Administrar


Estadisticas de visitas

Sou dels politics

grosske | 27 Juliol, 2007 16:22

Joan | 26/07/2007, 13:42

Re:

Soc un votant d'esquerra unida (ara del bloc) i la veritat no sé on exposar un assumpte que em té preocupat. He vist per la premsa que el Govern té un deute molt gran fruit de la gestió anterior (fins i tot es deia que la Conselleria d'Educació no tenia ni per segells), També el Consell ha trobat un deute, sobre tot a s'Institut pel que han dit. Tot i això el pacte ha augmentat el nombre de càrrecs, encara que siguin només alguns més, i la presidenta del Consell s'ha augmentat el sou en un 5% i altres sous en més quantitat (fins i tot l'assitència a plenaris per raó d'uns 900 euros segons ha sortit a la premsa) Segurament totes aquestes quantitats no repercuteixen molt en els pressupostos generals però la imatge que es dóna és patètica, ja començam a sentir a dir que tots són iguals i que el primer que han fet ha estat augmentar càrrecs i salaris. Això desencanta la gent d'esquerres i no ens ho podem permetre perquè el PP està a l'aguait per tornar a assumir el poder. Ja sé que l'ajuntament de palma ha congelat els salaris, em sembla una bona decisió, al menys per imatge, però algú hauria de dir als companys del Consell i del Govern que vagin en compte.

Comentaris

 1. DESENCANTATS

  Que vagin molt en compte i que tractin a totes les plataformes ciutadanes per igual.
  Diari de Mallorca d'avui divendres:

  "Antich busca fórmulas para paralizar Son Espases"
  "El Govern admite que es ´imposible´ paralizar la ampliación de Port Adriano"

  Em voleu dir com es menja això?
  Els dos casos mereixen ser tractats iguals, sense entrar si un hospital és més necessari que l'ampliació d'un port esportiu que no ha posat encara una pedra i que és per a vaixells de 40 i 60 metres de llarg.

  Doncs de moment MOLT desencantats com no es produeixin FETS en relació en aquest tema.
  I no ens quedarem amb els braços creuats.

  Associació SOS Can Vairet | 27/07/2007, 17:37
 2. I dali amb paralitzar

  Tant costa respectar el q un altre govern ha aprovat? El q un govern llegitim, ens agradi o no, ha fet, no ho ha de destruir un altre. No podeu estar mitja legislatura desfent els q els altres han fet. I després què? A planetjar coses per si hi ha una alternancia les dornin a desfer? Si feim aquestes collonades serem una comunitat estancada, i lo estancat sempre acaba fent pudor. Feis coses per favor, noves escoles, nous taller ocupacionales, millor casals de joves. Feis. No perdeu el temps aturant.

  Ben Fart | 28/07/2007, 07:53
 3. Quo vadis?

  La cuestión muy a pesar de los que ya estuvieron en el anterior gobierno de les illes, es que cuesta comunicar al ciudadano las intenciones reales del ejecutivo y cuales van a ser sus intervenciones.
  La cuestión de los libros gratuitos, termina con el mensaje. Guarden ustedes la factura.
  El resultado de este mensaje para el ciudadano es el de. Paga y luego ya veremos.
  Mucho más sangrante es la cuestión del hospital y la ampliación del puerto deportivo.
  La construcción de un hospital es algo necesario, imprescindible. El ciudadano así lo entiende. Si con el hospital se deja de especular con urbanizaciones colindantes y se respeta el monasterio y su entorno. Les aseguro que no habra queja de la calle.
  La cuestión del puerto deportivo, para este tema me parece que queda poco que contar. La zona ya fué "tomada por el cemento hace ya tiempo" Los residentes de la zona del campo de golf, parece que tienen más poder que los de Son Ferrer, pero ambos tienen un punto de encuentro.
  Unos quieren comprarse un yate y aparcarlo cerca de su residencia y los otros quieren trabajar, sea construyendo puertos, limpiando barcos, o poniendo copas en el ampliado club nautico a imagen y semejanza de Puerto Portals.
  Por eso todos ellos votan al PP y no a un PSOE o a sus socios. Todavia se preguntan por que?
  El otro día el señor Republicano nacional catalanista abrió la boca y despidieron a diez cerró un hotel y un touroperador decidió dejar de traer turistas a las Baleares Por que?
  Ese señor mayor se trae detras a toda la prensa internacional, a un grupo de señores ricos que cada uno de ellos gasta cada día el presupuesto anual en ocio que gasta un turista de el arenal.
  Solo calcular el valor de la promoción que se hace con la copa del rey de vela y el dinero que se genera a su alrededor bastaría para mandar a ese señor a un cursillo de marketing del ccc. Y eso que su opinión me parece totalmente respetable seguramente hasta la comparto pero ni la hago pública ni bajo mi responsabilidad hay cargo público alguno.
  Y si lo que quiere es ocuparse de los que tienen la sangre roja ( otra frasecita...)
  Más le valdría pensar antes de hablar por que si habla y sube el pan me parece que saldrá un pelin cara su opinión. Quizás algún miembro del gobierno podría explicarle que cuando se ocupa cargo público se representa a todos los ciudadanos a todos toditos todos y no solo a los 4000 que votaron a su partido.

  Por ultimo el tema de IB3. Hacia años que no se veia al gremio de periodistas de estas tierras tan revolucionados.
  Ellos que tienen en su posesión la verdad toda la verdad y nada más que la verdad. La mayoría de ellos tienen intenciones antes o después de pasar por la tv pública, de manipular (en el sentido positivo por supuesto) su información, de hacer algún pinito en programas divulgativos talk shows o demás formatos soñados.
  Cuando la gente vuelve a sus casas la mayoría esta ahogada por la hipoteca tuvo que hacer tres horas de espera en el PAC para que vieran al niño
  Cuando ellos vuelven a casa quieren distraerse. Voy a ahorrarles mi opinión sobre el entretenimiento pero lo que quieren es E N T R E T E N E R S E.
  Por otro lado los jovenes e ilusionados trabajadores mal pagados del ente oyen mensajes del tipo Carta de ajuste igual paro o gastaremos menos dinero igual paro o dejaremos en su cargo a los que os pisaron la cabeza igual paro.
  La verdad es que la sensación de improvisación en el tema de la tv pública es increible y lo más deplorable en cualquiera de estos casos es que el resultado sea que el curante se va al paro.
  Y que haremos nosotros votantes asustados y ninguneados? pués votar a los que ponen la pasta aunque sea pan para hoy y hambre para mañana.

  Solo es una opinión | 28/07/2007, 10:57
 4. SI HO ATURAM HO ATURAM TOT!

  Ben Fart estaràs d'acord amb mi que si ho aturam ho aturam tot.

  Perquè quantes excuses se cerquen aquests "socio listos" per no donar la cara per el tema de l'ampliació del Port.
  Te ben assegur que com aturin l'hospital per a treballadors i no aturin el port per a milionaris D'AQUÍ QUATRE ANYS GUANYARAN UNA ALTRA VEGADA ELS DEL PP.
  Les imprudències i les incoherències es paguen caríssimes.
  I ja estam començant molt malament.
  Ho tenen tot a favor per aturar el port i no ho fan.
  I ho tenen tot en contra per aturar l'hospital i fan tot el possible per aturar-lo.
  Per això, és important que els partits que estan en el pacte i tenen dignitat posin els punts damunts les i perquè això fa moollllllta pudor. O HO ATUREN TOT O AQUÍ HI HA ALGUNA COSA QUE NO QUADRA.

  Què passa que els del govern tenen assegurança mèdica privada i no tenen amarrament ni iot?

  Què passa que en un hospital no hi ha concessions de negocis, tendes, etc... i comissions i en una ampliació d'un port sí?

  És que et fan pensar que aquí hi ha hagut mangarrufes en un tema i en l'altre no!

  INSISTIM: AIXÒ FA PUDOR!
  I AVISAM AL GOVERN QUE ENCARA ÉS A TEMPS PER CORREGIR!

  Tomeu | 28/07/2007, 12:51
 5. Aturem el mon, q no dongui voltes

  I per c ert, ara q parlam de hospitals. Q ja han omplit Son Llatzer d una vegada? perq fins ara estava la mitad buida per falta de personal. I be, de les urgencies de Son Llatzer millor no en parlam, entres per un problema de pediatria i et fas gran allà mateix. Hores i hores, i més hores, això sí, per entretenir-te de tant en quant tens un show de maleducats de Son Banya q et donen pel $%& tota la espera i encara aconsegueixen colar-se davant tu.
  Feis un nou hospital q sigui un model i un referent i posau un poc d ordre als que hi ha, q ja estic fart de pagar un seguro privat q no em puc permetre, pero es q l altre opció, Son Llatzer, no és opció si tens fills i els estimes.

  Ben Fart | 28/07/2007, 22:38
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS