Administrar


Estadisticas de visitas

MATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA

grosske | 21 Maig, 2007 05:51

Balears és, juntament amb Canàries i Navarra, les úniques comunitats on pot haver canvi polític. Aquesta és la única realitat destacable de  totes les enquestes publicades fins ara (les darreres, per imperatiu legal).

Dues dades em fan sospitar que el PP és conscient de la seva situació:

1.- La quantitat immensa de doblers que s'està gastant en aquesta campanya electoral (algú, per favor, podria fer un càlcul, ni tan sols aproximat)

2.- La campanya febril i impúdica pel que fa a les promeses electorals.

En algúns casos, la campanya esdevé acció de govern (la qual cosa vol dir que la pagam tots els ciutadans) i ahir vèrem en Matas montat en un helicòpter llogat pel Govern... per fer net el fems del Puig Major!!.

En d'altres, les promeses són tan espectaculars com buides de contingut: "Si ets jove, casa i feina" és la promesa que , fa uns dies, ocupava una plana de publicitat pagada a tota la premsa local. La "casa" era un possible aval per hipotecar-se pel 100% de l'habitatge (enlloc del 80% habitual); la feina era, aferrau-vos, els incentius a la contractació fixa dels joves que fa gairebé tothom i que el pacte de progrés feia fins i tot amb major quantia

Però tal volta on més s'ha passat en Matas és amb això de "doblar  les pensions" de les persones majors: una variant de la hipoteca inversa que ofereixen els bancs a les persones majors propietàries del seu habitatge;  un eventual producte bancari, en definitiva, promocionat per les institucions. Massa gent ho passa massa malament amb les seves pensions miserables perquè vengui en Jaume Matas, des del seu palacete, a crear-lis falses esperances en plena campanya electoral

Comentaris

 1. Re: MATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA

  Tinc un familiar que és d’es PP , m’ha dit que estan molt emprenyats amb això d’es palacete d’en Matas, ell diu que el que els fa més por no és perdre ara , això ho veu difícil, però que el pitjor vindrà desprès que segurament Matas no podrà acabar la legislatura per que pareix que el pronostiquen un futur molt negre, tan negre com el dotbes. Com que possiblement tot coincidirà molt a prop de les eleccions generals es temen que en Rajoy faci el mateix que va fer n’ Aznar amb Cañellas i obligui a Matas a dimitir . En canvi qui està encantada de la vida es la fresca de la Rosa que ja es veu com a presidenta. Per cert que na Rosita suposo que estarà molt trista per no poder viatjar amb es metro ja que va dir que ella no entraria a cap lloc on no poguessin anar els minusvàlids.
  Jo em demano qui pagarà això . l’arquitecte, els tècnics de la conselleria que varen donar el vist i plau al projecte sense adonar-se que no complia la llei o el pitjor de tot ELS CIUTADANS que sempre acabem pagant les errades i estupideses dels politics, no se com tenen la barra de dir que funcionen si ni tan sols són capaços de fer una cosa que nomes consisteix en aplicar una llei ben feta.

  andreu | 21/05/2007, 08:09
 2. Tiram la casa per la finestra.

  Be, i ara més promeses. Palassetes per tothom que en vulgui.
  Nomenarem conseller o director general a tots els que ens votin.
  Si un electrodomestic se li espenya li canviarem per un que funcioni.
  I putes gratis per a tots!!!

  sense nom | 21/05/2007, 08:27
 3. Carregada de verí. DdB, 21 maig 2007

  No vagi per dit

  La con-fianza

  La candidata d'UM, Maria Antònia Munar, aprofità que el PP ha introduït la paraula Confianza com a nou eslògan electoral per afirmar divendres passat en un míting: «Aquesta vegada l'han encertada, perquè surten del jutjat con-fianza». Com és natural, la gent es va fer un fart de riure amb la broma que, com es veu, anava carregada de verí.

  Premsòmetre | 21/05/2007, 08:43
 4. Andreu

  Andreu..tienes TODA la razón mucha gente de derechas está cabreada con el Palacete de Matas y con lo de Maripau y votarán a Estarás y Cirer y a Matas ni hartos de vino

  Y los votantes del Bloc están contentos que Eber se haya comprado una Cas-Cortijo fuera de ordenación como dice el Secretario estimat de Sancellas???

  Dolors | 21/05/2007, 08:54
 5. Re: MATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA

  Los votantes del bloc estamos muy contentos porque ninguno de los miembros de nuestras listas está imputado en ningún proceso judicial .No todos podeis decir lo mismo .

  anonimo | 21/05/2007, 09:27
 6. Listas electorales del Bloc?

  Hola,
  He estado mirando la página del Bloc y no veo por ningún sitio las listas electorales, ni el orden en que se presentan, ni a qué partido representan. Me gustaría conocer las listas antes de ir a votar.
  Gracias.

  Miguel Fornes | 21/05/2007, 09:45
 7. Palassetes i altres herbes

  L’altre dia, per curiositat vaig trucar demanant preu per un pis del Carrer Antoni Maura. 189m2, s’ha de refer TOT i demanen 1,2 milions €. O en Matas ens pren el pel (pregunta retòrica) o és un negociador brutal. A mi em surten 6.349€/m2, mentre que ell paga a 1.320€/m2 (si li costa 950.000€. Costa 100€/m2 menys que casa meva, entre el supercarrer verd de Jacint Verdaguer i la via del tren de Sóller.

  ES PENSEN QUE SOM RUCS?

  The Laughing Man | 21/05/2007, 10:02
 8. Re: MATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA

  Sa veritat Dolors no et puc entendre, critiques el que ha passat amb Toni Esteva a pesar de que va ser el resultat d’una votació i no te pareix malament que la Rosa apunyali per l’esquena a Matas divulgant tota mena de dades per tal de substituir-lo . una mica el mateix que feren amb en Toni Nadal que va ser traït per els seus que passaren tota la informació a l’oposició.
  Allà tu, cadascú vota qui vol però jo aquest aire que du la Rosita no el trobo gens fres mes be ben pudent.

  andreu | 21/05/2007, 10:09
 9. Errores

  Creo que el Bloc comete algunos errores
  1-pone la lucha por los trabajadores, el catalán, la ecología y el autogobierno en el mismo bote.
  2-reivindica una especie de ecotasa.
  3-mantiene a Grosske como lider, a pesar de lo tocado que está a nivel mediático.
  4-sus promesas electorales suenan a irreales, cuento de hadas, país de jauja etc...aparte de que es fácil prometer cuando se sabe que al no obtener una mayoría absoluta, esas promesas quedarán "disueltas"...

  Francamente, con lo mal que lo hace la derecha, es un error grave no aprovecharse de la situación, pero por lo que veo, el Bloc no quiere gobernar.
  Yo os he votado...hasta ahora.
  Adiós y hasta nunca.

  Ex-votante | 21/05/2007, 10:47
 10. Re: MATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA

  Dudo que nos hayas votado en tu vida, entre otras cosas porque es la primera vez que vamos junt@s a las municipales y autonómicas, en cualquier caso tu discursito suena demasiado a pepero camuflado. Dedícate a hacer campaña por otras partes donde te sea más de provecho

  votante | 21/05/2007, 11:00
 11. A anonimo

  Los del Bloc vais con los del PSM ?
  El batle de Petra es del PSM ?
  El batle de Petra está imputado?
  No hay peor ciego que el que no quiere ver.
  Y el candidato del PSM en Andraitx?.
  Y a Grosshe no lo han denunciado (Pita da Veiga)?.
  Y la anti-autopista de Ibiza no está imputada?.
  ........... sigue

  la pureza impoluta... | 21/05/2007, 12:03
 12. NO imjputats

  Ho sento, però de tots aquests no n'hi ha cap d'imputat. No has de confondre sortir als diaris per imputat

  ciutadana | 21/05/2007, 12:21
 13. puedo prometer i prometorrrrrrrrrrr

  fa uns dies: ACABAREM AMB EL CANCER

  ahir: PENSIÓ DOBLE

  avui: SOTERRAREM LA VIA DE CINTURA (recordau que fa 4 anys s'havia de soterrar el passeig maritim)

  dema: DOSI DE SOMA GRATIS TOTAL DIÀRIA!!!!!!!!

  p.d.

  DOLORS T'ESTIMO. CONTESTA'M, DESTROSSA'M, CRITICA'M. Jo també tenc una rajola ilegal i em mereixo totes les teves indignacions.

  gabriel | 21/05/2007, 12:45
 14. TOP TEN MATAS

  LES ARGUCIES DEN MATAS:

  1. Pensió doble = hipoteca inversa = quan et moris el banc se'n durà la teva casa (o et pensaves que la pensió doble anava a compte de les mongetes de la caritat?)

  Per altra banda, en Matas no inventa res nou que els bancs no practiquin de fa anys.

  2. Matas = el Mesías contra el càncer (i jo dic, no podria haver proposat això fa 4 anys?).

  Famílies amb malalts de càncer... rebelau-vos i demanau-li responsabilitats!

  Algú s'anima a continuar-lo? Mira que és fàcil amb la d'escàndols que té muntats...

  Celia | 21/05/2007, 13:30
 15. Re: MATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA

  Por mucho que os empeñeis en mentir a nosotros no nos vais a convencer, eso dejaselo al Ramis en sus ruedas de prensa o a El Mundo, no intenteis engañarnos que no cuela. Como ya te han respondido ninguno de los que nombras está imputado . En cambio el PP en Ibiza doa alcaldes, Matutes involucrado en un caso de posible enriquecimiento ilicito. El alcalde de Andratx etc.

  Lo de manipular se os da muy bien pero no siempre cuela a veces pasa como con la teoria de la conspiración que se queda en agua de borrajas y los manipuladores haciendo el mas espantoso de los ridiculos.

  anonimo | 21/05/2007, 19:18
 16. Candidatures

  Com que en Miguel Fornes demana les candidatures, i veig que estan una mica amagades entre les notícies de la pàgina del Bloc, les pas:

  Candidatura al Consell

  Candidatura al Parlament

  Candidatura a Cort

  I ja que hi som, com que jo estic a la candidatura d'Inca, també la pas :D
  Candidatura Bloc per Inca (en aquesta tots som del Bloc ;) )

  Biel | 21/05/2007, 21:25
 17. Ppromeses...

  Amb tanta promesa, el PP hauria d'incorporar Menem a les llistes. Si hi va la Janer, segur que hi ha lloc per un estadista destructor com ell...
  No us perdeu el vídeo. Aiixò només ho supera en Matas

  http://www.youtube.com/watch?v=3LiajCYRcLs

  The Laughing Man | 22/05/2007, 10:25
 18. Matas i la poca vergonya

  A Eivissa manca un hospital amb condicions, i ensenyament, i tantes coses, si hi havia un dèficit a les Balears que el Govern Central vol arreglar aportant no se quants de milions de € ¿perquè a cada cosa que hi fem (Avui carreteres o autovies) i demà un hospital o vet a saber el que, s'ha de firmar una hipoteca que ho pagaran els nets dels nostres fills? ¿ on van o aniran a parar els dobles del dèficit cap a Balears? Cap a Eivissa esta clar que no, si mes be cap a algun forat que han deixat els Desgovernants de les nostres Illes.

  il·lusionat | 22/05/2007, 12:16
 19. listas

  Gràcies Biel por los enlaces,

  Una cosilla, he recibido las papeletas para el voto por correo, pero en las papeletas del Bloc no salen especificados los candidatos a qué partidos pertenecen. Eso qué es? estrategia electoral? qué todos sois BLOC? no lo entiendo ...

  Penúltima cosilla, ayer acababa el plazo de voto por correo, pero he llamado al Censo 901 101 900 y me comunican que el plazo lo han alargado a hoy a petición de las Oficinas de Correos.

  Salu2

  Miguel Fornes | 24/05/2007, 09:22
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS