Administrar


Estadisticas de visitas

EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

grosske | 19 Maig, 2007 12:08

Tenc unes certes dificultats per continuar administrant aquest bloc.

Ahir a les 17 h. era a Bons Aires i Santa Pagesa formant part d'un cercavila que repartia propaganda i establia contacte directe amb la gent.

A les 20 h era a l'Arenal, Plaça dels Nins, en un acte conjunt amb Llucmajor. Per cert, all`pa vaig poder veure el cotxe d'un company, Miquel Mascaró,  que una vàndals havien pintat amb spray, li havien escrit la paraula Bloc i li havien foradat les quatre rodesde

A les 21,15 h tornava a ser a la Plaça Santa Pagesda per participar a una petita festa amb mítin incorporat.

A les 22,45 era a Urgències per un dolor en el pìt que els meus companys temien que fos una angina de pit. Síndrome de Julio Anguita, I supose. Però que ningú que jo me sé posi cava al fresc: hi ha Grosske para rato.

Avui a les 10 era a la Plaça d'Espanya: un bon grapat de persones protestaven per la inaccessibilitat del Metro. Molta gent i molts de mitjans de comunicació. El més patètic: que na Mabel Cabrer cridàs a l'organitzador de l'acte (per persona interposada) i li digués que el Govern li posava una persona a la seva disposició per ajudar-li a baixar i pujar del Metro... i els altres?... quina barra!!

A les 10,30 bicicletada a Blanquerna i explicació en roda de premsa de la nostra proposta sobre carrils bici.

A les 16 h. visitaré amb en Gaspar LLamazares un grapat d'entitasts del Polígon de Llevant... ja vos ho contaré a l'altre bloc. Realment, no sé quan podré escriure qualque cosa a Grosske Bloc personal!!...

Comentaris

 1. T'has de cuidar

  Ara només faltaria que el millor polític que tenim se'n vagi a la merda. Tu cuida't i ànims!

  Punjabi | 19/05/2007, 13:39
 2. A cuidarse

  Que te recuperes de esas dolencias, Palma te necesita.

  Anónimo | 19/05/2007, 14:40
 3. Endavant Grosske

  Guanyarem!

  bloquista | 19/05/2007, 15:41
 4. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  Ostres tu aquest Antoni Ramis, quina canya!!! Què li has fet?
  De totes maneres això d'insultar,... malament, malament Ramis...

  cavall fort | 19/05/2007, 15:56
 5. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  He leído en el Ultima Hora, lo de la reforma y más protección en Corea, conozco mucha gente que vive alli, esta tarde-noche iré y les explicaré porque deben de votar el bloc, porque muchos no leen el periódico por allí.

  Xavix | 19/05/2007, 16:28
 6. Ben viu

  GrossKe, has devorat les restes del naufragi del psm però no has devorat el nacionalisme a Mallorca.
  Això maaaaai!

  guapo | 19/05/2007, 18:09
 7. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  Antoni no me extraña que no te concedan entrevistas la verdad, con esa mala leche que paseas , metiendote en el bloc de una persona para insultar y criticar no pareces hacer muchos méritos. Si fuera yo me cuidaria mucho no ya de hablarte sino de tenerte cerca, y firmo como anonimo porue no me da la gana que gente como tu conozca mi nombre.

  anonimo | 19/05/2007, 19:14
 8. allisau-los el camí

  Què uneix PP, PSOE i Bloc? Tots retuts als seus líders espanyols. Per si no estava clar, crec que ara és més obvi que mai veure com només UM es deu als mallorquins.

  I si hem de creure el que diu l´enquesta de DM d´avui, només en Nadal pot aturar el tsunami Cirer!

  joan | 19/05/2007, 20:21
 9. angina de pit

  Sigui com sigui, Eberhard, cuida´t.

  joan | 19/05/2007, 20:23
 10. Grosske ves alerta ...

  amb els cubricors, estic contenta que no hagi estat res, una besada nin.

  conxa | 19/05/2007, 20:28
 11. A veces la vida es como una siesta de verano

  A veces tus ojos no son capaces de ver otra cosa que sus ojos

  A veces tus manos no recuerdan nada que hayan tocado antes de haber tocado su piel

  A veces su voz, sus gestos, sus palabras son como un mundo inexplorado y fascinante

  A veces la felicidad es tan intensa que nos aturde

  la monda | 19/05/2007, 20:37
 12. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  Tal volta ho hauria d'haver dit amb major claredat i em sap greu si he preocupat qualcú. Estic beníssim. Tenc una analítica i un electro perfectes i el mal al pit ha pogut ser qualsevol doi... i quant als frikis que entren al bloc, què voleu que vos digui?. Jo no puc obrir el bloc massa sovint i menys en campanya. Hagués esborrat sense dubtar-ho un comentari que insulta d'aquesta manera determinada gent però ara em resulta dificil fer-hi per tota la gent que l'ha contestat. Jo, la veritat, passaria d'ells. El que cerquen és el minut de glòria de ser el centre d'atenció del debat però vosaltres (em referesc als comentaristes normals), com és natural, podeu fer el que trobeu. Una saludable abraçada

  grosske | 19/05/2007, 20:45
 13. Dolor de pecho

  Bienvenido al club. Yo también tuve un susto de ese tipo hace poco y al final tampoco fue nada importante. Pero harás bien en conservar en tu memoria los pensamientos que pasan por tu cabeza cuando crees que es algo grave. A mí me han servido para cambiar ciertos procesos mentales que tenía estancados.

  Un abrazo y me alegro que sigas ahí

  Nando | 19/05/2007, 22:07
 14. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  Hola a TOTS son las 6:51 vengo de Corea muy buena gente, mañana más gente quiere saber más cosas sobre las viviendas, etc, hoy he explicado que lo que dice UM es mentira y no han hecho nada, he enseñado las fotos de la visita, muy interesados por el tema y por la verdad, mañana estaré de nuevo con ellos. Es un tema que se sienten muy DESilusionados por el PP.

  Xavi3 | 20/05/2007, 04:54
 15. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  es Xavix, me he equivocado, no xavi3. Gràcies... a Corea hi havia gente de "LLucmajor râdio" han dit que NO TENEN ses faltes del BLOG... (Que alguien pregunte porque NO las tienen...)

  Xavix | 20/05/2007, 04:58
 16. Cuídate Eber (en serio)

  Eber cuídate..lo primero es lo primero y además me aburriría mucho si te pusieses malo.

  Por cierto estoy muy afectada con lo del Profesor Gutierrez en menos de un mes se nos ha ido...es horroroso lo del cáncer.

  Besos Dolors

  Dolors | 20/05/2007, 06:52
 17. Quo vadis?

  Collons Toni, i quina obligaciçó té n'Eberhard de donar entrevistes?
  Per això és un fill de puta?
  Doncs tot el PP no dona cap entrevista a la SER, per exemple. I aquests què deuen ser?

  Per cert Dolors, és trist saber que un senador ha mort, però més trist és no saber que existia.

  sense nom | 20/05/2007, 17:15
 18. VOT MALLORQUI ARA!!!!

  Dia 27 hem d´anar tots a votar en clau mallorquina. Que es aixo de que vinguin en Zapatero i en Rajoy a demanar el vot per PSOE i PP? Que saben ells que passa a Mallorca? No hem de votar com si fosin unes primaries, luitam per els nostres municipis ,per sa nostre illa i per sa nostra gent. L´any que be ja votarem Madrid !!!
  Fa Pena pensar que els vots cap a PSOE i PP els ajudin a a ZP i a Rajoy a pensar que l´any que poden guanyar ses eleccions.
  Aqui i ara hem de votar el que volem a Mallorca.
  Els partits de Madrid prometen moltes coses pero ho hem de tenir molt clar: Catalunya,Madrid,Andalucia....tenen molts més vots que Mallorca. Si han de "COMPLIR" o han de millorar res ho faran alla i no a una petita illa com sa nostra. Dia 27 tots a votar en clau mallorquina!!!

  richi | 20/05/2007, 21:34
 19. Listas electorales del BLOC

  Eber cuídate!
  A ver si alguien puede ayudarme, he estado mirando la página del Bloc y no veo por ningún sitio las listas electorales, ni el orden en que se presentan, ni a qué partido representan. Me gustaría conocer las listas electorales de las personas y partidos del BLOC, es lo mínimo antes de ir a votar, no? Saber a quien votas.
  Gracias.

  Miquel Fornés | 21/05/2007, 10:08
 20. A Miquel Fornés

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=100

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=97

  http://www.euevpalma.org/actualitatHome.asp?notid=12789

  Listilla | 21/05/2007, 10:53
 21. Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT

  FePecto!
  Gràcies Listilla

  - ERC nº4 al Consell de Mallorca!!!??!!! ya se qué lista no debo votar.

  En las demás listas Esquera se presenta en nº 6 y nº 7 , no salen elegidos ni locos. Ahí si votaré BLOC, al Ajuntament y al Govern.

  De nuevo gracias.

  Miquel Fornés | 21/05/2007, 11:09
 22. Filius

  Grosske. Bloc personal
  Benvingut/da. Aquest Bloc és un espai de reflexió personal compartida sobre coses que ens afecten a tots. Si aquest bloc és, de vegades, políticament incorrecte és per facilitar el debat. En tot cas, els teus comentaris són el seu principal valor
  Estadisticas de visitas
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19 Maig, 2007 14:08

  Tenc unes certes dificultats per continuar administrant aquest bloc.

  Ahir a les 17 h. era a Bons Aires i Santa Pagesa formant part d'un cercavila que repartia propaganda i establia contacte directe amb la gent.

  A les 20 h era a l'Arenal, Plaça dels Nins, en un acte conjunt amb Llucmajor. Per cert, all`pa vaig poder veure el cotxe d'un company, Miquel Mascaró, que una vàndals havien pintat amb spray, li havien escrit la paraula Bloc i li havien foradat les quatre rodesde

  A les 21,15 h tornava a ser a la Plaça Santa Pagesda per participar a una petita festa amb mítin incorporat.

  A les 22,45 era a Urgències per un dolor en el pìt que els meus companys temien que fos una angina de pit. Síndrome de Julio Anguita, I supose. Però que ningú que jo me sé posi cava al fresc: hi ha Grosske para rato.

  Avui a les 10 era a la Plaça d'Espanya: un bon grapat de persones protestaven per la inaccessibilitat del Metro. Molta gent i molts de mitjans de comunicació. El més patètic: que na Mabel Cabrer cridàs a l'organitzador de l'acte (per persona interposada) i li digués que el Govern li posava una persona a la seva disposició per ajudar-li a baixar i pujar del Metro... i els altres?... quina barra!!

  A les 10,30 bicicletada a Blanquerna i explicació en roda de premsa de la nostra proposta sobre carrils bici.

  A les 16 h. visitaré amb en Gaspar LLamazares un grapat d'entitasts del Polígon de Llevant... ja vos ho contaré a l'altre bloc. Realment, no sé quan podré escriure qualque cosa a Grosske Bloc personal!!...

  Palma | Següent | Anterior | Comentaris (21) | Retroenllaços (0)

  Comentaris
  T'has de cuidar
  Punjabi | 19/05/2007, 15:39

  Ara només faltaria que el millor polític que tenim se'n vagi a la merda. Tu cuida't i ànims!

  A cuidarse
  Anónimo | 19/05/2007, 16:40

  Que te recuperes de esas dolencias, Palma te necesita.

  Endavant Grosske
  bloquista | 19/05/2007, 17:41

  Guanyarem!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  cavall fort | 19/05/2007, 17:56

  Ostres tu aquest Antoni Ramis, quina canya!!! Què li has fet?
  De totes maneres això d'insultar,... malament, malament Ramis...

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 19/05/2007, 18:28

  He leído en el Ultima Hora, lo de la reforma y más protección en Corea, conozco mucha gente que vive alli, esta tarde-noche iré y les explicaré porque deben de votar el bloc, porque muchos no leen el periódico por allí.

  Ben viu
  guapo | 19/05/2007, 20:09

  GrossKe, has devorat les restes del naufragi del psm però no has devorat el nacionalisme a Mallorca.
  Això maaaaai!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  anonimo | 19/05/2007, 21:14

  Antoni no me extraña que no te concedan entrevistas la verdad, con esa mala leche que paseas , metiendote en el bloc de una persona para insultar y criticar no pareces hacer muchos méritos. Si fuera yo me cuidaria mucho no ya de hablarte sino de tenerte cerca, y firmo como anonimo porue no me da la gana que gente como tu conozca mi nombre.

  allisau-los el camí
  joan | 19/05/2007, 22:21

  Què uneix PP, PSOE i Bloc? Tots retuts als seus líders espanyols. Per si no estava clar, crec que ara és més obvi que mai veure com només UM es deu als mallorquins.

  I si hem de creure el que diu l´enquesta de DM d´avui, només en Nadal pot aturar el tsunami Cirer!

  angina de pit
  joan | 19/05/2007, 22:23

  Sigui com sigui, Eberhard, cuida´t.

  Grosske ves alerta ...
  conxa | 19/05/2007, 22:28

  amb els cubricors, estic contenta que no hagi estat res, una besada nin.

  A veces la vida es como una siesta de verano
  la monda | 19/05/2007, 22:37

  A veces tus ojos no son capaces de ver otra cosa que sus ojos

  A veces tus manos no recuerdan nada que hayan tocado antes de haber tocado su piel

  A veces su voz, sus gestos, sus palabras son como un mundo inexplorado y fascinante

  A veces la felicidad es tan intensa que nos aturde

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19/05/2007, 22:45

  Tal volta ho hauria d'haver dit amb major claredat i em sap greu si he preocupat qualcú. Estic beníssim. Tenc una analítica i un electro perfectes i el mal al pit ha pogut ser qualsevol doi... i quant als frikis que entren al bloc, què voleu que vos digui?. Jo no puc obrir el bloc massa sovint i menys en campanya. Hagués esborrat sense dubtar-ho un comentari que insulta d'aquesta manera determinada gent però ara em resulta dificil fer-hi per tota la gent que l'ha contestat. Jo, la veritat, passaria d'ells. El que cerquen és el minut de glòria de ser el centre d'atenció del debat però vosaltres (em referesc als comentaristes normals), com és natural, podeu fer el que trobeu. Una saludable abraçada

  Dolor de pecho
  Nando | 20/05/2007, 00:07

  Bienvenido al club. Yo también tuve un susto de ese tipo hace poco y al final tampoco fue nada importante. Pero harás bien en conservar en tu memoria los pensamientos que pasan por tu cabeza cuando crees que es algo grave. A mí me han servido para cambiar ciertos procesos mentales que tenía estancados.

  Un abrazo y me alegro que sigas ahí

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavi3 | 20/05/2007, 06:54

  Hola a TOTS son las 6:51 vengo de Corea muy buena gente, mañana más gente quiere saber más cosas sobre las viviendas, etc, hoy he explicado que lo que dice UM es mentira y no han hecho nada, he enseñado las fotos de la visita, muy interesados por el tema y por la verdad, mañana estaré de nuevo con ellos. Es un tema que se sienten muy DESilusionados por el PP.

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 20/05/2007, 06:58

  es Xavix, me he equivocado, no xavi3. Gràcies... a Corea hi havia gente de "LLucmajor râdio" han dit que NO TENEN ses faltes del BLOG... (Que alguien pregunte porque NO las tienen...)

  Cuídate Eber (en serio)
  Dolors | 20/05/2007, 08:52

  Eber cuídate..lo primero es lo primero y además me aburriría mucho si te pusieses malo.

  Por cierto estoy muy afectada con lo del Profesor Gutierrez en menos de un mes se nos ha ido...es horroroso lo del cáncer.

  Besos Dolors

  Quo vadis?
  sense nom | 20/05/2007, 19:15

  Collons Toni, i quina obligaciçó té n'Eberhard de donar entrevistes?
  Per això és un fill de puta?
  Doncs tot el PP no dona cap entrevista a la SER, per exemple. I aquests què deuen ser?

  Per cert Dolors, és trist saber que un senador ha mort, però més trist és no saber que existia.

  VOT MALLORQUI ARA!!!!
  richi | 20/05/2007, 23:34

  Dia 27 hem d´anar tots a votar en clau mallorquina. Que es aixo de que vinguin en Zapatero i en Rajoy a demanar el vot per PSOE i PP? Que saben ells que passa a Mallorca? No hem de votar com si fosin unes primaries, luitam per els nostres municipis ,per sa nostre illa i per sa nostra gent. L´any que be ja votarem Madrid !!!
  Fa Pena pensar que els vots cap a PSOE i PP els ajudin a a ZP i a Rajoy a pensar que l´any que poden guanyar ses eleccions.
  Aqui i ara hem de votar el que volem a Mallorca.
  Els partits de Madrid prometen moltes coses pero ho hem de tenir molt clar: Catalunya,Madrid,Andalucia....tenen molts més vots que Mallorca. Si han de "COMPLIR" o han de millorar res ho faran alla i no a una petita illa com sa nostra. Dia 27 tots a votar en clau mallorquina!!!

  Listas electorales del BLOC
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 12:08

  Eber cuídate!
  A ver si alguien puede ayudarme, he estado mirando la página del Bloc y no veo por ningún sitio las listas electorales, ni el orden en que se presentan, ni a qué partido representan. Me gustaría conocer las listas electorales de las personas y partidos del BLOC, es lo mínimo antes de ir a votar, no? Saber a quien votas.
  Gracias.

  A Miquel Fornés
  Listilla | 21/05/2007, 12:53

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=100

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=97

  http://www.euevpalma.org/actualitatHome.asp?notid=12789

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 13:09

  FePecto!
  Gràcies Listilla

  - ERC nº4 al Consell de Mallorca!!!??!!! ya se qué lista no debo votar.

  En las demás listas Esquera se presenta en nº 6 y nº 7 , no salen elegidos ni locos. Ahí si votaré BLOC, al Ajuntament y al Govern.

  De nuevo gracias.

  Afegeix un comentari
  Tema
  Text
  El teu nom
  Email
  Web
  Presentació
  El bloc em demana una ressenya biogràfica en aquesta nova secció. Em sembla una tasca impossible: si intent ressenyar moltes coses em surt un rollo espantós i s'intent resumir massa em surten coses semblants a epitafis. Per això només et diré que tenc una biografia interessantíssima, com tu i com tothom; que som un exemplar únic dins l'univers, com tu i com tothom i que per això som molt important, com tu i com tothom

  MenúInici
  Arxius
  Àlbums
  Enllaços
  Bloc de BalearWeb
  Cerca Calendari« Maig 2007 »
  Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31
  RecentmentMATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  ARREGLAR EL TRANSIT
  NOTICIA BOMBA A EIVISSA
  ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS
  I SI A PALMA S'ESCOLTAS ELS VEINATS?
  UN CODI ETIC PER COMBATRE LA CORRUPCIO
  QUE PASSA ENTRE NA NANDA I JO?
  JAUME MATAS, TOCAT PEL TEMA PALACETE
  ENQUESTA DEL CIS SOBRE BALEARS
  CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES
  MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA
  SARKOZY: UNA VICTORIA DE CALAT
  ROQUE LOPEZ'S GAME
  1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS
  1ER DE MAIG, SALOM I IB3
  PATRIMONI DELS POLITICS: MATAS, TE TOCA
  OPERACIO RELAMPAGO, ES CONFIRMEN ELS PRONOSTICS
  L'OPERA I EN JAUME MATAS
  LES DENUNCIES SOBRE EIVISSA CADA COP MES SOSPITOSES
  Categories... i més enllà [36]
  Balears [182]
  Bestieses [9]
  Estat espanyol [79]
  General [67]
  Món [21]
  Palma [167]
  Palma corrupcio urbanistica [20]
  SubscripcióRSS 0.90
  RSS 1.0
  RSS 2.0
  Atom
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb

  El teu | 22/05/2007, 01:04
 23. Grosske. Bloc personal

  Grosske. Bloc personal
  Benvingut/da. Aquest Bloc és un espai de reflexió personal compartida sobre coses que ens afecten a tots. Si aquest bloc és, de vegades, políticament incorrecte és per facilitar el debat. En tot cas, els teus comentaris són el seu principal valor
  Estadisticas de visitas
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19 Maig, 2007 14:08

  Tenc unes certes dificultats per continuar administrant aquest bloc.

  Ahir a les 17 h. era a Bons Aires i Santa Pagesa formant part d'un cercavila que repartia propaganda i establia contacte directe amb la gent.

  A les 20 h era a l'Arenal, Plaça dels Nins, en un acte conjunt amb Llucmajor. Per cert, all`pa vaig poder veure el cotxe d'un company, Miquel Mascaró, que una vàndals havien pintat amb spray, li havien escrit la paraula Bloc i li havien foradat les quatre rodesde

  A les 21,15 h tornava a ser a la Plaça Santa Pagesda per participar a una petita festa amb mítin incorporat.

  A les 22,45 era a Urgències per un dolor en el pìt que els meus companys temien que fos una angina de pit. Síndrome de Julio Anguita, I supose. Però que ningú que jo me sé posi cava al fresc: hi ha Grosske para rato.

  Avui a les 10 era a la Plaça d'Espanya: un bon grapat de persones protestaven per la inaccessibilitat del Metro. Molta gent i molts de mitjans de comunicació. El més patètic: que na Mabel Cabrer cridàs a l'organitzador de l'acte (per persona interposada) i li digués que el Govern li posava una persona a la seva disposició per ajudar-li a baixar i pujar del Metro... i els altres?... quina barra!!

  A les 10,30 bicicletada a Blanquerna i explicació en roda de premsa de la nostra proposta sobre carrils bici.

  A les 16 h. visitaré amb en Gaspar LLamazares un grapat d'entitasts del Polígon de Llevant... ja vos ho contaré a l'altre bloc. Realment, no sé quan podré escriure qualque cosa a Grosske Bloc personal!!...

  Palma | Següent | Anterior | Comentaris (21) | Retroenllaços (0)

  Comentaris
  T'has de cuidar
  Punjabi | 19/05/2007, 15:39

  Ara només faltaria que el millor polític que tenim se'n vagi a la merda. Tu cuida't i ànims!

  A cuidarse
  Anónimo | 19/05/2007, 16:40

  Que te recuperes de esas dolencias, Palma te necesita.

  Endavant Grosske
  bloquista | 19/05/2007, 17:41

  Guanyarem!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  cavall fort | 19/05/2007, 17:56

  Ostres tu aquest Antoni Ramis, quina canya!!! Què li has fet?
  De totes maneres això d'insultar,... malament, malament Ramis...

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 19/05/2007, 18:28

  He leído en el Ultima Hora, lo de la reforma y más protección en Corea, conozco mucha gente que vive alli, esta tarde-noche iré y les explicaré porque deben de votar el bloc, porque muchos no leen el periódico por allí.

  Ben viu
  guapo | 19/05/2007, 20:09

  GrossKe, has devorat les restes del naufragi del psm però no has devorat el nacionalisme a Mallorca.
  Això maaaaai!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  anonimo | 19/05/2007, 21:14

  Antoni no me extraña que no te concedan entrevistas la verdad, con esa mala leche que paseas , metiendote en el bloc de una persona para insultar y criticar no pareces hacer muchos méritos. Si fuera yo me cuidaria mucho no ya de hablarte sino de tenerte cerca, y firmo como anonimo porue no me da la gana que gente como tu conozca mi nombre.

  allisau-los el camí
  joan | 19/05/2007, 22:21

  Què uneix PP, PSOE i Bloc? Tots retuts als seus líders espanyols. Per si no estava clar, crec que ara és més obvi que mai veure com només UM es deu als mallorquins.

  I si hem de creure el que diu l´enquesta de DM d´avui, només en Nadal pot aturar el tsunami Cirer!

  angina de pit
  joan | 19/05/2007, 22:23

  Sigui com sigui, Eberhard, cuida´t.

  Grosske ves alerta ...
  conxa | 19/05/2007, 22:28

  amb els cubricors, estic contenta que no hagi estat res, una besada nin.

  A veces la vida es como una siesta de verano
  la monda | 19/05/2007, 22:37

  A veces tus ojos no son capaces de ver otra cosa que sus ojos

  A veces tus manos no recuerdan nada que hayan tocado antes de haber tocado su piel

  A veces su voz, sus gestos, sus palabras son como un mundo inexplorado y fascinante

  A veces la felicidad es tan intensa que nos aturde

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19/05/2007, 22:45

  Tal volta ho hauria d'haver dit amb major claredat i em sap greu si he preocupat qualcú. Estic beníssim. Tenc una analítica i un electro perfectes i el mal al pit ha pogut ser qualsevol doi... i quant als frikis que entren al bloc, què voleu que vos digui?. Jo no puc obrir el bloc massa sovint i menys en campanya. Hagués esborrat sense dubtar-ho un comentari que insulta d'aquesta manera determinada gent però ara em resulta dificil fer-hi per tota la gent que l'ha contestat. Jo, la veritat, passaria d'ells. El que cerquen és el minut de glòria de ser el centre d'atenció del debat però vosaltres (em referesc als comentaristes normals), com és natural, podeu fer el que trobeu. Una saludable abraçada

  Dolor de pecho
  Nando | 20/05/2007, 00:07

  Bienvenido al club. Yo también tuve un susto de ese tipo hace poco y al final tampoco fue nada importante. Pero harás bien en conservar en tu memoria los pensamientos que pasan por tu cabeza cuando crees que es algo grave. A mí me han servido para cambiar ciertos procesos mentales que tenía estancados.

  Un abrazo y me alegro que sigas ahí

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavi3 | 20/05/2007, 06:54

  Hola a TOTS son las 6:51 vengo de Corea muy buena gente, mañana más gente quiere saber más cosas sobre las viviendas, etc, hoy he explicado que lo que dice UM es mentira y no han hecho nada, he enseñado las fotos de la visita, muy interesados por el tema y por la verdad, mañana estaré de nuevo con ellos. Es un tema que se sienten muy DESilusionados por el PP.

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 20/05/2007, 06:58

  es Xavix, me he equivocado, no xavi3. Gràcies... a Corea hi havia gente de "LLucmajor râdio" han dit que NO TENEN ses faltes del BLOG... (Que alguien pregunte porque NO las tienen...)

  Cuídate Eber (en serio)
  Dolors | 20/05/2007, 08:52

  Eber cuídate..lo primero es lo primero y además me aburriría mucho si te pusieses malo.

  Por cierto estoy muy afectada con lo del Profesor Gutierrez en menos de un mes se nos ha ido...es horroroso lo del cáncer.

  Besos Dolors

  Quo vadis?
  sense nom | 20/05/2007, 19:15

  Collons Toni, i quina obligaciçó té n'Eberhard de donar entrevistes?
  Per això és un fill de puta?
  Doncs tot el PP no dona cap entrevista a la SER, per exemple. I aquests què deuen ser?

  Per cert Dolors, és trist saber que un senador ha mort, però més trist és no saber que existia.

  VOT MALLORQUI ARA!!!!
  richi | 20/05/2007, 23:34

  Dia 27 hem d´anar tots a votar en clau mallorquina. Que es aixo de que vinguin en Zapatero i en Rajoy a demanar el vot per PSOE i PP? Que saben ells que passa a Mallorca? No hem de votar com si fosin unes primaries, luitam per els nostres municipis ,per sa nostre illa i per sa nostra gent. L´any que be ja votarem Madrid !!!
  Fa Pena pensar que els vots cap a PSOE i PP els ajudin a a ZP i a Rajoy a pensar que l´any que poden guanyar ses eleccions.
  Aqui i ara hem de votar el que volem a Mallorca.
  Els partits de Madrid prometen moltes coses pero ho hem de tenir molt clar: Catalunya,Madrid,Andalucia....tenen molts més vots que Mallorca. Si han de "COMPLIR" o han de millorar res ho faran alla i no a una petita illa com sa nostra. Dia 27 tots a votar en clau mallorquina!!!

  Listas electorales del BLOC
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 12:08

  Eber cuídate!
  A ver si alguien puede ayudarme, he estado mirando la página del Bloc y no veo por ningún sitio las listas electorales, ni el orden en que se presentan, ni a qué partido representan. Me gustaría conocer las listas electorales de las personas y partidos del BLOC, es lo mínimo antes de ir a votar, no? Saber a quien votas.
  Gracias.

  A Miquel Fornés
  Listilla | 21/05/2007, 12:53

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=100

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=97

  http://www.euevpalma.org/actualitatHome.asp?notid=12789

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 13:09

  FePecto!
  Gràcies Listilla

  - ERC nº4 al Consell de Mallorca!!!??!!! ya se qué lista no debo votar.

  En las demás listas Esquera se presenta en nº 6 y nº 7 , no salen elegidos ni locos. Ahí si votaré BLOC, al Ajuntament y al Govern.

  De nuevo gracias.

  Afegeix un comentari
  Tema
  Text
  El teu nom
  Email
  Web
  Presentació
  El bloc em demana una ressenya biogràfica en aquesta nova secció. Em sembla una tasca impossible: si intent ressenyar moltes coses em surt un rollo espantós i s'intent resumir massa em surten coses semblants a epitafis. Per això només et diré que tenc una biografia interessantíssima, com tu i com tothom; que som un exemplar únic dins l'univers, com tu i com tothom i que per això som molt important, com tu i com tothom

  MenúInici
  Arxius
  Àlbums
  Enllaços
  Bloc de BalearWeb
  Cerca Calendari« Maig 2007 »
  Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31
  RecentmentMATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  ARREGLAR EL TRANSIT
  NOTICIA BOMBA A EIVISSA
  ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS
  I SI A PALMA S'ESCOLTAS ELS VEINATS?
  UN CODI ETIC PER COMBATRE LA CORRUPCIO
  QUE PASSA ENTRE NA NANDA I JO?
  JAUME MATAS, TOCAT PEL TEMA PALACETE
  ENQUESTA DEL CIS SOBRE BALEARS
  CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES
  MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA
  SARKOZY: UNA VICTORIA DE CALAT
  ROQUE LOPEZ'S GAME
  1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS
  1ER DE MAIG, SALOM I IB3
  PATRIMONI DELS POLITICS: MATAS, TE TOCA
  OPERACIO RELAMPAGO, ES CONFIRMEN ELS PRONOSTICS
  L'OPERA I EN JAUME MATAS
  LES DENUNCIES SOBRE EIVISSA CADA COP MES SOSPITOSES
  Categories... i més enllà [36]
  Balears [182]
  Bestieses [9]
  Estat espanyol [79]
  General [67]
  Món [21]
  Palma [167]
  Palma corrupcio urbanistica [20]
  SubscripcióRSS 0.90
  RSS 1.0
  RSS 2.0
  Atom
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb

  Grosske. Bloc personal | 22/05/2007, 01:05
 24. cuco

  Grosske. Bloc personal
  Benvingut/da. Aquest Bloc és un espai de reflexió personal compartida sobre coses que ens afecten a tots. Si aquest bloc és, de vegades, políticament incorrecte és per facilitar el debat. En tot cas, els teus comentaris són el seu principal valor
  Estadisticas de visitas
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19 Maig, 2007 14:08

  Tenc unes certes dificultats per continuar administrant aquest bloc.

  Ahir a les 17 h. era a Bons Aires i Santa Pagesa formant part d'un cercavila que repartia propaganda i establia contacte directe amb la gent.

  A les 20 h era a l'Arenal, Plaça dels Nins, en un acte conjunt amb Llucmajor. Per cert, all`pa vaig poder veure el cotxe d'un company, Miquel Mascaró, que una vàndals havien pintat amb spray, li havien escrit la paraula Bloc i li havien foradat les quatre rodesde

  A les 21,15 h tornava a ser a la Plaça Santa Pagesda per participar a una petita festa amb mítin incorporat.

  A les 22,45 era a Urgències per un dolor en el pìt que els meus companys temien que fos una angina de pit. Síndrome de Julio Anguita, I supose. Però que ningú que jo me sé posi cava al fresc: hi ha Grosske para rato.

  Avui a les 10 era a la Plaça d'Espanya: un bon grapat de persones protestaven per la inaccessibilitat del Metro. Molta gent i molts de mitjans de comunicació. El més patètic: que na Mabel Cabrer cridàs a l'organitzador de l'acte (per persona interposada) i li digués que el Govern li posava una persona a la seva disposició per ajudar-li a baixar i pujar del Metro... i els altres?... quina barra!!

  A les 10,30 bicicletada a Blanquerna i explicació en roda de premsa de la nostra proposta sobre carrils bici.

  A les 16 h. visitaré amb en Gaspar LLamazares un grapat d'entitasts del Polígon de Llevant... ja vos ho contaré a l'altre bloc. Realment, no sé quan podré escriure qualque cosa a Grosske Bloc personal!!...

  Palma | Següent | Anterior | Comentaris (21) | Retroenllaços (0)

  Comentaris
  T'has de cuidar
  Punjabi | 19/05/2007, 15:39

  Ara només faltaria que el millor polític que tenim se'n vagi a la merda. Tu cuida't i ànims!

  A cuidarse
  Anónimo | 19/05/2007, 16:40

  Que te recuperes de esas dolencias, Palma te necesita.

  Endavant Grosske
  bloquista | 19/05/2007, 17:41

  Guanyarem!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  cavall fort | 19/05/2007, 17:56

  Ostres tu aquest Antoni Ramis, quina canya!!! Què li has fet?
  De totes maneres això d'insultar,... malament, malament Ramis...

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 19/05/2007, 18:28

  He leído en el Ultima Hora, lo de la reforma y más protección en Corea, conozco mucha gente que vive alli, esta tarde-noche iré y les explicaré porque deben de votar el bloc, porque muchos no leen el periódico por allí.

  Ben viu
  guapo | 19/05/2007, 20:09

  GrossKe, has devorat les restes del naufragi del psm però no has devorat el nacionalisme a Mallorca.
  Això maaaaai!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  anonimo | 19/05/2007, 21:14

  Antoni no me extraña que no te concedan entrevistas la verdad, con esa mala leche que paseas , metiendote en el bloc de una persona para insultar y criticar no pareces hacer muchos méritos. Si fuera yo me cuidaria mucho no ya de hablarte sino de tenerte cerca, y firmo como anonimo porue no me da la gana que gente como tu conozca mi nombre.

  allisau-los el camí
  joan | 19/05/2007, 22:21

  Què uneix PP, PSOE i Bloc? Tots retuts als seus líders espanyols. Per si no estava clar, crec que ara és més obvi que mai veure com només UM es deu als mallorquins.

  I si hem de creure el que diu l´enquesta de DM d´avui, només en Nadal pot aturar el tsunami Cirer!

  angina de pit
  joan | 19/05/2007, 22:23

  Sigui com sigui, Eberhard, cuida´t.

  Grosske ves alerta ...
  conxa | 19/05/2007, 22:28

  amb els cubricors, estic contenta que no hagi estat res, una besada nin.

  A veces la vida es como una siesta de verano
  la monda | 19/05/2007, 22:37

  A veces tus ojos no son capaces de ver otra cosa que sus ojos

  A veces tus manos no recuerdan nada que hayan tocado antes de haber tocado su piel

  A veces su voz, sus gestos, sus palabras son como un mundo inexplorado y fascinante

  A veces la felicidad es tan intensa que nos aturde

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19/05/2007, 22:45

  Tal volta ho hauria d'haver dit amb major claredat i em sap greu si he preocupat qualcú. Estic beníssim. Tenc una analítica i un electro perfectes i el mal al pit ha pogut ser qualsevol doi... i quant als frikis que entren al bloc, què voleu que vos digui?. Jo no puc obrir el bloc massa sovint i menys en campanya. Hagués esborrat sense dubtar-ho un comentari que insulta d'aquesta manera determinada gent però ara em resulta dificil fer-hi per tota la gent que l'ha contestat. Jo, la veritat, passaria d'ells. El que cerquen és el minut de glòria de ser el centre d'atenció del debat però vosaltres (em referesc als comentaristes normals), com és natural, podeu fer el que trobeu. Una saludable abraçada

  Dolor de pecho
  Nando | 20/05/2007, 00:07

  Bienvenido al club. Yo también tuve un susto de ese tipo hace poco y al final tampoco fue nada importante. Pero harás bien en conservar en tu memoria los pensamientos que pasan por tu cabeza cuando crees que es algo grave. A mí me han servido para cambiar ciertos procesos mentales que tenía estancados.

  Un abrazo y me alegro que sigas ahí

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavi3 | 20/05/2007, 06:54

  Hola a TOTS son las 6:51 vengo de Corea muy buena gente, mañana más gente quiere saber más cosas sobre las viviendas, etc, hoy he explicado que lo que dice UM es mentira y no han hecho nada, he enseñado las fotos de la visita, muy interesados por el tema y por la verdad, mañana estaré de nuevo con ellos. Es un tema que se sienten muy DESilusionados por el PP.

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 20/05/2007, 06:58

  es Xavix, me he equivocado, no xavi3. Gràcies... a Corea hi havia gente de "LLucmajor râdio" han dit que NO TENEN ses faltes del BLOG... (Que alguien pregunte porque NO las tienen...)

  Cuídate Eber (en serio)
  Dolors | 20/05/2007, 08:52

  Eber cuídate..lo primero es lo primero y además me aburriría mucho si te pusieses malo.

  Por cierto estoy muy afectada con lo del Profesor Gutierrez en menos de un mes se nos ha ido...es horroroso lo del cáncer.

  Besos Dolors

  Quo vadis?
  sense nom | 20/05/2007, 19:15

  Collons Toni, i quina obligaciçó té n'Eberhard de donar entrevistes?
  Per això és un fill de puta?
  Doncs tot el PP no dona cap entrevista a la SER, per exemple. I aquests què deuen ser?

  Per cert Dolors, és trist saber que un senador ha mort, però més trist és no saber que existia.

  VOT MALLORQUI ARA!!!!
  richi | 20/05/2007, 23:34

  Dia 27 hem d´anar tots a votar en clau mallorquina. Que es aixo de que vinguin en Zapatero i en Rajoy a demanar el vot per PSOE i PP? Que saben ells que passa a Mallorca? No hem de votar com si fosin unes primaries, luitam per els nostres municipis ,per sa nostre illa i per sa nostra gent. L´any que be ja votarem Madrid !!!
  Fa Pena pensar que els vots cap a PSOE i PP els ajudin a a ZP i a Rajoy a pensar que l´any que poden guanyar ses eleccions.
  Aqui i ara hem de votar el que volem a Mallorca.
  Els partits de Madrid prometen moltes coses pero ho hem de tenir molt clar: Catalunya,Madrid,Andalucia....tenen molts més vots que Mallorca. Si han de "COMPLIR" o han de millorar res ho faran alla i no a una petita illa com sa nostra. Dia 27 tots a votar en clau mallorquina!!!

  Listas electorales del BLOC
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 12:08

  Eber cuídate!
  A ver si alguien puede ayudarme, he estado mirando la página del Bloc y no veo por ningún sitio las listas electorales, ni el orden en que se presentan, ni a qué partido representan. Me gustaría conocer las listas electorales de las personas y partidos del BLOC, es lo mínimo antes de ir a votar, no? Saber a quien votas.
  Gracias.

  A Miquel Fornés
  Listilla | 21/05/2007, 12:53

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=100

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=97

  http://www.euevpalma.org/actualitatHome.asp?notid=12789

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 13:09

  FePecto!
  Gràcies Listilla

  - ERC nº4 al Consell de Mallorca!!!??!!! ya se qué lista no debo votar.

  En las demás listas Esquera se presenta en nº 6 y nº 7 , no salen elegidos ni locos. Ahí si votaré BLOC, al Ajuntament y al Govern.

  De nuevo gracias.

  Afegeix un comentari
  Tema
  Text
  El teu nom
  Email
  Web
  Presentació
  El bloc em demana una ressenya biogràfica en aquesta nova secció. Em sembla una tasca impossible: si intent ressenyar moltes coses em surt un rollo espantós i s'intent resumir massa em surten coses semblants a epitafis. Per això només et diré que tenc una biografia interessantíssima, com tu i com tothom; que som un exemplar únic dins l'univers, com tu i com tothom i que per això som molt important, com tu i com tothom

  MenúInici
  Arxius
  Àlbums
  Enllaços
  Bloc de BalearWeb
  Cerca Calendari« Maig 2007 »
  Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31
  RecentmentMATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  ARREGLAR EL TRANSIT
  NOTICIA BOMBA A EIVISSA
  ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS
  I SI A PALMA S'ESCOLTAS ELS VEINATS?
  UN CODI ETIC PER COMBATRE LA CORRUPCIO
  QUE PASSA ENTRE NA NANDA I JO?
  JAUME MATAS, TOCAT PEL TEMA PALACETE
  ENQUESTA DEL CIS SOBRE BALEARS
  CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES
  MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA
  SARKOZY: UNA VICTORIA DE CALAT
  ROQUE LOPEZ'S GAME
  1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS
  1ER DE MAIG, SALOM I IB3
  PATRIMONI DELS POLITICS: MATAS, TE TOCA
  OPERACIO RELAMPAGO, ES CONFIRMEN ELS PRONOSTICS
  L'OPERA I EN JAUME MATAS
  LES DENUNCIES SOBRE EIVISSA CADA COP MES SOSPITOSES
  Categories... i més enllà [36]
  Balears [182]
  Bestieses [9]
  Estat espanyol [79]
  General [67]
  Món [21]
  Palma [167]
  Palma corrupcio urbanistica [20]
  SubscripcióRSS 0.90
  RSS 1.0
  RSS 2.0
  Atom
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb

  fcuc | 22/05/2007, 01:06
 25. Grosske. Bloc personal

  Grosske. Bloc personal
  Benvingut/da. Aquest Bloc és un espai de reflexió personal compartida sobre coses que ens afecten a tots. Si aquest bloc és, de vegades, políticament incorrecte és per facilitar el debat. En tot cas, els teus comentaris són el seu principal valor
  Estadisticas de visitas
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19 Maig, 2007 14:08

  Tenc unes certes dificultats per continuar administrant aquest bloc.

  Ahir a les 17 h. era a Bons Aires i Santa Pagesa formant part d'un cercavila que repartia propaganda i establia contacte directe amb la gent.

  A les 20 h era a l'Arenal, Plaça dels Nins, en un acte conjunt amb Llucmajor. Per cert, all`pa vaig poder veure el cotxe d'un company, Miquel Mascaró, que una vàndals havien pintat amb spray, li havien escrit la paraula Bloc i li havien foradat les quatre rodesde

  A les 21,15 h tornava a ser a la Plaça Santa Pagesda per participar a una petita festa amb mítin incorporat.

  A les 22,45 era a Urgències per un dolor en el pìt que els meus companys temien que fos una angina de pit. Síndrome de Julio Anguita, I supose. Però que ningú que jo me sé posi cava al fresc: hi ha Grosske para rato.

  Avui a les 10 era a la Plaça d'Espanya: un bon grapat de persones protestaven per la inaccessibilitat del Metro. Molta gent i molts de mitjans de comunicació. El més patètic: que na Mabel Cabrer cridàs a l'organitzador de l'acte (per persona interposada) i li digués que el Govern li posava una persona a la seva disposició per ajudar-li a baixar i pujar del Metro... i els altres?... quina barra!!

  A les 10,30 bicicletada a Blanquerna i explicació en roda de premsa de la nostra proposta sobre carrils bici.

  A les 16 h. visitaré amb en Gaspar LLamazares un grapat d'entitasts del Polígon de Llevant... ja vos ho contaré a l'altre bloc. Realment, no sé quan podré escriure qualque cosa a Grosske Bloc personal!!...

  Palma | Següent | Anterior | Comentaris (21) | Retroenllaços (0)

  Comentaris
  T'has de cuidar
  Punjabi | 19/05/2007, 15:39

  Ara només faltaria que el millor polític que tenim se'n vagi a la merda. Tu cuida't i ànims!

  A cuidarse
  Anónimo | 19/05/2007, 16:40

  Que te recuperes de esas dolencias, Palma te necesita.

  Endavant Grosske
  bloquista | 19/05/2007, 17:41

  Guanyarem!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  cavall fort | 19/05/2007, 17:56

  Ostres tu aquest Antoni Ramis, quina canya!!! Què li has fet?
  De totes maneres això d'insultar,... malament, malament Ramis...

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 19/05/2007, 18:28

  He leído en el Ultima Hora, lo de la reforma y más protección en Corea, conozco mucha gente que vive alli, esta tarde-noche iré y les explicaré porque deben de votar el bloc, porque muchos no leen el periódico por allí.

  Ben viu
  guapo | 19/05/2007, 20:09

  GrossKe, has devorat les restes del naufragi del psm però no has devorat el nacionalisme a Mallorca.
  Això maaaaai!

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  anonimo | 19/05/2007, 21:14

  Antoni no me extraña que no te concedan entrevistas la verdad, con esa mala leche que paseas , metiendote en el bloc de una persona para insultar y criticar no pareces hacer muchos méritos. Si fuera yo me cuidaria mucho no ya de hablarte sino de tenerte cerca, y firmo como anonimo porue no me da la gana que gente como tu conozca mi nombre.

  allisau-los el camí
  joan | 19/05/2007, 22:21

  Què uneix PP, PSOE i Bloc? Tots retuts als seus líders espanyols. Per si no estava clar, crec que ara és més obvi que mai veure com només UM es deu als mallorquins.

  I si hem de creure el que diu l´enquesta de DM d´avui, només en Nadal pot aturar el tsunami Cirer!

  angina de pit
  joan | 19/05/2007, 22:23

  Sigui com sigui, Eberhard, cuida´t.

  Grosske ves alerta ...
  conxa | 19/05/2007, 22:28

  amb els cubricors, estic contenta que no hagi estat res, una besada nin.

  A veces la vida es como una siesta de verano
  la monda | 19/05/2007, 22:37

  A veces tus ojos no son capaces de ver otra cosa que sus ojos

  A veces tus manos no recuerdan nada que hayan tocado antes de haber tocado su piel

  A veces su voz, sus gestos, sus palabras son como un mundo inexplorado y fascinante

  A veces la felicidad es tan intensa que nos aturde

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  grosske | 19/05/2007, 22:45

  Tal volta ho hauria d'haver dit amb major claredat i em sap greu si he preocupat qualcú. Estic beníssim. Tenc una analítica i un electro perfectes i el mal al pit ha pogut ser qualsevol doi... i quant als frikis que entren al bloc, què voleu que vos digui?. Jo no puc obrir el bloc massa sovint i menys en campanya. Hagués esborrat sense dubtar-ho un comentari que insulta d'aquesta manera determinada gent però ara em resulta dificil fer-hi per tota la gent que l'ha contestat. Jo, la veritat, passaria d'ells. El que cerquen és el minut de glòria de ser el centre d'atenció del debat però vosaltres (em referesc als comentaristes normals), com és natural, podeu fer el que trobeu. Una saludable abraçada

  Dolor de pecho
  Nando | 20/05/2007, 00:07

  Bienvenido al club. Yo también tuve un susto de ese tipo hace poco y al final tampoco fue nada importante. Pero harás bien en conservar en tu memoria los pensamientos que pasan por tu cabeza cuando crees que es algo grave. A mí me han servido para cambiar ciertos procesos mentales que tenía estancados.

  Un abrazo y me alegro que sigas ahí

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavi3 | 20/05/2007, 06:54

  Hola a TOTS son las 6:51 vengo de Corea muy buena gente, mañana más gente quiere saber más cosas sobre las viviendas, etc, hoy he explicado que lo que dice UM es mentira y no han hecho nada, he enseñado las fotos de la visita, muy interesados por el tema y por la verdad, mañana estaré de nuevo con ellos. Es un tema que se sienten muy DESilusionados por el PP.

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Xavix | 20/05/2007, 06:58

  es Xavix, me he equivocado, no xavi3. Gràcies... a Corea hi havia gente de "LLucmajor râdio" han dit que NO TENEN ses faltes del BLOG... (Que alguien pregunte porque NO las tienen...)

  Cuídate Eber (en serio)
  Dolors | 20/05/2007, 08:52

  Eber cuídate..lo primero es lo primero y además me aburriría mucho si te pusieses malo.

  Por cierto estoy muy afectada con lo del Profesor Gutierrez en menos de un mes se nos ha ido...es horroroso lo del cáncer.

  Besos Dolors

  Quo vadis?
  sense nom | 20/05/2007, 19:15

  Collons Toni, i quina obligaciçó té n'Eberhard de donar entrevistes?
  Per això és un fill de puta?
  Doncs tot el PP no dona cap entrevista a la SER, per exemple. I aquests què deuen ser?

  Per cert Dolors, és trist saber que un senador ha mort, però més trist és no saber que existia.

  VOT MALLORQUI ARA!!!!
  richi | 20/05/2007, 23:34

  Dia 27 hem d´anar tots a votar en clau mallorquina. Que es aixo de que vinguin en Zapatero i en Rajoy a demanar el vot per PSOE i PP? Que saben ells que passa a Mallorca? No hem de votar com si fosin unes primaries, luitam per els nostres municipis ,per sa nostre illa i per sa nostra gent. L´any que be ja votarem Madrid !!!
  Fa Pena pensar que els vots cap a PSOE i PP els ajudin a a ZP i a Rajoy a pensar que l´any que poden guanyar ses eleccions.
  Aqui i ara hem de votar el que volem a Mallorca.
  Els partits de Madrid prometen moltes coses pero ho hem de tenir molt clar: Catalunya,Madrid,Andalucia....tenen molts més vots que Mallorca. Si han de "COMPLIR" o han de millorar res ho faran alla i no a una petita illa com sa nostra. Dia 27 tots a votar en clau mallorquina!!!

  Listas electorales del BLOC
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 12:08

  Eber cuídate!
  A ver si alguien puede ayudarme, he estado mirando la página del Bloc y no veo por ningún sitio las listas electorales, ni el orden en que se presentan, ni a qué partido representan. Me gustaría conocer las listas electorales de las personas y partidos del BLOC, es lo mínimo antes de ir a votar, no? Saber a quien votas.
  Gracias.

  A Miquel Fornés
  Listilla | 21/05/2007, 12:53

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=100

  http://www.blocpermallorca.cat/noticia.php?Codnot=97

  http://www.euevpalma.org/actualitatHome.asp?notid=12789

  Re: EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  Miquel Fornés | 21/05/2007, 13:09

  FePecto!
  Gràcies Listilla

  - ERC nº4 al Consell de Mallorca!!!??!!! ya se qué lista no debo votar.

  En las demás listas Esquera se presenta en nº 6 y nº 7 , no salen elegidos ni locos. Ahí si votaré BLOC, al Ajuntament y al Govern.

  De nuevo gracias.

  Afegeix un comentari
  Tema
  Text
  El teu nom
  Email
  Web
  Presentació
  El bloc em demana una ressenya biogràfica en aquesta nova secció. Em sembla una tasca impossible: si intent ressenyar moltes coses em surt un rollo espantós i s'intent resumir massa em surten coses semblants a epitafis. Per això només et diré que tenc una biografia interessantíssima, com tu i com tothom; que som un exemplar únic dins l'univers, com tu i com tothom i que per això som molt important, com tu i com tothom

  MenúInici
  Arxius
  Àlbums
  Enllaços
  Bloc de BalearWeb
  Cerca Calendari« Maig 2007 »
  Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31
  RecentmentMATAS, LES ENQUESTES I LA IMPUDICIA
  EL RITME DE CAMPANYA I L'ANGINA DE PIT
  ARREGLAR EL TRANSIT
  NOTICIA BOMBA A EIVISSA
  ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS
  I SI A PALMA S'ESCOLTAS ELS VEINATS?
  UN CODI ETIC PER COMBATRE LA CORRUPCIO
  QUE PASSA ENTRE NA NANDA I JO?
  JAUME MATAS, TOCAT PEL TEMA PALACETE
  ENQUESTA DEL CIS SOBRE BALEARS
  CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES
  MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA
  SARKOZY: UNA VICTORIA DE CALAT
  ROQUE LOPEZ'S GAME
  1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS
  1ER DE MAIG, SALOM I IB3
  PATRIMONI DELS POLITICS: MATAS, TE TOCA
  OPERACIO RELAMPAGO, ES CONFIRMEN ELS PRONOSTICS
  L'OPERA I EN JAUME MATAS
  LES DENUNCIES SOBRE EIVISSA CADA COP MES SOSPITOSES
  Categories... i més enllà [36]
  Balears [182]
  Bestieses [9]
  Estat espanyol [79]
  General [67]
  Món [21]
  Palma [167]
  Palma corrupcio urbanistica [20]
  SubscripcióRSS 0.90
  RSS 1.0
  RSS 2.0
  Atom
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb

  Grosske. Bloc personal | 22/05/2007, 01:07
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS