actos políticos.

  Musica si! | 19/08/2007, 18:22
 38. pitch

  Sr. Grosske
  Han tardado poco en que les convoquen una manifestacion delante de Cort.
  Su planteamiento es erroneo por que si los promotores hubieran actuado de mala FE el festival lo hubieran celebrado aun sin permiso. Todo esto lo han propiciado ustedes con su falta de interes.
  Primero se excusan en ruidos y vibraciones....(que graciosos) ahora que no había los medio adecuados y que claro!! que si pasa algo!!...Y me digo yo!! para que estan ustedes...pongan los medios...o ya se encargara la organizacion de suministralos...
  No Sr. Gosske!! lamentablemente otra vez!! la politica va unida a la musica!! y los perjudicados somos nosotros. Ahora le toca a usted...convenzanos de su buena voluntad y empieze por habilitar espacios (no descriminatorios) para eventos musicales, culturales a un nivel internacional...que ademas asi ganamos todos...

  Jaime Abellan . | 19/08/2007, 18:49
 39. Palma incultural

  Grosske, Calvo y compañía... habeís sembrado un mal precedente cancelando el PITCH alegando a informes técnicos sobre ruidos...., como justificareis el Mallorca Pop?? y la Feria de ABril??, por poner dos ejemplos. Espero que como palmesano tampoco permitan realizar estos eventos porque haran ruidos y suciedad....que nos molestaran a los sufridos ciudadanos de Palma. Efectivamente, ironía pura y dura, pero es una consecuencia del precendete que habeis semrbado!! Queremos una ciudad en la que todos seamos iguales.....No quereis que se realicen eventos electrónicos, poues muy bien tampoco teneis que permitir eventos rocieros, ni concieros triunfitos, ni nada que cause ruidoooo!! por ciero, supongo que ya NO permitireis realizar más conciertos en la plaza de Toros que esta rodeada de viviendas.... Buff es como más vueltas le doy al tema no lo puedo entender.

  El miércoles estaré en Cort para mostrar mi recahzo a la cancelación del PITCH y para defender la libertad de estilos musicales.

  Medina Mayurqa | 19/08/2007, 19:35
 40. modernidad???

  M'agradaria fer-li arribar al Senyor i a tots els lectors la gran decepció que tenim mils de joves aquí a palma, i també fora de les nostres fronteres per la cancelació sense cap tipus de fonament del festival de música electrónica PITCH.

  Hi ha masses contradiccions i cap coherencia en les explicacions que han donat vostés (les autoritats de l'ajuntament) per la denegació dels permisos pertinents per celebrar el festival.
  Ningú s'explica com es possible que s'hagi cancelat a tres dies de la seva celebració. Això suposa més d'un any de dur treball per part de l'organització i de molta il.lusió per part de milers de joves que esperaven amb impaciencia i desig que arribés l'esperat dia per veure a figures de la música electrònica que només es veuen als millors festivals del món. Estavem orgullosos tots els mallorquins que seguim amb interés i entusiasme l'escena electrònica de que un esdeveniment així sucseís aquí. Hi ara estem avergonyits i decebuts pel que ha passat.

  L'any passat jo vaig assistir al festival i vaig quedar assombrada pel desenvolupament del mateix, la gent va disfrutar moltissim, i no hi va haver cap incident negatiu (cosa bastant difícil si tenim en conte que hi havia aproximadament 8500 persones).

  Les raons que ha donat l'ajuntament per la denegació dels permisos, segons diu la organització al comunicat, son la contaminació per renou i vibracions, l'horari en el que es celebra, i cridades del veins l'any passat. Això sencillament no te cap ni peus. Qualsevol de les festes que es celebren a l'aire lliure es pot considerar que contaminen per renou i vibracions, que molesta alguns veins i que en pràcticament tots els casos es celebren a la nit. Si aquestes raons fossin raons de pes haurien d'anular automaticament tots els esdeveniments que incumplissin aquestes premises, i no es així ni molt manco. La archianomenada, en aquest cas, "feria d'abril" es fa al mateix lloc on anava a ser el Pitch, al mateix horari, i hi va moltissima gent, a més a més, dura 8 dies, no un (com el festival).
  No es tracta de tirar terra per sobre a ningú, jo estic encantada de que a la gent que li agrada el tipus de música que posen allà pugui gaudir d'ella, el que es inconcebible es que noltros no tenguem els mateixos drets que ells. Som ciutadans, som joves, ens agrada fer les coses bé, que ens respetin, i d'aquesta manera crec que noltros també respectariem tot el demés. Però sens està discriminant i això provoca que la gent no comprengui res, i la rabia aflori, per la impotencia de no poder fer res.
  Han sorgit comentaris respecte a tots els macroconcerts que també es celebren a Palma a l'estiu.. Sabina, Bisbal, Alejandro Sanz.. Mallorca Pop.. Es exactament el mateix, infringeixen les mateixes normatives per les que ens han denegat els permís.. en canvi a ells no els hi prohibeixen. Que es el que passa? Torn a dir que no voldria que tot el public a qui li agraden aquests artistes es quedin sense veure'l, només demanam igualtat. Per que ells si i nosaltres no?

  La música electrónica es cultura. Cultura contemporania. Passa moltes vegades que la gent que està un poc per davant en quant a vanguardia es refereix, i fora dels circuits comercials es sent incompresa i discriminada. Això ha passat a tota la historia, pero crec que avui en dia ja hi ha la suficient informació, i això no hauria de passar. Es una questió de desconeixement. De incultura. I es inconcebible que els polítics, sobretot de l'area de cultura, pequin d'incults. Estem demostrant lo aïllats que estam respecte al reste. Ciutats com Barcelona tenen reconeixement mundial gracies al festival Sonar, al qual el seu ajuntament apoya amb orgull. Benicassim s'ha convertit en una cita mundial indispensable per a la cultura musical. Inclús a Almeria, on es celebra el festival Creamfields, l'ajuntament hi participa colaborant. Podria seguir en un llarg etcétera de ciutats espanyoles que no es que estiguin a la capdavantera de la vanguardia, però si tenen en compte als joves i els seus interessos.
  Es tracta de la joventud, del que a nosaltres mos agrada, amb el que gaudim i disfrutam a la vegada que aprenem.

  M'avergonyeix profundament l'actuació d'aquests polítics dels quals es suposa que anaven a apoyar més la cultura, als joves i els seus interessos, que els altres. Alguns de noltros no sabem massa de política, però sí tenim una idea al manco superficial del que suposa un partit de dretes i un d'esquerres. I esperavem amb aquest canvi de govern millores per a nosaltres, que ens tenguessin més en compte i sobretot que tota aquesta revolució de corruptes es convertís en alguna altra cosa, com mos havien "venut" al presentar els seus programes electorals. Esdeveniments com aquest fan que si qualqun de noltros (els joves) que encara teniem una petita esperançá pensant que hi ha gent decent que fa política per vocació (i no per "altres fins, més relacionats amb temes oscurs") perdem tota la credibilitat en qualsevol d'ells. Ara ja sí sabem que a la fi tots son iguals, independenment del color polític. Això fa perdre la fe en la democracia, i ens fa plantetjar-nos moltes coses.

  I ja per acabar, per que estic tan decepcionada que podria seguir i seguir sense acabar mai.. Vull donar el meu suport a l'organització i a tots els fantàstics artistes locals, que tenen una gran qualitat de feina reconeguda per tots els que els seguim, i si no hagués estat per la cancelació, també haguessin estat valorats pel public i els artistes de fora.
  Hi ha un refrà que diu "no hay mal que por bien no venga".. Aquest trist fet està servint per que els joves ens movilitzem per un tema que ens inquieta, ens està fent escriure el que pensam, i demostrar que ens farem escoltar i no permetrem que juguin amb el que per noltros es important.
  Dimecres dia 22 a les 19.00h estarem a cort per reivindicar que la música es cultura, i que els nostres polítics estan pecant d'incults.
  També he de dir que torna tenir un vot menys, però no serà l'unic.. ha fet molt de mal a tots els joves que som d'aquí.

  Marina | 19/08/2007, 20:03
 41. Ruido

  Mano dura contra la injusticia del ruido.Habéis ganado 3 votos!

  a | 19/08/2007, 20:29
 42. Asi va "Als Paisos Catalans"

  Buenas,pues nada....aqui estamos para hacer lo que todos, escribir.
  Para muy mal a pesar de todos, escribiendo quejas.
  Bueno...en mi opinion se han juntado 2 cosas....El simple "afán recaudatorio" de cualquier ayuntamiento socialista(En este caso el que esta "bajo el mando" de "la Calvo", y Ya que, al MUY CLARAMENTE parecer las intenciones del ayuntamiento eran entrar como coorganizador y llevarse ese maletin bien llenito) y que el Sr.Nofre Plomer, uno de los organizadores del evento, milite como concejal del Partido Popular.Y si hay cualquier otra excusa razonable (Que lo dudo mucho) que se nos explique.
  Ruido.....bueno,podemos comparar en resultado del "ruido" generado por una feria de 10 dias con 50 casetas distintas y unas 20 atracciones, con el de u festival de musica electronica de....3 carpas?...y 12 horas?
  Y sino,siduiendo esas mismas pautas....
  El mallorcapop se ensucia el doble(Encima en la playa).
  Serrat&Sabina, David bisbal, Alejando Sanz.....En plena ciudad como esta la Plaza de Toros....y luego Cuando "Carl Cox&Friends" no se paso ni tan solo 1 minuto de la 1.

  Pero bueno.....como "Això es el progrés que volem" asi avn las cosas.....PASTA POR DELANTE,O FIESTA EN OTRA PARTE.

  ISRA | 19/08/2007, 21:25
 43. Re: EL PITCH

  Sr. Grosske,

  Al igual que algunos de los arriba firmantes yo también dejé la adolescencia hace bastante tiempo. Soy un votante de 30 años al que le gusta la música electrónica, así como la música clásica, el rock, el cine y cualquier otra expresión y actividad artística que pueda despertar mis inquietudes.

  Me dirijo a usted con el objetivo de darle a conocer mi opinión y si es posible se haga una idea de las consecuencias de su decisión.
  Desde el punto de vista jurídico-legal-administrativo tengo que felicitarle por su labor, ha ejecutado la ley sin tener en cuenta otro tipo de factores que pudiesen condicionar su decisión. Por otro lado, como político que es usted, con todos mis respetos, creo que no podría haberlo hecho peor. Su decisión de cancelar el PITCH, como bien se ha comentado anteriormente, es un claro caso de agravio comparativo respecto a otro tipo de eventos y celebraciones, que le puede costar más de 10.000 votos.

  Creo que su error ha sido tomar una decisión precipitada, posiblemente por falta de tiempo, y no molestarse en conocer la dimensión real y los beneficios sociales y económicos de un festival que este año llegaba al ámbito nacional. Tampoco creo que se haya planteado las irreparables consecuencias negativas de su decisión ... pérdidas económicas, artistas de primera fila que no volverán a colaborar nunca en actos de la isla, promotores que no querrán invertir en este tipo de actos, y sobre todo miles de jóvenes decepcionados ... especialmente los más de 800 jovenes de la península que nos visitaban con motivo del PITCH.

  Ahora se le presenta una dificil papeleta. Por un lado prohibir la celebración de la Feria de Abril, Mallorca Pop y demás conciertos en la Plaza de Toros supondría una medida "antipática", yo añadiría que propia de un régimen represor, que supondría perder el favor de la opinión pública, ya no sólo los 10.000 "adolescentes impulsivos" que teníamos previsto acudir al PITCH.

  Por otro lado permitir que se celebren los actos antes mencionados -mañana podremos comprobar como no aparece ningún informe técnico negativo en contra del concierto de Alejandro Sanz, en un recinto con licencia únicamente para espéctaculos taurinos situado en un nucleo urbano en el centro de Palma- pondrá en evidencia toda su argumentación.

  En cualquier caso el daño ya está hecho.

  Atte.

  Otro votante menos.

  Jorge | 19/08/2007, 22:40
 44. El paseo maritimo

  El paseo maritimo, los fines de semana es un pozo de mierda de lo que se ha dado en llamar ocio, que no es mas que un mejunje de musica infumable y alienante, borrachera de botellon, violencia gratuita,vomitonas,orines,bares, un ocio fustrante. En Mallorca se cultiva el ocio de la fustración, no es la fiesta para la diversión y el jolgorio del espiritu, la fiesta de palma es el consuelo de la fustración, de la desesperanza, de la rabia y del supremo aburrimiento, la fiesta alienante controlada por un par de empresarios llamados del ocio. la industra de lo chabacano, de lo vulgar, mucha mierda y corrupción, han convertido el paseo maritimo, en algo de lo que avergonzarse, delante de los amigos que nos visitan desde la peninsula. Groesske haganselo mirar, porque la palma de noche es un pozo de basura, orines y vomitona. Y ahora resulta que en el PITCH se hacia ruido y habia botellon, NO TE JODE.

  Dr Maslow | 19/08/2007, 22:42
 45. Cirer es pont des tren y Calvo prohibe el Pitch

  Cirer seguro que no pasa un dia qe no se acuerde de la cagada de demoler es pont de es tren, que a buen seguro le ha costado la elecciones, pues perdio un monton de votos que luego no ha sido capaz de recuperar, para calvo la prohibición del Pitch le ha quitado muchos votos, de gente que normalmente no suele votar ,en Palma 2000 votos son muchos y eso es lo que tirando por lo bajo a perdido calvo, porque en su ignorancia este ayuntamiento ha golpeado sobre sus propios votantes, es increible.,

  Xesc | 19/08/2007, 22:53
 46. fum fum fum

  grosske, la teva explicació no té cap consistència: com tothom ha dit, si avui es celebra el concert d'alejandro sanz o el mes que ve es celebra el Mallorca Pop de 40 principals (això sí que és cultura: playback a gogo), hauràs quedat en evidència... potser pots contestar una simple pregunta: penses que s'ha de celebrar el Mallorca Pop?
  per altra banda, escudar-te en informes de la policia local i d'Interior no és creïble: els funcionaris de la policia i d'Interior el que volen és evitar-se problemes, i són contraris a qualsevol cosa que els faci fer més feina de l'habitual, com és el cas. però han de fer el que els diguin els polítics, i heu estat els polítics qui heu dit que no es faci. no fugis de la teva responsabilitat: l'has feta bona, i davant molta de gent costarà que et recuperis d'aquesta.

  peixet | 20/08/2007, 07:18
 47. Pitch

  Sr Grosske,soy un joven de 22 años,un gran amante de la musica y me parece indignante,lamentable y una falta de respeto la decision de cancelar el evento,el simple hecho del daño que habeis ocasionado sobre la imagen musical en Mallorca y sobretodo la imagen de la isla,no va a tener precedentes.

  Aparte en esto,tambien a nivel economico hemos salido perdiendo en un fin de semana 11 000 personas iban a estar en este Festival.800 plazas reservadas en los hoteles,han salido perjudicados comercios,taxis,restaurantes,hoteles,etc...

  Yo nunca he sido partidario de prohibiciones,ya que pienso que estamos en un pais de libertades y creo que en el 2007 se prohiban ciertas cosas me sigue pareciendo denigrante.Sr Grosske,ustedes dicen que sois progresistas..y cancelar un evento musical que a mi entender la musica es cultura es progresar??..

  Espero que me explique la respuesta..,otra cosa que tengo que comentarle,ustedes habeis hecho un comunicado comentando que "la ordenanza municipal de regulación de horarios de apertura, además de superar los límites contra la contaminación por ruidos y vibraciones"Sr Grosske porfavor nos estamos contradiciendo dando licencias a otros eventos al aire libre,como por ejemplo el MALLORCA POP que va a triplicar la gente que el Pitch,habra botellon,drogas,contaminacion acustica,vibraciones etc..etc..mmm porfavor seamos consecuentes a lo que hacemos y decimos y ya por finalizar mi comentario creo que ya no es solo la cancelacion del PITCH,es la musica en general,hay muchisimos grupos muy buenos en la isla que no tienen la oportunidad de demostrar su calidad y demostrar la ilusion de que puedan realizar algun directo el motivo es porque el gobierno,ayuntamientos no dan subvenciones a nada,no hay salas de conciertos,quitando sala Assaig y Factoria de So,no hay salas de ensayos y encima las pocas que hay en la isla pagan exageraciones de alquiler,no se apoya ni artisticamente,ni moralmente ni economicamente a la musica en Mallorca y vuelvo a decir me parece muy triste,y sobretodo mas triste me parece que ya ni un promotor en la isla no va invertir mas para poder realizar un evento de este tipo.

  Sr Grosske,espero que no solo el tema de cancelacion de 1 evento,tambien mire la musica en general que se esta perdiendo en Mallorca,acuerdese que la MUSICA ES CULTURA,y la cultura es un deber importante que debe potenciar los politicos.

  Yo este miercoles asistire a la manifestacion,porque es mi deber y voy apoyar la musica,y que sepa que esta manifestacion vamos a ser muchisimos jovenes y me parece que sera la 1 manifestacion multitudinaria que habra en la isla tras una decision que estamos en contra de los politicos,y Sr Grosske no sera la ultima manifestacion que haremos,para defender nuestros intereses.

  Otra pregunta,espero que no haya una tropa de policias con las porras preparadas,quiero que eso me lo confirme,porque yo soy una persona pacifica,tolerante y respetuosa que hare mi derecho de manifestarme y muchas personas que este miercoles asistiremos a la manifestacion lo son y no desearia que unos policias me amenazaran con unas porras,espero que lo confirme Sr Grosske.

  Albert.O | 20/08/2007, 08:30
 48. Re: EL PITCH

  Sr. Grosske,

  Lo que no es pot fer, son parts i quarts. Esper que demostri que es una persona justa e imparcial. El temps ho dira...

  TotsMorosOTotsCristians | 20/08/2007, 09:23
 49. Estau flipadíssims

  Que Mahoma me guard del que hom ha de llegir pel món!

  Estau flipadíssims xDD què tal si obriu es cap per un moment i aprofitau per entendre que sa culpa és dels organitzadors? Què tal si en lloc de cagar-vos en en Grosske vos cagau en sa merda d'organització que ha tengut es Pitch? Perquè deu ser una gran puta merda immunda si se dedica a vendre ses entrades sense ni tan sols tenir es permisos necessaris per dur a terme s'event... No?

  És que ropits, fa rialles i tot: a més de no tenir els permisos de s'ajuntament, als anuncis posaven es logotip de s'ajuntament (pel que he llegit xD). Déu meuet, hi ha molta curtor pel món, l'any que ve pels reis poden demanar un manual per "Aprendre a tenir permisos abans de deixar-se una fortuna en vendes, contractes i publicitat" xD

  En sèrio penya, tots es que anau defensant s'organització feis riure.

  Grosske, tothom te diu que no no te votarà i que has perdut un vot, jo no vull fer prediccions de futur xD però crec que ha estat una decisió de puta mare que més d'un polític s'hauria afluixat de dir ses coses clares davant un acte així d'important... mentre guardis la coherència durant tota la legislatura, xapó.

  M'ha agradat: "Normes àgils i flexibles, però normes PER A TOTS", melassa.

  Au una aferrada, i vaja merda d'organització.

  Víctor | 20/08/2007, 09:24
 50. votants???

  Un parell de punts que sembla que molts i moltes no teniu clars.

  1) Aquest consistori encara NO HA ORGANITZAT NI HA DONAT PERMIS MAI per fer la FERIA DE ABRIL. Vos record que les eleccions van ser fa ben poc i tot això ja havia passat.

  2) Teniu raó i molta experiència política afirmant que perquè un partit o grup de partits no han donat el permís per celebrar aquest concert els deixareu de votar (si es que votaveu abans). Un problema d'aquestes característiques mereix una resposta i un càstic polític adient. Sort que tots tenim una vivenda digna, uns sous dignes, gaudim d'una illa ben conservada, sense accidents, sense robatoris, sense bregues als carrers, on no hi ha contaminació de cap tipus, on tot funciona a la perfecció i ens podem dedicar a 'canviar' les nostres votacions perquè no han deixat celebrar un concert. :)

  (I per cert, si el passeig marítim és una merda per sortir i tot això deixau d'anar-hi i cercau altres llocs! ;)

  Potti | 20/08/2007, 11:27
 51. Quin avorriment!!!

  Ningú diria que Balears és campiona d'Espanya i d'Europa en fracàs escolar. Ara, això sí, marxa, marxa,.... a tope.

  sense nom | 20/08/2007, 14:48
 52. al que da 3 votos contra el ruido

  si no te gusta el ruido vete a vivir a cabrera....

  sebas ramis | 20/08/2007, 16:35
 53. Presente y futuro

  A grandes rasgos, estoy muy de acuerdo con la exposición de Marina.

  Sr. Grosske, creo que el nivel de participación de esta entrada habla por sí mismo. Todo esto no debería caer en saco roto. Este espaldarazo a la cultura ha sido una decisión muy difícil de encajar y creo no ser la única persona que agradecería una declaración de intenciones de cara al futuro, donde primen sinceridad y responsabilidad política. En ocasiones hablar desgasta, pero callar siempre destruye.

  Visitante | 20/08/2007, 17:28
 54. PITCH

  HAY QUE SER VALIENTE PARA TOMAR ESTA DECI
  SION,JUSTA Y ACERTADA PARA VECINOS INOCENTES.QUE SE VAYAN ENMIG DES CAMP Y NO MOLESTEN NI SERAN MOLESTADOS.SUERTE VISTA Y A POR SON ESPASES.

  MIGUEL BURDES | 20/08/2007, 17:44
 55. Gràcies de debò...

  Em sembla una injustícia que li doneu la volta a aquest tema per les vostres conveniències. Grosske ja ha donat la seva versió i em sembla d'allò més coherent. La llei és la llei i alguns han de començar a acceptar que cal complir-la, sense xantatges, influències o sobres ben gruixats. Algun aquí ha dit que això és anar contra els joves, si l'única cosa que preocupés als joves fossin aquest tipus de reunions apanyats estaríem. Quina pena que no reaccionessin amb igual virulència quan des del Gover i ajuntaments els van estar prenent el pèl durant molts anys, serà que el "circ" els compensava la pobre inversió en habitatges, instituts i universitat, per no parlar del foment dels contractes precaris tan volguts pel Govern de Jaume Mates. Crec que va ser Oscar Wilde qui va dir que la intel·ligència dels individus és proporcional al nivell de soroll que són capaços de suportar, amb això no vull ofendre a ningú però és molt il·lustrativa aquesta cita. . Un altre, també aquí, diu que havent cancel·lat l'esdeveniment, Grosske té 10.000 persones en la seva contra. Algú s'ha molestat a pensar totes les que ara tindrá al seu favor? Som desenes de milers els ciutadans que estem ja molt farts de suportar any rere any sorolls a tota hora i agraïm que, per fi, els polítics es preocupin de debò per aquesta majoria silenciosa, emprenyada i putajada, que el que vol és que les lleis es facin complir d'una vegada per sempre i que ningú, ni joves ni vells, es creguin amb el dret de que el seu gaudi esta per sobre del descans dels altres. Si hi ha botellón en el marítim, motos amb escapi lliure, música a la plaça de toros i renou i drogues a la feria de abril, doncs que també es facin complir les ordenances com mana la llei, però, per favor, no els prenguem de referència per a legitimar el que no ho és, a més, tinc entès que a poc a poc tot se solucionarà, no tinc cap dupta d'aixó. Grosske, jo sí et dono les gràcies per vetllar pels drets que, com a ciutadá, m'atorga la llei.
  Sincerament, gràcies de debò.

  Toniet | 20/08/2007, 17:46
 56. tu si q flipes....

  mira me pareix normal que votis en aquest tipus de gent..... xq pels teus comentaris veig que tens pinta de ser des moviment den FRANCO, pero nomes te vull dir que ja pots posar molt de xD i tot lo que vulguis i te pots cagar amb s´organització des Pitch pero jo de tu me moria de vergonya de dir aixo.... ten dones conte que hi ha gent que fa feina d´aixo, que te sentiments i posa il.lusió....... i tu dius que son curts xq venen entrades i contracten sense tenir permis, me cagon deu es que no te permis es sa puta merda de gitanos que venen a sa feria d´abril... que embruten, te peguen i se droguen...... i despres resulta que x tot se fan concerts de Bisbal, alejandro sanz..... i aquets no molesten els veinats, no superen els limits de brutor i vibracions'???? enga va voltros si que flipau.....
  VISCA ES PITCH FORA ES POLITICS

  *Lp-DeeP* | 20/08/2007, 18:35
 57. Si ya...

  Será que en Son Rossinyol, entre la cárcel, el hipódromo y la autovía molestamos mucho a los vecinos, ¡y siendo 1 noche al año, Y EN AGOSTO! ¿Y las fiestas de barrio? ¿Y los pueblos en fiestas? Esas no molestan porque "son de aqui" ¿no?

  Lo que hay que soportar...

  JL | 20/08/2007, 19:45
 58. DEMAGOGIA

  Es evidente que muchas opiniones están influenciadas por afinidades políticas, cosa que me parece lógica, pero desviar el debate para despistar la opinión pública no me parece la forma más honesta de afrontar un problema.

  Yo también pienso que los organizadores del PITCH la han "cagado". Creo que a estas alturas eso nadie lo duda, al menos yo no. El auténtico problema es que nos hemos quedado sin PITCH. ¿Era la cancelación de este acto la mejor solución? ... yo siempre he relacionado la palabra prohibicón como algo negativo y destructivo para la sociedad ... en lugar de prohibir, ¿no habría sido más beneficioso buscar una alternativa al polígono de Son Rossinyol? ... evidentemente con dos días de antelación es algo impensable y está clarísimo que una de las dos versiones no nos dice la verdad.

  Sr. Grosske, espero sinceramente que se busquen soluciones constructivas para un futuro no muy lejano. Aunque me temo que de nada servirá habilitar un recinto ferial que cumpla con las normativas, digame usted qué promotor se arriesgará a invertir en un evento similar después de lo ocurrido ... NADIE!!!

  Llámeme demagogo si quiere, pero usted ha sentado un precedente muy negativo optando por la solución más destructiva posible, la PROHIBICION ... si en algún momento cambia de criterio, toda su argumentación quedará en evidencia; si por el contrario opta por continuar con la ley de la MANO DURA ... a buen entendedor pocas palabras bastan.

  Gracias por dedicarme su tiemmpo.

  Atte.

  Un consumidor de cultura insatisfecho.

  Jorge | 20/08/2007, 21:02
 59. Gazapo

  Volia dir : INVERSAMENT proporcional. He volgut puntualitzar-lo encara que ja es veu que es tracta d'un llorigó.

  Toniet | 20/08/2007, 21:49
 60. Sí, sí, molta gent amb il·lusió

  Que sí, que sí... Els organitzadors tenen molta il·lusió i els artistes tenen molta il·lusió i els que havien comprat s'entrada també en tenien molta. Mai t'han dit allò de marcar-te una fita i no fer res per assolir-la? Perquè si s'organització no aconsegueix els permisos abans de moure tota la resta, què pretén? El que l'ajuntament ha fet no és xapar il·lusions, és complir amb el seu deure. Si l'organització hagués esperat a tenir permisos per a començar a contractar i a publicitar no se'ls hauria vengut tota la il·lusió abaix.

  Ah, i si m'he passat tant amb els organitzadors no és perquè m'agradi rallar-me amb sa gent, senzillament he fet un mirall del que voltros feis amb sa gent de s'ajuntament a qui heu insultat, menyspreat, etc... que, per cert, sa gent de s'Ajuntament TAMBÉ FA SA SEVA FEINA, TAMBÉ TÉ SENTIMENTS, I TAMBÉ HI POSA IL·LUSIÓ, i no ha fet més que ser coherents amb la voluntat de la Policia Local i la Conselleria d'Interior.

  Per ventura "curts" no és sa paraula, per ventura senzillament se volien passar de llests. Hauran de perdre els mals vicis.

  Preguntes per gent tancada:

  - Qui ha venut entrades d'un event quan encara no tenia autorització?
  a) S'organització des Pitch
  b) S'Ajuntament de Palma

  - QUI ha contractat un munt de penya i s'ha deixat un dineral en publicitat per a un acte quan aquest encara no tenia llicència?
  a) S'organització des Pitch
  b) S'Ajuntament de Palma

  És que és tan evident que me fa rojera que vos mengeu a s'Ajuntament per tot això. Es consistori nou encara no s'ha enfrontat a tots aquests exemples des que xerra (feria de abril mallorcapop etc) Quan ho faci i ho faci malament ja li tirareu encara, perquè vos diré una cosa que vos canviarà sa vida, fa dos mesos hi va haver eleccions i ha canviat es color polític de s'Auntament (sorpresa!) amb el qual és de retrassats mentals posar exemples de coses que feia malament l'antic consistori.

  Venga cuidau-vos molt i seguiu amb ses vostres paranoies... i recordau, sa gent que vos organitza festes té sentiments, sa gent de s'administració no (feina ben complicada, m'agradaria veurer-vos en seu lloc, segur que mos donarieu una lliçó de com salvar el món i alhora que tota sa ciutadania vos estimi)

  Víctor | 20/08/2007, 23:50
 61. Re: EL PITCH

  Tan reprochable me parece permitir que se incumplan las normativas, y perturbar la tranquilidad de cientos de vecinos inocentes, como la actitud censuradora y discriminatoria de muchos de esos vecinos.

  Me gustaría saber por qué motivo toda esta gente que censura tan ligeramente la celebración del PITCH, no se han quejado ni manifestado hasta ahora en contra de la masificada y caótica Feria de Abril después de ... ¿cuantos años hace que se celebra la Feria de Abril?

  Es evidente que hay muchos prejuicios.

  Los jóvenes no buscamos una batalla política. No tenemos ningún interés en hundir al Sr. Grosske. Ni tan siquiera nos interesa quién ha actuado de mala fé ni quién es el culpable en este asunto tan turbio.
  Los jovenes lo único que estamos reclamando es una solución que favorezca a todos, tanto vecinos que buscan tranquilidad y descanso, como jovenes con inquietudes culturales y musicales.

  En ese sentido la PROHIBICION me parece la peor solución posible y un paso atrás que se aleja mucho del progreso y la modernidad que nos han vendido.

  Este miércoles los jóvenes iremos a Cort para reivindicar nuestro derecho a una oferta cultural digna, reclamar un espacio habilitado para este tipo de eventos que cumpla todas las normativas, y en defensa de la pluralidad musical y cultural y sobre todo la NO DISCRIMINACION.

  Todo lo demás es simple y pura demagogia barata.

  Atte.

  Un consumidor de cultura insatisfecho y decepcionado.

  Jorge | 21/08/2007, 09:02
 62. ANIMO GROSSKE

  En el país de los ciegos el tuerto es el rey.
  Y así querían montarse el negocio.
  Pitch Era un festival de segunda, como la mayoría de sus artistas, nada nuevo bajo el sol.
  Cuantos años llevan sin dejar la 909?
  Basura

  Blauet caigut | 21/08/2007, 10:07
 63. sisi aixo si te va be

  4 comentaris enviats, CAP PUBLICAT, pero es darrers comentaris defensant s'Ajuntament si es publiquen.. amem si tendreu collons encara de publicar aquest!! trist, molt trist!

  Squalo | 21/08/2007, 12:19
 64. para caigut,

  blauet caigut, respeto tu opinion,y parece que eres seguidor de la musica electronica, pero que sueltes ke son artistas de segunda??????....si, son los tipicos que te encontraras en cualkier festival de musica electronica, porque son los mueve-masas, pero por favor ke digas ke richie hawtin que estan entre los de tu lista de segunda, me parece un comentario de ignorante.por cierto no se si esta sordo no e hablado con el, pero las cabinas de los dj, son una burrada el sonido e incluso piden aumentarlas como paso con dave clarke cuando piso la fonika...saludos y espero verte mañana.

  dani | 21/08/2007, 19:09
 65. A TONIET

  Som un dels músics que havia de participar en el festival. T'agraïria que no calificasis el que jo faig com a circ. Ja sé que en aquest tema les reaccions viscerals han pesat tal volta una mica massa, pero per favor no consideris la cultura com un circ, ni t'enfotis qualificant-la com a renou. Precisament crec que per pensar de forma parescuda a la teva, n'Eberhard ha prés la seva decisió, o si més no, li haurà enganat el subconscient amb aquesta mateixa premisa.
  Toniet, avisa'm quan vagis a un concert que vendré amb un sonómetre.

  Pere | 21/08/2007, 21:35
 66. A Blauet caigut

  toc, toc...

  ¿aquí hi ha algú que no ha fet els deures?
  ¡oh! ¡pero si sap el que és una 909!

  ¿I no sap que un dels caps de cartell ha estat recentment el compositor de la música de la cerimònia d'apertura dels jocs olimpics d'hivern, i no precisament amb xumbaxumba? ¿I no sap que hi havia no un, ni dos, ni tres, ni quatre... sino UN ESCENARI SENCER destinal a les propostes musicals d'avantguarda? Sense 909's, pero possiblement massa poc comercial per el gust de la majoria. Els organitzadors del festival Pitch no cercaven tan sols fer el negoci, o no haurien invertit temps ni diners en portar artistes de renom internacional aliens a les pistes de ball, també volien aprofitar l'esforç per donar a conéixer la música electrònica més experimental i innovadora.

  Mira blauet caigut, aquí has pixat fora des test. Si saps usar el google mira quí son Frank Bretschneider, Saverio Evangelista, Goodoo, Dynamo, Orfeon Gagarin, etc... i també gràcies per insultar els artistes locals que sí, efectivament, som de segona categoría, no ens dol admetre-ho, sobre tot comparats amb la resta del cartell que ha estat qualificat per la premsa especialitzada com un dels millors de l'estiu. I ara parlaré dels altres escenaris més "comercials": Violadores del Verso és el grup de hip-hop que, fins a la data, més assistència de public a aconseguit un grup d'aquest estil a les nostres illes. Richie Hawtin és indiscutiblement el número ú en la música electrònica de ball. Hi ha gent que pensa que és en Carl Cox, ¡pero passa que aquest ja va venir l'any passat!

  De segona rés de rés. Ni per massa comercialitat (alguns dels noms són reconeguts com als millors del món en es seus respectius estils) ni per manca de categoría d'alguns dels seus artistes (possiblement el fet de que no els coneguis pot esser perque precisament no usen 909).

  Blauet, si no t'agrada la música que feim estàs en el teu dret a criticar-la i a enfonsar-la. El problema és quan aquests prejudicis teus arrelen profundament dins el capet de la gent que ha de prendre decisions.

  Pere | 21/08/2007, 22:01
 67. raons per manifestar-me

  Veig que no soc l'únic a qui no li publiquen tots els comentaris, tot i haver escrit amb total respecte i simplement expressant la meva opinió lliurement. Em fa ràbia que ahir hagués dedicat un temps per escriure al seu blog senyor Grosske, i veure que les meves paraules no han estat reflectides al seu bloc. En canvi, si han estat publicats altres comentaris. No tornaré a repetir el discurs que vaig escriure ahir, però si que aprofitaré per fer-li arribar els motius pels quals demà assistiré a la manifestació que s' ha convocat davant Cort:

  - Em manifestaré no tan sols perquè l'Ajuntament ha prohibit la celebració del principal festival de música electrònica, sinó també per fer arribar als polítics la necessitat de disposar d' un recinte habilitat per poder realitzar tot tipus d' especatcles, concerts i actes! Palma necessita urgentement tenir un espai d'aquestes característiques per tal de dinamitzar la vida cultural, no es pot seguir com fins ara prohibint i tancant sales per renous o pel motiu que siguin. Els promotors necessiten disposar d' un espai amb les garanties legals on poder desenvolupar els seus projectes, cal ajudar envers de prohibir tant.
  - D' altra banda, també m' ha indignat que sempre hagi de ser la música electrònica la més mal parada. M' agradaria sebre el nombre de denúncies per renou que hi ha durant la semana que dura la fira d' Abril o el concert d' Alejandro Sanz (que passa que la gent no es queixa perquè és el gran Alejandro Sanz). La cancel·lació del PITCH tan sols ha estat la gota que ha fet vessar el tassó, ja basta de persecusió i desprestigi cap a la música electrònica. I torn a insistir és ben hora que els polítics d'aquesta ciutat vos preocupeu per trobar solucions envers de vetar iniciatives, Volem un lloc on poder fer concerts, exposicions, espectacles, etc......un recinte on poder impulsar la cultura d'aquesta ciutat. Sembla utòpic, però no ho és, ja que les ciutats més vanguardistes ja disposen d'aquest tipus de recintes.

  PD: Recomanació a l'usuari Blauet caigut.... primer respecte als demés si vols que et respectin a tu i recorda que t'agradi o no LA MÚSICA ELECTRÒNICA TAMBÉ ÉS CULTURA!! Cadascú és lliure de tenir els seus propis gustos musicals, així que res de "basura".

  També volia fer referencia a l' altre usuari/a que ha comentat que Balears es colista en fracàs escolar però en canvi marxa a tope...supos que volia fer al·lusió a l' allau de comentaris i crítiques que ha rebut el senyor Grossker per haver prohibit el PITCH. No em de mesclar ous amb caragols, perquè jo feia comptes anar al PITCH i com a jove que soc m' agrada molt sa marxa i no he fracassat escolarment, jo crec que el problema del fracàs escolar és molt més complexe com per quedar-se tan amples dient el que dius. Però bé, és un altre tema apart que ara no ve a compte.

  voltor | 21/08/2007, 23:36
 68. Se les ve el plumero.

  Si, si. Molt de rollo macabeo però la web d'Squalo ja explica prou a les clares el seu nivell cultural. Els ciutadans que hem votat aquest Ajuntament exigim honestedat en la gestió. Amb el PP, n'Squalo, o no havia nascut o callava massa.

  sense nom | 22/08/2007, 11:43
 69. tolerancia cero contra el ruido

  Gracias por esa valiente decisión. El interés de quienes ven perturbado su descanso debe prevalecer, sin ninguna duda. Eso sí, deberéis aguzar el ingenio para dar satisfacción a las inquietudes de los amantes de la música electrónica, que también tienen sus derechos.
  Ojalá ese nuevo espíritu se extienda a un verdadero celo para hacer esta horrible ciudad menos ruidosa.
  Una anécdota: ayer, en plena hora de la siesta, una mujer que tenía su coche bloqueado por otro en doble fila, nos obsequió a los vecinos con un recital de claxon. Justamente entonces pasó por allí un policía local, y ante mi pretensión de denunciar a esa persona -la ordenanza municipal prohibe las bocinas casi absolutamente- se inhibió , y reconoció textualmente que "no se aplicaban las ordenanzas". Sin duda, algo debe cambiar.
  Una última consideración: si acabáis con el ruido, habreís perdido 10.000 votos de los electrónicos, pero una enorme mayoría silenciosa, entre la que me cuento, os va a llevar en andas. Salud.

  teddy bear | 22/08/2007, 21:04
 70. A Blauet Caigut

  A palabras necias oídos sordos.

  Jorge | 23/08/2007, 07:14
 71. A Blauete Caigut

  Saverio Evangelista, Frank Bretschneider, Ordeon, Resonic ... artistas de segunda!!!!

  Creo que o no sabes muy bien de quién estás hablando, o sencillamente odias profundamente la música electrónica.

  Ningún empresario en su sano juicio invertiría en los artistas antes mencionados si su único objetivo fuese enriquecerse a costa de la ignorancia musical del público masivo.

  Blauet te compadezco.

  Jorge | 23/08/2007, 08:35
 72. Fe de errata

  ORFEON en lugar de ORDEON.

  Gracias.

  Jorge | 23/08/2007, 08:38
 73. Re: EL PITCH

  Soy uno de los muchos afectados por la cancelación del PITCH.

  Quiero agradecer al Sr. Grosske la oportunidad que nos ofrece a los ciudadanos de manifestarnos y expresarnos libremente en este bloc, cosa que dice mucho en su favor.

  De buen nacidos es ser agradecido.

  Gracias.

  Jorge | 23/08/2007, 10:18
 74. Pes sr "sense nom"

  Primer de tot, perque ocultes es nick?, segon no es meva sa web, tercera, havia nascut pero estava completament d'acord amb el que es complia.. quarta, si mas de dir res fes-ho a traves de s'altre pagina, quinta i darrera no val la pena seguir!

  Squalo | 23/08/2007, 17:15
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS