Administrar


Estadisticas de visitas

SON ESPASES I SES FONTANELLES

grosske | 26 Juliol, 2007 06:02

L'ampliació de la  suspensió de les obres a una part de Son Espases per raons patrimonials és una bona notícia des del punt de vista de tenir unes institucions que, ara sí, es preocupen pel nostre patrimoni i per fer complir les lleis.

Des del punt de vista del debat sobre el futur Hospital no és una decisió substantiva ni que aclareixi el futur. A Son Espases, com a Ses Fontanelles, no començam un quadern en blanc; el Pacte escriu sobre un quadern amb moltes pàgines escrites.

L'acord va ser, en ambdós casos,  estudiar les possibilitats jurídiques i financeres de rectificar la situació. Jo seré fidel a allò pactat però que els estudis es facin i es facin ja.

Me consta que al Govern s'han posat i que a l'Ajuntament ens hem posat les piles sobre aquests temes però tots hem de ser conscients que aquest temps d'inevitable d'indefinició ni beneficia al Pacte ni beneficia als ciutadans 

Comentaris

 1. Re: SON ESPASES I SES FONTANELLES

  Me da la impresión que no vais a parar ni una cosa ni otra...no entiendo tanta comedia con lo de los restos romanos que ahora aparecen.Mucha cobardía hay aquí

  Dolors | 26/07/2007, 15:15
 2. Exigir responsabilidades

  Ya que se están estudiando las posibilidades jurícas y financieras para rectificar la situación de estas obras, por qué no se estudia demandar y exigir responsabilidades económicas y penales a quienes hayan aprobado estas obras en contra de la opinión de los ciudadanos, y que realmente si no son contrarias a la ley, son contrarias a la ética politica y a la simple decencia.
  No tenemos que "soportar" en todos los sentidos proyectos que no queremos y encima que se hacen con el dinero público, tendremos que pagarle a las empresas adjudicatarias, ( dudosas adjudicaciones también ) los gastos e indemnizaciones que demanden..
  Que las pague quien adjudicó la obra.
  Si se admiten estas obras, es otra puerta abierta a la eterna impunidad con que siempre ha actuado el PP.

  MEC | 26/07/2007, 15:39
 3. Salvem la Real... i salvem també ses Fontanelles!

  us convidam a sumar-vos a la concentració que la Plataforma Salvem ses Fontanelles ha organitzat per demà, divendres dia 27 de juliol, a partir de les 22 hores.

  La festa consistirà en un Gran concert per Ses Fontanelles, amb les actuacions de Musnok, Oprimits, Grollers de sa Factoria, Projecte d'Efak i Miquel Àngel Llonovoy.

  La festa serà a la Plaça del Campet de Can Pastilla (Bus 15 i 17 - aparcament al Camp de Futbol).

  Organitza: Plataforma Salvem Ses Fontanelles

  SSF | 26/07/2007, 16:54
 4. Aturau ses Fontanelles ja!!

  Aniré tot d' una nois

  Dolors | 26/07/2007, 21:02
 5. ?

  On aniràs tot d'una?

  Intrigat | 27/07/2007, 06:44
 6. I L'AMPLIACIÓ DE PORT ADRIANO PER A RICS NO ES PARALITZARÀ?

  Benvolgut Eberhard i internautes,

  Els ciutadans veim amb perplexitat la incoherència d’aquest nou govern que per una part estar treballant en ferm per aturar les obres de Son Espases i per una altra part diu que donarà llum verda a l’ampliació de Port Adriano, l’argument que llegim avui en el diari és que no es pot paralitzar perquè pràcticament té tots els permisos. ¿I Son Espases no té tots els permisos i obres començades?
  Com es pot entendre que un govern prioritzi la paralització d’un hospital per als de ¿sang vermella? com diu Lladó i en canvi no mogui ni un dit per paralitzar una ampliació d’un port per a milionaris per als de ¿sang blava?.
  Argumenten des del Govern que s’hauran de pagar indemnitzacions a l’empresa de l’ampliació del port, però també s’hauran de pagar indemnitzacions a l’empresa que està construint Son Espases i a l’empresa que té tots els permisos per a construir a Ses Fontanelles.
  Només esperam que el nou govern rectifiqui i QUE PARALITZI LES OBRES DE PORT ADRIANO AIXÍ COM TREBALLA EN PARALITZAR LES OBRES DE SON ESPASES I SES FONTANELLES.
  Els tres projectes tenen raons de pes per ser aturats PERÒ TOTS TRES, precisament l’ampliació de Port Adriano és l’únic dels tres que no té tots els permisos i encara necessita que el Govern doni llum verda al disseny de l’ampliació.
  Estarem observant què passa i per suposat no ens quedarem amb els braços creuats veient com es comet una injustícia des d’un govern que hem aconseguit ENTRETOTS.
  El GOB ha presentat un recurs argumentat RAONS DE PES per a paralitzar aquesta ampliació:

  http://www.gobmallorca.com/comuni/com2007/070703.htm

  Atentament.

  Joan | 27/07/2007, 08:51
 7. Son Espases i els nostres doblers

  Ningú no te clar això de Son Espases, de fet ningú no ha donat explicacions del procés d'adjudicació i de per què empreses com Sampol (amb l'oferta que ens sortia més rentable a tots)o OHL han quedat a fora. I es qué está molt bé tenir cura del nostre patrimoni però també de les nostres butxaques.
  Salutacions Eberhard!

  Euieneia | 27/07/2007, 14:46
 8. QUINES INDEMNITZACIONS

  Tornant al tema de l'ampliació del port de El Toro a Calvià em faig les següents preguntes quan diuen des del Govern que no hi ha marxa enrera quant a les obres d'ampliació que començaran indefectiblement a l'octubre:
  quines indemnitzacions s'han de pagar a l'empresa que ampliï el port si no ha COMPRAT CAP SOLAR perquè la mar és de tots i se li ha cedit des de les institucions en nom de tots?

  ¿quines indemnitzacions s'ha de pagar a l'empresa que ampliï el port si no ha MOGUT ENCARA NI UNA PEDRA NI ENCARA NO HA COMENÇAT LES OBRES diuen que les començaran a l'octubre?
  La mar és de tots i se li ha cedit en aquesta empresa un bon tros perquè faci el seu negoci. SE LI HA REGALAT I NO HA HAGUT DE COMPRAR CAP SOLAR ¿QUINES INDEMNITZACIONS SE LI HAN DE DONAR? ¿LES DE FER UN PROJECTE?
  El Gob també n'ha fet un de projecte del fons marí per demostrar que afecta el fons marí.
  I tenen la barra des del Govern a dir que no es pot fer res i que no hi ha marxa enrera.
  NOOOOOOO senyors NOOOOOOOOOO¨
  Comença a ser molt trist veure que amb qui havies posat tota l'esperança a les primeres de canvi et gira l'esquena.

  www.soscanvairet.com

  Joan | 27/07/2007, 17:38

  Joan | 27/07/2007, 16:37
 9. Avui, dilluns, per la Real!

  Avui, dilluns dia 30, a les 20:00 h. a la plaça de Cort (Palma), la Plataforma Salvem la Real (http://www.salvemlareal.org) ha convocat una marxa reivindicativa per demanar la definitiva aturada de totes les obres que es fan a l'entorn de l'històric monestir i l'efectiva protecció del conjunt.

  + per la Real | 29/07/2007, 22:57
 10. Ses Fontanelles

  Què hi ha dels estudis per estudiar la viabilitat econòmica i jurídica? S'han comanat? S'han iniciat? Hi ha resultats?

  Xavier | 31/07/2007, 11:30
 11. fontanelles

  L'aprovació del projecte d'urbanització de ses Fontanelles és una cosa ben diferent de la
  concessió de la llicència d'activitat o de la llicència d'obres del centre comercial, tot i que el
  primer és condició de les segones.
  La norma 12 del Pla Territorial de Mallorca estableix que no es poden donar llicències d'edificació si les obres d'urbanització no es troben molt avançades. Esper que el nou govern de Cort vulgui aplicar el Pla Territorial...

  Joan | 01/08/2007, 14:29
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS