Administrar


Estadisticas de visitas

ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS

grosske | 16 Maig, 2007 05:35

Fa cinc minuts he llegit les declaracions de l'empresari de S'Almudaina Dos on amolla el carro i diu davant el jutge que el President del Consell Consultiu el va adreçar a Jaume Massot perquè influís en l'Ajuntament d'Andratx perquè aquest fés un informe que permetés al Govern pagar una indemnització multimilionària a  Almudaina Dos... amb els teus doblers!!, rei/na, que opines, amb raó, que aquesta frase és massa llarga.

M'assalta una idea: podia Matas ignorar el que estava passant sota el paraigües del seu govern?, podia ignorar-ho en Rodríguez que controla tot el que passa als Ajuntaments?, podia ignorar-ho na Rosa - la de l'aire fresc - mentres, ara fa un parell de setmanes - defensava l'honorabilitat den Miquel Coll?

Quànta pasta surt de les teves butxeques, estimat/da lector/a, per engreixar butxeques privades!!, de vegades legalment, de vegades no. Quants de favors no li deuen al PP constructores i promotores!! De vegades, donant llum verda als seus projectes; de vegades, com és el cas anterior, propiciant indemnitzacions milionàries; de vegades, adjudicant obres tan faraòniques com a inútils; de vegades, inhibint-se en el control de la gestió del sòl a ciutats com Palma.

Em vé a la memòria les espectaculars oficines que el Grupo Fer està construint-se a les Avingudes, les espectaculars trajectòries de propietaris de discoteca (Cursach) i d'empleats de banca (Vicente Grande) que han acabant construint vertaders imperis, el patrimoni immobiliari d'algúns polítics del PP, les transferències de recursos públics a la sanitat privada, el col.legi de nins i nines (separats) finançat indirectament pel Govern al Parc Bit...

I també em vé a la memòria la campanya obscenament cara del PP de les Balears. Han declarat 600 mil d'euros de despesa (el doble que el Bloc) quan és obvi que és 50 vegades més cara que la nostra... i em demàn si totes aquestes reflexions matutines no tendran qualque fil conductor 

Comentaris

 1. revisa

  Antes de que Dolors te salte a la yugular, te lo digo yo: Revisa eso de los 600 millones de euros. O sobran ceros, o los del Bolc, con 300 millones de euros para la campaña, son más ricos de loq ue pensaba ;) ;)

  JoMateix | 16/05/2007, 06:50
 2. Lista Negra

  Es esta tu lista negra Eber???
  Qué te ha hecho esta gente???
  No veo a EL MUNDO en la lista

  Dolors | 16/05/2007, 08:20
 3. Re: ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS

  hola, avui es dimecres, son les 10:20 i na Dolors es al seu despatxo

  la tonta blanca fent preguntes sobre "la llista negra"

  si na dolors no existís l'hauriem d'inventar.

  cada dia m'en vaig a casa amb mal de panxa de les rialles.

  està clar que na dolors forma part de la Campaña. després del 27, tota aquesta trolleria ens deixarà d'emprenyar.

  gabriel | 16/05/2007, 08:56
 4. Ptas - Euros

  Estimat Grooske, si vas a un banc, a lo millor encara te donen una tarjeta conversora d´euros. També hi ha papereries que venen calculadores... jo ho miraria, si fos tu. I després vols que te votem perque remenis es doblers de s´Ajuntament...

  Guiem | 16/05/2007, 08:58
 5. ESQUIROLES

  Nos los traen de fuera.

  El mote de L'Esquirol (ardilla en catalán) se le adjudicó al pueblo catalán de Santa María de Corcó por su posada homónima que tenía este animal como mascota enjaulado en su vestíbulo hacia el siglo XIX.

  Algunos naturales de este pueblo (rodeado de fábricas textiles en los pueblos vecinos) se ofrecieron a trabajar en lugar de los huelguistas en 1902, en 1908 y en 1917. Dando origen a este mote despectivo para los rompe-huelgas.

  Así esquirol (griego: skiouros, 'ardilla' ), traducido al castellano y al contrario que en otros idiomas europeos, no tiene significación alguna directa respecto a tal animal.

  Eso es lo que está pasando en IB3.

  Están contratando gente de Madrid y Barcelona para reventar la huelga de los

  trabajadores de Salom.

  Lo único que se puede deccir en descargo de estos señores, es que ellos afirman

  que han venido a trabajar desconociendo la situación en la que nos encontramos.

  Pero lo que no se puede justificar de ninguna manera es la posición del responsable

  de su contratación:

  Si los contrata Salom incurren en una situación ilegal, con lo que serán denunciados (una vez más).

  Si son contratados por IB3, aparte de justificar cualquier acción por parte de los

  piquetes informativos de los trabajadores en huelga, se coloca en una postura

  de doble externalización de la que tambien puede no salir muy bien parada

  legalmente.

  En cualquier caso, se quién sea el que los contrata, demuestra claramente su

  disposición para la negociación, prefiriendo hacer un dispendio extra en vez de

  beneficiar, fidelizar y contentar a los trabajadores que llevan dos años sacando

  adelante esta radio-televisión en la peor de las condicciones posibles.

  IB3-SALOM | 16/05/2007, 09:06
 6. Camera PP

  Entrad aquí. La lista de Palma en Camera Café y otro vídeo del funciona del Partido Popular (con mensaje sobre el pacte).

  http://www.youtube.com/watch?v=hEb_aUykBxI

  http://www.youtube.com/watch?v=EiDJWpkGN0g&NR=1

  Un navegante de youtube | 16/05/2007, 10:26
 7. premsa gratuïta

  Eber, a la teva llista, que es podria ampliar molt, s'ha d'afegir tota la paperassa dels diaris gratuits del PP. Quina tudada de paper i d'euros i quina menjada de cervell. Algun dia n'haurem de fer una història sobre aquesta proliferació. Sort que a partir de juny alguns ja desapareixeran per falta de patrocinadors oficials.

  Pere | 16/05/2007, 17:26
 8. Na Janereta a l'Avui

  avui la nina escriu un article damunt "micro-pisos". Ho fa de forma frìvola com és la seva forma d'escriure i si, com la manca d'espai, fos un caprici i no una necessitat, ara a l'Avui se poden fer comentaris, se l'han menjada viva, més s'ho mereix per beneita, tocar un tema com el de la vivenda d'aquesta manera i amb lo cremat que va el personal, no té consol, però clar, ella escriu un article cada dia i haurà llegit lo dels pisos de 11m2 i ja hi ha tema i article complit. Així qualsevol escriu.

  http://www.avui.cat/opinio/detail.php?id=1123

  conxa | 16/05/2007, 18:35
 9. Re: ELS DOBLERS DE LA CAMPANYA DEL PP I ELS ESTOMACS AGRAÏTS

  Como puede Usted preguntar por les butxaques de los lectores, preocuprase por su situación económica, cuando Usted aparentemente obvió a los trabajadores indefensos para conseguir un chalet privilegiado en Sencelles? De verdad le preocupan los trabajadores? Ya quisieramos muchos trabajadores humildes vivir como lo hacen las gallinas de su cortijo... camarada Grosske

  ISKAN | 16/05/2007, 19:58
 10. quins dois

  quins arguments més faves ... has fumat Iskan?

  conxa | 16/05/2007, 20:12
 11. ara ho he entés Iskam

  és que som un poc curta, finalment he interpretat que lo que volies dir quan deies que en Grosske havia "obviado" els treballadors "indefensos" per aconseguir ca seva, era que no els havia convidat a la festa de firmar la seva hipoteca, jau val ... aquest Grosske no té remei ...

  conxa | 16/05/2007, 21:11
 12. Vot nacionalista !!!!

  Donam la benvinguda a totes aquelles persones que venen a fer una Mallorca i una ciutat de Palma més gran, més moderna i de major progrés econòmic i social.

  Palma ofereix oportunitats a tothom, però també demana un compromís. Qui no pot viure a la terra que estima, ha d’estimar la terra on viu.

  No s’hi val evitar el debat mirant cap una altra banda perquè és un debat incòmode; o resignar-se a que no hi ha solució, i que aquí vindrà tothom qui vulgui de totes maneres.

  Com a candidat a la Batlia de Palma faig una crida a tots els agents polítics i socials de Ciutat per arribar a un gran pacte, i plantejar, des del consens i el diàleg, mesures efectives per regular els fluxes migratoris, tot facilitant l’acollida i la integració de la nova immigració legal.

  Com a polítics i representants del poble sobirà de Palma hem d’actuar amb responsabilitat. No fer-ho és una greu deixadesa de les nostres funcions i podria conduir a situacions no desitjades de xenofòbia o de perdre una cohesió social que tant ens caracteritza.

  No hem de confondre democràcia amb tolerància infinita. L’autoritat i l’ordre són necessaris per garantir els drets i deures de tots els nostres ciutadans i ciutadanes.

  Per tot això, com a candidat a la Batlia de Palma i Vicepresident en funcions del Consell Insular de Mallorca, propos a tots els ciutadans i ciutadanes de Palma 15 principis bàsics per encarar el repte de la nova immigració a Ciutat.

  15 PRINCIPIS PER ARRIBAR A UN PACTE DE CIUTAT ENVERS EL REPTE DE LA NOVA IMMIGRACIÓ

  - Hem de poder continuar essent terra d’acollida i això sols ho aconseguirem preservant la qualitat de vida que gaudim ara els que vivim a Palma. Ni Palma, ni Mallorca pot absorbir tothom.
  - Hem esgotat la capacitat d’acollida. Cal afrontar el repte de la nova immigració de cara i sense demagògia. Seria una irresponsabilitat pensar que a Palma i a Mallorca hi cabem tots.

  - No podem assumir l’actual ritme de creixement de la nova immigració. Crea tensions econòmiques, de competència laboral, sanitàries, escolars i d’integració. Es una fal·làcia que la immigració crea riquesa en el seu conjunt. Crea riquesa perquè el cost per a les empreses pot ser inferior, i la productivitat creix, però el cost social pot ser molt alt. El sistema del benestar té límits, començant per la capacitat de crear ocupació i seguint per la de proporcionar a tothom sanitat i ensenyament gratuït i de qualitat.

  - Necessitam competències, finançament i poder decidir quanta de gent pot rebre el nostre territori que és petit, per mantenir una qualitat de vida que sigui acceptable per a tots. Volem impulsar l’Observatori de la Immigració a Palma per garantir que aquesta s’adapti a la realitat de l’economia i la capacitat d’acollida de Ciutat.

  - S’ha d’exigir al Govern Balear i Estatal que intervengui en els fluxes migratoris d’entrada, adequant-los a la demanda del nostre mercat laboral. Demanam polítiques consensuades per ajustar la nova immigració a la disponibilitat dels recursos limitats de la nostra terra.

  - Mateixos drets, però també deures pels nous residents. Han d’acceptar les nostres lleis i els nostres costums.

  - Les polítiques d’ajuts socials, d’educació, d’accés a l’habitatge... han de ser iguals, sense privilegis, tant pels nous residents en situació legal com pels ciutadans que fa anys que viuen a Palma.

  - Discriminació positiva pels ciutadans que fa anys que viuen a Palma. Per exemple: punts a favor a l’hora d’accedir a parcs d’habitatges a preu taxat, o per accedir a les places escolars dels barris de Palma.

  - No més immigració descontrolada a Palma. La immigració il·legal empobreix les classes treballadores i mitjanes de Ciutat i dificulta el desenvolupament professional dels nostres joves.
  - Expulsió dels estrangers en situació irregular o sense papers. Compliment estricte de la llei. Cap il·legal en territori palmesà. Cap sense papers sense retorn.

  - Tolerància zero amb comerços que no compleixen les normatives de consum, d’horaris comercials i laborals. Especial vigilància de la competència deslleial dels comerços regentats per ciutadans que hom en diu “xinesos”, i la venda ambulant il·legal.

  - A Palma es respectarà l’autoritat. Controlarem els focus d’inseguretat ciutadana al voltant de la immigració il·legal i amb les màfies que la fomenten.

  - No tolerarem i perseguirem activament pràctiques de discriminació entre els homes i les dones, l’incompliment de la formació escolar obligatòria, que els nins i nines treballin, pisos pastera, l’aparició de ghettos... situacions que res tenen a veure amb la cultura i valors del nostre país.

  -A Palma es respectarà i fomentarà la identitat de Mallorca.

  - La Mallorquinitat com a única alternativa a la multiculturalitat i a la interculturalitat. La Identitat de Mallorca ha de ser el factor de cohesió i de vertebració social a Palma. En les arrels trobam la nostra força per projectar-nos en un nou món global.

  PLA NADAL: IMPULS DE MALLORQUINITAT PER LA PALMA DEL SXXI

  Apostam per una Palma motor de Mallorquinitat. Una Mallorquinitat al servei de la llibertat i del progrés de tots i cadascun dels ciutadans de Palma, venguin d’on venguin. Palma és un punt de trobada de diferents cultures que enriqueixen un espai comú. Un espai comú vertebrat i cohesionat per la cultura i la identitat del poble de Mallorca.

  L’esperit de Mallorca és, segur, a tots els pobles de l’illa. Però on més l’hem de voler trobar, on ens la jugam de debò, és als carrers de la nostra capital.

  Pla Nadal: Ciutat Oberta amb els nous residents i on la Mallorquinitat és l’element d’integració i de cohesió social

  Palma ha d’evolucionar i acceptar la seva creixent complexitat. Cal afrontar la situació tal com és: la població de Palma ha crescut un 20% entre els anys 1996 i 2005. Avui ja som 407.125 habitants. El percentatge de població estrangera ja arriba al 17% i el percentatge de persones procedents d’altres comunitats autònomes, al 28%
  .
  Palma és una ciutat oberta i acollidora, però no podem acceptar que persones que arribin de lluny ens proposin noves formes d’organitzar-nos el temps, d’ocupar l’espai públic, de viure la nostra espiritualitat, les nostres costums...

  Apostam per la Mallorquinitat com a única alternativa viable a la Multiculturalitat i a la Interculturalitat. Som un sol poble. Situarem la nostra cultura i la nostra llengua al centre de l’actuació política respecte als nous residents.

  A Palma, la Mallorquinitat ha de ser l’espai de relació i de diàleg amb la resta de cultures del món. No volem una societat fragmentada en diverses comunitats. A Palma, no volem ghettos. A Palma, volem fomentar la integració amb la llengua i la cultura de Mallorca com a base d’aquestes relacions.

  Els nous residents tenen drets, però també deures. Els nous residents tenen els mateixos drets que qualsevol altre ciutadà. De la mateixa manera, també tenen deures. Els nous residents han de mostrar un clar compromís d’arrelament a la ciutat d’acollida, amb la seva gent i amb la cultura de Mallorca.

  Volem impulsar l’Observatori de la Immigració a Palma per garantir que aquesta s’adapti a la realitat de l’economia i la capacitat d’acollida de Ciutat.

  Volem crear un fòrum internacional sobre immigració a la Mediterrània ja que som grans receptors.

  Amb aquestes premisses com a eixos centrals de la nostra actuació volem impulsar noves polítiques per gestionar de manera integral i transversal les problemàtiques dels nouvinguts, considerant totes les seves dimensions: humana, cultural i econòmica.

  Contemplarem les següents directrius...

  En educació i cultura...

  - Tractarem les escoles com l’element clau a l’hora de configurar les modalitats de socialització i d’inserció dels nous residents i dels seus fills i filles. L’escola ha de ser l’element de convivència clau a Palma.
  - Equilibrarem la presència de nouvinguts entre diferents escoles públiques i concertades aplicant nous criteris d’accés.
  - Els anys de residència a Palma, han de representar punts a favor alhora d’accedir a les places escolars dels barris de Palma.
  - Impulsarem activitats d’informació i de formació que facilitin el coneixement mutu de les diverses cultures, lluitant contra els estereotips, els prejudicis i la por a les diferents barriades de Palma.
  - Facilitarem el coneixement de les llengües oficials de Mallorca, especialment el mallorquí, com passa als pobles de Mallorca.
  - Crearem una xarxa de mediadors culturals amb actuacions a les barriades més necessitades d’aquest servei.

  En l’àmbit del mercat de treball...

  - Volem garantir els mecanismes de contractació i d’intermediació legal, lluitant contra l’economia submergida i contra la contractació il·legal.
  - Facilitarem la màxima difusió de la informació sobre l’oferta i la demanda del mercat laboral.
  Volem incentivar l’esperit emprenedor del nou resident, donant suport econòmic i de formació per afavorir les seves iniciatives empresarials.
  - Tolerància zero amb comerços que no compleixen les normatives de consum, d’horaris comercials... (p.ex: especial vigilància amb la competència deslleial dels comerços regentats per ciutadans asiàtics, venta ambulant il·legal).

  En habitatge...

  - Evitarem l’aparició de ghettos afavorint la creació d’un parc d’habitatges de lloguer a preus taxats i assequibles distribuïts en les diferents barriades de Ciutat.
  - Els anys de residència a Palma, han de representar punts a favor alhora d’accedir a aquest parc d’habitatges a preus taxats.
  - Activarem polítiques d’inspecció per tal de controlar l’habitabilitat de les vivendes i lluitar contra els pisos pastera, que són un problema de salut pública i afecten la convivència veïnal.

  En relació a les associacions de nouvinguts...

  - Impulsarem la participació de les associacions d’immigrants i de les Cases Regionals en el teixit associatiu de la nostra ciutat.
  - Apostam perquè els nouvinguts puguin participar a les activitat polítiques, sindicals, culturals, esportives, lúdiques, etc... amb la normalitat dels qui hi viuen amb plenitud de drets i deures.

  En relació a les actituds racistes i xenòfobes...

  - No acceptarem que cap discurs equipari directament els conceptes d’immigració legal i delinqüència. Els nous ciutadans venen a treballar.
  - Promourem activament un clima social afavoridor del respecte a les persones nouvingudes i que refusi qualsevol justificació de pràctiques de segregació segons criteris socials, culturals, religiosos o ètics.
  - No tolerarem i perseguirem activament pràctiques de discriminació entre els homes i les dones, l’incompliment de la formació escolar obligatòria, ni les pràctiques mutiladores.

  En relació als estrangers en situació irregular...

  - Compliment estricte de la llei i, per tant, expulsió dels estrangers en situació administrativa irregular.

  És a la ciutat on els nous residents troben el seu primer espai de convivència: als barris, als parcs, a les escoles, a les escales de veïns, als mercats i comerços de Palma, al treball... Apostam per una Palma compromesa amb la identitat de Mallorca, solidària, de qualitat de vida i compromesa amb tots els seus ciutadans, venguin d’on venguin. Una Palma on tothom tengui drets, però també deures.

  “ Palma ofereix oportunitats a tothom, però també demana compromís.
  Qui no pot viure a la terra que estima, ha d’estimar la terra on viu.“

  Miquel Nadal, Febrer 2007

  ricard | 16/05/2007, 22:27
 13. cómo ??

  es que Nadal no tiene suficiente "apoyo" del Consell para toda su campaña que pretende que nos leamos su programa ????????
  Acaso necesita difundirlo en el blog con más visitas ?????

  ire | 17/05/2007, 01:25
 14. Marketing

  No Ire. El que passa és que a la web d'UM no hi entra ni Déu i a cualque lloc ho han de penjar. A no ser na Dolors o n'ISKAN, crec que tenen poc que gratar per aquí.

  sense nom | 17/05/2007, 07:35
 15. A Ricard

  Estimat Ricard,

  I tu encara t'ho creus? Has demanat als d'UM perquè van votar en contra de que el català tingues la mateixa consideració que el castella a l'Estatut? Es això el que tu entens per nacionalista? Es defensar la llengua, anar a un programa local (en Miquel Nadal) de la Cadena Ser i fer la meitat del discurs en castella... UM tambè s'apunta al bilingüisme made in PP.

  Respecto la teva opinio, pero crec que t'equivoques.

  Salut

  Xavin | 17/05/2007, 10:19
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS