Administrar


Estadisticas de visitas

(sembla que) MAM (no està) AL CARIB

grosske | 31 Maig, 2007 06:31

Avui matí he recollit un rumor que. segons sembla, és incert: na MAM no ha partit cap el Carib, Em sap greu haver estat imprudent però la cosa no és tan greu. De fet, em continúa semblant una idea evocadora i divertida.

Repetesc la recomanació final del post: mirau el video i dibuixau un somriure 

El viatge de MAM al Carib m'ha semblat un gest polític realment deliciós.

Mentres la primera i segona força política tenen un fort debat intern sobre què poden arribar a oferir a la quarta sense arribar a autodestruir-se.

Mentres la tercera observa amb microscopi els resultats electorals per trobar-hi les claus del seu futur

Mentres els ciutadans estan pendents de saber què passarà amb Son Espases, amb el tren, amb l'habitatge i amb les mil i una promeses que ens han sentit durant la campanya

... la quarta s'en va de vacances al Carib

Au! mirau el video i dibuixau un somriure abans de continuar el debat

PS. Gràcies a Manel per la pista del vídeo

 

Comentaris

 1. Pere Muñoz, exdirigent del PSM

  27-M: Bloc

  Per Pere Muñoz

  El Bloc ha perdut uns 15.000 vots de mitjana, però el gran esclat ha estat a Palma, on ha passat de 5 a 2 regidors. Anem a analitzar-ho. A Son Ferriol, on hi havia una agrupació forta del PSM que ara ja no hi és, el Bloc ha perdut 330 vots. A Can Pastilla, es Coll i es Molinar, on hi havia una agrupació forta del PSM que ara ja no hi és, el Bloc ha perdut 750 vots. A Pere Garau, on el PSM -com a les altres dues barriades anteriors- tenia molta gent fent feina i on el grup municipal havia fet especial incidència, el Bloc ha perdut més de 1.000 vots. Són només alguns exemples. No hi estic content en absolut, però queda demostrat que el Bloc a Palma no ha sumat perquè ha fet que molta gent i agrupacions del PSM deixassin d'actuar. Fins i tot a Sant Jordi s'han perdut uns 200 vots, els mateixos que s'han perdut a Son Sardina.
  El candidat Grosske (que encara no ha dimitit), a més, no es prodiga pels barris, trepitja poc el carrer, i per un candidat municipal això és fonamental no només en campanya sinó els quatre anys. Per fer un paper digne a unes eleccions cal treballar i el PSM ho va fer i per això la feina de la legislatura i les enquestes pròpies li donaven per al 2007 els dos regidors que ha aconseguit el Bloc. En qualsevol cas, queda demostrat que no tots els votants del PSM i d'EU comparteixin el projecte Bloc. No només s'han perdut els vots dels que varen fugir. A més, Entesa no s'ha presentat, i s'han perdut milers de vots. Potser tot plegat convé replantejar el projecte i escoltar persones com Sebastià Serra, amb una llarga experiència municipal.

  Diari de Baleares (31-V-07)

  Pere Muñoz | 31/05/2007, 06:55
 2. cainitas

  Dentro de EU hay un debate abierto sobre el Bloc y los resultados electorales que de momento tiene dos características, que creo que nos honran: procuramos hacerlo sin crear más tensiones de las necesarias y procura saber qué ha pasado realmente, sin utilizar los resultados para hacer ajustes de cuentas internos o externos. La verdad es que leyendo el bloc de Barceló o éste está claro que no pasa lo mismo entre los nacionalistas. Por cierto, ahora mismo no llego a acordarme de si Pere Muñoz llegó a dimitir cuando el PSM en Palma, el 2003, pasó del 10,6% de los votos al 6,4%

  uno de eu | 31/05/2007, 07:13
 3. EL VIDEO

  QUE BO,MENTRES AQUI MOS TRAIM ELS ULLS,MIRANT AMB QUI PACTAM LA PRINCESA AL CARIBE.PREFERESC HASTA A LA OPOSICIO QUE PACTA AMB U.M.I sr. MUÑOZ NO ENS CONTE HISTORIES,QUE VOSTE ESTIC SUGUR QUE A VOTAT UM.

  CALA BONA | 31/05/2007, 07:30
 4. pixar fora de test

  eber,

  tu ets el que deies que no s'havia de caure en els errors de 1999-2003?

  doncs, comences prest a fer amics.

  pareix que en Diego Feliu segueix d'assessor teu!!!

  del Balears d'avui, a Opinió:

  No vagi per dit
  --------------------------------------------------------------------------------

  Munar amb els funcionaris

  La presidenta del Consell i d'UM, Maria Antònia Munar, es reuní ahir amb els funcionaris de la institució. Munar no podia dissimular la seva alegria pels resultats de les eleccions i perquè el seu partit continuï essent l'eix de la vida política mallorquina i balear. «Com veis, estic al meu lloc de feina i no passant alguns dies de descans pel Carib, encara que la campanya ha estat molt dura», comentà a alguns que es trobaven al seu voltant.

  gabriel | 31/05/2007, 09:10
 5. Pedro Muñoz Perugorria

  patètic

  gabriel | 31/05/2007, 09:11
 6. Para Pere

  Mira, en tanto tiempo, has logrado algo impensable:
  por primera vez en tanto tiempo estoy de acuerdo con DOLORS !!!!!???!!!

  Por qué no dices, más claramente, que tus seguidores de Entesa, fieles a tí, ( con nombres y apellidos ) se han volcado totalmente a trabajar por UM ?? y que luego se los vio saltando de alegria por la TV en la sede de UM ???
  Por qué no dices que prácticamente la totalidad de esos votos que eran del PSM se fueron a UM ???
  y que has sido un colaborador necesario para el desvío de votos del Bloc ???
  Es que ni tú, ni tus "colaboradores" tienen cara. Es evidente que esa colaboracion no es solamente por lo que pagaba UM a los interventores...
  Sabes ?? calladito, pareces más guapo. ( sólo lo pareces, no te lo creas )

  Irene | 31/05/2007, 09:44
 7. informate!!!!!

  Grosske, informaté mejor antes publicar ciertas cosas en tu blog

  has quedado en rídiculo, y los que te votaron, pagan por ello de nuevo.

  http://www.mallorcaconfidencial.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4232&Itemid=39

  blokero | 31/05/2007, 11:05
 8. Malisimo este blog

  Este post de blokero es puro spam, el blog es infame.

  Pere.C | 31/05/2007, 11:16
 9. La nasion de Pedro Munyòs: EL EURO

  Me irrita ver como este chico Munyòs se dedica a apuñalar a la gente cuando está más débil. Es un cobarde, siempre por detrás...

  Iba a la redacción de EL MUNDO a poner a parir a Munar y ahora es su fiel mayordomo y ahora acuchilla a Eber después de haberle hecho la pelota...

  Este nazionalista de pacotilla sólo le preocupa el dinero

  Dolors | 31/05/2007, 12:58
 10. Oposició

  M´estimo més sense cap dubta passar 4 anys a la oposició, fer una bona oposició i consolidar bé el Bloc si és lo que s´ha de fer, el poder és lo que manté la supervivència d´UM... xq ahuriem de donar-li més pactant amb ells?

  Raül | 31/05/2007, 13:20
 11. Xunda, xunda,...

  Collonut! enlloc de cantar La Balanguera, es fot a cantar en anglès. En Fiol deu estar content.

  sense nom | 31/05/2007, 13:25
 12. A IRENE

  Irene després de llegir el que has escrit només puc dir que ets una dsequilibrada, mentidera, ignorant i rencorosa. Totes les preguntes que fas en segones a en Pere son malintencionades i falses. D'Entesa només en Mateu Crespí s'hen va anar amb UM i va ser una decissió personal i d'esquena al reste de companys de l'executiva d'Entesa i evidentment no compartida per cap altra d'ells, per tant, el que insinues de que tots s'en han anat a UM és totalment fals. Pel que fa al vot de la gent d'Entesa era totalment lliure, però coneguent-la et puc ben asseguratr que ben pocs hauran anat a UM. De totes maneres dins Entesa no consideram un pecat votar UM. De fet potser ara, bloquistes, necessitareu de gent com en Crespí per tornar a reeditar un possible pacte de progrés i segur que no vos farà gens de nosa que faci feina (que la farà) en aquest sentit. Irene amb gent com tú aquest país és impossible que funcioni i tiri endavant i, desgraciadament veig que no ets l'única que escampa merda. T'agradi o no el bloc ha fracassat estrepitosament i a Palma més i el pitjor és que amb el seu fracàs arrastrarà al PSM cap al no res; EU-Ev ja era al no res. UM malgrat tenir-nos a tots agafats pels collons també ha fracassat, no tan estrepitosament com el BLOC perquè encara pot fer valer aquest tres raquítics diputats que te (com sempre). De tot plegat la conclussió que hem podem treure és que el nacionalisme en general no avança, està estancat o en retrocés quan es fan experiments raros com aquest del BLOC. Ah! per cert,en Muñoz mai ha estat d'Entesa, ni tans sols se li ha acostat.

  nacionalista de progrés | 31/05/2007, 13:38
 13. a nacionalista de progrés

  Estimado "nacionalista de progrés ": te aseguro que no soy ni " una desequilibrada, mentidera, ignorant i rencorosa."... pues NO, porque hay más de 1600 testigos, personas que han ido a votar en uno de los barrios que indica Pere en su comentario, además de todos los integrantes de las mesas, interventores, apoderados, etc que han visto durante toda la jornada electoral a estas personas trabajando para UM, (y varias semanas antes haciendo campaña con UM) a conocidos vecinos que eran militantes e integrantes de la lista en las elecciones del 2003 por el PSM, y ahora estaban en la lista de UM... seguramete como "independientes..." ( aunque la actitud y los saltos de alegría vistos en la tele, también fueron reales). Evidentemente, hicieron una buena labor, porque lograron bastantes votos a favor de UM. Lástima no haberlo grabado, pero si tienes dudas, se puede recurrir al material grabado de las televisiones, y no creo que sea necesario mencionar aqui nombres y apellidos, porque quienes conocen el caso, saben a quienes me refiero.
  Asi que no vengas a rasgarte las vestiduras...y no soy ni " una desequilibrada, mentidera, ignorant i rencorosa." Pues NO.
  y tampoco soy una "chaquetera".
  Ya ves, es lo que tenéis, o teníais, porque ahora los tiene UM.!!!
  saludos.

  Irene | 31/05/2007, 17:22
 14. Eleccions

  Doncs a jo em sembla que el bloc a Palma ho ha fet super bé.....

  I les imatges de la festa al Pequeño Mundo.... perquè el PP havia perdut la majoria... patètiques. Com es pot celebrar una festa havent reunit entre tants partits una mica més dels vots que ha aconseguit UM...

  No entenc res....

  Joanet | 31/05/2007, 17:27
 15. Jo vaig ser a la festa

  i l'alegria d'aquell moment era més que justificada: quan el Bloc va obtenir el quart escó, el PP va perdre la majoria absoluta. Segurament el factor Bloc no ha estat exclusiu en la pèrdua de majoria absoluta, però el manteniment de quatre escons (malgrat les apisonadores que teníem davant: PP, UM, el Inmundo) hi ha contribuit. Si no, la festa l'hagués fet el PP i ara ni es parlaria d'UM. A Palma el Bloc ha foradat i s'ha d'analitzar perquè i posar-hi remei. Era el nostre primer Bloc, just ha començat a caminar, no li faceu més la traveta! L'alternativa és la desaparició de l'espai de l'esquerra nacionalista i alternativa, és això el que voleu?

  Neus | 31/05/2007, 17:44
 16. Pere Muñoz

  Senzillament, patètic. Gràcies al Bloc, ens hem alliberat de personatges com aquest.

  pessemero constructiu | 31/05/2007, 17:45
 17. Eber censor

  Eber, por una vez que te defiendo me censuras mi primer post...

  Dolors | 31/05/2007, 18:26
 18. Ses Fontanelles

  ...se me olvidaba, estoy totalmente de acuerdo con vosotros con la barbaridad de Ses Fontanelles. Por cierto Aina Calvo no ha dicho ni mu, ni tampoco el aviador Nadal!!!

  Pacte de Progres???

  Se cargan un humedal!!!!

  Dolors | 31/05/2007, 18:30
 19. a Dolors

  Es que cómo se te ocurre hablar de lo que dicen las ex de alguien sobre este alguien?

  grosske | 31/05/2007, 19:24
 20. PP+autopistes= + morts

  Muchos males y desgracias por venir con el PP.
  Comentario: Fijaros en todos los que mueren en las carreteras por culpa del PP.

  Anónimo | 31/05/2007, 19:43
 21. Solución Final al problema de Mallorca

  ¡Salvem ses fontanelles de sa destrucció!

  Anónimo | 31/05/2007, 19:46
 22. Solución Final al problema de Mallorca

  Melchor Mascaró S.A. ha talado un arbol en la Porta des Camp.El Diario de Mallorca informo que habían cortado unas ramas porqué impedian el paso de los camiones.Unos días después este arbol fue talado.La barbarie continua.¡Salvem Mallorca!

  Anónimo | 31/05/2007, 19:55
 23. A Mam-arla Pere!

  Pere Muñoz, no tens cap credibilitat. I ara vens a defenestrar a n'Ebe? Recicla't de comentarista-pre-polític (que ni aixó fas bé).

  I sí, jo també vaig cel·lebrar al pequeño Mundo l'única cosa que ens quedava cel·lebrar (i amb molt d'orgull!què passa?)que els fatxes del PP perdien la majoria absoluta. Perquè per damunt d'interessos personals, partidistes i/o obscurs aixó era cel·lebrar un bé per al conjunt dels ciutadans.
  Ara bé, m'estimo més una oposició digna que possar-li el cul als d'UM. Que s'en vagin a mam-arla! Que d'aixó en saben,de polítiques clientelars van sobrats!

  I a veure si la gent es deixa de personalismes! Que els errors polítics no es cometen de manera individual; o bé són excuses victimistes o excuses per no havers'ho currat. Alguns no saben com canalitzar la fustració.
  Per què no parlem de projectes? Aquí començaran a sortir les diferències, sens dubte.

  Ja torna boja la penya demanant caps! A veure si som més constructius, que llavors ens queixarem de que els ciutadans s'allunyen de la política.

  j@ | 31/05/2007, 20:02
 24. A Pere Muñoz

  Hei Pere, aprovecho que te gusta leer este blog proyectandolo luego en tu regional programa para decirte que hay una diferencia entre copiar e interpretar.

  Vamos a ver, que te guste el programa de Monica Tarribas no quiere decir que no puedas interpretarlo "a la mallorquina". Pero pretender fusilarlo es grosero. Luego las comparaciones hacen daño hasta a quien no compara.

  Por otra parte, felicito que tengais tan buen gusto como para fijaros en la televisión catalana.
  (No) Seguid así!

  Javi | 31/05/2007, 20:33
 25. a j@

  Segurament hi ha "fatxes" al PP, i sembla, vist alguns comentaris, que també se'n pasejen pel bloc.

  Teniu la mania d´utilititzar les paraules feixista i fatxa quan ja no teniu arguments.

  Saps que és el feixisme?.

  Sistema polític implantat a Itàlia per Mussolini, poc després de la Primera Guerra Mundial, caracteritzat per un nacionalisme radical que esdevingué una autèntica dictadura amb partit únic, censura de premsa, tribunals militars per a delictes polítics, sindicats verticals, etc..
  Idiologia política l´objectiu de la qual és la instauració d´un règim autoritari, de base corporativista, imperialista, racista, clasista, xenófoba..

  Jo de tu em cercaria un "fatxa" per parlar de projectes. Segur que us enteneu.

  XYZ | 31/05/2007, 20:50
 26. UM és la tercera força política.

  La tercera força política és UM. El Bloc són molts de partits, o sigui estem parlant de 4, 5, 6 i 7 forces polítiques.

  Un d'UM | 31/05/2007, 21:17
 27. Por el bien del Bloc: Eber dimisión

  1) El diari d´avui diu que per pactar PP-UM la batlia seria per a en Nadal... qué bé... meravellòs...-estic intentant ser irònic- l´home que va dir que no faria vivendes de protecció oficial, no se com encara tenen votants.

  2) Diu també el diari que un gest del Bloc cap a UM seria la dimisió d´en Eber... Aqui si que cap dir això de "el seu cap a una safata d´argent"

  3) El pacte PP-UM sembla tancat, lo que fa pensar que ara estàn fent comèdia per treurer-li més suc al pacte amb el PP... i aixó que saben que el PP i PSIB no pactaràn!! que idiotes aquests del PP!! S´hipotecaràn la legislatura a mans dels nacionalistes!! que són de congruents amb la seva línea de Madrid!!

  4) Internet diu que la patronal vol un pacte PP-UM i que se donin pressa que la seva economia pateix, hem begut oli!! que no frisin i que mirin per l´economia dels ciutadans no només dels poderosos!!

  Con diu l´articulista d´Ultima Hora el liberal-capitalista teocratico-totalitario Miquel Segura, mentres Europa se renova, aqui esteïm anclats al passat, el Bloc en teoria funciona, però en teoria fins i tot el comunisme funciona, el Bloc necessita d´una renovació brutal, una nova forma de fer política, etc, etc. Me fa por dir-ho xq en Grosske arrosega a un munter de gent que li llepa el cul i podria fer que s´anàssin amb ell, però per unaltre banda crec que, pel bé del Bloc: Grosske dimisió.

  1.0 Strict and CSS | 31/05/2007, 22:00
 28. Pactes amb UM

  El Bloc té un greu problema, i és la manca de definició envers la possibilitat de pactes amb UM.
  Si fins ara el PSM més que ningú ha posat a parir UM per la "pinyata", la grava, i les seves pràctiques de dreta, per quina raó es vol un nou Pacte de Progrés: per tenir finançament per pagar els deutes dels partits del BLOC?
  Tots sabeu que un Pacte de Progrés significa donar la Conselleria de Cultura al Grup Serra i el quitrà, la grava i el formigó a Munar.

  Volem alternatives o volem només la gestió del que la senyora MAM ens imposi?

  Lev Davidovic Bronstein | 31/05/2007, 22:00
 29. PD:

  Casi m´oblido: 1.maco el gest per sa teva part per atreure a UM lo del post nano... com t´ho curres... Has intentat ser disimulat però no ha colat.

  2. Pactau vosaltres o el PSIB amb el PP sent menys exigents que UM i a lo mijor sobrevivim i els Umites desapareixen del mapa.

  3. Al meu barri els Umites portaven de la maneta als ancians dements d´una residència que tenim per anar a votar, portaven els tres sobres tancadets i units amb un clip, amb la mirada perduda, tremolosos e incapaços d´articular paraula, i si no podien caminar ja hi havia un cotxe que els portava a la porta i els tornava, varen fer lo mateix amb els residents d´un centre de discapacitats mentals que també tenim al barri... xq aquestes coses no se tenen en compte?

  1.0 Strict and CSS | 31/05/2007, 22:08
 30. Has de dimitir

  Els resultats de Palma s'han d'assumir. Cal dimitir. El Bloc no ha anat bé en les seves expectatives. A Palma i Calvià s'ha foradat. A la Part Forana, un devessall de combinatòries i disgregacions que s'afegien a la divisió del PSM, el més fort quant a municipalisme. Com pot ser que Esquerra i Bloc s'enfrontassin a Bunyola, mentre Entesa anava amb UM? La conurbació Palma-Andratx no ha respost, i la Part Forana ha fallat per la disgregació del nacionalisme d'esquerres. D'aquí el regust agredolç, tot i ser-hi i ser component imprescindible per al canvi polític. Però en serio, gent d'EU, ja enfonsàreu Els Verds, ja no va funcionar... ara mira què va passar amb el PSM i què ha passat amb el BLoc. I sabeu què és el més mal de tot: que ara hem de ser responsables i encarar el futur proper de pactes amb la millor de les disposicions. Si feim el colló i torna a haver-hi PPUM quatre anys més, ens cremarem tots i la gent ens farà desaparèixer. No ho trobau?

  Dimissió o renovació | 31/05/2007, 22:55
 31. Pere Muñoz

  Tenia els meus dubtes, dubtar és saludable, però després de llegir-te, et vull dir que hem sap molt de greu, però m'has caigut de s'ase.
  Crec que tens problemes (polítics) entre ells, poca capacitat d'anàlisi, incapacitat de projectar el futur a mig termini, i que ara (després de nedar i guardar la roba) ens surtis amb aquestes... una certa misèria, i sobre tot un complexe personal amb n'Eberhard.
  I repetesc, hem sap molt de greu perquè, personalment, t'aprecii.

  un amic | 31/05/2007, 23:06
 32. Super Conxa

  dónde esta Super Conxa defendiedo a Eber de este alud de críticas??? Podéis contar con la Nueva Mallorca para protestar por la barbaridad de Ses Fontanelles

  Dolors | 01/06/2007, 04:52
 33. Para Grosske

  Muñoz debería ser más prudente. Está ganando un pastón por dirigir un programa anodino y ahora va de independiente, de ideólogo. Hace unas semanas, querido Grosske, tu "amigo" Muñoz te elogiaba y apoyaba. Ahora te acuchilla por la espalda. Muñoz apoya a UM y no es independiente, ni mucho menos. Me parece bien que censures comentarios que afectan a la vida privada de las personas. Este es un blog de ideas, no una revista del corazón. Otros deberían tomar ejemplo. Tus resultados, Eberhard, no han sido nada buenos y creo, con todo el respeto, que deberías analizar lo ocurrido. El asunto de tu casa no te ha beneficiado y militantes del PSM han votado a Barceló y Mascaró pero no a tí. Esto es evidente. Creo que deberías comenzar a buscar una salida política. Suerte

  Maria | 01/06/2007, 06:59
 34. Cinco caretos

  No por conocida, resulta sorprendente la opinión de cinco personajes del mundo empresarial de Mallorca
  En Mallorcadiario.com, la mediocre "clase" empresarial mallorquina, pontifica sobre la necesidad de un pacto PP-UM, para garantizar una no se sabe "continuidad" "estabilidad".
  Menuda tropa, que unido al inefable secretario general de la UGT, Sr. Bravo, nos indica en que manos se encuentra la economía de Mallorca.
  http://www.mallorcadiario.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25149&Itemid=32

  PiPi i UiMi | 01/06/2007, 07:08
 35. A Dolors

  m'he fet monja tancada.

  Conxa | 01/06/2007, 16:22
 36. Re: (sembla que) MAM (no està) AL CARIB

  M'ha agradat molt que hagis triat aquest video, per exemplificar com en Matas i na Munar passen els dies postelectorals ballant al pur estil "living la vida loca" mentre decideixen el quatre propers anys de la nostra roqueta.

  peixeter | 06/06/2007, 18:16
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS