Administrar


Estadisticas de visitas

MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

grosske | 09 Maig, 2007 19:40

6 setmanes i mitja no és, com a la pel.lícula de Kim Bassinger, el periode temporal d'un idil.li. Es el marge d'error amb el qual Jaume Matas i els seus sicaris político-mediàtics varen posar en marxa la campanya: "Vamos a por Grosske".

La campanya mediàtica del Mundo (si peses les fotocòpies fan uns 750 grs de mentides) i la d'IB3 (que no se pot pesar) i les declaracions de dirigents del PP reclamant la meva dimisió (reprovació al plenari municipal inclosa) començà massa prest: exactament 6 setmanes i mitja.

Des del 9 d'abril, jo dispós d'un informe del Secretari de la Corporació de Sencelles que certifica que totes les acusacions del Mundo - que són les mateixes que va formular a la seva denúncia el misser del PP Ramón Pita da Veiga - són, com diria en ZP, "falsas de toda falsedad". Vaja aficada de pota!. Si haguessin esperat un poc jo hagués anat amb el tema obert a les eleccions; igual , salvant les distàncies, que en el cas de les acusacions de Roque López a Eivissa (impossible que els jutges arxivin abans del 27 de maig)

L'errada és tan monumental que l'han intentat esmenar presionant al batle de Sencelles perquè passàs de l'informe del Secretari i encarregàs un d'extern amb unes tesis més favorables a les pretensions del PP. El batle ha aguantat la presió però ha comés una errada: fer divendres, dia 4, una remisió dels meus papers al Consell per si es volia subrogar en la seva tramitació. Una sol.licitud jurídicament absurda però que tenia com a objectiu donar una mica de "carnaza" al Mundo i al seu propi partit. De fet, el Mundo tengué l'escrit del batle abans que el propi Consell i dilluns, dia 7, ja em vaig haver de menjar una pàgina sencera del Mundo relacionada amb la meva casa; per suposat, IB3 ràdio també es va sumar al revifament del meu "cas"

La perspectiva d'aguantar quinze dies de campanya electoral amb més mentides va colmar la meva paciència i vaig prendre una decisió difícil: gravar el batle de Sencellles mentres em contava que la remisió de l'expedient al Consell era un doi jurídic i administratiu i mentres em contava les presions polítiques a les quals estava sotmés.

Avui he fet públiques les converses en roda de premsa i també una carta oberta a Jaume Matas on explic el context polític de la qüestió : li deman que recuperi la decència, com a mínim, els darrers quinze dies de campanya. Trobareu aquí la carta Carta a Matas maig 2007.doc  i aquí, conversa_tel_batle_070507.doc i aquí Conversa_batle_Sencelles_080507[1].doc la transcripció de les converses amb el batle .

Comentaris

 1. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Lo del PP no té nom. No només són mentiders, manipuladors i corruptes, a més, "pardillos" que no saben ni montar una bona campanya de difamació.
  Es veritat que hay conseguit part del seu desig de difarmar la veritat al seu pamfletillo particular. Però ja veus, són tan pardals que la cosa no els ha sortit bé.
  Enhorabona! i ara a fer campanya!!! Ets el millor!!!Besades!

  petitona | 09/05/2007, 20:39
 2. Lamentable Eber

  Eber, menudo numerito te montas con tal de no dar la cara y reconocer que eres un infractor urbanístico.

  Dolors | 09/05/2007, 20:57
 3. Pesadaaaaaaaaaaa

  Joder Dolors! También te pagan horas extra por lo que veo. Eres una tonta.

  Dolores de cabeza | 09/05/2007, 21:08
 4. Sencelles

  Unes columnes per decorar un jardí, per les que cap ajuntament obriria un expedient de disciplina urbanística si el propietari del jardí no fos en Grosske, i condicionar una soll no es comparable amb l'autorització de construccions en zona protegida, i altres irregularitats urbanístiques.

  Qui no vulgui veure això es que no ho vol veure.

  rafel | 09/05/2007, 21:29
 5. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  venga, tots a estirar l'estaca, dia 27 cauran

  andritxol | 09/05/2007, 21:53
 6. Haz hecho muy bien

  Grosske, has hecho muy bien de desenmascarar de una buena vez a esta gente, aunque ya toda la gente sensata sabe la verdad.
  Bastante paciencia has tenido.
  Enhorabuena !!!

  Ire | 09/05/2007, 21:58
 7. Duda

  Hola Eberhard.

  ¿Se puede acceder al audio? No es que no me fíe de ti (jeje), es que soy cotilla por naturaleza y quiero escucharlo todo.

  Saludos.

  Anónimo | 09/05/2007, 23:07
 8. Enviem el PP a pondre!

  A pondre ous de lloca a l'oposició!!!

  Començam avui, a les vuit, a la Rambla

  _____________

  SUS de campanya. Bloc per Mallorca

  Dijous dia 10, a les 20 h. a la Rambla (Palma)

  Sopar popular de sopes + Al Mayurqa + ball de bot + discursos candidats

  Publireportatge | 09/05/2007, 23:13
 9. Sus, Palma!

  SUS de campanya. Bloc per Mallorca

  Dijous dia 10, a les 20 h. a la Rambla (Palma)

  Sopar popular de sopes + Al Mayurqa + ball de bot + discursos candidats

  Sus, BLOC! | 09/05/2007, 23:14
 10. tenen una barra ......

  Eber, canya al mono hasta que hable inglés .... son uns indecents, mentiders, barroers, inmorals, manipuladors, i etc. etc.. etc..

  Un peix | 09/05/2007, 23:47
 11. No dimita

  Vaya circo señor Grosske monta Usted por no reconocer lo que le toca. Yo, como ciudadano, le pido que recupere la decencia por lo menos estos últimos quince dias de campaña, porque muchos, aún no compartiendo en absoluto su ideología, nos sentimos estafados por quien se presentaba como máximo valedor de la honradez y el buen hacer. Le ruego recapacite, tome las riendas y asuma responsabilidades y consecuencias. No le pido que dimita, los ciudadanos ya le 'dimitiremos' dentro de diecisiete días.

  ISKAN | 10/05/2007, 00:57
 12. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Despues de leer la transcripción, no veo que Grosske tenga problemas en reconocer lo que ha hecho :
  "G. Hombre, tio, perquè perquè s’obre un expedient i perquè el secretari diu que per al pladur hi ha que demanar llicència i jo no l’he demanada - com tothom - idò pagaré, no tenc cap problema, si jo me troben una cosa que no és correcta, maldament hi hagi un règim de tolerància universal perquè m’ho va dir el Secretari, és a dir, ni s’ha fet mai a Sencelles ni s’ha fet mai enlloc"

  La cosa es que después de los informes municipales ( no los del PP/El Mundo) no encontraron otra cosa y como dice el alcalde el Consell dará carpetazo, así que quienes no quieren reconocer lo que les toca son otros.
  Es evidente que las campañas de desprestigio se montan desde donde se montan y resulta muy curioso que sea el único caso de expediente en Sencelles en el que un abogado del PP se desplaza desde Palma para dar la murga al alcalde.

  anonimo | 10/05/2007, 05:55
 13. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  La mentira tiene las piernas cortas y tú, encima, los has puesto contra las cuerdas antes de las elecciones. Te querían comer vivo y te les has atragantado. Enhorabuena!!

  Blas | 10/05/2007, 06:14
 14. Bravo Groesske

  Si señor Groesske. La campaña, montajista que te han hecho los de "El mundo" ha sido absolutamente propia del Mcartismo, en versión cacique balear.

  Dr Maslow | 10/05/2007, 08:08
 15. Toni Ferrer

  Grosske, el que no entenc ni me cap dins el cap és que xerris en castellà al batlle de Sencelles. Per què, si tots dos sabeu perfectament mallorquí? Com hem de creure que després tu i el bloc fareu alguna cosa pel català? Trob que els lectos ens meriexem una explicació. Per un altre lloc, aquestes converses bilingües les trob barroeríssimes. Acabes que no saps quin idioma xerres. Va, fes un post explicant-te lingüísticament. I per favor, predica amb exemple!

  Toni | 10/05/2007, 08:16
 16. Grosske un peligro para Mallorca

  Vergonzosa grabación de un político e infumable presión al Alcalde..ESTAS SON TUS MANERAS DE ENTENDER LA POLÍTICA.

  Grosske los hechos son tozudos:

  1.- Compras una casa ilegal.

  2.- Haces obras con unas licencias de obra menor que nunca te podían haber dado.

  3.- Te pillan encima haciendo obras sin licencia.

  4.- Transformas un gallinero en un estudio de pintura................................Y AHORA A GRABAR A POLÍTICOS!!!!!

  Eres lo peor de la política balear y un peligro público si tocas poder......................¿con qué extorsionaste a Rodrigo de Santos???

  Carlos

  Carlos | 10/05/2007, 08:23
 17. Pita da veiga

  "en abril de 1977, cuando con motivo de la legalización del PCE, el dia 9 de ese mismo mes, Sabado Santo, dimite el almirante Pita da Veiga, ministro de Marina y el Consejo Superior del ejército emite una nota en la que manifiesta su disconformidad con dicha legalización, aunque la acate.".
  Con estos antecedentes no es de extrañar la campaña contra Groesske

  Fede | 10/05/2007, 08:41
 18. rodríguez

  La mà negra del PP, avui per avui, es diu J. M. Rodríguez. Sapigueu que d'aquí a no-res el tornaran a embolicar ben embolicadet.
  El cas andratx s'hauria de dir cas antrax, perquè s'escampa com una taca d'oli i, a més, contamina que fa por

  pur de buger | 10/05/2007, 08:58
 19. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Estic indignat jo també soc funcionari i no puc entendre com des de un partit s’han enviat informes que pretenien anul•lar els emesos pels propis funcionaris de carrera i tècnics municipals i a més a més que haurien anat en contra d’actes i llicencies concedides per es propi ajuntament. Si això hagués anat cap endavant: Qui hauria pagat la indemnització per unes obres fetes amb llicencia municipal i per tant amb tota sa bona fe del món? .
  Idò sa resposta es ben clara amb es dotbes públic d’es poble de Sencelles i ni tan sols per interessos d’aquest partit al poble sinó a Palma. Em fa vergonya tenir aquests personatges com a representants meus a ses institucions.
  Ànim a la gent que vos presenteu a Sencelles per tal de canviar tot això jo os penso votar.

  andreu | 10/05/2007, 09:27
 20. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Lo único que me faltaba por leer es el rollito de Carlos haces obras con una licencia de obra menor que nunca te podía haber dado .
  ¿ entoces por qué el PP no arremetió conta el ayuntamiento y la campaña se la hicieron al candidato de Palma ?
  Teneis una poca verguenza...

  anonimo | 10/05/2007, 09:30
 21. Més barra que nas

  Grosske, tens més barra que nas. Graves il·legalement a un polític i després ho presentes com una gran acció. Amb aquesta cara dura pretens governar Palma? Qué Déu Nostre Senyor ens alliberi dels perduts com tu.
  Hala, ves amb na Conxa a Barcelona i quedaràs a plaer!

  Pixafort | 10/05/2007, 09:50
 22. fuera de aquí rata ISKAN que lo apestas todo

  No te preocupes Eberhard.
  Para la mierda de audiencia que tienen en IB3 radio y televisión.
  Mirad todos Mallorca TV, que aunque sea de la Munar tiene mucha mejor calidad, son menos sectarios (hay algo de pluralidad y no es pp pp pp pp pp todo el día) y además tratan a sus trabajadores con dignidad, tanto en condicciones de trabajo como de salarios y no como los chorizacos de IB3(pp)-Salom(amigotes del pp).

  Parece mentira que una televisión mucho más modesta le dé seiscientas vueltas al dinosaurio fosilizado ese que han creado, para mayor gloria pecunaria propia y de sus enchufados, en el polígono de Son Bugadellas.
  Verguenza debería de darles, auque solo fuera por la comparativa de producciónes propias y sobre todo par la calidad del continente y contenidos.

  ISKANDAR | 10/05/2007, 09:53
 23. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Amb la línia del comentari de anónimo, com és possible que per a aquest misser PPita Da Veiga passin impunement "inadvertides", flagrants il·legalitats úrbanístiques com la que acaba de cometre un dels funcionaris més singulars i peculiars de l'ajuntament de Sencelles. O és que tal vegada aquesta pregunta l'hauríem de fer al batle Ferrer? O a l'arquitecte? O al zelador d'obres?, que fins ara només han volgut veure segons quines infraccions.
  Està vist que aquests només veuen la busca dins l'ull dels altres però no la biga que porten dins el seu.

  Toni | 10/05/2007, 10:05
 24. Que tiene que decir el Colegio de Abogados

  El Ilustre colegio de abogados de Baleares, que cerraba filas en torno a Coll. Que tiene que decir ante la actuación de uno de sus miembros en un montaje como el de sancellas.

  Friker Gimenez | 10/05/2007, 10:17
 25. Pixafort

  Miquelet, si en Grosske ve a ca meva a Barcelona benvingut serà, les persones honrades sempre tenen la porta oberta, en canvi, h'hi ha d'altres, que ells mateixos cerquen que els hi tanquin en tota la "napia".

  conxa | 10/05/2007, 10:23
 26. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Me resulta sorprendente toda esa gente que se dedica a criticar lo que ha hecho esa persona y no critican lo que ha hecho el alcalde o las presiones del PP ¿Qué se supone que debía hacer aguantar estoicamente el trato discriminatorio y la injusticia y no aprovechar la oportunidad de grabar al alcalde? ¿Tener conocimiento de que el PP iba remitiendo “generosamente “ informes técnicos no solicitados al alcalde y quedarse calladito? Saber que el alcalde debido a la presión y bajo la amenaza de que si no ofrecía la cabeza de Grosske iba a tener que ofrecer la suya, proporcionaba otro titular al periódico aún a costa de saber que no tenía sentido lo que hacía . ¿Qué clase de comportamiento ético ha manifestado el alcalde que le hiciera merecedor de un trato mejor?
  Lo que me pregunto yo ahora es si esos informes circulan normalmente por los ayuntamientos del PP, quizás a eso se refería Rodrigo de Santos cuando hablaba de las presiones y quizás por eso se sintió solidario con Grosske

  antonio | 10/05/2007, 12:15
 27. El montaje denunciado en meneame

  Puedes menear la noticia en:
  http://meneame.net/story/nuevo-escandalo-pp-balear-descubre-montaje-contra-eberhard-grosske
  hay que llevar esta noticia a portada. hay que denuciar el gran montaje que ha sufrido Grosske y que incluso sufren policos del PP que sufren la mordaza. Como siempre parece que aparece Rodriguez

  Joan | 10/05/2007, 12:26
 28. Mas denuncias en meneame sobre el montaje contra Groske

  tambien puedes menearla en el siguiente enlace.
  http://meneame.net/story/candidato-iu-palma-mallorca-difunde-unas-grabaciones-sobre-presiones-pp-para-le-denuncien

  Joan | 10/05/2007, 12:29
 29. Matas, dimissió per corrupte.

  Després de l'ignomínia de la gestió del Partit dels Porcs crec que no queda més remei que exigir que Matas retiri la seva candidatura i doni pas a gent neta, si en tenen, cosa que dubt.

  sense nom | 10/05/2007, 12:54
 30. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Tienes mucha razón Antonio, además en este caso hemos tenido acceso al contenido integro de la grabación inmediatamente, no se ha montado un rollo en fasciculos como con el caso del Roque.
  Si se han hecho las grabaciones ha sido en legítima defensa, no se han ocultado ni manipulado ni se ha esperado a la campaña electoral para ir sacandolas poco a poco como hacen otros.
  A los únicos a quienes hubiera beneficiado en este caso el silencio sería a los del PP , no lo olvidemos.
  Claro que un partido con militantes de base sin intereses en Sencelles, pero que se toman la molestia de encargar informes a profesionales para el ayuntamiento y luego asegurarse de que han llegado a manos del alcalde, así de manera altruista,gratuita y desinteresada quizás se merezca una medallita.
  ¿Acaso alguien se atreve a pensar que militantes así no existen y que esto ha sido dirigido por algún cargo?
  No hombre no,no seais malpensados, yo mismo, sin ir mas lejos ,cada día encargo un par de informes a arquitectos y contrato abogados para poner denuncias en Bobullos de Abajo, eso es lo más normal y todos lo hacemos.

  Encima el alcalde nos toma por gilipollas

  anonimo | 10/05/2007, 13:32
 31. Als que es creuen tenir la superioritat moral i la raó històrica

  http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=6132

  Premsòmetre | 10/05/2007, 15:14
 32. animo

  Animo Grosske,si hubiera media docena de políticos como usted estas islas serían otra cosa.

  pedro | 10/05/2007, 15:21
 33. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Grosske ets un marión barrio-bajero, te has de justificar davant totohom per unes obres fetes a ca teva sense llicencia i treure i tornar reteure cada setmana per que si no pareix que siguis viu. Tú ets igual que tots els polítics uns mentires compulsius que volen una cadireta a tota costa.

  El perro del hortelano: ni come ni deja comer.

  Socialista emprenyat | 10/05/2007, 15:39
 34. Explotación en IB3

  Y mañana viernes:
  Yo quiero marcha marcha

  yo quiero marcha marcha

  tu quieres...... marcha.

  Como cada viernes a las 10A.M. concentración-pitada en la puerta del consolat de mar con la actuación estelar deeee:
  Los trabajadores de IB3-Salom.
  En lucha por un trabajo digno y por un servicio público de calidad.
  Basta de explotación por parte de las subcontratas de IB3.
  Mañana seremos másy mas ruidosos. se prevee la participación de un grupo de batukada.
  A pesar del tono, esto es muy serio.
  OS ESPERAMOS.

  EXPLOTADO POR LAS SUBCONTRATAS DE IB3 | 10/05/2007, 16:59
 35. Explotación en IB3

  Explotación en IB3

  La empresa Salom Audio y Video se niega a negociar un convenio colectivo con la connivencia de IB3, la Dirección General de Trabajo y el Govern.
  El mentiroso de Flaquer declaró en la prensa que iba a mediar (hace más de una semana) y todavía nadie le ha visto el pelo.
  Pero ante la posibilidad de una huelga, ya están amenazando con contratar personal temporal para suplir a los huelguistas. Esto es ilegal y se van a ver en los tribunales por una causa más de las que ya acumulan, además de que con esta acción justifican cualquier intervención de piquetes informativos por parte de los trabajadores.
  Salom Audio y Video sin estar declarada como empresa de trabajo temporal, actua de hecho como tal, cediendo sus trabajadores que desempeñan sus funciones a las ordenes de los mandos de IB3.
  Salom no aporta lugar de trabajo ni materiales o equipos técnicos puesto que todo esto es propiedad del ente público. Ni siquiera mandos intermedios con responsabilidad de las emisiones. Actuan en fraude empresarial y contractual a dos bandas: con respecto a la administración y con respecto a sus trabajadores.
  Y todo esto respaldados por IB3, el Govern y su Consellería de Presidencia, esos que se llenan la boca con la falacia de la creación de empleo público de calidad.
  MENTIROSOS Y ESTAFADORES DEL ERARIO PÚBLICO.

  EXPLOTADO POR LAS SUBCONTRATAS DE IB3 | 10/05/2007, 17:20
 36. Proposta

  Grosske, què et sembla que el magnate de la Fòrmula 1 Ecclestone vinculi l'organització d'un gran premi a València, a la victòria electoral del PP? Recordem que pel mig hi ha el gendre de n'Aznar (l'amic de "la" Botella). I en Camps, en lloc de dir-li "ho faci per València o Espanya, no pel PP", se n'alegra. Aquí es veu com són aquests que van de patriotes espanyols pel món.

  PD: Sempre firm amb el meu nom (Toni) però com que veig que n'hi ha un altre de nou, l'he canviat.

  ToniTor | 10/05/2007, 17:54
 37. Mare de déu quin BLOC!!

  Grosske, va, democràcia directa. Només una pregunta. Per què li xerres en castellà al batlle de Sencelles? Gràcies per respondre.

  Toni | 10/05/2007, 18:23
 38. Lengua

  Toni, pero que pesado. Cada uno habla en la lengua que quiere..., vaya manía con tu mega imposición del catalán o mallorquín o como lo quieras llamar... Que el Sr. Grosske hable en la lengua que quiera, sin que por ello se le censure... anda hombre, lo tuyo no tiene nombre. Ah, por cierto, ¡¡¡ARRIBA ESPAÑA!!!, QUE ES NUESTRA MADRE PATRIA..., ala pues.

  Sol (de Caralsol) | 10/05/2007, 18:55
 39. a socialista emprenyat

  Es verdad tienes razón Grosske se empeña en que cada día o cada semana El Mundo le saque en su panfleto, es evidente que todo es un montaje suyo para salir en prensa ¡ Manda guevos !que diria uno de los tuyos , ahora tambien es responsable de que El Mundo le monte campañas . Llamadme ingenuo pero ya no se me ocurre ninguna chorrada mas de la que podais acusarle.

  anonimo | 10/05/2007, 21:42
 40. Llengües

  Jo he preguntat a en Grosske per què li xerrava al batlle mig en castellà mig en mallorquí, una cosa que me pareix barroeríssima (també si ho fes en txec o portuguès). No he xerrat d'imposar res a ningú. I per cert, encara esper la resposta d'en Grosske.

  Toni | 10/05/2007, 21:45
 41. a Toni

  Respecte al català: jo som castellanoparlant, per això, en situacions d'estress, em surt més la meva llengua materna i per això faig aquesta barreja infumable entre castellà i català a la conversa. També dic més paraulotes de les admisibles. Sorry

  grosske | 10/05/2007, 21:50
 42. als companys de Salom

  DEmà tenc molt de lío però per poc que pugui éstaré a la concentració del Passeig Sagrera. Salut i força

  grosske | 10/05/2007, 21:51
 43. Llengües

  Idò no se notava que fossis castellanoparlant. Ara s'entén tanta mescladissa. Gràcies per aclarir-ho. Salut!

  Toni | 10/05/2007, 22:06
 44. TONITOR

  El señor Ecclestone, retrasa la firma de la concesion del Gran Premio de España de F.1 a Valencia, porque los socialistas en el Ayuntamiento y en la Generalidad se han opuesto a que se celebre. Es lógico que quiera tener la seguridad de que lo que firma sirve para algo, no que despues sea agua de borrajas

  IAIO KIKE | 11/05/2007, 08:26
 45. Meneame

  218 meneos a las 10:50 de hoy.
  Nuevo escandalo del PP Balear. Se descubre el Montaje contra Eberhard Grosske, en portadada de

  http://meneame.net/
  Enhorabuena y para arriba.

  Y en las urnas lo mismo o más.

  Salut

  Invitado | 11/05/2007, 08:51
 46. Re: MATAS, SENCELLES I JO: SIS SETMANES I MITJA

  Avui m’ha fet molta gracia la entrevista al batle de Sencelles , primer perquè ningú dubtava dels funcionaris són ell i el seu partit els que provoquen dubtes amb aquesta donació desinteressada d’informes tècnics i cridades telefòniques.
  Segons perquè quan Grosske va comprar la casa va demanar un certificat a l’ajuntament i allà no posava res de que fos il•legal i sobtadament tres mesos abans de les eleccions qualcú del partit se n’adona , denuncien i surt a la premsa dia si dia també, però es clar la culpa es de la persona que és va confiar i va creure allò que posava es certificat.
  Per si això no fos suficient es medi que fa l’entrevista continua diguent mentides sobre els metres de la parcel•la a pesar de que ja han tingut noticies ,no tan sols mitjançant aquest bloc sinó també als judicis, del certificats de cadastre .
  A més el batle li retreu a Grosske que hagi anat a s’ajuntament per preocupar-se de la seva denuncia i parlar amb els funcionaris , és a dir exercir el seu dret com a interessat a un procediment (presionar i comerles la oreja crec que diu) però no l’estranya gens ni mica que militants de base del seu partit sense cap interès particular ni legítim el cridin a ell per interessar-se pel cas i l’envien informes gratuïts .
  Això si en Ramis demana la dimissió del cap de llista d’es Bloc però no piula respecte als missers militants del PP que amenacen a batles diguent: o tu cabeza o la de Grosske tot plegat sembla d’una manca d’ètica que acollona.

  andreu | 11/05/2007, 11:55
 47. O estàs amb la màfia o estàs contra la màfia

  Me sap greu pel Balle de Sencelles. Quan el "padrino" apreta no se pot ser neutral. Que tingui un bon futur com a missioner, cooperant o voluntari. Quan se trobi amb qualque injustícia, ja sap com actuarà. Ha de llepar el cul al dictador de torn i doblegar l'esquena.
  Es clar que diuen que la política es bruta. El terreny de joc de la lluita política, no el sol triar el putetjat, ni el oprimit. Ja fa molt de temps que el InMundo no juga a tenis amb l'uniforme blanc i amb el públic callat mentre se juga el punt. Aixó sí, sempre se venen com a defensors del "fair play" es clar.
  PROU D'HIPOCRESIA I FARISEUS.

  Pep V. | 11/05/2007, 12:15
 48. O estàs amb la màfia o estàs contra la màfia

  Me sap greu pel Balle de Sencelles. Quan el "padrino" apreta no se pot ser neutral. Que tingui un bon futur com a missioner, cooperant o voluntari. Quan se trobi amb qualque injustícia, ja sap com actuarà. Ha de llepar el cul al dictador de torn i doblegar l'esquena.
  Es clar que diuen que la política es bruta. El terreny de joc de la lluita política, no el sol triar el putetjat, ni el oprimit. Ja fa molt de temps que el InMundo no juga a tenis amb l'uniforme blanc i amb el públic callat mentre se juga el punt. Aixó sí, sempre se venen com a defensors del "fair play" es clar.
  PROU D'HIPOCRESIA I FARISEUS.

  Pep V. | 11/05/2007, 12:15
 49. Els reis del "putxerazo"

  El PP és sens dubte un Partit Poderós. A Madrid, fa quatre anys aconseguiren canviar els resultats amb el "Tamayazo". A València, amb el suport del gendre de n'Aznar, fan que el magnat Ecclestone vinculi un premi de fòrmula 1 a la victòria de Camps (PP) i aquest s'escorr públicament. Per cert, "IAIO KIKE", per què no el fan al circuit Ricardo Tormo de Cheste?
  Aquí, ja sabem tots que fan votar els morts, i per tota Espanya empadronen gent a mansalva, fins i tot a solars.
  A més, tenen mitjans com El Mundo (versió en paper d'El Tomate") que menteixen sense escrúpols i ataquen a matar tot allò que sigui perillós per al PP.
  Davant això, només ens resta no baixar la guàrdia i recordar que dia 27 hem d'anar a votar.

  ToniTor | 11/05/2007, 14:44
 50. Campanya PP+IB3

  Hola Eberhard.

  Durant aquests dies de precampanya he seguit amb cert interès els moviments dels diferents partits per ocupar posicions avantatjoses en l'inici de la carrera a ajuntaments, consells i parlament que és en si la campanya electoral. És com la ronda classificatòria prèvia a la disputa d'un gran premi de motociclisme o fórmula 1.

  Clarament destaquen els cartells del PP que posant la seva maquinària a tope i amb l'ajut inestimable del control de l'administració i dels mitjans de comunicació, han ocupat la pole possition, aconseguint monotemitzar el paisatge de la Plaça Espanya, un dels punts més concorreguts de les Illes Balears.

  No em vull centrar en allò aparent si no en la fórmula de campanya emprada, apostant per les noves tecnologies com el senyal de radio "bluetooth" per a transmetre informació amb els mòbils, per exemple, en aquest cas per bombardejar-te amb les seves .

  Rondinant el tema vaig caure en la dificultat per establir una senyal radio "bluetooth" si no es comptava amb antenes repetidores arreu del territori i vaig voler capficar-m’hi una mica - la senyal d'ona "bluetooth" és d'abast espacial limitat i la quantitat d'elements físics i altres ones existents esdevenen interferències insalvables a una emissió no amplificada ni repetida regularment i per provar-ho basta tenir un mòbil amb aquest complement tècnic -.

  El cas és que, per casualitats de la vida - i per ser sotspresident de la comunitat a on vivim -, es van posar en contacte amb mi des del departament de comunicacions d’IB3 per demanar si podien ubicar una antena de repetició al terrat de l’edifici. No em varen donar moltes explicacions però el poc que digueren sonava a milonga: més o menys que l’antena serviria per que es pogués veure bé el canal a Santa Ponsa... En aquell moment, per prudència, no vaig donar cap resposta. Em varen donar dos números de telèfon: el del mateix departament i el del departament d’eleccions d’IB3.

  Uns dies després un company meu em va comentar que a la seva comunitat havien ubicat una d’aquestes antenes i que aquesta no tenia cap funció televisiva si no de repetició d’ones de radio de baixa freqüència, com les de “bluetooth”.

  La comunitat a on visc es nega a tenir antenes, sigui quina sigui la seva funció, per la qual cosa no he pogut saber més del tema però els esdeveniments canten.
  IB3, el canal autonòmic que paguem tots per l’autopromoció del govern, cedeix serveis i infrastructura per a la campanya electoral del PP balear.

  No sé si realment hi ha prou fonaments com per tirar del fil però a aquells que es dediquen a escampar merda quan estan fins al coll no els hi està de més que se’ls hi cantin les quaranta i si hi ha possibilitats per agafar-los en una altra mangarrufa, millor. Bé. Ja veurem com pinten. He pensat que era prou important com per fer-ho extensiu als meus representants polítics i no sé si aquest era el canal més adequat per denunciar-ho. Gràcies per la teva atenció.

  Álvaro Sanz | 11/05/2007, 14:49
 51. TONITOR

  El circuito es URBANO. Cheste no lo es. Un sus palabras el Sr. Ecclestone dijo:
  "...-Hemos tenido que cancelar eventos importantes en Alemania e Italia, circuitos muindiales, uno en Italia y otro en Alemania porque, insisten en tener una carrera en cada pais. La razón es muy simple. Es porque podria llamarse circuito urbano pero yo lo llamaría circuito en las calles y es muy diferente..."

  El circuito en Valencia esta previsto que tenga suficuente anchura para que los coches puedan adelantarse, entre otras cosas

  IAIO KIKE | 11/05/2007, 16:18
 52. TONITOR

  Palabras del Sr. Ecclestone ayer en Monmelo:

  " Dije que no firmaría el contrato hasta despues de las elecciones porque no sé con quien lo firmaré. "

  En relacion con el Sr. Agag, gestor de los derechos televisivos de F1 : " Absolutamente no, no tiene ningún sentido. Nunca ha hablado con Agag de Valencia "

  Nuevo Circuito urbano de Valencia : Alonso irá a Valencia para asesorar en el diseño del circuito.

  Cada uno es libre de creer lo que quiera.

  IAIO KIKE | 12/05/2007, 07:26
 53. A Alvaro

  Gracies per la informacio. ho estam mirant

  grosske | 13/05/2007, 22:21
 54. No vull pensar

  No vull pensar que diriem si un polític del PP gravés les converses d'algú d'un altre partit. Dia 27 votaré una opció d'esquerres, però puc assegurar que el meu model de comportament no és el del Sr Grosske. Mal exemple per tots i un lastre important que em sap molt de greu. Els seus companys del bloc no el podeu controlar un poquet ? Ah ! que xerri i escrigui millor en mallorquí

  martí | 15/05/2007, 16:21
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS