Administrar


Estadisticas de visitas

CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES

grosske | 11 Maig, 2007 14:43

Benvolgut Toni:

Començaré per dir-te que m'ha sabut molt de greu haver publicat el contingut de dues de les nostres converses. T'assegur que no em va agradar gens ni mica fer una cosa així.

Puc al.legar dues coses: legítima defensa i el fet que, en contra del que tu afirmes, l'Ajuntament que presideixes ha estat molt lluny de tractar-me com a qualsevol altre ciutadà.

Respecte a la primera qüestió, no sé si tu t'has trobat mai amb un holding de mitjans de comunicació (El Mundo, la COPE i IB3) i un partit majoritari com el PP posant en marxa tota la seva maquinària per, en base a mentides continuades, destruir-te en l'àmbit poílític, deshonrar-te en l'àmbit personal i perjudicar-te en el teu patrimoni. Jo sí que he passat per aquesta experiència i et jur que no és agradable.

Quant a la segona qüestió, em permetràs que m'estengui una mica més. Que em tractassis com a qualsevol altre és el que jo et vaig demanar i el que tu vares prometre que faries però ara que tenc més coneixement de causa, he de rectificar: hi ha temes en que m'ha semblat bé que em tractassis pitjor que a la resta i temes en què no.

T'enrecordes del dia que em vares explicar algunes coses de l'urbanisme del teu poble?. Quan m'explicares el tema dels magatzems agrícoles - "del temps den Ventura Rubí", em digueres - que es construien per convertir-se immediatament en habitatges?. Ventura Rubí és per qui no ho sàpiga, ex-regidor de l'Ajuntament, president del PP de Sencelles i, per dir-ho suaument, un "poder fàctic" important al municipi. T'enrecordes també com, entre rialles, em parlaves de les "casetes 10". "S'agafava una quarterada, es xapava en quatre trossos, es feia un camí al mig i, a cada bocí, es construia una caseta". T'enrecordes, no és cert, o t'hauré de donar més detalls?. I no és cert que això passava no fa gaire temps i quan governava el PP, com sempre, al municipi. Ni tú ni els teus antecessors heu fet res contra aquestes il.legalitats. Doncs bé, ja hem sembla bé que m'hagis tractat de manera diferent a com has tractat aquests casos però comprén  també que, sabent això, em costi que em donis lliçons de moral a través de la premsa

El setembre del 2006, aproximadament (uns mesos abans de la denúncia del misser del PP contra la meva casa), el GOB presentà una quinzena de denúncies per construccions il.legals en sòl rústic a Sencelles. T'has donat la mateixa pressa en tramitar aquests expedients que en tramitar el que a mí m'afectava? O més aviat podem afirmar que tots o gairebé tots estan inconclosos?. Donca mira, a mí també em sembla bé que no m'hagis tractat com als propietaris d'aquestes finques i que hagis estat diligent en la tramitació del meu expedient.

Tampoc no em queixaré del fet que, quan venguessin el zelador i l'arquitecte no venguessin exclussivament a comprovar  la denúncia del teu company de partit: tu els digueres que fessin un informe complet de tota la casa (de fet, encara tenc un forat a un fals sostre  - que m'haureu de reparar - i que es va fer per mirar el que hi havia darrera el pladur).  Aquesta inspecció general és legal però em reconeixeràs que és inusitada i no és la manera com actúa el teu Ajuntament però, com et dic, tampoc no em queixaré per això.

Després de tant de mirar l'Ajuntamernt m'ha obert un expedient d'infracció per dos temes (que res tenen a veure amb les denúncies del Mundo): un fals sostre de pladur i un parral de 4x5 metres instal.lats sense llicència. Segons em va dir el Secretari, mai al teu poble s'havia multat una cosa així i ell tampoc no recordava que s'hagués fet a cap altre poble. Però tampoc no em queixaré d'això.

En canvi, sí que em queix del següent:

Que facilitassiu al Mundo tots quants papers va voler tenir sobre la meva casa per tal d'il.lustrar i fer més creíble  la seva campanya de difamació De fet, ja saps que l'Ajuntament té dues denúncies per aquest motiu a l'Agència de Protecció de Dades.

Que li facilitassiu al Mundo fins i tot els arxius digitals de les fotos de l'interior de ca meva preses per l'arquitecte i el zelador per tal que sortissin publicades a tota plana al diari en qüestió

Que la teva regidora d'Urbanisme avalàs la tesi del frau a l'Hisenda municipal sense que es produís cap rectificació a un desbarat semblant

I, sobre tot, el que ja no he pogut tolerar és que, esgotada la munició del Mundo després de l'informe del Secretari de dia 9 d'abril, tu es prestassis, tres setmanes abans de les eleccions, a donar-ne de nova mitjançant aquesta absurda remisió del meu expedient al Consell per una eventual subrogació (subrogació impossible, tal i com tu mateix reconeixes a les converses publicades). No tenies dret a prendre aquesta decisió - de la qual el Secretari encara es fa creus - per tal de "calmar" al Mundo i al teu propi partit.

Valor - malgrat que sigui la teva obligació - que no intentassis forçar la voluntat dels tècnics i del secretari de l'Ajuntament o que no cedissis a les presions per encarregar un informe jurídic extern contradictori amb el del Secretari però no és menys cert que també tenies l'obligació d'aguantar el tipò fins al final i no obligar-me a defensar-me d'una nova andanada en plena campanya electoral.

Als tècnics i Secretari de l'Ajuntament no puc fer altra cosa que expressar-lis el meu reconeixement pel seu rigor i la seva imparcialitat. A tu m'ha agradat explicar-te les meves raons. Esper que facis un esforç per comprendre-les de la mateixa manera que jo també faig un esforç per comprendre que t'has vist engrunat amb una guerra que no era la teva i que no tenia res a veure amb el teu poble.

Cordialment

Comentaris

 1. Campanya PP+IB3

  Hola Eberhard.

  Durant aquests dies de precampanya he seguit amb cert interès els moviments dels diferents partits per ocupar posicions avantatjoses en l'inici de la carrera a ajuntaments, consells i parlament que és en si la campanya electoral. És com la ronda classificatòria prèvia a la disputa d'un gran premi de motociclisme o fórmula 1.

  Clarament destaquen els cartells del PP que posant la seva maquinària a tope i amb l'ajut inestimable del control de l'administració i dels mitjans de comunicació, han ocupat la pole possition, aconseguint monotemitzar el paisatge de la Plaça Espanya, un dels punts més concorreguts de les Illes Balears.

  No em vull centrar en allò aparent si no en la fórmula de campanya emprada, apostant per les noves tecnologies com el senyal de radio "bluetooth" per a transmetre informació amb els mòbils, per exemple, en aquest cas per bombardejar-te amb les seves .

  Rondinant el tema vaig caure en la dificultat per establir una senyal radio "bluetooth" si no es comptava amb antenes repetidores arreu del territori i vaig voler capficar-m’hi una mica - la senyal d'ona "bluetooth" és d'abast espacial limitat i la quantitat d'elements físics i altres ones existents esdevenen interferències insalvables a una emissió no amplificada ni repetida regularment i per provar-ho basta tenir un mòbil amb aquest complement tècnic -.

  El cas és que, per casualitats de la vida - i per ser sotspresident de la comunitat a on vivim -, es van posar en contacte amb mi des del departament de comunicacions d’IB3 per demanar si podien ubicar una antena de repetició al terrat de l’edifici. No em varen donar moltes explicacions però el poc que digueren sonava a milonga: més o menys que l’antena serviria per que es pogués veure bé el canal a Santa Ponsa... En aquell moment, per prudència, no vaig donar cap resposta. Em varen donar dos números de telèfon: el del mateix departament i el del departament d’eleccions d’IB3.

  Uns dies després un company meu em va comentar que a la seva comunitat havien ubicat una d’aquestes antenes i que aquesta no tenia cap funció televisiva si no de repetició d’ones de radio de baixa freqüència, com les de “bluetooth”.

  La comunitat a on visc es nega a tenir antenes, sigui quina sigui la seva funció, per la qual cosa no he pogut saber més del tema però els esdeveniments canten.
  IB3, el canal autonòmic que paguem tots per l’autopromoció del govern, cedeix serveis i infrastructura per a la campanya electoral del PP balear.

  No sé si realment hi ha prou fonaments com per tirar del fil però a aquells que es dediquen a escampar merda quan estan fins al coll no els hi està de més que se’ls hi cantin les quaranta i si hi ha possibilitats per agafar-los en una altra mangarrufa, millor. Bé. Ja veurem com pinten. He pensat que era prou important com per fer-ho extensiu als meus representants polítics i no sé si aquest era el canal més adequat per denunciar-ho. Gràcies per la teva atenció.

  Álvaro | 11/05/2007, 14:51
 2. JANHIHAPROU.ORG

  Ja n'hi ha Prou!!
  Visitau la pagina del Ja n'hi ha Prou. Ara te nous i contundents videos penjats. Passau-lo a tothom aquests dies. Les mentides del PP (Parc de les Vies, Memoria Histórica, Piscina Pedro J. i un llarg etc.) al descobert. Una pagina totalment recomanable i que els hi fará mal.

  http://www.janhihaprou.org

  Tipdepeperos | 11/05/2007, 17:09
 3. Grosske Censor

  Gracias por censurarme mi post.

  Te has quitado la careta definitivamente.

  A qué esperas a dimitir??? Qué haces grabando a otro político???

  Dolors | 11/05/2007, 18:39
 4. jo fa temps que t'hauria fet callar

  en Grosske ha tengut massa paciència amb un pomot com tu. Això és ca seva i és el seu bloc i tothom té dret a convidar a ca seva a qui vol, els impresentables sou vosaltres que aprofitau un mitjà que ell posa a l'abast de tothom per insultar, no teniu gens de classe, genteta de portal baix.
  No dimitirà, perquè no hi ha cap motiu perquè ho faci. És lo que heu cercat des de el començament, no tens vergonya Dolors. Si realment existeix na Dolors i no són quatre arreplegats pagats per qui ja sabem per entrar a fer el ridícul aquí. Els hauriem de pagar millor, pentura no serien tan patètics. Coses d'aficionats.

  Conxa | 11/05/2007, 19:25
 5. a Dolors

  Lo que hace es defenderse y denunciar las marrullerias del partido popular . Bien que os gustan las cintas en Ibiza, así que no vayais ahora de eticos porque no cuela.
  Estos casos se deben grabar, acudir con notario o lo que haga falta para denunciarlos .
  Pero no veo que protestes por las llamaditas del PP al ayuntamiento ni por las amenazas del abogado al alcalde.
  Por cierto ¿ Por qué El Mundo no ha publicado la transcripción como han hecho otros medios y se limita a dar su versión? Tanto espacio y tanta página para fotos y ahora no lo tienen para eso, resulta bastante significativo y muy en su línea de manipular, inventar y tergiversar.
  ¿ que opinas de que el libro sobre las mentiras de El Mundo se haya agotado a los pocos dias y esten reservados la mayoria de los ejemplares de la segunda edición? , y ese libro no lo regalan en los mercados

  anonimo | 11/05/2007, 20:21
 6. n'Antoni Alemany

  a Libertad Balear dona explicacions del casal d'en Mates i mos diu ignorats als que no sabem destriar un palau d'una casa, un casalot i un palau, una senyora dona Obdulia de Montcada, els diu que si el Mundo diu que la casa de pagés d'en Grosske és una "mansión" també se pot anomenar la casa d'en Mates un palau, tothom té dret a jugar amb les paraules.

  Conxa | 11/05/2007, 21:05
 7. Super Conxa

  Conxa eres una tía muy clasista...debe ser cosas de la edad y de tu época.

  Eber debe irse y dejar que gente joven como Antoni Esteva ocupen su puesto.

  Dolors | 11/05/2007, 22:20
 8. tu ets de EU?

  qui han de dir lo que fan dins els seu partit són ells, que putes hi pintes tu? ves a arreglar al Jorge Campos que de cada dia diu més dois. Sobretot quan parla de història i llengua. Li faries un favor ...

  conxa | 11/05/2007, 22:42
 9. Conxa vulgar???

  Conxa, cuando te enfadas te vuelves ordinaria y zafia.

  Jorge es un tipo estupendo. No es un político profesional como tu Eber ni vive de la política.

  A Eber YO le pago el sueldo y por tanto SI le puedo EXIGIR un mínimo comportamiento ETICO, es decir, que NO nos engañe con sus pancartas de Salvem Mallorca mientras vive en un Monumento a la Ilegalidad Urbanística o que se dedique como Nixon a grabar políticos no te parece???

  Besos,

  Dolors

  Dolors | 12/05/2007, 06:53
 10. a Alvaro

  Algú hauria de investigar el que diu n'Alvaro, no?

  jo | 12/05/2007, 08:20
 11. Re: CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES

  Tens rao jo no tenc ni puta idea d'això d'es bluetooth però em sembla que si ho posa aquí des de es Bloc ja estaràn fent feina, si hi ha qui sapiga això i pugui dir més coses idò que ho faci . a mi em sembla interesantisim

  jordi | 12/05/2007, 08:53
 12. Dolors

  Tu ordinariez, zafiedad y tus insultos a la inteligencia de los que te leen no dependen, en cambio, de tu grado de irritación.
  Eres así por naturaleza.

  Pero como es una constante de la derechuza mangante que tenemos que sufrir se te perdona, por quedar diluida en la generalidad de tus correligionarios.
  Al ser todos iguales sois indiferenciables y por tanta igualmente despreciables.

  Invitado | 12/05/2007, 08:53
 13. Re: CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES

  Dolors y por qué no le exiges a Rosita la bruja que dimita y no nos engañe mas con sus pancartas de CUMPLIT, yo me siento más engañado que tú puesto que ellos han manejado dinero público y suponiendo que Eber haya hecho alguna ilegalidad ( no olvidemos que la casa lleva edificada desde bastante antes de que él la comprara y a nadie del PP en Sencelles parecía molestarle) la habría hecho sólo el suyo.
  Por lo demás tiene razón Conxa si quieres opinar afiliate als Verds y vota, .
  Te voy a decir lo mismo que le contestó la Cirer a un ciudadano que le comentó que no le gustaba el Parc de Ses Estacions: Pues vaya en la lista electoral de algun partido esperese a que gane y entonces lo podrá cambiar.
  Así que a seguir los consejos de tu adorada Sor Cirereta y no metas las narices en casas ajenas que tienen procedimientos de elección de candidatos bastante más democráticos que los tuyos ( el Ferrandin lloriqueaba mucho en la prensael otro día porque la Cirer no lo había querido en su lista).
  Por cierto yo vi muy contento a Toni el otro día en la fiesta de inicio de campaña hablando con Grosske y anteayer paseando con él por la calle Sindicato, así que me temo que te vas a tener que fastidiar y aceptar lo que democraticamente han elegido quienes tenian derecho ha hacerlo y dejar de darnos la lata con lo que a ti te hubiera gustado que , por cierto, no nos interesa lo más mínimo.
  ¿ Qué opinas de que el libro sobre las mentiras de El Mundo se haya agotado a los pocos dias y ya estén reservados la mayoría de los ejemplares de la segunda edición?

  anonimo | 12/05/2007, 09:06
 14. Cuándo autocrítica???

  Yo ya me he pronunciado en contra de los desmanes de Matas en numerosas ocasiones. Faltaría plus!!

  Vosotros CERO espíritu autocrítico ante una indecencia de Eber como es grabar a otro político...eso le costo la presidencia a Nixon y a Matas se le abrió una causa penal con la desverguenza de los email redireccionados...Matas también debería haber dimitido por lo de Mapau...pero Eber también por todo lo que esta pasando en Sancellas

  Dolors | 12/05/2007, 09:22
 15. D'això no en parlau?

  EN SÍNTESI
  AVUI, 12 MAIG 2007
  Les regles del joc
  Marçal Sintes

  Les nits suburbials de França han resplendit de fogueres que grups de joves alimenten amb centenars i centenars de cotxes. Les fogueres s'han nodrit també de la ràbia per la victòria de Sarkozy. A les universitats el rum-rum és evident i en algunes organitzen mobilitzacions contra el candidat liberal-conservador, a pesar que encara no ha pres possessió del càrrec de president. Ja va anunciar-ho i incitar-hi Ségolène Royal -a la qual el seu partit ha començat a devorar- poques hores abans que la societat francesa decidís negar-li la confiança. Unes reaccions tan violentes i antidemocràtiques resulten sorprenents, i alarmants, en una societat amb una tradició democràtica tan llarga. Ni tan sols es van comportar així els seguidors de Le Pen quan el líder de la ultradreta va caure derrotat a mans de Chirac. Però no sorprèn només que una part dels joves francesos, a les banlieu i a les universitats, no acceptin les regles del joc democràtic. També sorprèn que a Catalunya siguin, siguem, tan pocs els que ens escandalitzem per la reacció que s'ha produït a França. Sembla que es troba normal que la gent cremi cotxes i organitzi protestes perquè està en contra del resultat d'unes eleccions, un resultat clar en unes eleccions perfectament democràtiques i celebrades amb total normalitat. És com si la majoria de periodistes i intel·lectuals catalans ho comprenguessin i fins ho justifiquessin tàcitament. Sospito -més que això: estic convençut- que, si Royal hagués guanyat i els moviments fossin contra ella, se sentiria entre nosaltres una eixordadora simfonia de justa indignació.

  Premsòmetre | 12/05/2007, 09:26
 16. Re: CARTA OBERTA AL BATLE DE SENCELLES

  No nos tomes por idiotas Dolorcitas que aquí quien más quien menos tiene más cerebro que tu. Nixon o Matas grabaron y espiaron en beneficio propio y no con la idea de dejar al descubierto ningun tipo de ilegalidad o presión ejercida contra ellos. En el caso del alcalde de Santa Margalida el tribunal dejó clarísimo que en casos así las grabaciones estaban más que justificadas y de hecho quien al final dimitió/renunció no fueron los de las grabaciones precisamente.

  Por lo demás no se la opinión general, pero yo personalmente condeno los desmanes de Francia, las reglas del juego deben respetarse y la victoria ha sido clara, contundente, legal y sin sombras de juego sucio ,así que todos mis respetos para el nuevo presidente frances me guste a mi o no.
  Otra cosa es que el tema merezca un estudio sociologico de cara a descubrir lo que provoca estas situaciones de cara a intentar evitarlas.

  anonimo | 12/05/2007, 11:03
 17. Matriarca de los Feliu

  Pues eso...la DOBLE MORAL, Eber puede grabar en "legítima defensa" mientras Nixon y Matas NO pueden grabar para "defender" sus intereses...

  Prefiero quedarme con la imagen estupenda de la matriarca de los Feliu ayer en la Delegación de Gobierno..esa es la Mallorca que me gusta a mi la de una madre que da la cara por sus hijos NO la hipócrita y falsa de gente como Matas, Munar y...Grosske

  Dolors | 12/05/2007, 11:48
 18. Un poquito de por favor

  Nixon no dimitió por grabar a nadie; ni siquiera porque gente del partido republicano entrara en la sede del partido demócrata buscando documentación, dimitió por mentir al intentar encubrir estos hechos. Matas tampoco ha grabado a nadie, se aprovecho de un supuesto error del servidor que le reenviava los mails de la competencia leyéndolos durante más de un año y sin decir nada el muy cuco. Dolors. además de ser tonta estás profundamente desinformada

  Blas | 12/05/2007, 12:08
 19. Dolors

  Esta pobre es una tarada.
  No es necesario que dé más explicaciones ni que se las den.
  Viene con la cantilena aprendida de memoria y olvidadlo: no hay quién la saque de su obsesión.
  O de lo que le graban en sus escasas neuronas sus jerifaltes o asesores espirituales. No cabe la reflexión ni la explicación.
  Cuando un tonto agarra una linde, se acaba la linde y el tonto sigue. En este caso tonta.

  Invitado | 12/05/2007, 12:12
 20. a Alvaro

  Perdona que no hagi dit res abans. Això del bluetooth és molt interessant i ja ho estan mirant. Gràcies per la informació.

  grosske | 12/05/2007, 15:45
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS