Administrar


Estadisticas de visitas

PARTICIPACIO: COMENÇA EL CANVI

grosske | 08 Juliol, 2007 19:37

El Govern del PP tregué l'oposició i les entitats ciutadanes del Consell de Gerència d'Urbanisme, dels òrgans directius dels Organismes Autònoms (Institut de l'Esport, Escoletes...) i de les Empreses Municipals (EMAYA, EMT, etc.).

Divendres passat constituirem el nou Consell de Gerència amb presència del PP - no varen renunciar, no - i de la Fed. d'AAVV i la FEPAE.

Així mateix, estaran amb veu i sense vot el GOB, la Coordinadora de Discapacitats, l'UNAC, Associació de Constructors, Promotors, Col.legi d'Arquitectes i Col.legi d'Enginyiers.

Ahí queda éso

Comentaris

 1. Participació, un fet clau

  anava a dir "una paraula clau", però ja no interessen les paraules, interessen els fets.

  Recordo fa devers un any una sessió que ens vareu fer sobre participació. No hi havia massa gent, però tampoc massa poca.

  Tu ens contaves que Catalina Cirer havia reduit la participació a les Entitats ciutadanes de barriada. Poc desprès (o era un altre dia?) hi era Margarita Ferrando a qui ara tu substitueixes i que sembla (al menys ami) una de les poques del PP amb qui es pot parlar i també motivada per a fer-ho bé al camp dels Serveis Socials (Jaume Matas va substituir la Conselleria de Benestar Social per la Conselleria al seu propi servei: de Presidència).

  Les idees apunten canvis molt necessaris. Esperem que els fets corroborin aquests canvis i no ens quedem sols amb les idees. Tu has tingut la sort (o el mereixement) de que Aina Calvo t'assignàs dues de les àrees, per a mi, més interessants: Participació ciutadana i serveis socials o benestar social. Però ja m'han dit que per a això te desterren a l'edifici d'Avenida's Center (al menys no està a la Plaça del Caudillo), on sirà més dificil "controlar" a Yolanda Serrano i als seus amics per a que deixin que Aina Calvo compleixi "el seu compromís personal...".

  Sense preses, pensant molt, i amb col·laboradors positius (Joana Gual n'és una garantia) la cosa pot anar bé. Però Yolanda Serrano ha començat massa accelerada i no facilitant la participació ja acceptada.

  Ha d'anar bé, però no sirà facil ("En todas partes cuecen habas": "A totes parts hi ha 'caps de fava'"). Vius i ungles, Eberhard

 2. Es la hora de las asociaciones de acción ciudadana

  Está claro que el pp ha segado de raiz cualquier iniciativa o movimiento ciudadano.
  ¿Donde están las asociaciones de vecinos en las islas?
  Solo le ha interesado potenciar y financiado asociaciones de tipo nacional-catolicista casposo-empresarial.
  Ahora es el momento de la participación vecinal y ciudadanana, como medio de presión y control a los políticos.

  Invitado | 09/07/2007, 06:38
 3. Correción

  Bueno:
  Donde dice "el pp ha segado de raíz", en realidad quería escribir "el pp ha intentado por todos los medios segar de raíz"
  Disculpas.

  Invitado | 09/07/2007, 06:42
 4. On són Els Verds?

  Curiós això d'Alternativa EU-EV: a l'hora de triar el representant verd a la llista municipal de Palma, la decissió la pren Alternativa (en contra del criteri de l'assemblea d'Els Verds de Palma), però a l'hora de triar els càrrecs de lliure designació d'Alternativa al Govern, al Consell i a l'Ajuntament de Palma, l'òrgan "competent" és el Consell Polític d'EU. Amb aquesta manca de visibilitat d'Els Verds a Alternativa i als pactes (on són els representants d'Els Verds?), serà impossible implicar en cap procés de participació a les persones de sensibilitat verda de Mallorca. Cada vegada està més clar que Alternativa va ser un invent de la direcció d'EU per fagocitar Els verds. Així fomentau la participació de l'electorat verd, reduint-lo al no-res?
  Al.lucinant!

  votant verd | 09/07/2007, 07:33
 5. Re: PARTICIPACIO: COMENÇA EL CANVI

  A votant verd:
  Primer de tot dir-te que aquest no és l'àmbit natural per aixó que exposes. Vull dir que les propostes, debat i demés tenen àmbits col·lectius a la teva/meva formació política (o no?). Si no ho saps, aquest àmbit compartit d'el·laboració, proposta i consens de la coalició estable Esquerra Unida-Verds i tota persona independent es diu ALTERNATIVA. Ës per aixó que posso molt en dubte la legitimitat del que exposes...A més, pel to emprat (capciós i malintencionat)diria fins i tot que respon a interessos obscurs i de crispació, així de clar.
  La configuració d'un espai roig i verd, amb EU_VERDS com partits que el representen ja és un fet ( a més d'anar molt més enllà dels mateixos partits, es dirigeix als ciutadans amb una determinada sensibilitat). Per tant enmerdaments del tipus "Alternativa va ser un invent de la direcció d'EU per fagocitar Els verds" directament, no tenen cabuda i són falsos,a aquestes altures de la pel·lícula xaval/a.
  Ah! que si no t'agrada decidir en col·lectiu, en les teves assemblees (si és que pertanys a alguna)i t'estimes més llençar "bulos" a un blog...En aquesta línea et faig una proposta: una carta a Pedro J i segur que et dona bolla amig@.
  Segon: parlem de participació no? Doncs a participar votant verd(si és que ho ets), a aportar en positiu.

  sm | 10/07/2007, 21:22
 6. SOSCIVISME

  Salutacions, mira q ho feis complicat això de dir-vos coses.

  No afluixis i segueix amb seny. Tal volta en Joan Font i la Emilse t'hauran parlat del projecte "Horts Populars" i de "SOSCIVISME". Guaita el q estem fent i quina optimització proposam de l'us de la uep!
  soscivisme.blogspot.com
  hortsurbans.blogspot.com

  Agustí Baró Bauló | 29/04/2008, 23:20
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS