Administrar


Estadisticas de visitas

Participació participativa! a la fi!

grosske | 03 Juliol, 2007 16:44

 1.  Sara | 03/07/2007, 09:33

 2. No sé si has pres possesió de l'adreça de la regidoria de Participació (tsc.participacio@a-palma.es) i per això t'ho envio per aquí (poc ortodoxe però segur que més efectiu) No dubtis demanar els cops de mà que siguin necessaris:

  Estimat Sr. Regidor Eberhard Grosske:
  la meva entitat "Associació Juvenil Barri" vol participar al consell de centre del Centre Cultural de s'Escorxador. He cercat la possibilitat de descarregar la instància a la web de l'Ajuntament i pel moment no està penjada. L'hi volia demanar si me la podria fer arribar per mail, o si ha possibilitat de recollirla a l'horabaixa.
  El Centre de s'Escorxador ens ha estat tradicionalment vedat amb tot tipus d'excuses, però la més recurrent era que podíem emprar les sales però no els materials del centre (vídeos i tv) perque es podien romprer o perque casualment quan haviem aconseguit travessar les barreres burocràtiques i ens havien concedit sala, l'equip no funcionaba i no hi era a la sala. Així es con vàrem acabar fent cine-fòrums i altres activitats a la petita seu de l'Associó de Veins del Camp Rodò. Ens agradaria que coses semblants no tornin a passar mai a entitats nouvingudes, que poden deixar de funcionar per paranys com aquest.
  Pens que la nostra experiència amb joves i el nostre coneixement del barri poden ser un gran ajud a l´hora de dissenyar el model de participació del districte nord. És per això que li donem la benvinguda i ens posem a la seva sencera disposició (no és una frase feta, utilitzi'ns, ens agradaria molt)

  Atentament:

  Sara González Socías
  Associació Juvenil Barri
  http://barri.casaldejoves.org

Comentaris

 1. Re: Participació participativa! a la fi!

  Hola Sara

  No és un secret per a ningú que volem canviar el model de gestió dels centres donant-li molt més protagonisme a les entitats del barri i garantint el nivell de prestació de serveis. Ho de fer adaptant-mos a la realitat del teixit associatiu de cada barri, inexcussablement... i participativament. Segurament amb un periode de transició per aquest curs qui ve

  grosske | 03/07/2007, 16:57
 2. Hola Sara!

  Eso seguro que Eber lo ponE en Marcha (con aYuda deL maravilloSo Equipo de la regiduría).

  Alexandre (desemPPrenyat) | 03/07/2007, 19:45
 3. Regidoria de participació

  Respecte el nou format del bloc, a mi no em desagrada. Ens hem d'acostumar pero no crec que sigui complicat. Això sí, això d'haver de confirmar cada comentari tenies raó que li fa perdre "frescura" i pot impedir una velocitat adequada per establir un "debat" àgil.

  Un altre cosa. En el comentari d'Alexandre, m'ha semblat trobar una divertida al·lusió a una persona, que sembla ser que pot ocupar alguna responsabilitat en el tema d'aquest post. Pel poc que la conec em semblaria una molt bona idea. Vagi per endavant, tot el meu suport, si es que pot servir d'alguna cosa.

  Una proposta, no urgent, respecte la regidoria de participació ciutadana. M'agradaria que ens expliquis quines són les finalitats, objectius i propostes amb les que treballes en aquest àmbit, quan tinguis temps i ho trobis oportú.
  Molts d'ànims!

  Òscar | 04/07/2007, 13:01
 4. Els barris i els centres culturals.

  Es necessari potenciar els centres culturals. La gestió d'aquest darrer any ha estat llastimosa. Són un punt d'encontre dels ciutadans i no s'ha de menysprear la seva funció.
  A l'igual de l'Òscar, m'agradaria conèixer més coses de la regidoria de participació ciutadana. Sembla molt interessant.
  Ànim.

  Angela | 06/07/2007, 17:55
 5. Proposta de participació participativa!

  I si el proper divendres 13, a les 18h, a una de les terrassasetes de s'Escorxador, ens trobem na Sara, n'Angela, jo i tots els que estiguin interesats en parlar d'aquest tema de les associacions de barri i la participació ciutadana?

  Amb el teu permís, Grosske, per utilitzar aquest bloc com a canal per promoure la trobada. Ara, revises les entrades abans de penjar-les, i és només per això, que m'atreveixo a fer la proposta.
  Si et sembla bé a tú i ho confirmeu, allà hi seré.

  A veure que surt!

  Òscar | 07/07/2007, 02:41
 6. Meam, Òscar

  ho sento però sembla que ni jo ni ningú de l'entitat ha seguit aquest fil i no ens hem adonat de la teva proposta.
  Estarem encantats de fer aquesta trobada. Proposa una data i sisplau fes-ho arribar al correu de l'associació: barri@casaldejoves.org
  Gràcies!

  Barri | 22/07/2007, 13:17
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS