Administrar


Estadisticas de visitas

AL.LUCINANT

grosske | 28 Juny, 2007 06:48

Aquests dies al.lucines una mica amb els titulars de premsa. Quan encara no he arribat a païr el de "Matas abandona la política" a cinc columnes i en portada (qui ho anava a dir fa ún mes i busques), avui trobam a la premsa el següent: El Grupo Matutes denunciarà al Govern por las autopistas de Eivissa (sic)!!... (llegiu-lo dues vegades, val la pena)

Només una mica menys al.lucinant és la posició del diputat de Formentera amb el suport del PP, Sr. Mayans. Segons sembla "El diputado de AIPF estudia votar a Antich y dejar el grupo popular". Matías Vallés diria que "después del capitán, las ratas empiezan a abandonar el barco" però jo em limitaré a constatar que el Sr. Mayans manifesta una extraordinària sensibilitat a la direcció del vent.

Mentres tant, tot sembla indicar que els mariners que encara queden al vaixell del PP estan efectúant totes les maniobres necessàries per acabar-lo d'enfonsar. El seu diari de capçalera els convida a substituir els 100 dies de cortesia al nou govern per "ni un minuto de respiro", a la seva darrera executiva la conclusió més clara va ser que "nunca mais" pactarien amb Unió Mallorquina, Angel Aceves ha estat la persona encarregada de posar el PP "prietas las filas e impasible el ademán", s'han desfet ja del llastre centrista i catalanista de Maria de la Pau Janer i, per si faltava qualque cosa, Maria Salom afirma en el Congrés que "el pacto de Baleares huele a podrido" (ja?). Si segueixen així, això serà com el Titànic però sense necessitat d'iceberg 

Comentaris

 1. Amen

  Estimat amic (Antoni Sancho):

  Atès que les coses són així, i a mi m'agrada:

  1 Anar contra corrent

  2 Anar amb els perdedors

  3 Fins l'any 71 m'agradava tot això del Prietas las filas tot i que jo era un rebelde dins aquell regim (com ara dins aquest)

  4 Vaig ser jo el que va fer defugir Matas, per a poder-me tirar a las dues Catalines i a les dues Roses i a les dues Aines,...

  .... Jo vull ser el capità d'aquest vaixell que ningú vol i tothom enfonsa.

  Jo me postul com a nou Jaume Matas ¿President del PP de les Illes Balears, amb indiscipline de vot respecte de Zaplana, Aceves, Aguirre, Aznar,..., i sense perdre l-amistat amb els meus amics de tots els partits que heu guanyat.

  Una abraa i ajudau=me a aconseguir aquest objectiu ¿qua¨si sempre els aconsegueixo tots?.

  Antoni Ramis ¿no Sanchoa?

  PS: Perdonau els caracters, per÷o aquests putes de Bitel m-han tornat a fotre els ordinadors.

 2. Re: AL.LUCINANT

  i si... com ha girat sa truita!

  és alucinant veure que sense poder i cadiretes per repartir s'estiren es cabells es uns a n'es altres... i adamunt envien a n'Acebes... que vaja quin un a fer de Bombero per aquí!

  ....

  ginjol | 28/06/2007, 11:20
 3. Saberuts

  Recorda el que deia i repetia tanta gent afí al bloc aquest fragment de l'article de Matías Vallés al Diario de Mallorca:

  "Admitamos la ceguera de los protagonistas de los desastres políticos en curso, puesto que ha contribuido a propiciarlos. Me refiero aquí a las decenas de seres humanos que sabían que UM iba a pactar con el PP. No a quienes apostaban por esa alianza, en aplicación de la ley de probabilidades o de su simpatía personal, sino a quienes presumían de un conocimiento privilegiado. Parecía que salían del despacho de Munar, con una confidencia perfumada. Sería oportuno combatir la plaga de las personas que siempre están informadas de lo que no va a ocurrir. Los sabelotodo abundan, por lo que se me agotaría el tiempo libre en telefonearles uno a uno, para averiguar el origen de su ciencia infusa. Evitaremos llamarlos simple y colectivamente mentirosos. Sólo tienen una relación conflictiva con la verdad."

  lector | 28/06/2007, 11:43
 4. Matutes contra Matutes

  Yo también he alucinado esta mañana cuando leí la noticia.

  O ahora los pájaros disparan a las escopetas; o este señor(Matutes) se ha perdido definitivamente en la intrincada red de clientelismos y empresas interpuestas hasta el extremo de llegar a denunciarse a si mismo.
  De fliparlo tú.

  Invitado | 28/06/2007, 11:54
 5. HAveces mejor que no vinieses

  Sembla que el sucursalisme de Madrid s'accentua, i definitivament s'imposa al PP balear. Han trigat poc des de Madrid en fer un cop intern, i desfer l'autonomisme del partit a les illes que Matas mantenia.

  El PP balear era un cas atípic fins ara, amb una imatge (només imatge) moderada i tranquil·la. Inclús Matas (en això era un mestre) va allunyar els "Genoveses" durant la campanya per no crispar l'ambient; excepte Zaplana una vegada, i perquè és amic personal seu.

  Si s'imposa la línia dura d'Acebes, el PP com a partit de govern està mort. Aquí, això no funciona així. Si Pere Rotger es retira com va dient i na Munar ho fa de manera ordenada al congrés de novembre, el partforanisme poplar pot anar canviant de color polític. I ara sí.

  Més sobre Matutes, http://www.youtube.com/watch?v=CHK6a0UeXdk

  Manel | 28/06/2007, 12:17
 6. Viure per veure.

  I per acabar-ho d'arrodonir només falta que tornin nomenar a Barceló, Fiscal en Cap de Balears.
  Visca l'independència del Poder judicial!!!!

  sense nom | 28/06/2007, 12:55
 7. Nueva Mallorca

  Primero Calviá y ahora el PP-Balear...después las Insttuciones de Mallorca

  Dolors | 28/06/2007, 15:07
 8. popé, pépé, peperepepeee

  Vatudadell Dolors, que pareixes sa cronista de "La Reconquista" o pitjor, "La Cruzada Española"! HO voleu tenir tot, tot i tot, i això me sona massa superb com perquè tengueu realment un fons ideològic democràtic.
  NO A LA TEOLOLOGIA DOLORIANA!

  Joan Evangelista | 28/06/2007, 18:47
 9. Nueva Mallorca

  I sa Nueva Mallorca aquesta no la podríeu anar a fer per devers Califòrnia? Mira Nova York si està enfora de York o Nova Orleans si està enfora d'Orleans. Me pareix que Nueva Mallorca la voleu fer massa aprop de Mallorca, no pot funcionar mai.

  Meremec | 28/06/2007, 18:56
 10. Matas i els mangants

  A veure... en Matas regala 1,2 mil.lions d'euros a en Calatrava (sense concurs??) i concerta els seus amigatxos de l'OPUS (VERGONYÓS!!!)

  Que se'n vagi als Estats Units, encara que no parli ni papa d'anglés. Quina empresa el voldrà? Potser alguna que treballi només amb immigrants hispans.... (jajajaja)

  La veritat, que aturin els robaments, que li facin pagar el palasete i ja que no està aforat, que el jutgin!!!!

  The Laughing Man | 28/06/2007, 19:41
 11. A sus ordenes Doña Dolores

  Doña Dolores si me necesitais, presente !!!

  Don Pelayo | 28/06/2007, 19:50
 12. Epopeia

  Don Delgayo y sus afines pillines, lacayos y Nigorrantes Thomassos, después de la batalla de Calvidonga -donde han logrado un enorme y espléndido botín- han puesto cerco al peperil reino de .cat para arrancar cualquier vestigio de impureza insana. Después arremeterá contra los castillos roqueros en donde, atrincherados y enaltecidos, se resguardan los enrojecidos usurpadores de la rojigualda patria baleárica.

  Dolores de l'Ano | 28/06/2007, 19:53
 13. Los del Cat

  No estamos vensidos. Nosotros somos de la vieca Mallorca, no vendrà un poi entrado en costura a darnos lecsiones. Tambien nos quedan los castillos roqueros.

  Cabrit-Rotger i Font-Bassa | 28/06/2007, 20:23
 14. Que els torrin

  A tota aquesta colla de lladres, igual que a en Cabrit i Bassa

  The Laughing Man | 28/06/2007, 20:31
 15. encara serien martirs

  i el Bisbe Murgui els feria sants, i ja per sempre més els tendriem al santoral. I pentura els hauriem de sofrir penjats a Sant Nicolau, millor que no els torrin.

  Conxa | 28/06/2007, 20:42
 16. Pe pe pe pepepé pepé

  Vale Dolors de l'ano.
  Aceptamos "despues" como medida de tiempo superior a los doce años.
  Y "Insttuciones de Mallorca" como las penitenciarías de la isla.
  Pero no te lleves el escatergoris, por favor.

  María Bahía | 28/06/2007, 20:46
 17. Colegios de la Nueva Mallorca

  No seáis zafios chicos con lo de Dolors de l'ano...ahora se acerca una batalla importante para la Nueva Mallorca:la supervivencia de los Colegios de Fomento que tienen los mismos derechos que los demás.

  Fiol ha adoptado la medida justa espero que no os atrevais a tocar esos colegios,

  Dolors | 28/06/2007, 20:56
 18. Superjorge con Joan Prunes

  En la sede del Círculo Balear no se habla de otra cosa esta tarde: Jorge estaba siendo entrevista por Joan Prunes, por lo visto ha sido muy divertido.

  Dolors | 28/06/2007, 20:58
 19. PP, sl

  La societat limitada pareix que ha entrat en fase de reconstruir-se a ella mateixa. No sé si amb els que els hi ha quedat podran viure tots al ritme que vivien fins ara. Però si apliquen les mateixes tàctiques que al Govern, aviat es sabrà, als pobles i ciutats petites tot es sap i la gent parla. A ningú li agrada que li robin davant els nassos. Els grups de l'oposició a Calvià, Inca, Manacor, Felanitx i Ciutadella tindran més temes per controlar que mai.

  Miope | 28/06/2007, 21:38
 20. Al·lucinat!

  Uy! que dolents són els malignes!

  Per què no ens expliques que significa ser Tinent-alcalde? No tinc ni idea. Quins son els teus objectius? Què podem fer per ajudar-te a dur-los endavant si ens semblen bé?

  Ànim!

  Òscar | 29/06/2007, 00:35
 21. Colegios de Fomento

  "espero que no os atrevais a tocar esos colegios"
  ¿Y quien nos lo va a impedir, mermada?

  Dolors de l'ano y de las comisuras de los labios | 29/06/2007, 05:28
 22. Re: AL.LUCINANT

  Dolors tienes algun enlace con la entrevista, te juro que me muero por oirla

  anonimo | 29/06/2007, 06:43
 23. a la nueva mallorca

  seguid asi por favor, acabareis pactando con ASI para poder sacar un diputado jajajajaja

  al finalcon la perdida de poder y los gastos de edicion del libro de roman piña y alarcón con un pie en la calle y demas subnormalidades os habran salido caritas estas elecciones...porque no os vais a madrid (o a santander, si quereis playa, yo que se) y nos dejais tranquilos? Aqui ningú vos vol!!

  Old Majorcan | 29/06/2007, 08:20
 24. mayans

  Un € a que vota al PP, hay periodistas que no tienen ni idea.

  Marisa | 29/06/2007, 10:21
 25. Escoles

  El nou govern, més que no empatxar-se de determinades escoles, hauria de fer que les públiques de tots els nivells rebessin un bany de dignificació, cosa que passa per aportacions serioses de caràcter material i humà

  del bloc, no | 29/06/2007, 11:47
 26. Imprescindible llegir-ho!

  http://pobler.balearweb.net/post/36913

  Bloquesferòmetre | 29/06/2007, 11:50
 27. Guerrilleros de Cristo

  Es una vergonya que aquesta colla d'ex-governants i dilapidadors dels nostres diners es dediqui a distribuir la pasta entre els seus amics de l'OPUS.

  Dolors, em fas molta gracia amb, com ho has dit?... no os atrevais a tocar esos colegios

  I dius que és una decisió justa? No sé com no et cau la cara de vergonya.

  De qualsevol manera, falsejaran les dades dels alumnes i faran creure que es tracta d'una admisió justa i ajustada a dret.

  A Catalunya van tirar enrera el concert almenys a una escola de l'OPUS. A veure si es denuncia i ens dediquem donar diners publics aquells que s'ho mereixen i ho necessiten.

  The Laughing Man | 29/06/2007, 12:01
 28. El PP és la Mort!

  Jaime III tiene que ser arbolado.Ninguna calle de Palma por estrecha que sea sin árboles

  a | 29/06/2007, 15:32
 29. Eber en Coche Oficial

  Me han dicho que han visto a Eber hoy en coche oficial por Ciutat...te llevan hasta Sancellas???

  Has retirado la foto del Rey de tu despacho???

  Dolors | 29/06/2007, 17:28
 30. Hasa retirado la foto del Rey?

  Espero que sí!!

  Analgésic | 29/06/2007, 18:27
 31. Dolors del cul

  Grosske:
  No sé como aguantas a la loca, tarada y degenerada esta.
  Seguro que se le aparece la virgen y todo como a la Ridruejo.
  Aunque quizás debes dejar que haya de todo un poco como en botica. Y a veces con las ridiculeces que escribe, nos pasamos muy buenos ratos y unas risas que siempre son de agradecer.
  Dolors sigue así. Todo blog necesita su bufón para darle ese toque de color que lo hace más ameno.

  Registered | 29/06/2007, 21:11
 32. No passis pena

  hei, no os preocupeis por Grosske...
  Dolors es lo mejor que le puede pasar: Multiplica los comentarios en su blog, arrejunta a las masas, asustadas por tal barbarie y encima su nivel intelectual es peor que pobre.
  A veces me pregunto si no es un invento suyo.
  Por cierto Dolors... que tecla tocaron en tu cerebro para interpretar de diferente forma dos hechos identicos. Por que Grosske no puede ir en coche oficial y sí un político del PP?
  Grosske está ahí para hacer bien lo que los tuyos hicieron mal, como lo del proyecto de la Opera. Lo del millon de euros en un ragalito, eh?

  Javi | 29/06/2007, 23:20
 33. VALIENTE ES MUNAR

  ENTREVISTA: MARÍA ANTÒNIA MUNAR Presidenta del Parlamento balear y líder de UM
  "No se podía seguir destruyendo Baleares"
  (elpais.com)

  UM de centre esquerra | 30/06/2007, 06:20
 34. Na Mam

  Endavant, Senyora!

  guapo | 30/06/2007, 07:52
 35. LOS PUCHEROS DE LOS PEPEROS

  ¡Pero qué mal perder tienen estos fachas.! Señores, un poco de dignidad. Estos dias me lo he pasado pipa con las fotos de la prensa, que era más divertida que El Jueves.La Cirer llorando a moco tendido, y los demás con unas caras... que parecian un velatorio.Cuando los rojetes perdemos, no nos echamos a llorar. Ahora Aznar y Matas, desde las Islas Caimán uno y desde los USA el otro,o viceversa, podrán conchabarse para hacer "buenos negocios",que es lo suyo. La Mafia a su lado tiene más dignidad.

  Maria Dolores de Burgos | 01/07/2007, 09:11
 36. LA ROSA MARCHITA

  RIPIOS DEDICADOS
  La pobre rosa marchita,
  ¿estará cansada la pobrecita?
  Después del palizón,
  ale, a la oposición.
  Qué dura es la vida, cielo
  cuando esperas sin recelo
  y acaba una en el suelo
  con todos los tus millones.
  Vete con tus dos patrones
  a las Cayman o a los USA,
  y podrás acumular
  más fortuna particular.
  Y ahora, ajo y agua

  Maria Dolores de Burgos | 01/07/2007, 16:07
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS