Administrar


Estadisticas de visitas

LA ESPANTÁ DE MATAS

grosske | 22 Juny, 2007 07:02

Lo den Matas no és una dimissió ni és un abandonament de la política: és una "espantá", un "ja no puc més", un "aquí vos quedau"... i, en definitiva, per la manera com s'ha produit, una putada per al seu partit.

Ni tan sols ha esperat a veure formalitzat el pacte de centre-esquerra, ni tan sols ha deixat que el partit pogués digerir´mínimament la nova situació i es situàs en clau de futur, ni tan sols ha esperat a què na Cirer pugui construir un argumentari que justifiqui perquè, si Matas s'en va, ella ha de quedar a Cort. Ha partit i punt, perquè ja està fart.

Ell i una de les seves amistats més perilloses, n'Eduardo Inda, opinen que és culpa de la llei electoral i dels altres partits (sic): igual que si el Barça digués que ha perdut la lliga per culpa del Madrid...

Com a "Match point", la inolvidable pe.lícula de Woody Allen, Matas creia, ingènuament, que la seva gestió era com un crim perfecte: un fortí inexpugnable. Aconsellat per na Cirer, n'Estaràs, n'Inda ,en Delgado i companyia, consentí en cremar els vaixells de la seva possible aliança amb UM i, com tothom reconeix (llevat del PP) aquesta ha estat una errada monumental.

En política no es pot controlar tot, mai saps quan esclatarà el cas Andratx, mai saps com pot derivar la política estatal i tampoc no pots aspitar, afortunadament, a què IB3, El Mundo i Salut i Força et garanteixin els estats d'opinió. Per això, en política, sempre has de tenir un Pla B, un Pla per si, per exemple, no tens la majoria absoluta.

El drama del PP no és la dimissió de Matas; el drama és el pes que pugui tenir en el futur l'ala dura del PP encapçalada per en Delgado. Que la majoria absoluta obtinguda pel PP a Calvià no engani a ningú: Delgado no és Sarkozy i un PP dirigit per aquesta dreta sense complexes és un PP condemnat a l'oposició

 

Comentaris

 1. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  els botifarres mallorquins i els "senyors" de sempre, no han pogut amb la "boutade" de la compra del palassete.

  recordau que els March, malgrat la seva enorme fortuna, sempre han estat mal mirats pels "senyors" (....s'hi ha de venir de casta).

  en el fons, a en Matigues sempre se'l veurà com un venedor de "bombilles" que aconsegui arribar a comandar (apunyalant per la esquena a en Tòfol Soler, qui deu estar patint de mal de panxa de tant de riure des d'ahir).

  bon vent de llevant, Màtigues!

  gabriel | 22/06/2007, 07:13
 2. En March se va fer un "palasete"

  No el volgueren al Círculo Mallorquí i ala, un palau al costat. A Mallorca les coses funcionen així encara.

  conxa | 22/06/2007, 07:24
 3. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  Quin desastre. Ara és l'hora de que el Pacte demostri que sap funcionar i funciona d'una forma intel·ligent i coordinada. O ara, o mai.

  Bernat | 22/06/2007, 07:54
 4. I a Calvià?

  I que me'n dieu de la poca vergony de la Martorell, que a cara descoberta diu que la pujada de sous es una qüestió de dignificar els sous? QUINA POCA VERGONYA. Segurament ho diu havent-se baixat del seu Mercedes esportiu, i amb un mocador Chanel o Loewe al coll.

  Que li expliquin a un cambrer que sua tot el dia, a un immigrant que es parteix l'esquena a una obra de sol a sol per pagar una hipoteca o un lloguer que no el deixa viure, que es una qüestió de dignitat.

  Aquest gent del PP no té ni mica de vergonya.

  I en Delgado i la seva, com li diuen? Nueva Mallorca o algo així?... apunten maneres dictatorials... el mateix Delgado comença a sonar com Aznar quan parla.

  The Laughing Man | 22/06/2007, 08:22
 5. La Nueva Mallorca

  Conquistamos Calviá y ahora nos toca el PP-Balear

  Dolors | 22/06/2007, 08:36
 6. Nueva??

  Això de NUEVA fa pudor. Sona a Fuerza Nueva... I no em sorpren.

  Doncs el PP va ben servit si l'heu de conquerir.

  Només queda augurar llarga vida a UM que es pot convertir en una Convergencia i Unió mallorquina.

  The Laughing Man | 22/06/2007, 08:47
 7. Fuerza nueva Mallorca

  En Mallorca, se podria estar representado lo que lleva años acurriendo en Catalunya. Donde el espacio de la derecha lo ocupa un partido nacionalista de derechas,moderado,liberal y mas o menos laico como es el caso de CIU. Por el contrario el PP que ocupa por meritos propios el espacio de la extrema derecha, lugar donde lo metio Vidal Cuadras y que Pique se ha visto incapaz de cambiarlo de ubicación. El PP Catalan es un partido claramente minoritario. Si UM practica una politica inteligente, esta dando muestra de ellos y si el PP acaba en manos de Fuerza nueva Mallorca. se estaria produciendo en las islas el paralelismo con el modelo politico catalan, Un PP capitaneado por Delgado en la extrema derecha y una UM ocupando el centro politico y alimentandose de votantes moderados que el PP habra ido abandonando en su viaje a las cavernas de la extrema derecha.

  Dr Maslow | 22/06/2007, 09:05
 8. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  Quin covard els de ses bombilles...

  X | 22/06/2007, 09:08
 9. Como no gano, me voy.No juego más.

  Como no gano, me voy.No juego más.
  Això és el que se'n diu "no saber perdre".
  Primer s'indiot, ara el de ses bombilles.
  qui serà es tercer o sa tercera? S'admeten apostes.
  Jo apost per na Catalineta Cirer...

  Como no gano, me voy.No juego más. | 22/06/2007, 09:10
 10. Como no gano, me voy.No juego más.

  Como no gano, me voy.No juego más.
  Això és el que se'n diu "no saber perdre".
  Primer s'indiot, ara el de ses bombilles.
  qui serà es tercer o sa tercera? S'admeten apostes.
  Jo apost per na Catalineta Cirer...

  Como no gano, me voy.No juego más. | 22/06/2007, 09:10
 11. PARÀSIT GROSSKE

  En Matas no ha aconseguit el seu objectiu de majoria absoluta i per tant deixa pas. Tu as fracasat estrepitosament aquestes eleccions i t'aferres amb ungles i dents a sa cadira.

  Ets patètic. Deixa pas als joves de EU de una puta vegada.

  Ets uns dels molts paràsits que hi ha els partits polítics. (Joan Verger, Bayona, Morales, Rosselló...etc). Tencau portes i construïu cadires.

  Ets una estafa de polític. Un encantador de serps que només sap moure la cua.

  Ja sabem que a tu t'entra per una orella i et surt pel cul. Però jo em quedo tan panxo per dir-te'l......

  Biel | 22/06/2007, 09:32
 12. El tema no és en Matas

  En Matas és un cagon que no es veu fent oposició. Ja ho va fer l'altra legislatura, anant a perpetrar "fechorias" a Medi Ambient.

  Ara, per que no li investiguin el "Palasete" financiat amb l'adjudicció de l'hospital nou, Andratx, i tota la merda que ha de tenir sotar la catifa, fuig amb la cuan entre les cames cap a ... jo he sentit Miami.

  Això és ser conseqüent?

  The Laughing Man | 22/06/2007, 09:40
 13. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  Dolors te felicito sinceramente.Por una vez tu y yo estamos felices por lo mismo.
  Pero no se si te habrás dado cuenta que las personas que más celebraban esto ayer eran el Círculo Balear y UM. ¿ Cómo explicas esta afinidad en los intereses? y sobre todo ¿ Cómo te sientes habiéndole hecho el mayor favor de su historia a MAM?.
  Me encanta que entre vosotros solitos os apuñaleis. Matas ha dejado a la Cirer descolocada y en una posición ridícula; a Estarás le ha dado viento fresco y la envia a pelear entre los leones porque él no ha tenido la verguenza,la lealtad ni las ganas,de aguantar y apoyarla hasta el final. Ahora espero expectante a ver como el Sr. Delgado mete baza y sigue envenenando el ambiente.
  Mientras tanto me han dicho que la MAM os ha enviado flores y una tarjeta con su más sincero agradecimiento a ti y a tu jefe el Inda.
  Otra cosilla ¿ si me hago socio del Círculo Balear crees que tengo posibilidades de que me aumenten mi sueldo un 50%, no es por nada es solo por dignificarlo un poco.

  anonimo | 22/06/2007, 09:49
 14. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  Hi ha que reconeixer que UM té una clase , un tacte i una educació del que el PP careix totalment. Matas va criticar UM a sa darrera intervenció i aquí està es comunicat de resposta. Està molt be que recordi lo de la cconstitució , aquesta que els fatxes del Cercle tenen tot el día als llavis però que nomès respecten quan els hi va be.

  Unió Mallorquina (UM) "reconoce" la trayectoria política del popular Jaume Matas pero subraya que negocia un pacto de gobierno con las fuerzas progresistas "en beneficio" de las islas y no "a favor o en contra" del Partido Popular, opción que, recuerda, permite la Constitución. UM recuerda que "los partidos que están negociando el pacto gobernabilidad conjuntan un resultado mayoritario: en representación, en votos, en porcentaje y en diputados".

  "Asimismo, -agrega el comunicado- hay que recordar que el pacto que se está negociando es para Mallorca y para las Islas Baleares; en ningún caso se ha confundir con los intereses a favor o en contra del Partido Popular".

  Unió Mallorquina destaca que la Constitución y la ley electoral "marcan unas reglas claras que, desde el establecimiento de la democracia, han dado estabilidad y prosperidad al país", normas que, señala, "han sido válidas para todos los partidos".

  "Creemos -continúa la nota- que también ahora son plenamente válidas. La democracia consiste en que gobierna quien es capaz de conformar mayorías y tiene capacidad de diálogo".

  El ejecutivo que salga de las negociaciones en curso con socialistas y progresistas del Bloc gobernará, dice UM, "para todos los ciudadanos, como siempre se ha hecho desde Unió Mallorquina, incluyendo los votantes del Partido Popular".

  Respecto a la decisión de Matas de abandonar la política, Unió le desea "todos los éxitos en su vida personal y profesional", al tiempo que "reconoce su trayectoria política y de dedicación personal al frente del PP de las Islas Baleares y en las instituciones en las que ha trabajado". EFE

  azt | 22/06/2007, 10:23
 15. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  feim messions?

  qui serà el proper?

  FONT?, CIRER?, PALAU?, JANER?, FLAQUER?, CABRER?

  gabriel | 22/06/2007, 11:21
 16. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  L´Anyorarem quan en grosske i companyia estiguin 4 anys no fent res mes q barallar-se. Jo soc votant socialista, pero l áltre dia ja vaig tremolar en veure la foto del Bloc anant a negociar, pareixien nins q anaven a ca la padrina a cercar els regalos de reis. Ai deu mevet, tant de bo m equivoqui.
  Per cert, amem si algu es decideix a arreglar lo de la sortida a la autopista (el dimoni) des de el Molinar, q cada dia sem dorm el cul de tanta coa.

  Assustat | 22/06/2007, 11:33
 17. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  Adeu Matas!

  Esperem que no tornis!

  ginjol | 22/06/2007, 11:38
 18. No hi ha com creure-s'ho!

  Fins i tot et pensaràs que l'has espantat tu, mossèn G!

  curiós | 22/06/2007, 11:47
 19. a Biel i Assustat

  Biel està molt be que et quedis tan panxo, és important que treguis tota la frustració ja que no es bo per ningú tenir tan mala llet al cos i no fer res, al manco has de fer l’esforç d’intentar pair tot això sense sofrir massa, però em sap greu dir-te que discrepo amb tu en Grosske no ha fracassat des de el moment en que els polítics es presenten a les eleccions per governar i estar en el poder, ell ho aconseguí i el PP no . Per tant ja pot el Matas treure tots els seus vots que tanmateix no el serveixen de res.
  Assustat no passis gens de pena ,durant el pacte el comportament mes lleial fou el de Grosske, fins i tot Antich el reconegué i mai va donar cap problema. En canvi el caparrut de Alomar amb la ecotasa i les seves baralles amb els hotelers va fer més mal que tot els altres junts.

  ignasi | 22/06/2007, 11:58
 20. Pacte PP-UM

  Ens haurem d'anar fent a la idea? El PSOE es creu haver guanyat els eleccions!

  No amolleu, BLOC | 22/06/2007, 12:16
 21. I tu a què esperes?

  I tu, Eber, a que esperes a partir després dels "magnífics" resultats a Palma i de més de quatre legislatures visquent de la política?

  caganius | 22/06/2007, 12:46
 22. PACTES

  Grosske:

  En aquest moment històric i amb el que diu avui el diari de balears, pareix que en Biel Barceló està més preocupat en possar entrebancs al pacte, que amb aconseguir-ho. Sé que EU està satisfeta, de manera que ens agradaria que fessiu tot el possible perquè el PACTE sigui una realitat. Hem d'estar units, sinò ens toca 4 anys d' Estaràs. No podem consentir això. La Conselleria d'Educació no pot ser imprescindible. L'esquerra ha d'estar més unida que mai. Fes-ho possible

  ANDREU | 22/06/2007, 15:04
 23. pacto

  yo no quiere gobernar acualquier precio con la princisa, a csso hya alguien del bloc que la pueda ver?

  tova | 22/06/2007, 15:26
 24. Assustat

  Jo també me vaig quedar as torat quan vaig veure sa foto dels del Bloc anant a negociar el futur govern de les Illes Balears. Però on p.... pensen que hi anàven?de camping?de compres per Sindicat?
  Mira que els he votat però.... aquests són els que mos governaran aquests pròxims 4 anys?
  Una mica d´IMATGE senyors!!!!Si seguim així, en 4 anys no treurem 4 diputats per Mallorca, en treurem només un i gràcies.

  Assustat | 22/06/2007, 16:29
 25. Acollonat

  Jo també me vaig quedar acollonat quan vaig veure sa foto dels del Bloc anant a negociar el futur govern de les Illes Balears. Però on p.... pensen que hi anàven?de camping?de compres per Sindicat?
  Mira que els he votat però.... aquests són els que mos governaran aquests pròxims 4 anys?
  Una mica d´IMATGE senyors!!!!Si seguim així, en 4 anys no treurem 4 diputats per Mallorca, en treurem només un i gràcies.

  Acollonat | 22/06/2007, 16:29
 26. Nuevo PP

  Estarás no es la más indicada para sostener el partido, dada su "delicadeza" fehacientemente demostrada. Es lógico para equilibrar las dos mitades (que no son 50-50, ya que Delgado hace más ruido de lo que realmente representa), pero veremos como se regeneran.

  Porque el PP sólo levantará cabeza cuando se renueve con nuevas caras y nuevas gentes. Rotger ya anunció que se va retirando, y Jaume Font es un secundario simpatico, nada más.

  Delgado conseguirá apoyos muy firmes y adinerados, pero menos votos. Más que un Sarkozy, veo un Le Pen blaspiñarizado.

  Manel | 22/06/2007, 16:34
 27. Psm - esquerra

  Pienso que los negociadores del bloc, especialmente el ala psm - esquerra republicana, no es gente irresponsable que no sabe lo que hace, o niños en busca de regalos... creo que son gente capacitada pero pecan de inexperiencia.
  Creo que no tienen en cuenta lo que desean sus votantes y eso les convierte en, de momento, malos líderes.
  Piensan que sus votantes les votaron para gobernar en solitario... y deben comprender que no es asi... sus votantes les votaron para que luego formaran un pacto para gobernar.

  Una vez entendido esto, deberían ser un pelin más elegantes y no salir diciendo que "no les gustan las actitudes". ¿Si no les gusta por que no se van a pactar con el pp que deben ser majos y suaves?

  Creo que son malos líderes y las negociaciones las debería llevar gente de más peso, si no acabarán haciendo el juego a la derecha..

  Javi | 22/06/2007, 18:07
 28. Què faràs a Palma?

  És normal, no?
  Tots haurien de fer-ho, això d'anar-se'n si fracasen. Per deixar passar l'aire.
  Som rokilla però em feis por. LA societat necessita tranquil·litat económica, social i política. Les desavenences públiques no ho donen això.
  Per cert, Per què per Palma i no per Sencelles? Sabràs donar a Palma el que necessita o impossaràs la llei sense conèixer situacions? A Palma hi ha persones, no ho oblidis...

  Ensaimada | 22/06/2007, 20:07
 29. Anales

  Desde Calvidonga ha empezado nuestra reconquista. Nuestras huestes, capitaneadas por Don Delgayo, venceràn primero a los insurrectos mallorcanos Rotgeriles para arrasar, a continuación, a los rojos catalanistas usurpadores.
  Pd. Pretendemos hacerlo en menos de 7 siglos -si nos dejan-.

  Dolores del Ano | 22/06/2007, 20:18
 30. la pujada d'en Delgado

  Si en Delgado pujava el pressupost de normalització lingüística de Calvià tant com ha pujat el seu sou, bastaria per comprar un exemplar -1- del Diari de Balears en bon diumenge.

  mot | 22/06/2007, 21:32
 31. Todos colocados

  El Bloc dejó la iniciativa de la negociación del parto en manos de Antich y ahora quiere hacerse valer cuando ya de entrada cedió totalmente sus derechos.
  Van a aceptar el gobierno de una sujeta que no se digna a hablar personalmente con ellos. Y esta gente encima tiene la desvergüenza de llamarse de izquierdas cuando todo lo que les importa es acceder a ser comparsas del gobierno de derechas de Munar a precio de calderilla, y a obtener puestos de trabajo institucional para los amigotes.
  Esto es izquierda, o es una mierda?.
  Que gobiernen ellos que para eso han ganado. La izquierda debe pasar a la oposición y hacerse valer fuera del gobierno condicionando sus políticas. Pero claro, así no podrían enchufar institucionalmente a los amigotes.
  Mierda de izquierda.
  Si Marx levantara la cabeza!

  Che Guevara | 22/06/2007, 22:41
 32. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  OK Che Guevara: esta izquierda es una mierda y la izquierda guay dónde está?, en la cafetería donde te reunes con tus amiguetes?, por qué no se la ve?, porqué no está dando testimonio? y si no pinta un rábano, no será que no es tan guay?

  Uno | 22/06/2007, 23:11
 33. Queno se vayan de rositas

  Ahora lo que toca es cercar, legal y administrativamente, a los feudos del fexisme especulador y panzista que quedan en Calvià y el resto de municipios-feudos.
  A por ellos hermanos.
  Que no puedan seguir destruyendo Mallorca desde sus reservas de inquinidad, chulería y desverguenza "sin complejos".
  Que les caiga todo el peso de las leyes.

  Sa Sargantana Vermella | 23/06/2007, 00:22
 34. Si marx levantara la cabeza

  Si marx levantara la cabeza intentaría por todos los medios que la izquierda tuviera la mayor cuota de poder gobernando para dar vuelta la relacion de fuerzas.
  Eso es lo que haría marx, parece que algunos no lo comprenden

  javi | 23/06/2007, 00:55
 35. Dedicado a dolors

  Diario de Mallorca
  Precisamente por ello desde UM no se oculta que sus preferencias se dirigen a que al frente del PP quede Rosa Estaràs y, muy especialmente, Carlos Delgado, dado que a ambos se les enmarca entre los sectores más conservadores de los populares, lo que favorecería el que los nacionalistas pudieras crecer hacia el centro-derecha.

  Aunque se reconoce que existe una mejor relación con el alcalde de Inca, Pere Rotger, se asegura que su posible elección como presidente del PP balear no es del agrado de UM porque "representa la mallorquinidad y al centrismo entre los populares, lo que provocaría que ambos partidos nos encontraríamos compitiendo por el mismo espacio político".

  anonimo | 23/06/2007, 07:11
 36. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  A mi lo que más me alucina del PP es su morro. En Canarias no tienen ningún empacho en pactar con nacionalistas pesar de tener peores resultados que el PSOE.Nada que objetar, es legítimo y demócratico opinion que yo comparto. Pero cuando se trata de Baleares en la que la situación no es favorable, entonces ya no es legitimo: Ana Pastor lo define como un pacto de perdedores; Matas dice que es malo para los ciudadanos de esta comunidad, los del inmundo ya no vale ni la pena repetir las chorradas acerca del sistema electoral etc( que por cierto parece que no es tan malo en el otro archipielago y que como bien dice Munar es el de nuestra constitución y bien que lo aprovecharon ellos en el Consell la pasada legislatura y en otros muchos lugares de España).
  En definitiva la rata de Matas se ha ido porque ha sido incapaz de negociar un acuerdo y aprovechar la situación, dificilmente puede echarle la culpa a UM cuando no se reune con ellos para hablar de Palma ¡ hasta tres días antes!.
  El problema del PP balear es su incapacidad para pactar con otros, no la ley electoral o los pactos que si son capaces de hacer el resto de los partidos.
  El inmundo no solo no les ha servido de nada sino que más bien ha contribuido a la debacle ( los mas duramente atacados por ellos ahora van a gobernar tan ricamente y alos que ha defendido las van a pasar putas en la oposición o gobernando con todas las administraciones en contra);IB3 ha sido un continuo escandalo con una manipulación tan burda que tambien ha servido para cohesionar a la oposición.Es decir que ni tan solo han sido acapaces de aprovechar los medios a su alcance . Sinceramente me parece poca dimisión pata tanta ineptitud .

  victor | 23/06/2007, 07:53
 37. Agenda de mossèn G

  Mossèn G, amb en Delgado tens entreteniment per als propers temps!

  puntualitzador | 23/06/2007, 08:35
 38. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  WWW.losgenoveses.net
  Adios Matas!!!

  YONOSOYMATAS | 23/06/2007, 09:46
 39. Re: LA ESPANTÁ DE MATAS

  m'agradat molt aquest punt de vista que fas del "sus" del "aprendiz de marques"

  salva | 23/06/2007, 10:42
 40. El PP és la Mort!

  La Biblia hace 2000 años fue manipulada por el Poder que introdujo en ella algo de cizaña!

  Anónimo | 23/06/2007, 17:50
 41. El merd...

  Mossèn G, posa una mica d'ordre, que això és un merd...

  curiós | 24/06/2007, 08:22
 42. Ahora lo entiendo

  Siempre me pregunté como Matas y los suyos eran capaces de agredir y destrozar una tierra que era la suya y la de sus hijos, una tierra en la que tendrían que vivir muchos años.

  Ahora ya es más fácil de entender. El drama de las Islas es que quién ha sido su primer ciudadano durante cuatro años, el que más debía hacer para defenderla y protegerla, quién más debía preocuparse por el futuro de esta tierra era posiblemente quién menos la estimaba y quién más ganas tenía de largarse. Qué desgracia!!

  J | 24/06/2007, 08:32
 43. El PP mata

  No quiero tener vecinos ecuatorianos.Presentan un comportamiento fascista!.De dictadura latinoamericana!

  Anónimo | 24/06/2007, 18:25
 44. El PP és la Mort!

  Toda la cópula Rasputín debe asumir el fracaso electoral.Hay demasiado inútil en el PP.

  Anónimo | 24/06/2007, 18:27
 45. La invasió subtil i altres comptes!

  A mí que en Matas i n'Aznar abandonin el servei públic (?) i passin a cercar beneficis a les illes Caiman o a la capital del imperi, no és que no m'escandalitzi.

  El que em preocupa és precisament, això. Que no m'escandalitzi. Que s'utilitzi, no ja la política, sino els càrrecs PÚBLICS, per la promoció econòmica personal.
  Però encara em preocupa més centrar en això el debat de la política actual.

  Si en Matas s'en va, bon vent i barca nova. Si na Cirer es queda, ella sabrà perquè i per a qué.

  A mí personalment, de la dimissió d'en Mates, el que més em va preocupar, va ser la seva manca d 'acceptació democràtica dels resultats.

  I si només l'hagués sentida d'ell, doncs mira, una rabieta de mal perdedor.

  Però la cosa va més enllà, és una mena d'invasió subtil.

  L' aznarisme, al meu parer, va deixar una herència al PP que se sembla als acudits aquells que començaven amb "Tinc una noticia bona i una dolenta...".

  Vull dir, una base social contundent, convençuda de la seva crispació i per tant molt motivada i implicada. El PP és el partit amb més capacitat de movilització social actualment, no ens enganyem, i collons com ho fan servir. Si a aquest fet, li sumem el fet que sempre han gaudit, gaudeixen i gaudiran dels poders que els hi donen els lobbies privilegiats que sempre treballen lògicament per ells...

  Bé el cas és que l'aznarisme ha donat al PP la seguretat d'un sostre electoral que s'apropa al 40% global.
  Aquesta és la bona noticia, per ells, es clar.

  Ara, a costa de crispar enormement a un altre 40%. Per motius tant diversos com és l'esquerra. I així ha de ser sempre l'esquerra, penso jo.

  La mala noticia per ells és que la seva intransigència, el seu dogmatisme, la seva incapacitat per admetre la pluralitat, la seva manca de diàleg i el seu sentit monolític del bé i del mal, els ha deixat sols.

  I com això es una democràcia i no una dictadura, no han aconseguit que tots pensem com ells, i com casi ho han fet però no, es fustren i diuen que el sistema no és just. Com si a ells els importés la justicia!!! Bons collons!!!.

  Però el cas és que ara, subtilment, cada vegada es parlar més de modificar la llei electoral.

  Amb el PSOE sol, es veuen guanyadors. Com a molt, de tant en tant, els deixarien manar. L'esquerra no serà mai monolítica, per definició. Ells sí poden ser.

  Preocupar-se dels PRIVILEGIS uneix més que la defensa de totes les GRANS coses ens motiven en les nostres PETITES assemblees i grups de treball.

  Que en Mates marxi a on vulgui, que la Cirer es quedi si vol, però que el PP i el PSOE no acordin dur endavant una invasió subtil que acabi amb altres comptes.

  Bona nit.

  Òscar | 25/06/2007, 01:08
 46. Plan B

  Hombre Grosske, tampoco estás tú para tirar cohetes por el resultado electoral que tuvistes el 27-M. Tu plan B ha sido el fracaso de Cirer y que Calvo es un mirlo blanco de la política. Sinceramente, que un político como tú que no llegas a 20.000 votos dé lecciones a otro -Matas- que ha obtenido 197.000 suena a cachondeo.

  Xisco | 25/06/2007, 07:15
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS